Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6579601 Napisano: 12.03.2019 11:51:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
nswe69 napisał(a):

nie, ja podejrzewałem, że jest niemal wszędzie, a tak nie jest. 

odwołuje swoje powyższe tezy.
zrozumiałem tekst pisany, tak jak zrozumiałem, czyli że "jest niemal na każdej liście nagrodzonych"

rozumiem zamysł forum - pomaganie sobie wzajemnie itd, ALE jeśli ktoś byłby niemal na każdej liście nagrodzonych na 1.miejscu, to chcecie powiedzieć, że byłoby to normalne ??

wg mnie nie, ale to tylko moje zdanie... 

Chłopie, a czy serio myślisz, że gdyby agencja chciała zrobić przekręt, to to samo imię i nazwisko umieszczałaby na wszystkich publicznych listach laureatów wystawiając się na pewne zdemaskowanie i odstrzelenie? Jak dla mnie to brak Ci logiki, bo agencje chyba takie głupie jednak nie są emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mayteq 0

asantesana

#6579391 Napisano: 11.03.2019 20:18:47 w PLAGIATY
joan napisał(a):

Oryginał skradziony stąd: https://www.shutt...restaurant-271560059
K*, wstyd  emotka

Pytanie komu wstyd, bo na pewno nie plagiatorowi emotka  I to jest smutne. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6578983 Napisano: 10.03.2019 15:20:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

ITM chyba ma różne formy "własności" działające pod jednym szyldem. Dlatego nie mają towaru konkursowego, bo właściciel nic z tej akcji herbaty nie ma.

Co znaczy nic nie ma?  emotka  Sprzedaje po kosztach? To po co chleb sprzedają, skoro nic z tego nie mają? Chyba lepiej sprzedać drogą herbatę i mieć marżę niż nie sprzedać nic. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6578220 Napisano: 07.03.2019 18:00:58 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie to mało powiedziane - nowe konkursy - co widzę nowy to myślę, że może wreszcie coś sensownego, a tu kolejny z cyklu "w d... se wsadźcie" - kup 2 beznadziejne produkty i wygraj jedną z 200 suszarek o wartości 39 zł i to jeszcze z logiem emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6577759 Napisano: 06.03.2019 12:16:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ninakow7712 napisał(a):

czy jak wygrałam w piątek karton piwa, w pon dostałam email, od nich, że już do mnie leci, ale jeszcze nie dotarł to powinnam się martwić? bo od fedexu żadnej informacji nie mam emotka

Nie, najlepiej zrobić sobie dobrą kawę, wziąć na wstrzymanie i cieszyć się słońcem emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6577177 Napisano: 04.03.2019 18:31:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co wysyła firma Artfol? Jutro Fedex ma coś od nich przywieźć, to może być captain jack? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6576423 Napisano: 01.03.2019 21:12:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w EB jedna osoba może wygrać więcej niż jedną nagrodę? Pytam z doświadczenia laureatów, bo regulamin milczy na ten temat, albo oślepłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6575829 Napisano: 28.02.2019 13:45:28 w Smolar
termitek99 napisał(a):

monkakk napisał(a):

faworek napisał(a):

monkakk napisał(a):

Ktoś juz ma stwierdzoną wygraną na http://www.wyniki.smolar.pl/?msg=1  emotka  podpięte są wyniki?

nie emotka

Trzeba czekać aż ktoś z wygranych się objawi emotka  Nie wszystko stracone emotka

Czy ktoś już stwierdził wygraną?

O to samo mialam zapytać, czy ktoś widzi siebie w wygranych, czy to pusta lista - u mnie brak wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6573362 Napisano: 20.02.2019 14:41:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Cis jest z tym papierem nie tak,bo go dużo nam schodzi.smialam się do męża ,ze będę kupować ten zwykły szary co w marketach maja,bo tu drogi interes nam wychodzi.a u nas na poważnie bardzo dużo papieru toaletowego idzie.prawie 2 opakowania tygodniowo.moze zobaczę ten z biedronki czy na dłużej starczy?tylko on mi się taki cienki wydaje

Wypróbuj Alouette z Rossmanna, 10 rolek za 11 zł, ale to są rolki, a nie roleczki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6573301 Napisano: 20.02.2019 12:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

tylko, ze ludzie patrza tak..."aaa i tak kupuje np. Milkę, Velvet, Kubusia" to i sobie przy okazji zagram...

"Przy okazji" to jest 1, 2, 3 paragony i nie mam nic przeciwko. Ale żeby wygrać za 50-tym razem, to trzeba cały dzień jeść Milkę, popijać Kubusiem i siedzieć na kiblu, żeby zużyć Velvet (po Kubusiu to akurat nie jest problem).
Życzę ludziom opamiętania. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6573299 Napisano: 20.02.2019 12:13:20 w WC - rozmowy o wszystkim
lola.lola napisał(a):

Za tydzień wybieram się na kilka dni do Aten. Czy łatwo jest się tam dogadać z Grekami? Mówią chętnie po angielsku? Czy może zdarzają się tam również Polacy? Czy ktoś może ma jakąś wiedzę w tym temacie?

Bez problemu dogadasz się po angielsku emotka  Jeszcze niedawno dużo Greków mówiło po niemiecku, teraz we wszystkich turystycznych miejscach po angielsku mówią nawet babcie klozetowe emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6572977 Napisano: 19.02.2019 12:53:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kiedy będą wyniki Captaina Jacka z etapu VIII (wg znaków z poprzednich etapów, nie w regulaminie)? Bom zagrała pierwszy raz i nie wiem czy czekać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6572799 Napisano: 18.02.2019 21:51:00 w Avanti
luko922 napisał(a):

Z moich skromnych obserwacji wynika, że sweet chilli ma lepsze kształty niż te obrzydliwie śmierdzące starą, menelską skarpetą, serowe...  emotka

A gdzieś Ty luko wąchał stare menelskie skarpety, że wiesz jak to pachnie? emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6570929 Napisano: 13.02.2019 12:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kokii napisał(a):

pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

kokii napisał(a):

Mam takie pytanie...

Zdarzaja się konkursy, ze organizator dzwoni, aby poinformować o wygranej, a nie zdąży się odebrać, czy ktoś byle takiej sytuacji, ze mógł oddzwonić, czy nie ma takiej możliwości i trzeba czekać na kolejna próbę kontaktu?

Wszystko zależy od agencji, ja zwykle oddzwaniam, nawet jeśli nie odbiorą to mają sygnał, że jestem dostępna i zwykle za chwilę sami dzwonią. 

A jak nie można oddzwonić, bo od razu odrzuca połączenie, to wtedy już można wykluczyć, że to agencja? emotka  

ZAWSZE zanim oddzwonię na nieznany numer sprawdzam w necie czy to nie garnki, banki i inne sranki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6570915 Napisano: 13.02.2019 11:51:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kokii napisał(a):

Mam takie pytanie...

Zdarzaja się konkursy, ze organizator dzwoni, aby poinformować o wygranej, a nie zdąży się odebrać, czy ktoś byle takiej sytuacji, ze mógł oddzwonić, czy nie ma takiej możliwości i trzeba czekać na kolejna próbę kontaktu?

Wszystko zależy od agencji, ja zwykle oddzwaniam, nawet jeśli nie odbiorą to mają sygnał, że jestem dostępna i zwykle za chwilę sami dzwonią.  Wyświetl w wątku >>
1 kokii 0

asantesana

#6569355 Napisano: 06.02.2019 12:53:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Pudliszek (ketchup) jest ograniczenie znaków? Nie mogę się doszukać zapisu, a kojarzę, że ta agencja miała ograniczenia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6568162 Napisano: 01.02.2019 21:26:01 w Żegnamy zmarłych
mia napisał(a):

Dziś rano zmarła moja Mama... Ciągle w to nie wierzę. emotka Na pewno obudzę się jutro i okaże się, że to był tylko koszmarny sen...
To przecież nie może być prawda. Miałam iść do niej dzisiaj jak zwykle na kawę - tak cieszyła się, że znów dziś są skoki... emotka emotka emotka

Bardzo mi przykro i przytulam mocno, bo nic innego nie mogę zrobić emotka   Wyświetl w wątku >>
[*] 2 pioge7, mia

asantesana

#6567389 Napisano: 28.01.2019 21:20:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał już łyżeczkę z fantasii? Na czym polega ten spersonalizowany napis, skoro o nic nie pytają? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6566387 Napisano: 24.01.2019 18:02:09 w Popraw sobie humor...
trebor1 napisał(a):

freyja88 napisał(a):

Omg...   

A matka utknęła na Mario Bros emotka

Nie potępiam Cię, kto by się takiemu wąsowi oparł:)  ja uważam,  że nie ma to jak Kulki (Lines) ale tylko wersji by Olga Denima, 

Ja Ci dobrze radzę, bierz się do roboty, bo niedługo syn Ci powie, że w kulki sobie lecisz... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6563119 Napisano: 12.01.2019 14:50:03 w Wkurza mnie...
smarrita napisał(a):

Mam pytanie.  Nie mogę wejść do niektórych wątków  z forum, wyświetla się komunikat " ×Dostęp do tego tematu mają tylko osoby które są z nami co najmniej 30 dni.
Jesteś z nami od 30 dni." a poniżej "BŁĄD! Nie masz uprawnień." . W czym problem, jeśli obecność z tego loginu na forum to 30 dni, a nie są to wątki dostępne po zarejestrowaniu konkursów. 

Żeby mieć dostęp do wszystkich wątków musisz dodać 3 konkursy do bazy. Nie pamiętam tylko czy co 30 czy co 60 dni, bo to się zmieniało. Oczywiście termin ważności mija osobno dla każdego konkursu. To coś na zasadzie - żeby brać, trzeba dać.
Powodzenia! Wyświetl w wątku >>