Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6562853 Napisano: 11.01.2019 13:18:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

jokan napisał(a):

na FB Delikatesy Centrum chwalą się swoim wspaniałym konkursem emotka - kto chce niech wpada tam i im napisze co o tym myśli:) - może zmienią jeszcze te ograniczenia wiekowe?

Niech zmienią na 80+ i dołożą laskę. emotka
Swoją drogą, na kij Ci jakaś torba zakupowa na kółkach?... emotka

Następny konkurs będzie dla 80+, a do wygrania stabilne balkoniki za 19 zł emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6562635 Napisano: 10.01.2019 18:26:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Może kogoś zainteresuje lista sklepów Tesco do zamknięcia:
https://businessi...epy-w-polsce/5ts0rws Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6562578 Napisano: 10.01.2019 15:56:33 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Wkurza mnie konkursowa wizja roku 2019. W optymistycznej wersji czeka mnie spacer w strasznie fajnych skarpetkach od Danio, czapce od Milki, podczas którego będę ciągnąc wózek zakupowy z Delikatesów pełen niedobrej kawy Fort (wygranej za zakup niedobrej kawy Fort), aby potem w domu postukać sobie Fanatazyjną łyżeczką w stoliczek od Belvity...
Co to za nagrody są się pytam??

Phi! No za darmo dają i jeszcze narzekają! W konkursowych piiii... się poprzewracało! 
(dla mniej lotnych - to był żart) Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6562572 Napisano: 10.01.2019 15:44:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ratunku! Próbuję wysłać zgłoszenie na chrupki Star i cały czas wyskakuje mi "nieprawidłowa wartość". Sprawdzałam na 2 przeglądarkach, nie mam żadnych specjalnych znaków poza wykrzyknikiem, wolne znaki zostały, o co chodzi??? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6562017 Napisano: 09.01.2019 09:55:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Z jakiego numeru dzwoni Milka?

509.........9

Dziękuję, a już sie ucieszyłam, ze z 516 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6562014 Napisano: 09.01.2019 09:50:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z jakiego numeru dzwoni Milka? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6559596 Napisano: 29.12.2018 13:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Bardziej nadaje się do wątku "Popraw sobie humor", ale wklejam tu fragment z regulaminu Duracell, może czyta ktoś z przedstawicieli agencji Happen House i bardziej przyłoży się do pracy:

§3 Nagrody i zasady przyznawania nagród
1. W Konkursie przewidzianych zostało 50 (słownie: pięćdziesiąt) nagród: OPASEK GARMIN VIVOFIT 3
6. Komisja dokona wyboru czterdziestu pięciu najciekawiej wykonanych zadań konkursowych podczas posiedzeń Komisji w dniach od 08.01.2019 do 16.01.2019 r. spośród wszystkich zgłoszeń dokonanych zgodnie z §2 niniejszego Regulaminu. Spośród sześćdziesięciu wskazanych przez Komisję prac konkursowych zostanie wyłonionych dwadzieścia najlepiej wykonanych prac wytypowanych do nagrody pierwszego stopnia oraz dwadzieścia pięć kolejnych najlepszych prac wytypowanych do nagrody drugiego stopnia.

Przepraszam, to już nie jest kopiuj-wklej, to już jest lenistwo i głupota. 50, 60, 45 i nagle jeszcze dwa rodzaje nagród.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6559116 Napisano: 26.12.2018 21:13:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
superloser napisał(a):

synk napisał(a):

superloser napisał(a):

Ani Albedo, ani Avanti, Streemline, Smolar - mimo błędów organizacyjnych, nigdy nie przysyłają wyników po 18ej, ani w weekend a tym bardziej w Święta Bożego Narodzenia. Porażka, kiedy pracodawca tak publicznie wykorzystuje pracowników.

a może po stronie informatycznej siedzą "innowiercy"? Np. firma TATA która zatrudnia Hindusów - oni nie mają tych świąt. Albo prawosławni - ci mają święta za 2 tygodnie (np. Estonia posiada również centra outsourcingowe). nie ma co oceniać po sobie emotka
Troszkę elastyczności w multikulturowym środowisku europejskim....

Przydało by ci sie troche logiki oraz szacunku do innych wyznań. 
Co ma Estonia do wyników z Heinekena wczoraj opublikowanych?
Co mają, cyt "innwiercy" do NAV  albo Brandcomm- "niby" agencje, które po nocach wysylają wyniki? Co ci ludzie mają w umowach?
Praca 24/7 ? W domu siedzą w komisjach czy pojedyńczo decydują? Kumpli obdarują, bo nikt nie pilnuje a norma przyznanych nagród będzie.

Logiki, to zdecydowanie brakuje Tobie. Czy jak dostajesz minute po północy 50 spamów na maila, to znaczy, że wszystkie te firmy zatrudniają pracowników na nocną zmianę , którzy stukają ręcznie maile? Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6552148 Napisano: 30.11.2018 10:41:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Dębowego poszły też wycieczki, czy tylko bony? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6551370 Napisano: 27.11.2018 22:07:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mnie poratuje jak w Kauflandzie jest opisany bakalland? Czy początek bakal wskazuje na bakalland czy bakal, bo gramatura jest duża (200, 300) i nie wiem czy słać taki paragon - nie ja kupowałam niestety.

Na moim jest wszystko Bakalland, z wyjątkiem BAKALDAKT 100g (dokładnie tak - capslockiem nie wiedzieć czemu wyróżnili ten produkt).

U mnie wszystko wskazuje na bakallanda, ale chyba nie zaryzykuję, bo mam tak:
BakalRodzynSuBK300
BakallOrzechZiemn300
BakallOrzechNerko200
Najgorsza ta pierwsza pozycja, bo niestety firma Bakal też jest. Chyba że uda mi się podejść do sklepu i posprawdzać czy ceny się zgadzają, ale jestem po chorobie, a to daleko.

Będę w Kauflandzie w czwartek wieczorem Jak chcesz możesz mi wysłać nazwy +ceny to posprawdzam Chyba że wyjaśnisz sobie to wcześniej 

Super, jeśli jutro nie dam rady podejść to odezwę się na pw, dziękuję bardzo! Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6551355 Napisano: 27.11.2018 21:03:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mnie poratuje jak w Kauflandzie jest opisany bakalland? Czy początek bakal wskazuje na bakalland czy bakal, bo gramatura jest duża (200, 300) i nie wiem czy słać taki paragon - nie ja kupowałam niestety.

Na moim jest wszystko Bakalland, z wyjątkiem BAKALDAKT 100g (dokładnie tak - capslockiem nie wiedzieć czemu wyróżnili ten produkt).

U mnie wszystko wskazuje na bakallanda, ale chyba nie zaryzykuję, bo mam tak:
BakalRodzynSuBK300
BakallOrzechZiemn300
BakallOrzechNerko200
Najgorsza ta pierwsza pozycja, bo niestety firma Bakal też jest. Chyba że uda mi się podejść do sklepu i posprawdzać czy ceny się zgadzają, ale jestem po chorobie, a to daleko. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6551341 Napisano: 27.11.2018 20:28:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mnie poratuje jak w Kauflandzie jest opisany bakalland? Czy początek bakal wskazuje na bakalland czy bakal, bo gramatura jest duża (200, 300) i nie wiem czy słać taki paragon - nie ja kupowałam niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6549975 Napisano: 22.11.2018 19:26:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gyrydymptum napisał(a):

Dostałam sprzęt z loterii na święta i jedyny dokument to zewnętrzne wydanie z magazynu i jeszcze nie podpisane. Wysłałam na ten mail  kontaktowy zapytanie odnośnie gwarancji i na razie cisza. Bez gwarancji to mi ciężko będzie sprzedać, a projektor cenny. Możecie coś podpowiedzieć? Choćby to czy Loyalty wogóle odpisuję na maile.

W tej chwili 90% nagród jest bez gwarancji. Agencje maja zbiorcze faktury i nie wystawiają nam paragonów. Czasami agencje odpisują, że w razie awarii trzeba reklamację składać przez nich, ale nie wiem z jakim skutkiem, nigdy nie próbowałam. Ale możesz oczywiście próbować mailować i pytać jak jest u nich. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6548284 Napisano: 17.11.2018 14:08:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

asantesana napisał(a):

masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka

co tzn mówią? - na kopercie jest 2 x nadawca- a jak wmówią , ze koperta była pusta - to co? Też im wierzymy?
Piszemy wtedy reklamację- moze zbyt łatwo odpuszczacie i tak robią?
Ja nie testuję , ale już wysłałam oświadczenia 2 x w 1 kopercie i nie dam rady tego cofnąć- ale im nie popuszczę w razie problemów:),nie bez okazji na druczku jest 2 nadawca...

Masza, ale po co ta dyskusja? Napisałam (w ramach informacji), ze ja tak nie robię, ale taką sytuację miała koleżanka. To słowo przeciwko słowu, a nie kwestia wiary i agencja jest zawsze na pozycji wygranej, nawet jeśli powie, ze koperta była pusta. A na kopercie można nawet napisać, że nadawcą jest królowa Elżbieta i książę Karol. Jeśli chcesz tak słać, to ślij, przecież nikt tutaj Ci nie zabrania, tylko uczciwie przestrzega czym to się może skończyć. Z mojej strony to tyle. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6548266 Napisano: 17.11.2018 12:45:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

No to  co powiedzieli? Że nie wysłali Ci nagrody , bo w jednej kopercie doszły do nich oświadczenia? No jakoś to musieli wyjaśnić.... I piszesz , ze tak mialaś niejeden raz- to nie dali Ci nagrody - a mimo to wysyłałaś oswiadczenia razem ?? Napisz co powiedzieli- a domysły to sobie kazdy moze snuć.....

Masza, po prostu mówią, że w kopercie było jedno oświadczenie i co im zrobisz. Ja wysyłam zawsze w osobnych, ale koleżanka tak właśnie miała w Albedo z lazy bagami, na szczęście nagroda mało warta. Jeśli chcesz, możesz testować, może akurat będziesz miała szczęście emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6547151 Napisano: 14.11.2018 11:43:20 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Znajoma znalazła telefon na parkingu przed sklepem. Zabrała go do domu, aby nikt go nie ukradł ani nie przejechał. Miała odnieść go na komisariat, w między czasie zadzwonił numer, który wyświetlał się jako "tata". Koleżanka nie umiała odebrać telefonu, więc oddzwoniła na wyświetlający się numer z informacją, że znalazła telefon i gdzie można go odebrać. I wiecie co... żadnego dziękuję... tylko jeszcze dostała ochrzan od ojca dzieciaka, który zgubił ten telefon. Groził jej, że za 2 minuty będzie z policją u niej w domu, bo na telefonie jest jakaś opcja płatności, itp... Zero wdzięczności. A przecież ktoś mógł ten telefon ukraść albo przejechać. Leżał na parkingu, w miejscu, przez które co chwilę kręcą się samochody. Dobrze, że to było wcześnie rano i jeszcze pustki pod sklepem. Dla mnie to totalny brak kultury. Obwiniać kogoś za to, że dziecko zgubiło telefon... Ma szczęście, że koleżanka taka ugodowa. Ja to bym po takich słowa od razu podała mu adres komisariatu i tam zaniosła telefon. Żeby sobie z wszystkimi papierami udowadniał, że to jego.

Ja bym własnie tak zrobiła, powiedziałabym, ze straciłam pewność czy to telefon jego dziecka i odniosę na komisariat, a który? To jeszcze nie wiem, proszę szukać, może oni zgłoszą się do pana emotka  Nie mam litości dla chamów. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6547122 Napisano: 14.11.2018 10:43:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

vazzz napisał(a):

Sprzedałam coś na Allegro w poniedziałek, osoba przesłała formularz dostawy z dopiskiem "proszę o szybką wysyłkę". Odpisałam więc, że przesyłkę nadam we wtorek rano. Tak też zrobiłam- najpierw długo pakowałam, następnie odstałam swoje na poczcie, a dziś dostaję maila, że kupująca się rozmyśliła i (mimo, że jeszcze paczki nie dostała) chce ją zwrócić ;/

I to jest powód, dla którego nie warto oferować wysyłki "za pobraniem". Jak komuś naprawdę zależy, to KUPI dosłownie, czyli zapłaci i poczeka. Jak nie, to niech się buja i naciąga innych emotka

To żaden powód, ja rozumiem ludzi, którzy boją się wpłacić większą kwotę obcej babie, dlatego zgadzam się na pobranie, ale po wcześniejszej wpłacie zaliczki na poczet przesyłki i to w obie strony. To jest dla mnie naturalna selekcja kupujących, jeśli nie chce wpłacić, to wiem, że zostawia sobie furtkę na nieodebranie przesyłki i niech spada na drzewo emotka    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6542156 Napisano: 26.10.2018 13:46:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
werix7 napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

Mama wygrała walizkę w Kamis ale zgłosiła 2 paragony. Skąd ma wiedzieć który paragon okazał się wygrany ? Agencja udziela informacji w tym temacie ?

Mam dokładnie tak samo emotka  Też zgłosiłam dwa paragony w  jednym dniu i nie wiem który wygrany. Napisałam do nich zwrotną wiadomość, ale na razie nie otrzymałąm odpowiedzi. 

A jaki jest problem w odesłaniu dwóch? emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6540253 Napisano: 19.10.2018 16:56:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do laureatów konkursu Kamis "Dokładnie taki konkurs". Każą w smsie wypełnić formularz na stronie, z tym że formularz dotyczy konkursu "Gotuj i wygrywaj". Pytał ktoś o co chodzi?
No i nie ma miejsca na wgranie paragonu, czy proszą o niego później, czy mają w nosie?   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6539925 Napisano: 18.10.2018 17:21:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kawazczekolada napisał(a):

ok może nie zostało to najlepiej zorganizowane ale nie jest to jedyna loteria gdzie rezerwy nie ma... u avanti rezerw też nie ma. Albedo też nei zawsze ma rezerwy emotka

A widziałaś, żeby Albedo albo Avanti przyznawało komuś 40 nagród, z czego (z założenia) może dostać jedną? emotka Wyświetl w wątku >>
2 joan, atyde25 0