Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6521900 Napisano: 24.08.2018 12:15:48 w Wkurza mnie...
kermit napisał(a):

Wydaje mi się, że paradoksalnie to trochę Wasza "wina" emotka . Jeśli mają w rodzinie konkursowicza to należą do tej grupy ludzi, która wie, że wygrane są realne i na wyciągnięcie ręki. Więc pewnie pomyśleli sobie - córka/syn tyle nawygrywali, a tu  proszę i mnie się udało i to ile ho ho emotka .

Moi nic nie wygrali, po prostu kupili, a moje wygrane ich mało interesują, więc nie czuję się winna emotka
Poza tym zdecydowanie większy odsetek ludzi dających się naciągnąć to nie są rodzice konkursowiczów. Wyświetl w wątku >>
1 atyde25 0

asantesana

#6521883 Napisano: 24.08.2018 11:52:13 w Wkurza mnie...
I moi rodzice nakupili dziadostwa za prawie 6 tys. i jeszcze ojciec zapłacił gotówką, niestety dowiedziałam się 2 miesiące później, ale na nic tłumaczenie i przemawianie do rozsądku "na przyszłość', argumenty typu "przyjdzie lato będzie się robić soki w tej wyciskarce" były nie do zbicia. Przyszło lato, prawie poszło, a soku nigdy nie widziałam (chyba że chowają jak przyjeżdżam). W końcu stwierdziłam, że są dorośli i dowodu zabierać nie będę. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6521450 Napisano: 23.08.2018 10:10:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Activii C4 poszły i maile i smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6519345 Napisano: 15.08.2018 22:20:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dzięki dziewczyny, poszło. Ale durna strona... Wyświetl w wątku >>
2 petunija1, mia 0

asantesana

#6519340 Napisano: 15.08.2018 22:07:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Zaraz mnie pokręci, napisałam zgłoszenie na konkurs Lay's w Stokrotce, formularz stwierdził, że źle przepisałam kod z obrazka, wpisałam jeszcze raz i wtedy pokazało mi "paragon już wykorzystany". Czyli zapisał im się paragon w systemie mimo źle wpisanego kodu z obrazka. Co mogę z tym fantem zrobić (dzisiaj kończy się konkurs)? Ale jestem złaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6518740 Napisano: 13.08.2018 15:34:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy może mnie ktoś oświecić czego oczekuje Kiora w konkursie Tesco - ulubiony bohater filmowy? Jest "Opisz" w poleceniu, ale u góry "konkurs artystyczny", w treści brak informacji, że praca ma być tekstem lub może być dowolna. To chcą tekstu, czy jest dowolność? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6518376 Napisano: 11.08.2018 20:22:08 w Kupię...
cb656 napisał(a):

taaga20 napisał(a):

Kupię pralkę - moja padła. W życiu wygrałam ponad 10 pralek a teraz muszę kupować emotka

Jaki z tego wniosek? emotka
Kupię tanio proszek do prania. Moja pralka kupiona w roku 1997 działa nadal.

I jaki to wniosek? Ma kupić pralkę w 1997? emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, @gnieszk@ 0

asantesana

#6516571 Napisano: 06.08.2018 10:55:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy był w regulaminie Spar zapis, że odbiór nagrody jest w sklepie?

Na pewno był, bo z tego powodu zrezygnowałam z zakupu paragonu na forum. emotka

No to przeoczyłam i nagroda może przepaść emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6516539 Napisano: 06.08.2018 10:21:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy był w regulaminie Spar zapis, że odbiór nagrody jest w sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6516267 Napisano: 04.08.2018 18:34:53 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Wszystko jest. I kawa, i soda i ocet i woda i brzydki zapach tez.... 

No to jeśli do jutra nie zniknie, to pozostaje Wam fachowiec i rozkręcenie tyłu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6516263 Napisano: 04.08.2018 18:08:03 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

calliope napisał(a):

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Lejemy i woda wychodzi z żółtym płynem... śmierdzącym płynem... i cały czas tak jest emotka  kur... lodówka ma 2 lata.... emotka  nie chce wyjsć ten zapach emotka  

No to lejcie do skutku, aż zacznie wypływać czysta woda, nie ma wyjścia, grunt to wiedzieć gdzie jest źródło zapachu, a to już za Wami emotka

Może to głupie pytanie ale którędy ta brudna woda spłynie? emotka Popatrzyłam u siebie to też przydałoby się wyczyścić ten otwór.

Musisz poszukać w instrukcji, często jest to wysuwana tacka na dole, bywa że ten otwór zatyka się nawet brudem na zewnątrz lodówki, tam za kratownicą, trzeba ja wtedy ściągnąć i przetkać jakimś drutem - może tak trzeba zrobić pioge7, ale to chyba lepiej zostawic fachowcom. Ale do normalnego czyszczenia, jeśli nie śmierdzi wystarczy ten otwor wyczyścić głębiej nawet szmatką nawleczoną na drut.

Rozkręcać nie chce bo się na tym nie znamy do końca..... byłem u kuzynki po strzykawki z igłą. Opowiedziałem co i jak i powiedziała że widocznie jakaś bakteria tam jest (śmierdzi jak jakieś zgniłe jajko). Ona przyszły lekarz to myśle że na tym się zna (bakteria). Powiedziała tak jak ty... wypłukać żeby wychodziła sama woda, wlać płyn dezynfekujący, tak zrobiłem.... nie wychodzi nic żółtego, wlałeś płyn.. niby coś mniej ale dalej śmierdzi ale myślę ze w 10 minut bakteria nie zniknie... także czekamy emotka  

No to teraz porozstawiaj kawę na talerzykach, powinno wciągnąć resztki zapachu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6516233 Napisano: 04.08.2018 14:30:10 w Wkurza mnie...
calliope napisał(a):

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

emotka Lejemy i woda wychodzi z żółtym płynem... śmierdzącym płynem... i cały czas tak jest emotka  kur... lodówka ma 2 lata.... emotka  nie chce wyjsć ten zapach emotka  

No to lejcie do skutku, aż zacznie wypływać czysta woda, nie ma wyjścia, grunt to wiedzieć gdzie jest źródło zapachu, a to już za Wami emotka

Może to głupie pytanie ale którędy ta brudna woda spłynie? emotka Popatrzyłam u siebie to też przydałoby się wyczyścić ten otwór.

Musisz poszukać w instrukcji, często jest to wysuwana tacka na dole, bywa że ten otwór zatyka się nawet brudem na zewnątrz lodówki, tam za kratownicą, trzeba ja wtedy ściągnąć i przetkać jakimś drutem - może tak trzeba zrobić pioge7, ale to chyba lepiej zostawic fachowcom. Ale do normalnego czyszczenia, jeśli nie śmierdzi wystarczy ten otwor wyczyścić głębiej nawet szmatką nawleczoną na drut. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6516222 Napisano: 04.08.2018 13:17:17 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

No to lejcie do skutku, aż zacznie wypływać czysta woda, nie ma wyjścia, grunt to wiedzieć gdzie jest źródło zapachu, a to już za Wami emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6516216 Napisano: 04.08.2018 12:40:50 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

pioge7 napisał(a):

brzydki zapach z lodówki....
umyta już na 10 stronę a śmierdzi jak nie wiem emotka
 ocet soda... nic nie pomaga

Nasyp na talerzyk mieloną kawę (najlepiej świeżo, ale jeśli nie masz to taka z paczki też może być), kawa rewelacyjnie wciąga wszystkie lodówkowe zapachy, sprawdzone emotka  Jeśli nie pomoże jeden raz, to wymień kawę kolejnego dnia. 
Aha - sprawdź odpływ, tam gdzie Ci ścieka woda gdy rozmrażasz lodówkę, często są takie rureczki do wyjęcia, tam osadza się woda i pleśnieje. Jesli nie ma rurki, to weź patyczek do uszu, nasącz octem i podłub w tym otworze.

Wszytsko sprawdzone, otwary, rurki, ten pojemniczek za lodówką, wymyte półki ze wszystkiego, te dziurki w lodowce na ściance tez sprawdzone, wlasnie z jednego wydobywa sie jakiś zapach nieprzyjemny i z górnej szuflady zamrażarki, jakby cos pomiędzy lodówka i zamrażarką było... próbujemy wszystkiego, sody octu, wody odkurzacz nawet był... i nic... spróbujemy jeszcze kawę.... dzięki 

ps
krewetek nie jemy emotka  

Czyli coś zepsuło się/spleśniało w tym kanale odpływowym, weź lejek albo dużą strzykawkę i wpuszczaj tam gorącą wodę z octem (dużo octu), a najlepiej taki wężyk jak do wypuszczania wody z akwarium, kawa nie pomoże, bo tam coś cały czas będzie uwalniało zapach. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6516197 Napisano: 04.08.2018 10:31:56 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

brzydki zapach z lodówki....
umyta już na 10 stronę a śmierdzi jak nie wiem emotka
 ocet soda... nic nie pomaga

Nasyp na talerzyk mieloną kawę (najlepiej świeżo, ale jeśli nie masz to taka z paczki też może być), kawa rewelacyjnie wciąga wszystkie lodówkowe zapachy, sprawdzone emotka  Jeśli nie pomoże jeden raz, to wymień kawę kolejnego dnia. 
Aha - sprawdź odpływ, tam gdzie Ci ścieka woda gdy rozmrażasz lodówkę, często są takie rureczki do wyjęcia, tam osadza się woda i pleśnieje. Jesli nie ma rurki, to weź patyczek do uszu, nasącz octem i podłub w tym otworze. Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

asantesana

#6515973 Napisano: 03.08.2018 12:01:47 w Mam problem...
kaprysek30 napisał(a):

Witam! Czy ktoś miał problem z zaginioną paczką z Inpost? Wygrałam walizkę Puccini - spoglądam w historię śledzenia, a tam paczka rzekomo odebrana 30 lipca o godzinie 10. Pisałam w tej sprawie do Inpostu, ale tam jestem zbywana. Pani kurier twierdzi, że żadnej paczki w ogóle nie miała do dostarczenia. Na magazynie jej nie ma. Grr... 

Pisz do organizatora, ja tak kiedyś załatwiłam sprawę, organizator złożył reklamację, bo ewidentnie podpis na dokumentach zwrotnych nie był mój, co tez udowodniłam. jako nadawca maja więcej możliwości, dowiedzą się kto się podpisał, może ktoś z sasiadów, moj podpis byl akurat podrobiony.  Wyświetl w wątku >>
1 ewikewikk 0

asantesana

#6515328 Napisano: 01.08.2018 14:23:54 w Winiary
Czy wszyscy dostali już lazy bagi z pierwszego tygodnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6513548 Napisano: 26.07.2018 23:15:36 w Winiary
brzozak napisał(a):

W konkursie Winiar https://www.e-kon...s-letni-winiary.html miałam dwa zgłoszenia i nie wiem który paragon odesłać. Ma ktoś może namiary do Albedo, tel. Lub maila?

Skoro dzwonili do Ciebie to chyba masz do nich telefon emotka
A na stronie albedomarketing masz telefony i maila do wszystkich świętych. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6513326 Napisano: 26.07.2018 13:07:52 w Winiary
Jadą już z kolejnym etapem z bagami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6513127 Napisano: 25.07.2018 22:03:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Miła26 napisał(a):

bruce napisał(a):

Miła26 napisał(a):

problem w tym,że w tym samym regulaminie raz jest napisane "W jaki sposób spędzasz wakacje" a później „Gdzie spędziłbyś wymarzone wakacje i dlaczego?"

No tak, rozumiem. W takim razie może lepiej zapytać organizatora?  emotka

masz racje,myślałam ,ze już może ktoś pytał emotka

wg mnie to dotyczące jak spędzasz wakacje bo przykładowy SMS z regulaminu właśnie odpowiada na to pytanie.

Tak samo jak i odpowiada na pytanie gdzie emotka
Poza tym te przykładowe teksty bardzo często są z kosmosu. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0