Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6512624 Napisano: 24.07.2018 16:15:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Zottarelli w C4 jest jakieś ograniczenie znaków? W regulaminie nie ma, a formularz zobaczę dopiero po rejestracji paragonu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6512115 Napisano: 23.07.2018 11:23:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

Normalnie jaja sobie robi obsługa facebooka spar. Mija 6  godz i zero odzewu. A rano posta dodali. Może ktoś jeszcze z zainteresowanych wyśle im zapytanie o konkurs? Może ruszy ich, jak dostaną wiecej wiadomości

A dzisiaj jest jakaś odpowiedź? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6511909 Napisano: 22.07.2018 13:10:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
akaska napisał(a):

asantesana napisał(a):

izkak napisał(a):

akaska napisał(a):

Jak to jest z tym sparem? Konkurs do 22.07, a na stronie komunikat konkurs zakończony. Jakby nie dało się wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że do 21.07 do północy. 

No właśnie! emotka  Sprawdziłam w bazie i jak byk widzę czerwony napis "konkurs kończy się dzisiaj", w regulaminie też zapis, że konk trwa do 22.07 - szkoda, że tego nie sprecyzowali co do godziny!   emotka  

Bez żartów, no to zostałam z paragonem. A ma ktoś zapisany regulamin? Wyraźnie było, że do 22.07  emotka

W regulaminie jest wyraźnie do 22.07. Poprzedni, urodzinowy konkurs trwał do 01.10.2017r i teraz sprawdzam maila, ostatnie zgłoszenie wysłałam wtedy o 23.43 właśnie 01.10. Czyli widać luźno traktują "do". Raz włącznie, raz nie. Pisałam do nich przez Messengera kilka godzin temu z konkretnym pytaniem: KIEDY naprawią błąd i włącza formularz. Do teraz cisza. Może warto by wreszcie pomyśleli o jakiejś profesjonalnej agencji.
Aha, z urny nie korzystałam, bo pani na kasie wczoraj  zdradziła, że lepiej przez neta, bo od nich urne zabrali kilka dni wcześniej i "nie wiadomo czy nie utknie w jakimś sklepie"...

Daj znać, gdyby coś odpisali, bo to jakiś cyrk jest. Wyświetl w wątku >>
1 izkak 0

asantesana

#6511889 Napisano: 22.07.2018 12:07:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
izkak napisał(a):

akaska napisał(a):

Jak to jest z tym sparem? Konkurs do 22.07, a na stronie komunikat konkurs zakończony. Jakby nie dało się wyraźnie zaznaczyć w regulaminie, że do 21.07 do północy. 

No właśnie! emotka  Sprawdziłam w bazie i jak byk widzę czerwony napis "konkurs kończy się dzisiaj", w regulaminie też zapis, że konk trwa do 22.07 - szkoda, że tego nie sprecyzowali co do godziny!   emotka  

Bez żartów, no to zostałam z paragonem. A ma ktoś zapisany regulamin? Wyraźnie było, że do 22.07 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6511320 Napisano: 19.07.2018 19:22:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Avanti robiło już przelewy z ostatnich dni Konkursu Kibica w Kauflandzie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6511317 Napisano: 19.07.2018 19:19:30 w Udane wymiany - polecane nicki:)
defed,
3 x TAK - szybko, miło, konkretnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6505216 Napisano: 03.07.2018 12:33:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy i360 wysyłało już karty z końcówki II edycji konkursu "Twoja chwila z kawą" w ITM? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6505184 Napisano: 03.07.2018 11:25:47 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
cherry_coke napisał(a):

defed napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

Czy może ktoś mi podpowiedzieć jak robicie sos do spaghetti z tego sosu Winiary żeby było jadalne emotka  Dodajcie dodatkowo jakieś pomidory z puszki czy może zupełnie nic? emotka

Winiary dla mnie jako jedyny z gotowców jest jadalny w ogóle - wystarczy podgrzać  emotka  I nie chodzi mi tylko o skład, a przede wszystkim o dobry smak. Mój ulubiony to ten z bazylią i czosnkiem

Dzięki. Bo myślałam, że trzeba podrasować smak emotka  Właśnie ten z bazylią i czosnkiem kupiłam.  emotka

Potwierdzam, sam w sobie jest dobry i smakowo i składowo, nie trzeba go ulepszać. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6504634 Napisano: 01.07.2018 15:08:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Po kilku minutach od zgłoszenia w konkursie Tyskie w Tesco zacząłem dostawać seks-smsy z chętne24 emotka

Dziwne... emotka Kilka dni temu wziąłem w nim udział, ale ja nie dostaję takich SMS-ów emotka
Jakaż to rażąca niesprawiedliwość... emotka emotka

Ja Ci mogę wysyłać ile chcesz, jeśli tylko zapłacisz 12,50 zł za każdy, możemy nawet ustalić Twoje preferencje  emotka

W tej propozycji wyczuwam próbę ukręcenia własnych lodów emotka Nie widzę powodu, by przepłacać - użytkownik dostaje takie wiadomości za dużo niższą kwotę, jaką wydatkował za jedno zgłoszenie do konkursu. Jest to tak zwana "wartość dodana", a tu mi proponujesz, bym płacił  12,50 za każdą... Toć to zdzierstwo. emotka Nie idę na to emotka

No cóż, on dostaje takie jak wszyscy, Ty miałbyś spersonalizowane, ale jak nie to nie! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6504630 Napisano: 01.07.2018 14:51:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

termitek99 napisał(a):

Po kilku minutach od zgłoszenia w konkursie Tyskie w Tesco zacząłem dostawać seks-smsy z chętne24 emotka

Dziwne... emotka Kilka dni temu wziąłem w nim udział, ale ja nie dostaję takich SMS-ów emotka
Jakaż to rażąca niesprawiedliwość... emotka emotka

Ja Ci mogę wysyłać ile chcesz, jeśli tylko zapłacisz 12,50 zł za każdy, możemy nawet ustalić Twoje preferencje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6504517 Napisano: 30.06.2018 23:55:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

edzia21 napisał(a):

ewa96403 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Macie @ z bam? U mnie na Interii nic. Tylko podziękowanie na stronie.

U mnie to samo.Próbowałam wysłać kolejne zgłoszenie,otrzymałam komunikat:sprawdź pisownię i spróbuj ponownie.Chyba za późno ..

U mnie również nie ma...chyba już konkurs zakończyli?!?!?! emotka

20 minut temu jeszcze działało.

właśnie na onet dostałam, tylko na interie nie dochodzi

Na interię nie dochodziły zwrotki już od ponad tygodnia i mieli w nosie moje zgłoszenia w tym temacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6501917 Napisano: 25.06.2018 09:57:35 w Sport
Ależ macie rację, zagrali fatalny mecz (mecze), tego nie dało się oglądać. Ale po pierwsze - o jakie "należy mi się" jako kibicowi chodzi, przecież bycie kibicem to nasz wybór, nikt nas o to nie prosił. Po drugie chodzi o formę wypowiadania się, brak rzeczowych wypowiedzi tylko emocjonalne bluzgi. Po trzecie o identyfikację z drużyną, to tak jak obserwowane ostatnio zakończenie roku - mamuśki prezentujące na facebooku świadectwa swoich pociech dumnie wypinające pierś "moje dziecko, po mamusi takie zdolne", a jak dziecko słabsze to "po kim Ty taki głupi jesteś, pewnie po ojcu".   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6501874 Napisano: 25.06.2018 00:13:29 w Sport
Jakie to smutne i słabe - jakby Polacy wygrali to byłoby: "moja drużyna, hip hip hura!", jak przegrali to "żenada, to nie moja drużyna, jakieś bękarty chyba..." Tak tak, sukces ma wielu ojców, porażka jest sierotą emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6501251 Napisano: 22.06.2018 16:51:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś wie, gdzie jest ta tajemnicza lista sklepów biorących udział w konkursie Spar?

Myślę, że lekko popłynęli emotka określając to tak, jak w regulaminie - ze strony, na której miała być ta lista, jest dopiero LINK do strony spar.pl, gdzie dopiero tam znajdziesz listę sklepów. Taka pokrętna ta droga dotarcia do informacji emotka

Tak, to widziałam, ale skoro ma być lista na stronie to lista, a nie link do strony Spar. W dodatku mylący jest zapis, ze organizator w trakcie konkursu może zmienić listę sklepów biorących udział. No wiem, czepiam się i chciałabym, żeby organizatorzy myśleli, a regulaminy były klarowne i bez babolców... 
Tak czy siak dzięki za odzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6501136 Napisano: 22.06.2018 13:07:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie, gdzie jest ta tajemnicza lista sklepów biorących udział w konkursie Spar? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6500978 Napisano: 21.06.2018 23:06:41 w Sport
mia napisał(a):

Dzięki Ci, Argentyno! emotka emotka emotka
To żeście nas już przebili w kolejce do najbardziej schrzanionego meczu na tym Mundialu.  emotka

Nie wiem czy do najbardziej schrzanionego meczu, ale na pewno do największej słomy z butów są dla mnie faworytami. Nie widziałam jeszcze tylu piłkarzy naraz tak nieumiejących przegrywać. A za kopnięcie piłki w głowę leżącego przeciwnika powinna być bezapelacyjnie czerwona kartka.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6500669 Napisano: 21.06.2018 12:27:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

Saatchi & Saatchi - co może być w przesyłce od tego nadawcy?

to z BAM Wyświetl w wątku >>
1 nataszka 0

asantesana

#6500668 Napisano: 21.06.2018 12:26:52 w Informują
Sms o zleceniu wysyłki paczki z Wyślij uśmiech, blend-a-med (Saatchi) Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6500348 Napisano: 20.06.2018 15:05:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy macie zwrotki na maila z BAM z linkiem do potwierdzenia? Nie dostałam na interię  emotka
I czy ktoś wie gdzie ewentualnie mogę pisać w tej sprawie, nie ma w regulaminie żadnego kontaktu telefonicznego ani mailowego, a strona kieruje do sponsora, a nie do organizatora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6499806 Napisano: 19.06.2018 12:19:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy komuś udało się skutecznie wysłać wypełniony formularz laureata w Duracell? Wypełniłam, wysyłam, a tam komunikat "przyjmowanie zgłoszeń zakończyło się 18.06", zaraz coś mnie trafi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0