Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6485292 Napisano: 26.04.2018 19:36:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

Na stronie jest już dostępne jedne nagranie. Cudnie Milena wypadła. Ona! A nie te stylizacje. Rozbroiła mnie scena, gdy mówi: trudny wybór. Zaiste. Milena o tym zdarzeniu myśli podobnie jak ja. 
https://www.inext...uchan.pl/metamorfozy

Obejrzałam filmik z Tobą, za takie oszpecenie fajnej kobietki powinna być kara chłosty dla "kreatorki". Sory, ale ta stylizacja pogrubiła Cię 2 razy i skróciła nogi ze 3 razy i nie jest to kwestia kiepskich ciuchów, bo w dżinsach i koszulce byś lepiej wyglądała. Milena miała całkiem niezłe spodnie, ale stylizacje uratował jej urok osobisty, we wszystkim pewnie wyglądałaby dobrze i zgrabnie. Masakra.

Ale tam wszystkie te stylizacje są tragiczne - te ciuchy to w ogóle jakiś dramat. Albo ta cała "kreatorka mody" nie ma pojęcia o stylu, i przede wszystkim dobraniu go do danej osoby, albo ciuchy tej "marki" są jakieś 4 poziomy niżej niż w Pepco (o Tesco czy Lidlu nie mówię, bo tam naprawdę fajne rzeczy się trafiają). emotka

Nawet jeśli ciuchy są tragicznie, to każda szanująca się kreatorka powiedziałaby, że sory resory, ale ona tej roboty nie bierze, bo głupa z siebie nie będzie rżnąć. Skoro wzięła, to albo zrobi wszystko dla kasy, albo za grosz nie ma gustu, a brała udział w poważnych programach telewizyjnych. Po drugie do takiej spódniczki różowej rozkloszowanej dać bluzkę lejbę i buty odcinające się na kostce i skracające nogę to już trzeba chyba oczu nie mieć. Nawet kamera unikała pokazywania nóg, mignęły tylko chwilkę. Może operator miał więcej rozumu emotka  Serio w całym sklepie nie było zwykłej koszulki wąskiej i klapek, bo już to wyglądałoby lepiej do takiej spódnicy.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6485228 Napisano: 26.04.2018 16:05:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
zielonooka85 napisał(a):

Na stronie jest już dostępne jedne nagranie. Cudnie Milena wypadła. Ona! A nie te stylizacje. Rozbroiła mnie scena, gdy mówi: trudny wybór. Zaiste. Milena o tym zdarzeniu myśli podobnie jak ja. 
https://www.inext...uchan.pl/metamorfozy

Obejrzałam filmik z Tobą, za takie oszpecenie fajnej kobietki powinna być kara chłosty dla "kreatorki". Sory, ale ta stylizacja pogrubiła Cię 2 razy i skróciła nogi ze 3 razy i nie jest to kwestia kiepskich ciuchów, bo w dżinsach i koszulce byś lepiej wyglądała. Milena miała całkiem niezłe spodnie, ale stylizacje uratował jej urok osobisty, we wszystkim pewnie wyglądałaby dobrze i zgrabnie. Masakra. Wyświetl w wątku >>
2 monkakk, mia 0

asantesana

#6484281 Napisano: 23.04.2018 22:56:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Potwierdzi ktoś, czy dzisiaj puścili tez Vobro zdjęciowe ostatni etap, czy tylko tekstowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6483966 Napisano: 23.04.2018 11:47:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie co to za wybrane sklepy Biedronka w konkursie Somat? Jest jakaś lista?   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6483623 Napisano: 21.04.2018 10:21:39 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy. Ze zdumieniem patrzyłam na rozpacz młodej dziewczyny, blogerki, która odpadła z programu show w TV. Opowiadała i pokazywała, jakie komentarze co do jej tańca pojawiały się po kolejnych występach. Nie sądziłam, że tak bardzo bierze sobie do serca tak kąśliwe i złośliwe uwagi. Nie rozumiem, co jest w ludziach takiego, że wolą napisać przykre rzeczy, które na pewno zabolą, niż milczeć. Napisałam jej kilka miłych słów. Pewnie przepadną w powodzi tych przykrych, ale mam nadzieję, że je przeczyta. emotka

bruce, nie oglądałam, ale czy to nie ta biedna i zrozpaczona blogerka, która kilka odcinków wcześniej razem z partnerem tanecznych hejtowała jurorkę i groziła jej w filmikach bodajże spaleniem domu? No właśnie... co posiała to zebrała...

Zaskoczyłaś mnie, naprawdę.  emotka Czyżby te łzy i opowieści o netowej nagonce to była tylko gra?  emotka

Może to nie gra tylko Kali się odezwał - ja hejtować dobrze, mnie hejtować - bardzo źle. 
Jeśli mowa o nich to proszę:
Podczas transmisji video na swoich social mediach taneczna para w ostrych słowach i przy pomocy komentarzy internautów wyśmiała Pavlović. „Iwona to krowa”, „Iwonka jest mega zacofana”, „Ta jurorka to debilka”, „Iwona jest chamska - zgadza się! Iwona jest chamska, spalmy jej dom!”, wykrzyczał Rafał Maserak, posługując się cytatami internautów. Co prawda blogerka była mniej wylewna, ale dobrze bawiła się podczas całego nagrania.
Dlatego ja zawsze mówię, że gdyby każdy zaczął naprawę świata od siebie, to świat byłby Rajem. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6483615 Napisano: 21.04.2018 09:43:38 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

Wkurza mnie bezczelny hejt netowy. Ze zdumieniem patrzyłam na rozpacz młodej dziewczyny, blogerki, która odpadła z programu show w TV. Opowiadała i pokazywała, jakie komentarze co do jej tańca pojawiały się po kolejnych występach. Nie sądziłam, że tak bardzo bierze sobie do serca tak kąśliwe i złośliwe uwagi. Nie rozumiem, co jest w ludziach takiego, że wolą napisać przykre rzeczy, które na pewno zabolą, niż milczeć. Napisałam jej kilka miłych słów. Pewnie przepadną w powodzi tych przykrych, ale mam nadzieję, że je przeczyta. emotka

bruce, nie oglądałam, ale czy to nie ta biedna i zrozpaczona blogerka, która kilka odcinków wcześniej razem z partnerem tanecznych hejtowała jurorkę i groziła jej w filmikach bodajże spaleniem domu? No właśnie... co posiała to zebrała... Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6481352 Napisano: 12.04.2018 10:42:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w Duracellu ogólnopolskim trzeba mieć paragon z etapu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6481109 Napisano: 11.04.2018 11:08:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku.  emotka

u mnie jak nie przechodziło magnetyczną to kilka razy babce kazałam próbować, albo sama przeciągałam, bo da się na pewno emotka

Ale ta karta służy tak jak normalna karta? Czyli wbija na kasę "płatność kartą", czy jakiś bon, voucher, cokolwiek? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6481105 Napisano: 11.04.2018 11:05:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Proszę pomóżcie, bo ja mam dość. Mój tata próbował zapłacić tą kartą z Winiar w Biedronce i oczywiście "nie da się". Mówiłam, że trzeba przeciągnąć przez czytnik, ale kobieta coś kombinowała, potem przeciągnęła kartę i nie weszło. Proszę powiedzcie mi dokładnie jak to zrobić krok po kroku. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6479327 Napisano: 04.04.2018 12:27:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy orientuje się ktoś z Was co to za numery z początkiem 176, puszczają do mnie sygnały dwa takie numery, nie znajduje nic w necie i boje się oddzwaniać. To jacyś naciągacze? 

Jeśli z kierunkowym +49 to z Niemiec.

Tak, + 49, to zakładam, że oszustwo i nie odbieram. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6479323 Napisano: 04.04.2018 12:21:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy orientuje się ktoś z Was co to za numery z początkiem 176, puszczają do mnie sygnały dwa takie numery, nie znajduje nic w necie i boje się oddzwaniać. To jacyś naciągacze?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6479016 Napisano: 03.04.2018 14:30:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktos kto wygrał w Kasi może sprawdzić, czy sa już wyniki na ich stronie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

asantesana

#6478573 Napisano: 30.03.2018 22:05:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

joan napisał(a):

(...)
Oczywiście dla mnie to bezsens -> przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby laureat nieposiadający paszportu odesłał dokumenty z pustym polem (przeznaczony na numer paszportu) i potwierdzeniem złożenia wniosku o paszport O ILE nie przekroczyłby terminu, w jakim ostatni laureat tej loterii musi odesłać te dokumenty. Bo skoro dadzą radę zorganizować wyjazd dla osoby, która im odeśle docs 12.05. (po losowaniu z 10.05.), to czemu laureat z 05.04. musi od razu podać nr paszportu pod rygorem utraty nagrody? Wielka szkoda.

To znaczy, pewnie i osoba towarzysząca laureatowi musi się natychmiast okazać paszportem? Jeśli tak, to już się robi całkiem wesoło... emotka

Może ktoś wie, ile teraz czeka się na paszport??? Ale raczej nie dwa dni emotka

"Zapisany w przepisach termin wyrobienia paszportu wynosi 30 dni od daty złożenia wniosku paszportowego. Rzeczywisty czas oczekiwania na paszport najczęściej jest krótszy, ale zależy to od konkretnego urzędu.”    20 lut 2017

Sądzę, że przy odpowiednich znajomościach, może to być nawet te 2 dni... Tylko ile osób takie ma? emotka

Jest jeszcze tryb przyspieszony z odpowiednim uzasadnieniem ok. 2 tygodni Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6478544 Napisano: 30.03.2018 20:41:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

ninakow7712 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

yreks napisał(a):

W loterii Visa zgłoszenie trzeba dodać w dniu dokonania płatności kartą? 

Tak

a czy ktoś widzi formularz zgłoszeniowy? bo ja naciskam dodaj transakcję i samo coś dodaje, nic nie wypełniam:/ nie wiem o co chodzi

Tak to tym razem działa. Klikasz tyle razy ile masz potwierdzeń z tego dnia 

A ja już myślałam, że jestem jakaś wyjątkowo i visa sama wie co ja chce dodać, bo nie mam żadnego formularza, tylko system sobie coś tam dodaje. Serio wystarczy tylko dodać liczbę transakcji? To znaczy zrobiłam dzisiaj zakupy na 3 paragony, 3 razy klikam "dodaj transakcję" i tyle? Trochę to dziwne i bez sensu...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6478373 Napisano: 29.03.2018 22:36:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wygrał ktoś dzisiaj z Velvet foto coś więcej niż książkę? Może koleżanka koleżanki? emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6477748 Napisano: 28.03.2018 10:43:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Z nivea króliczki o jednym czasie były @?

Nie, ślą od tyłu, chyba ręcznie, bo w sporych odległościach czasowych. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6477736 Napisano: 28.03.2018 10:28:14 w Wkurza mnie...
Konkurs abc m&m's - w całym swoim konkursowym życiu nie widziałam gorszych wyborów jury, no coś mnie zaraz trafi... emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6477441 Napisano: 27.03.2018 12:50:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
emotka napisał(a):

Czy ktoś z Was też nadal czeka na karty z konkursu Biedronki "Smak na jesienne nagrody" (Winiary)? Nagrody do 29.03 więc niby jeszcze czas...

Tak, ja czekam na 2 i zaczynam się już mocno wkurzać, bo potrzebuję te karty przed świętami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6477123 Napisano: 26.03.2018 14:57:58 w Dyskusje o wynikach konkursu
Wyniki abc m&m's - pytanie o święta z m&m's, a oni nagradzają zdjęcie ze snickersami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0