Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6477122 Napisano: 26.03.2018 14:53:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
zawszebeznagrod napisał(a):

Złoty Łan - kup se sam to i tak dobre emotka  Mysle ze mogło wygrać "Złoty Łan-mam w domu srebrny kran!" emotka   

Ja obstawiam "Złoty Łan - w d...e mam" Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6476868 Napisano: 25.03.2018 17:23:40 w WC - rozmowy o wszystkim
Cz ktoś sprzedawał tę walizkę z belVity? Jaką ona ma realną wartość? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6476276 Napisano: 23.03.2018 11:49:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

lager napisał(a):

Nie wiem co głupsze. Zmarnowanie niespełna 200tys zł przez Kinder na poradniki czy przez Cheetos i ich nową loterię z pulą nagród prawie 500 tys zł na naklejki emotka

Będziemy się wspólnie zastanawiać emotka

Przy czym Kinder już to sobie dobrze obmyślił - wbrew regulaminowi przyznał jednej osobie po kilkanaście książek, każdy może jednak otrzymać max 1 szt. Zatem własnymi działaniami Kinder sprawił, że jego wydatki się zmniejszają, bo oto w/w kilkunastu książek nie będą musieli wydać, a co za tym idzie: zaoszczędzą sporo na kosztach wysyłki, W dodatku książeczka jest tak tandetna, że większość laureatów nie odeśle paragonów... tadam! kolejna oszczędność. Następnym razem Kinder ogłosi światu, że przeznacza milion złotych na nagrody, przy czym będzie to 500.000 książeczek po 2 zł. I tych książeczek oczywiście też nie będą wysyłali. Miszcze zua emotka

Myślę, ze mylicie się w kwestii tego, ze oni utoną w tych książeczkach i zaoszczędzą tylko na wysyłce, moim zdaniem oni tych tysięcy książeczek nie wydrukowali, bo i po co? emotka  Wydrukowali trochę i najwyżej będą dodrukowywać wedle zapotrzebowania (którego przy wysyłce paragonu pocztą zakładam, że nie będzie), a reszta kasy za druk zostaje w kieszeni.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6475474 Napisano: 21.03.2018 20:22:17 w Zdjęcia naszych wygranych
aurorcia napisał(a):

ita1987 napisał(a):

Super, ale tabletek są 3 opakowania? W regulaminie jest 4x40 tabletek emotka

Ja tu za bardzo nie widzę tej kwoty 360 zł, wiem, czepiam się. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6475369 Napisano: 21.03.2018 16:58:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy activia biedronkowa informowała dzisiaj, chyba do dzisiaj mieli czas za pierwszy etap... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6474722 Napisano: 20.03.2018 09:31:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

asantesana napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś pytał szanowne albedo co z wysyłką Perwola i zestawów Somat, do Wielkanocy jeszcze trochę zostało, a oni od lutego jaja odstawiają...  emotka

W DDN  jest wpis o rezerwowych wysłanych InPostem. Do mnie nie dotarło nic. A InPost u mnie chyba nie jeździ  emotka

Z tego co widziałam, to wpis dotyczył nagród rezerwowych z Pur/Somat, to ten wcześniejszy konkurs i te zestawy wysłali, nie wysłali Perwoola i Somatu tego gdzie były zmywarki.

Do mnie nie dotarły z Pura/ Somatu emotka Tzn. dotarł tylko bon.

A, to te już mam dawno, chyba musisz do nich napisać... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6474718 Napisano: 20.03.2018 09:28:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

asantesana napisał(a):

Czy ktoś pytał szanowne albedo co z wysyłką Perwola i zestawów Somat, do Wielkanocy jeszcze trochę zostało, a oni od lutego jaja odstawiają...  emotka

W DDN  jest wpis o rezerwowych wysłanych InPostem. Do mnie nie dotarło nic. A InPost u mnie chyba nie jeździ  emotka

Z tego co widziałam, to wpis dotyczył nagród rezerwowych z Pur/Somat, to ten wcześniejszy konkurs i te zestawy wysłali, nie wysłali Perwoola i Somatu tego gdzie były zmywarki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6474678 Napisano: 19.03.2018 23:44:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś pytał szanowne albedo co z wysyłką Perwola i zestawów Somat, do Wielkanocy jeszcze trochę zostało, a oni od lutego jaja odstawiają... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6474180 Napisano: 18.03.2018 12:14:45 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

oczywiście!!!! Jeśli skaczą w skokach wszyscy to z 8 belki ale że Norweg skacze a zawody w Norwegii to podnieśli belkę na 12 pozycję... CHamstwo przez duże CH! emotka emotka emotka emotka emotka emotka

Machać łapami Norweg też może przez cały lot i dostawać takie same oceny jak Ci, którzy pięknie lecą emotka   Wyświetl w wątku >>
2 mia, stamp2 0

asantesana

#6473447 Napisano: 15.03.2018 18:01:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były dzisiaj maile z konkursu "Podejmij wyzwanie stylu" Nivea? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6472863 Napisano: 14.03.2018 12:00:01 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

Pisałam do dwóch organizatorów, ze jedna osoba zamieściła u jednych i u drugich to samo zdjęcie, uznając,ze to nieuczciwe wobec innych uczestników, podesłałam też na dowód moich słow skany i linki. Mało tego ta osoba, rzecz jasna nieuczciwie, wygrała tu i tu. Jedni i drudzy odpisali,ze nie widzą żadnego podobieństwa między pracami. Jedni co konkurs to nowa praca- zdjęcie, tekst, grafika itp. uczciwie jak trzeba , a inni jadą z jedną pracą  na "kilka frontów". Aż brak słow do opisania takich przekrętów. emotka

Czekaj czekaj, Ty piszesz, ze zdjęcie jest to samo, organizatorzy nie widzą podobieństwa, to jak to jest - zdjęcie to samo, takie samo, czy podobne z innym produktem?
I jeśli w regulaminie (regulaminach) nie ma zapisu, ze zdjęcie ma być zrobione na potrzeby konkursu i nigdzie nie może być publikowane, to gdzie widzisz brak uczciwości? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6472754 Napisano: 13.03.2018 22:00:35 w SZUKAM....
bzowapani napisał(a):

6. NAGRODY6.1 W Konkursie zostały przewidziane następujące nagrody:
6.1.1 Dla Zwycięzcy Nagrody Głównej - voucher na wycieczkę do Norwegii dla 2 osób o
wartości 9 773,60 PLN brutto.
6.1.2 Dla każdego z 10 wyróżnionych Zwycięzców - zestaw produktów Marine Harvest oraz
gadżety kuchenne o wartości 2 604 PLN brutto.

To ciekawe... a zerknij jeszcze na pulę nagród. Znajoma też twierdzi, ze to była pula na 10 uczestników... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6472745 Napisano: 13.03.2018 21:39:58 w SZUKAM....
bzowapani napisał(a):

asantesana napisał(a):

bzowapani napisał(a):

Czy ktoś może podać sprawdzony adres do bezpłatnej pomocy prawnej w sprawie złamania regulaminu konkursowego? Z góry dziękuję 

Jeżeli szukasz w sprawie Omegi (gdzieś obił mi się o oczy Twój wpis) to o ile dobrze pamiętam, to tam cała pula nagród dodatkowych dla 10 osób to było 2600 zł, a nie pojedynczej nagrody. Ktoś w bazie źle wypełnił pole "nagrody".

Cytuję z Regulminu- ""Dla każdego z 10 wyróżnionych Zwycięzców - zestaw produktów Marine Harvest orazgadżety kuchenne o wartości 2 604 PLN brutto.""

A możesz wkleić link do regulaminu, bo go już nie widzę? Miałam brać udział w tym konkursie i zrezygnowałam, bo nagrody miały małą wartość. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6472737 Napisano: 13.03.2018 21:28:13 w SZUKAM....
bzowapani napisał(a):

Czy ktoś może podać sprawdzony adres do bezpłatnej pomocy prawnej w sprawie złamania regulaminu konkursowego? Z góry dziękuję 

Jeżeli szukasz w sprawie Omegi (gdzieś obił mi się o oczy Twój wpis) to o ile dobrze pamiętam, to tam cała pula nagród dodatkowych dla 10 osób to było 2600 zł, a nie pojedynczej nagrody. Ktoś w bazie źle wypełnił pole "nagrody". Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6472653 Napisano: 13.03.2018 16:44:16 w Wkurza mnie...
mpaulina88 napisał(a):

Własnie dostałam od nich taka odp: 
Odpowiadając na Pani poniższego maila, sprawa została zamknięta z naszej strony w ubiegłym roku rozliczeniowym, więc nie ma potrzeby, aby wpłacała nam już Pani podatek.
Mam nadzieję, że nagroda się podobała i sprawiła Pani dużo radości,

Hmmm myslicie ze naprawde wplacili ten podatek  ? Dziwne ze juz sie rozliczyli w 2016 r skoro konkurs byl w maju 2017.
Nie wiem co teraz robic czy wplacac czy nie...

Kobieto, wypij melisę i przeczytaj co napisali Ci z agencji i co piszą ludzie na forum (grający nie od dzisiaj w konkursach). Po co zawracasz sobie głowę czymś, co jest dawno rozwiązane. Jeśli wydali Ci nagrodę, to znaczy, ze zapłacili podatek, zachowaj maila tak na wszelki wypadek.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6472548 Napisano: 13.03.2018 12:13:26 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Monika11 napisał(a):

nique napisał(a):

Przyszła karta do Kauflandu, tylko nie wiem, czy z konkursu ze Schwartzkopf czy Henkel  emotka

Do mnie też dotarła na razie jedna i chyba z tego konka
Jaki styl najlepiej oddaje Twój charakter" Kaufland ( sama już się pogubiłam )

Tak, to te karty 200 zł, GLS, nadawca Albedo Wyświetl w wątku >>
1 Monika11 0

asantesana

#6471843 Napisano: 11.03.2018 00:51:49 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Nie znam też nikogo, kto choć raz zrobiłby zakupy nocą w Tesco (za dnia to i owszem). 

Znasz emotka
A dla rozluźnienia tematu przykład z życia. Robiłyśmy z siostrą ważną imprezę kiedyś w niedzielę, jakoś tak się dobrze siedziało, o północy w sobotę stwierdziłyśmy, że czas zacząć przygotowania. No to gotujemy, w końcu otwieram lodówkę o 2 w nocy i szukam... siostra pyta czego szukam, mówię, że śmietany 30-tki, miała na liście zakupów. Słyszę ciszę, patrzę, ogląda listki bazylii w doniczce, patrzy w okno, choć tam ciemno... Pytam: co, Tesco? emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6471803 Napisano: 10.03.2018 21:26:08 w Wkurza mnie...
stamp2 napisał(a):

każdemu komu nie podoba sie zakaz handlu,proponuje isć choć raz w Niedziele do pracy najlepiej dłużej niż na 8 godzin i najlepiej wiosną,albo latem.I Jeśli bedzie mozliwość to zerknijcie co robią inni,którzy nie pracują
i nie porównujcie lekarza,czy policjanta z kasjerką-bo nawet 2 letnie dzieci widzą różnice emotka emotka emotka

Pewnie wielu przeciwników zakazu pracowało w niedzielę emotka
Ja nie wiem co jest lepsze, ale gdy pracowałam w niedziele (tak, sobota i niedziela po 12 godzin co drugi weekend), byłam niezadowolona z pracującego weekendu, ale zadowolona z tego, ze mogę we środę iść i załatwić różne sprawy w urzędach, iść do lekarza itp. Potem pracowałam w godzinach 9-17, wychodziłam z domu przed 8, wracałam po 18 i żeby załatwić sprawy urzędowe musiałam brać urlop...   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6471789 Napisano: 10.03.2018 20:54:36 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Ludzie powinny mieć prawo do wolnej niedzieli, spoko, ale dlaczego tylko pracujący w handlu? Rozumiem, nie można dać wolnego wszystkim lekarzom, strażakom, policjantom, itp. Ludzie muszą dalej mieć dostęp do prądu, wody, paliwa, gazu, itp. Ale dlaczego na niedzielę z rodziną nie zasługują pracownicy kin, restauracji, teatrów, kręgielni, basenów, czy różnych fabryk, które często pracują 24/7? Czy nie lepszym wyjściem byłaby zmiana prawa pracy gwarantująca co najmniej 2 wolne niedziele w miesiącu każdemu? 
Czy Pani która myje podłogę w studiu telewizyjnym mniej zasługuje na niedzielę z rodziną niż Pani kasjerka z Biedronki? 

Trafiłaś w punkt. Jak mnie śmieszą argumenty, że ludzie pracujący w marketach chcą odpocząć i wyjechać/wyjść gdzieś z dziećmi. No chcą - pójść na lody (lody same się nie robią i nie sprzedają), do kina (kino samo nie działa), pójść do parku rozrywki (no karuzela też się sama nie kręci), a... zatankować trzeba, bo daleka trasa itd. itp. No tak, dzieci pań z marketu muszą mieć lepiej od dzieci pani z lodziarni.
Nie, nie jestem przeciwnikiem wolnych niedziel, jestem przeciwnikiem durnych argumentów.
Ps. Mój kolega (od którego słyszałam ostatnie 5 lat tyrady na temat pracujących niedziel i jak to go wykorzystują i Polska zły kraj, a ja głupio gadam),  powiedział wczoraj, ze w sumie to on by wolał jednak pracować w niedzielę, bo teraz będzie miał mniej kasy za przepracowany dzień w tygodniu niż w niedzielę. Śmiechłam mu w twarz.     Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6471627 Napisano: 09.03.2018 22:24:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maryam napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś czeka jeszcze na nagrodę od oleju wielkopolskiego z IX tury?
Mieli wysłać 14 dni od daty w mailu, minął miesiąc, nie odpisują na maile, mają mnie w nosie...  emotka

Też to przerabiałam, dopiero o upomnieniu się na ich FB nagroda dotarła... emotka

Świetni są... Wyświetl w wątku >>
0 0