Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6471623 Napisano: 09.03.2018 22:12:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś czeka jeszcze na nagrodę od oleju wielkopolskiego z IX tury?
Mieli wysłać 14 dni od daty w mailu, minął miesiąc, nie odpisują na maile, mają mnie w nosie... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6471290 Napisano: 08.03.2018 22:40:14 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Halszka napisał(a):

Może warto by było wtedy też takie pisemko do wglądu / podobnej treści puścić do agencji reklamowej obsługującej konkurs?
Jak mają problem z opisem, niech dzwonią do sklepu z paragonu. W końcu oryginał to oryginał, prawda? (chyba?) LOL

Ja kiedyś stwierdziłam, że w razie problemu zadzwonię do agencji i podam telefon pracownikowi sklepu - niech wzajemnie się na siebie wydzierają emotka Ale jeszcze się nie znalazłam w takiej sytuacji, jakoś się udaje - szczególnie, że ze wszystkim latam na czytnik emotka

Ja też latam do czytnika, a ostatnio w Kauflandzie na czytniku "Podravka makaron", a na paragonie "Makaron świderki", trzecia taka sytuacja w Kauflandzie... Na szczęście bez problemu dają mi paragon szczegółowy, który podpinam do paragonu z kasy i jest ok.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6471249 Napisano: 08.03.2018 20:54:48 w Dyskusje o wynikach konkursu
visserarthur napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

onlyrybka napisał(a):

Czy z mbanku rozesłali maile ?

Do mnie NIE, a widzę swój nr i dane ale to tylko doładowanie więc może e-maila nie będą wcale wysyłać

Jak można było dodać taki konkurs do "konkursy w social mediach"- to był konkurs promocyjny. Nie dziwię się, że nie wziałęm w nim udziału...

Nie wiem, ale coś mnie trafiło, bo doładowuję telefon przez mbank, a tego konkursu nie widziałam, gdzie tu social media emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6471229 Napisano: 08.03.2018 20:09:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

Monster munch to jest taki festiwal żenady, jakiego jeszcze nie widziałam. 

Chciałoby się rzecz: Jaki Monster takie orzeszki emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6471165 Napisano: 08.03.2018 17:26:59 w Dziś cieszę się z.....
trebor1 napisał(a):

... z tego, że na konferencji w której uczestniczę, jeden ze sponsorów zrobił konkurs na haslo,  do wzięcia był monitor 27"

A tu ciągle pitu pitu że Dzień Kobiet, żeby doceniać kobiety itd., ech... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6470277 Napisano: 06.03.2018 13:05:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana poka walizkę emotka

Nie ma jak, sprzętu do obfocenia chwilowo brak emotka

A możesz podać wymiary tak pi razy oko? I czy jest jakieś logo producenta/marki? emotka

To jest marka bubule, na pudełku są wymiary: 46x27x65 cm
Logo jest tylko malutkie na zamku szyfrowym bubule, a na zamku this is me, żadnego loga belvity. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6470269 Napisano: 06.03.2018 12:57:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kreatia napisał(a):

asantesana poka walizkę emotka

Nie ma jak, sprzętu do obfocenia chwilowo brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6470263 Napisano: 06.03.2018 12:46:41 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Doszła walizka z belVity, kosmiczna - z tyłu szara, boki przeźroczyste, przód żółty, rozmiar średni. I na szczęście bez logo belVity.
Kurier dhl. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6469994 Napisano: 05.03.2018 19:43:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

asantesana napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Czytam dzisiejsze hasła z orzecha i przecieram oczy ze zdumienia. Niżej chyba nie da się upaść.  emotka

Uważaj, bo w kolejnym etapie ta agencja pokaże nam, że da się  emotka
Potrafię śmiać się z różnych dziwnych rzeczy, mam do siebie dystans, ale dla mnie ta główna nigdy nie powinna ujrzeć światła dziennego. Wybierać musiał bardzo zakompleksiony facet. 

czy  tydzień temu hasło ''koń by sie spanierował'' było lepsze?

Obiektywnie rzecz biorąc nie, ale subiektywnie dla mnie jako kobiety tak. Tamto hasło było niesmaczne, ale jakby to powiedzieć... nikogo nie dotykało wprost. A wybór tego mnie dotknął. Poza tym mówimy tu o nagrodzie głównej.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6469960 Napisano: 05.03.2018 18:49:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

Czytam dzisiejsze hasła z orzecha i przecieram oczy ze zdumienia. Niżej chyba nie da się upaść.  emotka

Uważaj, bo w kolejnym etapie ta agencja pokaże nam, że da się  emotka
Potrafię śmiać się z różnych dziwnych rzeczy, mam do siebie dystans, ale dla mnie ta główna nigdy nie powinna ujrzeć światła dziennego. Wybierać musiał bardzo zakompleksiony facet.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6469769 Napisano: 05.03.2018 11:30:10 w Biedronka
Wiadomo już, czy w konkursie Streamline trzeba kupić jeden produkt (colgate lub palmolive)? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6469500 Napisano: 04.03.2018 00:54:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tereniagno napisał(a):

kreatia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy w konkursie jordan w C4:
- można kupić pasty?
- jest limit znaków?

1. tak, pasta jest produktem do h.j.u.
2. nie napisali emotka  możesz smsa testowego puścić jakby Ci zależało emotka

Sprawdźcie listę sklepów, ponieważ u mnie nie ma żadnego wyszczególnionego,więc nie mogę kupić. emotka

A patrzysz na tę z regulaminu czy ze strony C4? W regulaminie jest chyba większość sklepów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6469436 Napisano: 03.03.2018 20:05:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

mia napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

Czy ktoś już zrealizował bon na walizkę od Belvity? Czy można tam rzeczywiście wgrać coś swojego albo wybrać wzór z ich strony??? Boję się, że jak wprowadzę kod, to już  "przepadnie" mój pomysł. Bardzo proszę o odpowiedź.

Nic nie można. emotka
Podajesz dane teleadresowe i tyle. A co przyślą, to się okaże.

Bardzo dziękuję za odpowiedź, szkoda, myślałam, że stworzę coś fajnego. emotka

Ja tylko się zastanawiam, co to za cudo przyjdzie, jeśli teoretycznie wartość regulaminowa ma być 450 zł. Bo jednolicie żółte walizki trudno podciągnąć pod miano indywidualnego projektu.
Może kółka będą pozłacane... emotka

Ja się modle, żeby przyszły jednolicie żółte, a nie z wielkim ciastkiem i napisem belVita na środku walizki, co obniży jej wartość o 90% dla mnie.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6469398 Napisano: 03.03.2018 17:07:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie jordan w C4:
- można kupić pasty?
- jest limit znaków? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6468852 Napisano: 01.03.2018 22:02:21 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

Nie twierdzę, że sąsiad-wariat się zmieni. Zmieni się, bo kiedyś będziesz mieć własny dom. emotka Howgh!

Na pewno - ten bez klamek, jeśli to jeszcze potrwa  emotka

emotka Masz ostatnie słowo. Poddaję się. emotka
A teraz przerzuć szermierkę słowną na konki i przetapiaj słów w czyn (czytaj: w gotówkę na nowe/inne mieszkanie). emotka

No widzisz i to jest największy problem - nie da się konkować, gdy w głowie huczy fałszujący operzysta (stan aktualny) lub stuka młotek w każde zakończenie nerwowe. Jestem wykończona... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6468841 Napisano: 01.03.2018 21:43:38 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Nie twierdzę, że sąsiad-wariat się zmieni. Zmieni się, bo kiedyś będziesz mieć własny dom. emotka Howgh!

Na pewno - ten bez klamek, jeśli to jeszcze potrwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6468836 Napisano: 01.03.2018 21:39:06 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia.  emotka

emotka emotka emotka Kiedyś się to zmieni, na pewno!
I powiedz mi to samo (może być w duchu) - choć nie chodzi o dom. emotka

To się nie zmienia 8 lat, nie wierzę już w zmiany.
Mówię Ci w duchu emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6468829 Napisano: 01.03.2018 21:31:15 w Wkurza mnie...
Nie, nie mam siły się wkurzać, jest mi niewymownie smutno, że nie mam swojego mieszkania i muszę mieszkać nad sąsiadem palantem, który utrudnia mi życie każdego dnia swoją mega hałaśliwą, nieliczącą się z nikim osobą i śpiewem operowym o każdej porze dnia i nocy (ewentualnie przybijaniem gwoździ o 2 w nocy), a ja nie mogę z tym nic zrobić...
Nie, nie chcę porad typu dzwoń na policję itd., chcę tylko przytulenia i zrozumienia. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6467647 Napisano: 27.02.2018 00:12:36 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

trebor1 napisał(a):

wydrukowałem dziś internet i przeczytałem dokładnie dwa razy i nie znalazłem...
Kto powiedział, jakoś tak: Krzesło - jedyna rzecz we wszechświecie w której człowiek ma oparcie...
Wydało mi się, że Szymborska, ale nie znalazłem... a przecież mi się to nie przyśniło, że taki cytat gdzieś słyszałem

"Pokój samobójcy" Szymborskiej emotka

trafiłem na ten wiersz, ale w nim ten cytat jest co najwyżej mocno zawoalowany 

Takie coś znalazłam w interpretacjach: "...do oparcia miał tylko krzesła - to 
jedyne, co w jego życiu oferować mogło oparcie (gra słowna: autorka bawi 
się znaczeniami słowa "oparcie")" - może zapamiętałeś jakieś interpretacje i nie powiedziała tego dokładnie tak Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6467644 Napisano: 27.02.2018 00:00:16 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

wydrukowałem dziś internet i przeczytałem dokładnie dwa razy i nie znalazłem...
Kto powiedział, jakoś tak: Krzesło - jedyna rzecz we wszechświecie w której człowiek ma oparcie...
Wydało mi się, że Szymborska, ale nie znalazłem... a przecież mi się to nie przyśniło, że taki cytat gdzieś słyszałem

"Pokój samobójcy" Szymborskiej emotka
+ interpretacje Wyświetl w wątku >>
0 0