Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6467618 Napisano: 26.02.2018 20:40:19 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

tyle kasy się płaci za przesyłkę priorytetową po to żeby szła jak ekonomiczna? Jaki to sens??

ŻADNEGO SENSU emotka
Trąbię o tym od dawna, to zawsze znajdują się obrońcy "ale mój priorytet doszedł na czas" i nie dociera do nich, że są wyjątkami emotka
Człowiek z reguły na coś nowego nabiera sie tylko raz, bo potem to już wyciaga wnioski. Ja dałem poczcie szansę na priorytet dwa razy i dwa rzy mnie poczta zawiodła. Od tej pory jestem zdeklarowanym wrogiem bezsensownego przepłacania emotka i polecam naśladownictwo każdemu!

Dodam tylko, ze paczki ekonomiczne idą szybciej od priorytetowych - przetestowane, każda ekonomiczna dochodziła na drugi dzień, priorytetowe nigdy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6467435 Napisano: 26.02.2018 14:14:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

Ten wpis w MDW - bon Kaufland to świeża sprawa, czy piątkowa? Dostał ktoś maila dzisiaj?

Podpinam się pod pytanie, jak mnie wkurzają takie wpisy, z których nic nie wynika.... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6466799 Napisano: 23.02.2018 14:43:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Pamiętacie może koszulki Barcelony, które najlepsi dostawali w kauflandowym budżecie? Właśnie zostałam posądzona o wciskanie ludziom kitu i że te koszulki to podróby. Faktycznie nie ma znaczka Nike, które są w oficjalnych koszulkach, ale czy to rzeczywiście podróbka, gdy regulaminową wartość miały chyba koło 200 zł? Ktoś orientuje się w temacie?

Podarowałam ją osobie z rodziny, też miałam wątpliwości, to była koszulka robiona przez jakąś hiszpańską firmę (wyszukałam chyba po kodzie ean na opakowaniu) ale mimo wszystko na licencji, tyle że rzeczywiście trochę badziew.. emotka na pewno nie ta oryginalna z nike, jedyne co z niej miała to podaną wg. nich wartość emotka

Ja ją wystawiłam za 1/3 ceny, a i tak zostałam wyśmiana. Niby na opakowaniu ma adres strony tego oryginalnego sklepu, ale faktycznie nie wygląda jak tamte koszulki. Grunt to zostać tym wybitnym laureatem i zamiast bonu dostać koszulkę. I to 2 razy, ech... Pójdzie zatem na jakąś aukcję.   Wyświetl w wątku >>
2 joan, mysia 0

asantesana

#6466765 Napisano: 23.02.2018 13:41:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pamiętacie może koszulki Barcelony, które najlepsi dostawali w kauflandowym budżecie? Właśnie zostałam posądzona o wciskanie ludziom kitu i że te koszulki to podróby. Faktycznie nie ma znaczka Nike, które są w oficjalnych koszulkach, ale czy to rzeczywiście podróbka, gdy regulaminową wartość miały chyba koło 200 zł? Ktoś orientuje się w temacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6466494 Napisano: 22.02.2018 18:04:05 w Kaufland konkursy
monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka

Czyli w którym regulaminie tak nie było, konkretnie?

Np w tym Konkurs "3 kroki do piękna z Syoss" w sieci Kaufland.

Tak, nie ma tego zapisu, ale jest tekst "Podpisane oświadczenia zwycięzcy" w oddzielnych punktach regulaminu, co sugeruje podpisanie ich osobno. Przypuszczalnie z powodu tego, ze laureaci podpisywali się raz pod wszystkimi oświadczeniami dodali "każde osobno" i taki dodatek był już we wszystkich późniejszych regulaminach (np. Somat, Somat/Pur, Perwoll)    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6466487 Napisano: 22.02.2018 17:41:56 w Kaufland konkursy
monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

monkakk napisał(a):

To chyba im się coś odmieniło, bo ten zwrot  (każde z osobna) dopiero przy Kaufie się pojawił. A przynajmniej tam, gdzie słałam oświadczenia nie było go emotka No ale na przyszłość trzeba uważać emotka

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka

To pewnie tak było, tak jak podkreśliłam tam, gdzie ja wygrywałam nie było takiego zwrotu. I piszę tu o ich świeżo rozwiązanych konkursach. A nagrody są już w domu emotka Więc chyba zależy kto robi regulamin, albo jaki jest bazowy do przeróbki emotka

Czyli w którym regulaminie tak nie było, konkretnie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6466484 Napisano: 22.02.2018 17:37:33 w Kaufland konkursy
monkakk napisał(a):

Ten zwrot pojawił się dawno temu, od zawsze podpisuję się 3 razy u Albedo  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6466386 Napisano: 22.02.2018 14:35:33 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

moja tzw. kreatywność przez ok 3 lat grania zawsze była mniej lub bardziej doceniana emotka  ale specjalnie jeździłam 45 km, i nakładałam ciut drogi powrotnej 20 km z drugiej strony, by zahaczyć o drugi sklep. Zawsze miałam bony, a któregoś razu zgarnęłam wszystkie 3 w jednym z nich. Opłacało się jeździć ;D a z końcem roku otworzono wreszcie u nas sklep, i myślałam, że zaoszczędzę sobie czasu. Ja w trasy raczej nie jeżdżę, a mąż chory i już nie ma komu mnie wozić ;( jak widać, byli lepsi, wrrr emotka

A sprawdziłaś, czy Twój nowy sklep jest już wciągnięty na listę i w ogóle z niego wybierali laureatów? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6465585 Napisano: 20.02.2018 16:37:08 w Kaufland konkursy
A czy Kraków już został obdzwoniony? Tak mnie brzydko potraktowali i pominęli? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6465439 Napisano: 20.02.2018 12:42:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Kauflandu lecą kodami sklepów, czy jak im wyjdzie? Wyświetl w wątku >>
1 alita 0

asantesana

#6464919 Napisano: 18.02.2018 21:02:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewa96403 napisał(a):

Proszę o pomoc w interpretacji zapisu regulaminu:NIVEA(https://www.nivea...es-konkurs/konkurs/)
''Zakup: zawarcie umowy sprzedaży minimum dwóch kremów NIVEA Creme w metalowej puszce o dowolnej pojemności lub NIVEA Krem w plastikowym opakowaniu o pojemności
50ml''
Kremy w metalowej puszce -2szt,a w plastikowej 1szt?

Również 2.
i nie sa to dowolne kremy w plastikowym opakowaniu, tylko dokładnie Nivea Krem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6464793 Napisano: 17.02.2018 20:51:19 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

no ja mieszkam na dosłownie drugim końcu Krakowa od Tomexu, bo koło Zakrzówka emotka Ale w sumie Ibramowski jest mi bardziej "po drodze" niż Tomex, więc zajrzę i tam. Właśnie myślę czy gdzieś mi się kiedyś nie rzucił w oczy stragan z suszonkami na jakimś targu... Nie sądziłam, że tak ciężko to zdobyć, jak sobie wyszukałam przepis emotka

Ja szukałam do bigosu wegańskiego i już miałam kapustę przez okno wywalać ze złości  emotka  Takie rzeczy mogą też mieć na starym kleparzu, może tam Ci będzie kiedyś po drodze. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6464787 Napisano: 17.02.2018 20:31:55 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

asantesana napisał(a):

ace napisał(a):

czy ktoś wie gdzie w Krakowie stacjonarnie kupię takie cudo jak śliwki suszone wędzone?

Wie, bo naszukał się całkiem niedawno w całym Krakowie emotka
Jedyne gdzie znalazłam, to u pana na Tomexie, taki dziadek sprzedawał na wagę i w dodatku miał kilka rodzajów. W marketach nie masz po co szukać, nikt nie widział, nikt nie słyszał, jedynie targi.

Dziękuję emotka Właśnie przeszukałam wszystkie markety i osiedlowe sklepy. Tomex to dla mnie totalny drugi koniec miasta, więc pobuszuję po targach w mojej okolicy, a jak nie znajdę to wybiorę się na Tomex emotka Dziękuję emotka

Nie wiem gdzie mieszkasz, ale przypuszczam, ze na Imbramowskim też będą mieć, tam nie sprawdzałam. Ja szukałam 2 tygodnie emotka  Jeśli będę na Tomexie w najbliższym czasie to zerknę czy pan na pewno dalej stoi, miał tego pełne skrzynki w wielu rodzajach suszonych i suszonych wędzonych, takich, że nos urywało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6464783 Napisano: 17.02.2018 20:21:56 w WC - rozmowy o wszystkim
ace napisał(a):

czy ktoś wie gdzie w Krakowie stacjonarnie kupię takie cudo jak śliwki suszone wędzone?

Wie, bo naszukał się całkiem niedawno w całym Krakowie emotka
Jedyne gdzie znalazłam, to u pana na Tomexie, taki dziadek sprzedawał na wagę i w dodatku miał kilka rodzajów. W marketach nie masz po co szukać, nikt nie widział, nikt nie słyszał, jedynie targi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6464580 Napisano: 16.02.2018 18:14:02 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Pora się tu wpisać... Co za los... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6463451 Napisano: 14.02.2018 10:23:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Czy wszyscy dostali dzisiaj sanki z Nivea Kaufland? Nie jestem aż taka niecierpliwa, tylko widzę na stronie poczty, że mój list z dokumentami jest nadal "w transporcie" i mnie coś trafiło  emotka  

Proszę, odpowiedzcie, bo nie wiem czy już muszę interweniować czy jeszcze czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6463225 Napisano: 13.02.2018 17:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszyscy dostali dzisiaj sanki z Nivea Kaufland? Nie jestem aż taka niecierpliwa, tylko widzę na stronie poczty, że mój list z dokumentami jest nadal "w transporcie" i mnie coś trafiło emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6462468 Napisano: 12.02.2018 13:01:29 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

ziolko napisał(a):

mietowa napisał(a):

...że stracę stówę z konkursu, bo nie mam zamiaru przesyłać kopii dowodu osobistego. No, chyba, że zgodzą się na moją propozycję, czytaj: oświadczenie o pełnoletności w formie pisemnej. W co w sumie wątpię. 

co to za konkurs??? Nie mają prawa żądać kopii dowodu, jeśli nagroda nie przekracza wartości 760 zł!! 

Monster Munch. Chcą pierwszej strony dla potwierdzenia pełnoletności.

Luz, zamazujesz nr dowodu i inne dane poza imieniem, nazwiskiem i datą urodzenia, do tego przekreślasz długopisem cały dowód (tak się robi np. u operatora kom.) i żadne dane nie wyciekną.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6462139 Napisano: 11.02.2018 11:46:46 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy faceci jedzą skarpetki? Kupiłam 3 tygodnie mojemu 10 par i już nie ma żadnej do pary

To nie faceci, to pralka. Tajemna Komora Pożerająca Skarpetki. emotka

Tak, szczególnie gustuje w męskich, damskich nie tyka emotka    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6461539 Napisano: 08.02.2018 23:56:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
shineoff napisał(a):

Abstrahując od tego, czy profile są fałszywe czy prawdziwe, to zgodzę się z ludźmi, którzy robią tam burzę, iż prace zwycięskie nie były (wszystkie) rzeczywiście kreatywne. Ani trochę nie były. Nie grałam w tym konkursie, więc wypowiadam się absolutnie obiektywnie, nie przemawia przeze mnie zazdrość, czy ból porażki emotka  

Wypowiadasz się subiektywnie. W ocenie kreatywności pracy obiektywizm nie istnieje. Wyświetl w wątku >>