Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6461171 Napisano: 08.02.2018 12:14:54 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joan napisał(a):

joasiunia napisał(a):

To co? Proponuję wspólnie usiąść i zapłakać. Co za dzień! emotka

Można utopić łzy w pączku emotka

Nawet tego nie można, bo się nie je słodyczy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6461089 Napisano: 08.02.2018 11:13:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Watpie. Ostatnio przyjeli taktyke "bez konca" emotka

Bzdura, wygrywałam w ich ostaniach konkursach z ostatnich dni.
I ktoś też już pisał wcześniej, ze wygrał ostatniego dnia, gdy twierdziłaś, że ominęli ostatnie 3 dni. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6460378 Napisano: 06.02.2018 14:13:58 w Smolar
mahuska napisał(a):

Bony Kaufland - jadą tylko z pierwszego etapu?

Z drugiego też. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6459923 Napisano: 05.02.2018 14:44:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pikantny napisał(a):

Ale ja mam wygrany bon z 10 stycznia, a to nie jest czasem ostatni dzień?

To masz podwójną wygraną, bo to jest sztuka wygrać poza konkursem emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6459876 Napisano: 05.02.2018 13:31:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy z Albedo dzwonią od początku, czy od końca konkursu? Ktoś wygrał z innego dnia niż 29.01? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6459332 Napisano: 03.02.2018 12:28:30 w Popraw sobie humor...
https://eurosport...cy/video,vId,2465260
Świetne emotka  Przy sztabie astronomów padłam emotka Wyświetl w wątku >>
1 em88 0

asantesana

#6458808 Napisano: 02.02.2018 07:43:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Słucha ktoś rmf, dzwonili już z belVitą?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6458798 Napisano: 02.02.2018 01:08:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

I need your help

Mam wygrane karty visa z carex, luksji, i coca cola w DC. Aktywowane, sa na nich srodki
Próbowałam nimi dokonac platnosci w necie i wszystkie zostaly odrzucone. emotka   cos mozna z nimi zrobic? Czy tylko sklep zostaje
 Co.po przygodzie z jakas z biedry, której nie przyjmował terminal i patrzono na mnie jak oszustke to sie boje

Ja miałam tak z jedną kartą, nie dało się nic kupić w necie, bo karta była nieaktywna jak się okazało. Poszłam do bankomatu, zrobiłam transakcję jakbym chciała wypłacić gotówkę, ale nie wypłaciłam, tylko po zaakceptowaniu pinu anulowałam transakcję, żeby została pełna kwota. Potem nie było problemu z zakupami. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6458644 Napisano: 01.02.2018 15:57:38 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

asantesana napisał(a):

Jak ja to dobrze rozumiem. Nie powiedzieli, że jesteś samolubem, i że dziecko musi mieć rodzeństwo, bo inaczej nie będzie się rozwijać tak jak powinno? I, że musi mieć rodzeństwo, bo zostanie samo, gdy rodziców zabraknie?  

Mnie mówią, że ja zostanę sama, gdy nie będę mieć dzieci - także ten tego... 

To też. Nawet jak będziesz miała jedno dziecko to możesz zostać sama . Wiesz... dziecko może wyprowadzić się na drugi koniec świata i też zostaniesz sama. Optymalna opcja to trójka dzieci, bo jedno to za mało, przydałoby się do pary. Dwójka super,  jeszcze jedno się przyda. Trójka? Super, w sam raz. Czwórka? To już patologia. A jak nie masz dzieci to już w ogóle z Tobą coś nie tak. Znam dwie bezdzietne pary. Ich życie na wszelkiego rodzaju rodzinnych uroczystościach to koszmar. I to bezsensowne tłumaczenie się komuś ze  swojego życia rodzinnego  z nadzieją, że zrozumieją... 

Mam w bardzo bliskim otoczeniu przykład rodziny z trójką dzieci. Od mamy tych dzieci słyszałam na co ja czekam, czemu nie mam dzieci, na starość nie będzie mi miał kto podać herbaty. Mówiłam, ze zarobię na dobry dom spokojnej jesieni i wykwalifikowane pielęgniarki podadzą mi herbatę. Stan aktualny jest taki, że każde z trójki dzieci mając dość swojej matki wyjechała z rodzinnego miasta bardzo daleko, jedno nawet na inny kontynent. Z herbaty została jeno gorycz...   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6458631 Napisano: 01.02.2018 15:27:42 w Wkurza mnie...

Jak ja to dobrze rozumiem. Nie powiedzieli, że jesteś samolubem, i że dziecko musi mieć rodzeństwo, bo inaczej nie będzie się rozwijać tak jak powinno? I, że musi mieć rodzeństwo, bo zostanie samo, gdy rodziców zabraknie?  

Mnie mówią, że ja zostanę sama, gdy nie będę mieć dzieci - także ten tego...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6458527 Napisano: 01.02.2018 12:24:19 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

defed napisał(a):

Dajcie znać, czy dochodzą Wam zwrotki z konkursu Henkel i z którym prefiksem wysyłacie sms, bo mi ani Henkel, ani Kaufland nie działa  emotka  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czystosc-ktora-pokochasz-kaufland.html

To kolejny ich konkurs, gdy w pierwszym dniu nic nie działa emotka

A potem się dodatkowo okaże, że numer premium też pomylili emotka

Kolejny kwiatek:
Prawidłowy SMS konkursowy powinien zawierać prefiks „kaufland”, kod pocztowy SklepuKaufland, w którym Uczestnik dokonał zakupu Produktów Promocyjnych zgodnie z pkt 2.4.1.Regulaminu, a także dokończenie Zdania Konkursowego (schemat: „kaufland.00-000.odpowiedznapytanie”).
2.8. W przypadku Dowodu zakupu w postaci paragonu fiskalnego numer, który Uczestnik powinienpodać w SMS-ie konkursowym oznacza numer znajdujący się w górnej części paragonu
fiskalnego
, nad listą produktów i na wysokości daty wystawienia paragonu. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6458508 Napisano: 01.02.2018 12:07:42 w Kaufland konkursy
defed napisał(a):

Dajcie znać, czy dochodzą Wam zwrotki z konkursu Henkel i z którym prefiksem wysyłacie sms, bo mi ani Henkel, ani Kaufland nie działa  emotka  https://www.e-konkursy.info/konkurs/konkurs-czystosc-ktora-pokochasz-kaufland.html

To kolejny ich konkurs, gdy w pierwszym dniu nic nie działa emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, joan 0

asantesana

#6458207 Napisano: 31.01.2018 18:36:29 w Kaufland konkursy
mariolakal napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak wyslac zgloszenie na loterie i konkurs budzet jeśli numer systemowy mam 6 lub 7 cyfrowy? I jeszcze nie ma numeru systemowego jest tylko transakcji 6 cyfrowy. Ktos wie jak wyslac na budzet?

W zależności od danego sklepu, są dwa rodzaje numerów paragonów: transakcji lub systemowy /w dolnej części paragonu/... Numer transakcji zawiera 6 liczb, a systemowy 14. Należy go wpisać bez myślników... 
PS. Bez myśników na budżet, a na loterię z myślnikami... Nie doczytałam Twojego pytania do końca...  emotka

Numer transakcji zawiera 6, 7, lub 8 cyfr w moim Kauflandzie  emotka  Kiedyś trzeba było dopisywać zera na początku, teraz przechodzi taki numer jak jest faktycznie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6458156 Napisano: 31.01.2018 16:15:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

nkba napisał(a):

nataszka napisał(a):

joan napisał(a):

biokoo napisał(a):

czy w konkursie  z Kauflandu Wspólnie dbamy o swiezosc Twoich ubran ilosc znakow 160 dotyczy sie tylko wypowiedzi czy razem z prefiksem kodem sklepu itd?

Cały sms może mieć max 160 znaków.

To jest konkurs który zastąpił budżet?

To JEST budżet emotka

kup produkty za 20 zł. a wygraj bon 50 zł. i to 1 na sklep.....co to ma być.....???

Mylisz konkursy emotka  Budżet jest bez zmian, to jest dodatkowy konkurs. Wyświetl w wątku >>
2 andii, nkba 0

asantesana

#6458065 Napisano: 31.01.2018 13:13:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

asantesana napisał(a):

Serio nikt nie wie po jakim czasie olej wielkopolski rozwiązuje kolejne etapy, pytałam 2 razy i zero odpowiedzi. Minęło 16 dni od końca 9 etapu, regulaminowo dają po 10 dniach, a tu ani widu ani słychu...

różnie... czasmai rozwiązywali 2 dni przed zakonczeniem etapu a czasmai dzien przed

Aha, dzięki, ostatni etap jest do dzisiaj, może się obudzą. Kolejny organizator, który ma własny regulamin w głębokim poważaniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6458058 Napisano: 31.01.2018 13:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Serio nikt nie wie po jakim czasie olej wielkopolski rozwiązuje kolejne etapy, pytałam 2 razy i zero odpowiedzi. Minęło 16 dni od końca 9 etapu, regulaminowo dają po 10 dniach, a tu ani widu ani słychu... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6458001 Napisano: 31.01.2018 11:25:38 w Wkurza mnie...

joan napisał(a):

Właśnie się zastanawiałam, czy to może u mnie tak kiepsko z finansami, czy nagle społeczeństwo na pijondzach sypia? emotka Proponowane minimum cenowe (mające wykluczyć konkursowiczów grających hurtowo???) - w mojej opinii - nie jest nawet skierowane do mugoli, bo przy cenie zwykłej pasty Colgate oscylującej wokół 4 zł... mugol się w czoło klepnie na widok takiego "konkursu" emotka

Mnie ten konkurs jakoś nie kręci, bo nagrody zupełnie nie w moim guście i udziału nie wezmę. Mam tylko nadzieję, że ta tendencja nie przeniesie się na inne konkursy z tą marką. emotka

Tendencje widać od pewnego czasu bardzo wyraźnie, wystarczy popatrzeć co się dzieje aktualnie: loteria Kaufland - kup za 50 zł, wygraj 50 zł, nowy Henkel - kup za 20 zł, wygraj 50 zł na sklep, Wedel kup za 20 zł itd...itp...
Kończy się jakaś historia jak dla mnie...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6457705 Napisano: 30.01.2018 13:09:42 w Wkurza mnie...
shineoff napisał(a):

cb656 napisał(a):

elotta napisał(a):

co z konkursami, gdzie jest do wygrania np. 3 nagrody o wartości 2,5 k i 20 nagród o wartości 15 zł (jakieś łyżeczki do lodów czy whatever)? Wtedy też taki konkurs oznaczyć również do kategorii z tanimi nagrodami?

Nie. Wtedy trzeba go dodać dwa razy, do tych obu kategorii emotka emotka Wtedy dopiero będzie wilk spragniony i owieczka napoczęta emotka

Nie żartuj sobie, bo mnie to wkurza emotka  Bez przesady, dobrze wiecie o co mi chodzi - szlag mnie trafia jak muszę przedzierać się przez zylion konkursów "wygraj smycz", albo "wygraj długopis". No i taka refleksja, którą już napisałam, ale powtórzę - jeśli taki konkurs z mało wartościową nagrodą jest tak popularny, to po co organizator ma się wysilać i robić konkurs z nagrodami fajnymi, np. telefonami, czy samochodami do wygrania, skoro ludzie interesują się kubkiem i smyczą?

To ja proponuję taki suwak jak w sklepach internetowych, że można sobie wybrać kwotę lub przedział cenowy nagrody emotka
A serio, to mam nadzieję, ze admini nie wezmą pod uwagę kategoryzacji konkursów pod względem wartości nagród, bo chaos nas pochłonie.    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6457669 Napisano: 30.01.2018 12:16:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Olej Wielkopolski zawsze tak się ociąga z wynikami?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6457459 Napisano: 29.01.2018 20:52:05 w Karlsbad
koniczynka123 napisał(a):

Gdyby ktoś nie potrzebował gogli z konkursu, z którego dziś informowali to jestem zainteresowana. Do mnie Karlsbad niestety nie zadzwonił  https://www.e-kon...ur.html#.Wm8-zeciHYA

A do kogokolwiek dzwonili? Widziałam tylko wpis jacka76 w MDW, ale nie napisał czy to główna czy okulary, jeśli główna, to może jeszcze nie dzwonili z goglami. Wyświetl w wątku >>
0 0