Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6454413 Napisano: 19.01.2018 14:06:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rudawka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były już wyniki z konkursu "Święta w blasku nagród" w Tesco (NAV)?

Raczej nie 

Termin do dzisiaj, dobrze liczę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6454370 Napisano: 19.01.2018 12:59:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki z konkursu "Święta w blasku nagród" w Tesco (NAV)? Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

asantesana

#6454258 Napisano: 19.01.2018 10:14:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś może napisać co wygrało Kanary, jaki pomysł, jaki tekst, oprócz tego, że o ciastkach? Wyświetl w wątku >>
1 kreatia 0

asantesana

#6453495 Napisano: 17.01.2018 13:57:36 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

Mąż wypłacał gotówkę z bankomatu, kartę wziął, a kasy zapomniał  emotka

400zl w plecy... emotka

Zadzwoń do banku, bankomat po chwili wciąga nieodebrane pieniądze, o ile nie napatoczył się szybko jakiś chętny na nie, to powinien być nadmiar w bankomacie, spróbuj! Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6452532 Napisano: 15.01.2018 10:15:33 w Czy informują/ informowali?
lager napisał(a):

zonka78 napisał(a):

lager napisał(a):

A co z tym konkiem? Co 3 dni pare nagrod i nic na forum? Nie wiadomo czy informowali?
https://www.e-kon...onkursy/show/225270/

Też pytałam o to kilka dni temu. Podobno już po wszystkim emotka

Ok, w takim razie napiszę do nich

Grałam, ale nie wygrałam nawet wódki na taki przecież super tekst emotka
Daj znać co odpiszą, bo ja nie widziałam na forum żadnej wygranej. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6452072 Napisano: 12.01.2018 19:52:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
petunija1 napisał(a):

Czy z konkursu Rycerze Duracell dzwonia z zastrzezonego?I czy faktycznie dzwonia tylko dwa razy?Mialam w pracy dzis zebranie i niestety jeśli to Oni to pozamiatane.Ktos dzwonil 2 razy -drugie polączenie po godzinie emotka .

Raczej nie, oni dzwonią z widocznego numeru. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6452066 Napisano: 12.01.2018 19:45:57 w Wkurza mnie...
Dostaję jeden za drugim sms z numeru "OPEEL" każący mi się doładować (tak, ja się mam doładować), a dostanę bonus. Gugluję i nic nie znajduję, wie ktoś co to za kolejne dziadostwo i jak się tego pozbyć? Przyszedł właśnie siódmy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6451903 Napisano: 12.01.2018 12:12:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z konkursu Podaruj sobie magiczne chwile przyjemności w Tesco? Streamline raczej rozwiązuje terminowo, a czas był do wczoraj.

Cisza ....

Tam było mało nagród, mógł się nikt nie przyznać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6451899 Napisano: 12.01.2018 12:08:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były wyniki z konkursu Podaruj sobie magiczne chwile przyjemności w Tesco? Streamline raczej rozwiązuje terminowo, a czas był do wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6451269 Napisano: 10.01.2018 21:05:11 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, że jest tyle osób, dla których wycieczka do delfinarium to świetna zabawa. Tutaj coś do poczytania, może niektórym spadną klapki z oczu emotka :
https://wkaloszac...ech-delfina.html?m=1
Widziałam te stworzenia na wolności całymi stadami, są cudowne i nie trzeba ich uczyć zabaw, same robią to lepiej od człowieka i chętnie się popisują, gdy nikt ich do tego nie zmusza. 

Moim zdaniem społeczeństwo idzie w 2 strony: jedna to my emotka A ta druga to maniacy selfie, którzy muszą koniecznie wszystko obfotografować i nagrywać emotka

Ale ja też mam zdjęcia delfinów - na wolności - to jest dopiero zabawa, zrób zdjęcie delfinowi, który szybciej wypływa z kadru niż najkrótsza migawka zdąży zadziałać ;D  Wyświetl w wątku >>
1 rudawka 0

asantesana

#6451247 Napisano: 10.01.2018 20:08:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jest tyle osób, dla których wycieczka do delfinarium to świetna zabawa. Tutaj coś do poczytania, może niektórym spadną klapki z oczu emotka :
https://wkaloszac...ech-delfina.html?m=1
Widziałam te stworzenia na wolności całymi stadami, są cudowne i nie trzeba ich uczyć zabaw, same robią to lepiej od człowieka i chętnie się popisują, gdy nikt ich do tego nie zmusza.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6450667 Napisano: 09.01.2018 14:18:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak dzwonią z Perwoll to pytają o dane? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6450300 Napisano: 08.01.2018 17:35:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity?  emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem...

Wszystko jest precyzyjnie opisane w regulaminie emotka

Rzeczywiście 7-17.00 to wybitnie precyzyjne określenie emotka

Chodziło mi o datę, bodajże 19 stycznia i owy zakres godzinowy.
Nie wiem czego jeszcze potrzebujesz emotka  zapewne godziny z konkretnymi minutami i sekundami nikt Ci nie poda...no może wróż maciej emotka

Ależ nie pytałam o datę, bo tę doczytałam w regulaminie, tylko o godziny, w sensie praktyki, kiedy rmf rozwiązuje konkursy, bo ja tego radia nie słucham. Wróża Macieja też unikam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6450285 Napisano: 08.01.2018 17:19:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity?  emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem...

Wszystko jest precyzyjnie opisane w regulaminie emotka

Rzeczywiście 7-17.00 to wybitnie precyzyjne określenie emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6450280 Napisano: 08.01.2018 17:13:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś wie w jakich godzinach rmf ma dzwonić do laureata głównego belvity? emotka  Akurat wyjeżdżam i mogę być chwilami poza zasięgiem... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6449699 Napisano: 06.01.2018 21:57:18 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

mnie jeden pan zdziwił prosząc o dodatkowe zdjęcia w środku komody, jakie są prowadnice dokładne określenie koloru...
wkurza mnie coś takiego, jak ja chce dodatkowe info pytam o adres i jadę zobaczyć

To tak trudno zrobić zdjęcie? emotka Pewnie - lepiej, żeby człowiek jechał obejrzeć osobiście, by się okazało, że nie tego potrzebuje.
Wkurza mnie takie hrabiowskie podejście emotka bez cienia zrozumienia. Pan zachował się całkiem naturalnie. Ty nie emotka

Ależ przecież ona napisała, że pan prosił o dodatkowe zdjęcia, słowo "dodatkowe" bardzo jasno wskazuje na to, że wcześniej były już jakieś zdjęcia/zdjęcie. Zjedz snikersa cb! emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6449472 Napisano: 05.01.2018 18:56:35 w moje dzisiejsze wygrane :)
I u mnie pasty z Natury.
Wygrał ktoś inne nagrody niż zestaw? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6449313 Napisano: 05.01.2018 13:44:20 w Połączenia nieodebrane
bezaczek7 napisał(a):

534508101 czy to moze byc jakas nadzieja na wygrana? emotka

Tak, wygrana w postaci minusa na koncie, poczytaj sobie o połączeniach z początkiem 53, nigdy nie wolno oddzwaniać.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6449015 Napisano: 04.01.2018 18:55:00 w WC - rozmowy o wszystkim
defed napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę jak krowie na rowie zasadę działania karty prepaid, bo nigdy z nich nie korzystałam. Mam wygrana kartę z Wedla z mBanku. karta była zasilona kwotą 100 zł, która już oczywiście wykorzystałam. Transakcje na karcie mogę sobie sprawdzić po adresem mban.pl/prepaid. Ale tam sa tylko dane dotyczące karty, a do dokumentów mam dołączony nr rachunku do karty przedpłaconej. W jaki sposób mogę wejść na to konto, sprawdzić czy konto jest na laureata zarejestrowane itd.? Nie ustalałam hasła, żeby móc się normalnie logować.    

Jeśli nie rejestrowałaś karty to nie powinno nigdzie być Twoich danych. Można rejestrować, ale nie trzeba. (edit: ta z Wedla to byłą chyba karta na okaziciela, więc chyba nie da się jej zarejestrować)
Karta prepaid działa na podobnych zasadach, co telefony na kartę do czasu wprowadzenia obowiązku rejestracji - są przedpłacone, więc można korzystać do wyczerpania środków.

Dzięki, gdzieś czytałam, ze wszystkie karty muszą być teraz rejestrowane, ale mogłam czegoś nie doczytać. 
I rozumiem, ze wpłacając pieniądze na podany nr rachunku one wpływają na tą kartę, tak? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6449008 Napisano: 04.01.2018 18:43:24 w WC - rozmowy o wszystkim
androm napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wytłumaczcie mi proszę jak krowie na rowie zasadę działania karty prepaid, bo nigdy z nich nie korzystałam. Mam wygrana kartę z Wedla z mBanku. karta była zasilona kwotą 100 zł, która już oczywiście wykorzystałam. Transakcje na karcie mogę sobie sprawdzić po adresem mban.pl/prepaid. Ale tam sa tylko dane dotyczące karty, a do dokumentów mam dołączony nr rachunku do karty przedpłaconej. W jaki sposób mogę wejść na to konto, sprawdzić czy konto jest na laureata zarejestrowane itd.? Nie ustalałam hasła, żeby móc się normalnie logować.    

mnie się wydaje, że nie możesz, karta ma rachunek przypisany no, bo musi mieć

Czyli nie mogę jej na nikogo np. zarejestrować? Tylko poprzez ten rachunek mogę sobie ją doładować, tak? Wyświetl w wątku >>
0 0