Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6449005 Napisano: 04.01.2018 18:36:49 w WC - rozmowy o wszystkim
Wytłumaczcie mi proszę jak krowie na rowie zasadę działania karty prepaid, bo nigdy z nich nie korzystałam. Mam wygrana kartę z Wedla z mBanku. karta była zasilona kwotą 100 zł, która już oczywiście wykorzystałam. Transakcje na karcie mogę sobie sprawdzić po adresem mban.pl/prepaid. Ale tam sa tylko dane dotyczące karty, a do dokumentów mam dołączony nr rachunku do karty przedpłaconej. W jaki sposób mogę wejść na to konto, sprawdzić czy konto jest na laureata zarejestrowane itd.? Nie ustalałam hasła, żeby móc się normalnie logować.     Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6448015 Napisano: 02.01.2018 18:52:30 w Wkurza mnie...
Mało, że wszędzie Smolar, to jeszcze jak widzę jakość tych konkursów, to mi słabo... Kup 2 rexony, a nagród sensownych 5, kup cukierki za 15 zł, wygrasz cukierki. Tendencje z poprzedniego roku pogłębiają się... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6446941 Napisano: 29.12.2017 18:49:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dzasmina napisał(a):

asantesana napisał(a):

To tak jakbyś miała kupić na konkurs Milki jeden produkt i kupiłabyś jedno ciastko wyjęte z paczki u pani Zosi w sklepiku. Coś tu nie gra, prawda? emotka  Produkt to produkt, taki jak wyszedł z fabryki.

ale to potwierdzone info? nie wiem jak jest u Ciebie, ale u mnie nawet pani Krysia z mojego wiejskiego sklepiku nie sprzeda ciastka wyjętego z opakowania, ale baterie już tak. i wg mnie jest to dowolny produkt konkursowy. to tak jak dowolny produkt velvet - nie wszędzie można kupić chusteczki na sztuki, ale kto znalazł, to miał.

To nie jest potwierdzone info, ale wydaje mi się to tak oczywiste jak 2+2. Mogę się oczywiście mylić. Co do produktu Velvet - ludzie tak tylko kupowali czy też ktoś wygrał i taki paragon przeszedł pozytywnie weryfikację? Inna sprawa, ze tam każde opakowanie ma kod kreskowy, czyli producent dopuszcza sprzedaż na sztuki.
gryszelm, jedna bateria oryginalnie tak pakowana to jest inna sprawa, taka wyszła z fabryki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6446803 Napisano: 29.12.2017 12:30:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Miła26 napisał(a):

ktoś orientuje się może czy na konkurs Duracell może być kupiona jedna bateria?

Jeśli masz na myśli taką wyjętą ze zbiorczego opakowania i sprzedawana na sztuki w osiedlowym kiosku, to nie, bo to nie jest produkt konkursowy. 

myślałam,że to nie ma znaczenia

To tak jakbyś miała kupić na konkurs Milki jeden produkt i kupiłabyś jedno ciastko wyjęte z paczki u pani Zosi w sklepiku. Coś tu nie gra, prawda? emotka  Produkt to produkt, taki jak wyszedł z fabryki. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6446790 Napisano: 29.12.2017 12:14:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

ktoś orientuje się może czy na konkurs Duracell może być kupiona jedna bateria?

Jeśli masz na myśli taką wyjętą ze zbiorczego opakowania i sprzedawana na sztuki w osiedlowym kiosku, to nie, bo to nie jest produkt konkursowy.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6445541 Napisano: 23.12.2017 12:25:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@gnieszk@ napisał(a):

Podravka/Vegeta C4 - mam im wysłać na maila tylko paragon i dane? Bez żadnego oświadczenia?

Tak, razem z nr telefonu, nie ma nic więcej w regulaminie. Wcześniej (w Mili i w I etapie C4) mieli formularz online, teraz mailem, coś im się zepsuło widocznie, bo formularz był bardzo fajną formą.  Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6445465 Napisano: 22.12.2017 21:35:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś może czy agencja Redheads doszła do końca z informowaniem z konkursu Pudliszki (ketchupy), a jeśli nie, to na którym dniu stanęło? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6445426 Napisano: 22.12.2017 18:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze widzę, ze w tym etapie Podravki nie ma formularza jak zawsze, tylko dane odsyła się mailem? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6444033 Napisano: 19.12.2017 15:55:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Graf z tą Podravką z II etapu to trochę nie przegina przypadkiem? emotka   Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

asantesana

#6443187 Napisano: 17.12.2017 14:09:07 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Koszt otrzymanego, czyli tego, w którym dostałaś "instrukcję" "wyślij STOP na numer premium" oraz link do Regulaminu.
Formalnie i od strony prawnej są w porządku, rzecz w tym, że całe sqrwysyństwo procedury zawiera się w takim mataczeniu i mglistych określeniach, że normalny człowiek błądzić zaczyna (jak Ty teraz).
Odpuść jakąkolwiek reakcję, to jedynie PROWOKACJA, byś zareagowała wysłaniem SMSa, który spowoduje, że zgodzisz się na otrzymywanie nowych, które już NIE BĘDĄ W KOSZTACH ZERO ZŁ emotka

Dzięki! Moje wątpliwości zaczęły się z uwagi na konkursy, bo przecież wysyłam smsy na różne numery, może gdzieś coś przez przypadek... Na telefonie niekonkursowym pewnie bym to olała. A do tego mam w tej chwili tyle problemów na głowie, ze pomyślałam "no tak, jeszcze jeden do kotła". 
Poza tym nie jestem przystosowana do dzisiejszego świata, choć potrafię myśleć logicznie i trudno mnie oszukać, to czasami nie dociera do mnie, że można być takim ch...m i w taki sposób naciągać ludzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443181 Napisano: 17.12.2017 13:52:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

NIE! Nie wysyłaj żadnego esemesa!! To podpucha. TO TYLKO REKLAMA!!! Działa to tak, że preparują mglistą i pokręconą wiadomość, której JEDYNYM CELEM jest nakłonić Cie jednak do wysłania tego SMS-a. Czytaj tu:

Czyli wg Ciebie sms STOP aktywuje usługę, a nie to ja ją aktywowałam gdzieś przez przypadek (wątpliwe, ale możliwe)? 
I co im w takim razie daje reklamacja na maila (wyłudzenie adresu mailowego)?
Sms brzmi dokładnie tak:
Obsługuje VS Sp.z o.o. Regulamin r-eg.eu. Koszt otrzymanego sms 0 zł. Aby się wypisać sms STOP lub reklamacja@r-eg.eu z numerem telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443178 Napisano: 17.12.2017 13:45:21 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

staszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzisiejszy świat mnie wkurza.
Dostałam sms z nr 73570 (serwis ezoteryczny z tego co zdążyłam przeczytać w necie), w którym każą mi wysłać sms STOP lub złożyć reklamację, aby nie otrzymywać płatnych smsów (3,6 zł każdy). Chwile wcześniej dostałam sms od wróża Macieja. I co ja mam teraz zrobić, nie aktywowałam żadnej (a przynajmniej świadomie) takiej usługi. Czy odpisać to STOP (pewnie pobiorą 3 zł), czy olać sprawę, bo w ten sposób właśnie aktywuję usługę. Chce mi się rzygać tymi wszystkimi oszustami i naciągaczami.  emotka

Tu jest regulamin, ja chyba rzeczywiście muszę wysłać STOPa...
http://r-eg.eu/16...wr-ba-przez-sms.html

Chyba lepiej nie wysyłać, ja nie wysyłałam, ale może niech ktoś mądrzejszy jeszcze podpowie.

A tez dostałaś taki sms? W regulaminie jest napisane, że jeśli nie prześlesz stopa, to traktują to jako zgodę.
Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?

WSTRZYMAJ SIĘ z wysyłaniem czegokolwiek, to podpucha, zaraz szczegółowo wyjaśnię!

Ok, zatrzymałeś mnie w trakcie pisania maila emotka  Chętnie dowiem się o co chodzi, bo od rana mam już wk...a. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

asantesana

#6443173 Napisano: 17.12.2017 13:21:43 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

staszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dostałam sms z nr 73570 (serwis ezoteryczny z tego co zdążyłam przeczytać w necie), w którym każą mi wysłać sms STOP lub złożyć reklamację, aby nie otrzymywać płatnych smsów (3,6 zł każdy). Chwile wcześniej dostałam sms od wróża Macieja. I co ja mam teraz zrobić, nie aktywowałam żadnej (a przynajmniej świadomie) takiej usługi. Czy odpisać to STOP (pewnie pobiorą 3 zł), czy olać sprawę, bo w ten sposób właśnie aktywuję usługę. Chce mi się rzygać tymi wszystkimi oszustami i naciągaczami.  emotka

Chyba lepiej nie wysyłać, ja nie wysyłałam, ale może niech ktoś mądrzejszy jeszcze podpowie.

A tez dostałaś taki sms? W regulaminie jest napisane, że jeśli nie prześlesz stopa, to traktują to jako zgodę.
Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie?

Tak, też dostałam, ale nie zauważyłam naliczania kasy

Mnie zastanowił ten link do regulaminu w smsie, bo nigdy nie ma. Ja zgodnie z porada napiszę reklamację na maila podanego w smsie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443168 Napisano: 17.12.2017 13:16:46 w Wkurza mnie...
staszek napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś ma jakąś wiedzę w tym temacie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443162 Napisano: 17.12.2017 12:34:04 w Wkurza mnie...
Dostałam sms z nr 73570 (serwis ezoteryczny z tego co zdążyłam przeczytać w necie), w którym każą mi wysłać sms STOP lub złożyć reklamację, aby nie otrzymywać płatnych smsów (3,6 zł każdy). Chwile wcześniej dostałam sms od wróża Macieja. I co ja mam teraz zrobić, nie aktywowałam żadnej (a przynajmniej świadomie) takiej usługi. Czy odpisać to STOP (pewnie pobiorą 3 zł), czy olać sprawę, bo w ten sposób właśnie aktywuję usługę. Chce mi się rzygać tymi wszystkimi oszustami i naciągaczami. emotka

http://r-eg.eu/16...wr-ba-przez-sms.html Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443115 Napisano: 16.12.2017 23:09:48 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dzisiaj wkurza mnie wszystko (uf, jak dobrze, że to stosowny wątek i chociaż karniaka na dobranoc nie dostanę)

Na tę okoliczność polecam sesję filmową z kodem od Lays - film DZIKIE HISTORIE emotka
Zobaczysz, do czego prowadzi narastająca w człowieku złość i frustracja.
...dlatego ja się tu tak wyładowuję emotka by nie dojść do takiej ściany jak w tym filmie emotka

Dzisiaj wystarczy mi "Na karuzeli życia" w kinie. Po łbie wystarczająco dostałam. I to tez mnie wkurza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443114 Napisano: 16.12.2017 23:08:09 w Wkurza mnie...
mietowa napisał(a):

Asantesana, po dzisiejszym dniu z moimi dwoma synkami (diabłami raczej) mogę Ci jednego odstąpić. Dopłacę, bo bunt dwulatka, bywa agresywny. Nie przekonasz do narysowania czegokolwiek, a nawet, jeśli nakłaniasz do zjedzenia śniadania, to próby mogą skończyć się rzuceniem metalowym resorakiem w szybę drzwi   emotka

Wiem wiem, mam siostrzeńca (lat 2,5), ale mimo buntu dwulatka kocham go nad życie emotka  A jego teksty (gada jak katarynka) to dopiero jest komedia.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443112 Napisano: 16.12.2017 23:03:45 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Całe życie kozioł ofiarny ze mnie, nawet w cudze dziecko mnie wrobią!

emotka
A ja myślałem, że w dziecko "wrobić" można tylko faceta. Jak widać, znów naiwnie mi się tylko tak wydawało emotka
W zasadzie... to chyba dobry powód, by się wkurzyć? emotka
emotka

Dzisiaj wkurza mnie wszystko (uf, jak dobrze, że to stosowny wątek i chociaż karniaka na dobranoc nie dostanę), dziecko to mały pryszcz  emotka  
mietowa luz, zdarza się  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mietowa 0

asantesana

#6443107 Napisano: 16.12.2017 22:57:16 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

mietowa napisał(a):

Jako, że to ja jestem to osobą "narzekającą" po trzydniowej pracy nad szkicem do Moli, dziękuję Ci pięknie cb656 za przytoczenie regulaminu ( emotka ). To był konkurs dla dorosłych, a jeśli, asantesana, zalezy Ci na spełnianiu marzeń synka, proponuję zacząć czytać regulaminy.

emotka nastąpiło chyba lekkie nieporozumienie...

Najpierw musiałabym spełnić inne marzenie i mieć synka emotka
Całe życie kozioł ofiarny ze mnie, nawet w cudze dziecko mnie wrobią! Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

asantesana

#6443102 Napisano: 16.12.2017 22:48:51 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Nie chce mi sie juz weryfkowac, ale bodajze w Hasbro byl zapis, ze dziecko rysuje, a osoba dorosla wysyla- w uproszczeniu oczywiscie- wiec nie do konca tak jest, ze wpis osoba pelnoletnia = osoba rysująca.
aniajukej, wielu to wkurza, ale zaraz takie osoby sa zakrzyczane, przez te "uprawnione" wiec nie warto o tym pisać.
Dla niektórych to praca, więc prą.
Dla niektórych zabawa, więc się bawią lub odpuszczaja
Itp. itd.

Nie pisałam o Hasbro, tylko o Mola i zanim wzięłam udział przetrząsnęłam regulamin w te i wewte i słowa tam o dziecku nie było, ani żadnego po nim śladu.  Wyświetl w wątku >>
0 0