Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6443099 Napisano: 16.12.2017 22:46:31 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Uczestnikiem Konkursu może być osoba fizyczna, pełnoletnia, posiadająca pełną zdolność do czynności prawnych oraz adres
dla doręczeń na terenie Rzeczypospolitej Polskiej.

Cały ten świat składa się jak widać z samych marzycieli bujających w obłokach, nie mogących/potrafiących/chcących* doczytać i zrozumieć zapisy Regulaminu emotka A potem dziwić się, że jest tylu frustratów na świecie emotka
----
* niepotrzebne skreślić, brakujące dopisać emotka

A Ty musiałeś sprawdzić? emotka  Jak asante pisze, że tak jest to tak jest! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6443091 Napisano: 16.12.2017 22:19:36 w Wkurza mnie...
silvia8 napisał(a):

aniajukej napisał(a):

Wku.rwia mnie to, że konkursy dla dzieci opanowują zachłanne dorosłe trolle...

Też mnie to denerwuje... Najświeższy przykład- konkurs Mola w Biedronce. Synek z wielkim zaangażowaniem narysował swoją wizję kosmosu, nic nie wygrał, a później czytam na forum, że osoba narzeka, że wygrała tylko nagrodę pocieszenia, a pracę rysowała 3 dni! Mój syn właśnie marzył o nagrodzie pocieszenia... 

Hola, hola! Konkurs Mola nie był dla dzieci, co więcej, był zapis, że trzeba być pełnoletnim, więc mnie wkurza, że powygrywały dzieci, a ja nie.emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6442622 Napisano: 15.12.2017 13:54:16 w Dyskusje o wynikach konkursu
freyja88 napisał(a):

asantesana napisał(a):

donia7 napisał(a):

Te błędy mi na robione przez dziecko nie wyglądają emotka

Bo nie są. 1-2 błędy byłyby wiarygodne, choć przy takich pracach zwykle dziecko pyta: "mamo, a jak to się pisze?" Ale w "cieł" to sory, już nie uwierzę. A tym bardziej w rodziców wysyłających taką pracę dziecka na konkurs, niekontrolujących tego co pisze.

Dokładnie. Mój pierwszaczek zawsze pisze "brudno" i pyta czy wszystko jest dobrze. Jeśli tak, dopiero wtedy przepisuje na "czysto". Ale wiecie...teraz jest głupia moda na madka

Tylko że madki i ciedzi madek raczej nie biorą udziału w konkursach, tak mi się wydaje emotka
Ps. Moja siostrzenica zawsze dopytuje jak nie jest pewna pisowni. Tutaj tez rzuca się w oczy kształt liter, one są na siłę zdziecinniałe.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6442611 Napisano: 15.12.2017 13:39:56 w Dyskusje o wynikach konkursu
donia7 napisał(a):

Te błędy mi na robione przez dziecko nie wyglądają emotka

Bo nie są. 1-2 błędy byłyby wiarygodne, choć przy takich pracach zwykle dziecko pyta: "mamo, a jak to się pisze?" Ale w "cieł" to sory, już nie uwierzę. A tym bardziej w rodziców wysyłających taką pracę dziecka na konkurs, niekontrolujących tego co pisze. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6441534 Napisano: 13.12.2017 15:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś coś wie na temat samochodów z loterii Winiary? Ani jeden nie trafił się na forum, ani koleżance koleżanki i psu teścia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6441309 Napisano: 13.12.2017 11:03:51 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

gonika napisał(a):

Dla zainteresowanych voucher do CC z Dobrego Cydru, otrzymałam odpowiedź agencji:
"voucher obejmuje tylko filmy 2D. Wyższa cena biletu spowodowana jest
możliwością wykorzystania biletu we wszystkich kinach sieci Cinema City
na terenie całej Polski."

Bezczelne brednie. Najdroższe opłaty są w Warszawie w weekendy, ale nawet tam cena za bilet to 34 zł.

Jaka to agencja? Zaraz sobie zapiszę emotka

Ambasada Marek, porażka... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6440536 Napisano: 11.12.2017 21:40:59 w Popraw sobie humor...
trebor1 napisał(a):

bruce napisał(a):

A wydawałoby się, że gość wybierze muzykę chodnikową... emotka

Najwyraźniej chciał posłuchać alternatywnych płyt, ale coś go ciągnęło do Bajora emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6439909 Napisano: 10.12.2017 20:55:58 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie obrońcy Radnej i teksty "tam pracują tylko ludzie". Ja też jestem ludź, ale za swoje błędy płacę, choćby w postaci utraconej nagrody i nikt mnie po główce nie głaszcze. A tam pracują zwykli partacze, którzy nigdy nie powinni dostać konkursów do przeprowadzania, bo nie ogarniają najbardziej podstawowych podstaw, jak data, prefix, numer telefonu i pytanie konkursowe.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6439780 Napisano: 10.12.2017 14:33:23 w Wkurza mnie...
Czy jest w okolicach Krakowa awaria sieci Orange czy to mój telefon padł? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439491 Napisano: 09.12.2017 10:43:14 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

przy przesyłkach listowych rejestrowanych nie mają w systemie drogi, jaką przebywa list, jest tylko miejsce wyjścia i odebrania, dlatego masz na koncie tylko nadanie

Nie zawsze. Często mam tak, że widzę poszczególne fazy podróży: a to, że zameldował się w WER nadawcy, albo że został z tego WER odesłany z ładunkiem, albo że dotarł już do WER odbiorcy, czy że trafił listonoszowi do torby i należy spodziewać się doręczenia...
Ponieważ z reguły nadaję z tego samego oddziału Poczty, dziwi mnie taka różnica. emotka

Być może to się zmieniło, bo faktycznie tak było, ale teraz mam taką informacje z infolinii poczty. No chyba, że konsultantka bredziła.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439480 Napisano: 09.12.2017 09:57:51 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ziolko napisał(a):

Rozumiem, że okres przedświąteczny, więc ludzie kupują w necie na maksa i kurierzy nie wyrabiają... ale moja paczka pocztowa utknęła w Komornikach i od wczoraj (tzn. nawet od 7.12) nie ruszyła się stamtąd na centymetr  emotka

A co ja mam powiedzieć? emotka Polecony z oświadczeniem i paragonem do wygranego złotego łańcuszka od trzech dni tkwi z wystemie jako "nadane" i nie wykazuje dalszego ruchu! Warunek - ma dotrzeć w ciągu pięciu dni roboczych. Tymczasem na horyzoncie weekend i nic nie wskazuje na to, że polecony się aktywizuje... emotka

Miałam ostatnio przejścia z Pocztą Polska i dowiedziałam się, że:
- przy przesyłkach listowych rejestrowanych nie mają w systemie drogi, jaką przebywa list, jest tylko miejsce wyjścia i odebrania, dlatego masz na koncie tylko nadanie
- mój list szedł 12 dni (też widniało nadanie), zaczęłam go szukać, poczta (dodzwoniłam się po 20 minutach na infolinię) nie miała pojęcia w którym miejscu utknął, ostatecznie zadzwoniłam do organizatora co mogę zrobić w takiej sytuacji, czy mogę jeszcze raz wysłać zdjęcie paragonu, bo na szczęście zrobiłam przed wysyłką itd. Okazało się, ze mój list spokojnie sobie leży w agencji. Miałam ochotę wysadzić pocztę w powietrze, bo straciłam na to mnóstwo czasu i nerwów.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439264 Napisano: 08.12.2017 17:57:57 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

chyba nie masz po co pisać...zobaczcie na jednostkowe ceny voucherów do CC:
https://www.cinem...tatic/pl/pl/vouchery
  emotka  wychodzi na to, że nasz jest na 3D?!

Bardzo wątpię, bo takiej informacji nie ma ani w regulaminie, ani w mailu.
Poza tym 42 zł to cena tylko w Warszawie, ja tam nie mieszkam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439202 Napisano: 08.12.2017 15:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dobrze rozumiem, ze w konkursie Duracell po dodaniu aneksu można kupić dowolne baterie w dowolnym sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439093 Napisano: 08.12.2017 13:03:53 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

gonika napisał(a):

Mam to samo. Udałam głupią i napisałam do nich czy to jest kod na więcej niż jeden film, lub na dwie osoby, bo jak na jeden bilet  to wartość z regulaminu jest za wysoka. Kobieta mi odpowiedziała krótko "jest to voucher na jeden dowolnie wybrany film w sieci kin Cinema City - jeden bilet."

Fajne jaja. Dla mnie to podchodzi pod oszustwo podatkowe - wrzucają w koszty kwotę 40 zł, przy czym taka wartość rynkowa nagrody nie istnieje emotka Szkoda, że nie policzyli za ten jeden bilet 100 zł, w sumie... co za różnica emotka

Dokładniej 41,80 zł + 5 zł podatku, nawet podatek jest zawyżony. Żenująca sytuacja i agencja (nota bene znana).  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439064 Napisano: 08.12.2017 12:32:28 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie wkurza mnie, czuję zażenowanie. Dostałam nagrodę z konkursu Dobry Cydr w postaci e-kodu do kina. Cena regulaminowa ponad 40 zł, myślałam, ze to komplet biletów dla 2 osób, a dostałam e-kod dla jednej osoby. Takich drogich biletów nie ma u mnie nawet na premierę, a co dopiero na film 2D.  emotka

Może napisz do nich? Bo zwykle bilet do kina w konkursach wyceniany jest na 22 - 26 zł max.

Napisałam, ale widzę, ze w regulaminie jest voucher w liczbie pojedynczej, wcześniej zwrociłam uwagę tylko na cenę. Tam na cały konkurs były 33 nagrody, z czego 30 to bilety i jeszcze sobie zawyżyli cenę o 100%. Wstyd dla sponsora i agencji.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6439059 Napisano: 08.12.2017 12:25:14 w Wkurza mnie...
Nie wkurza mnie, czuję zażenowanie. Dostałam nagrodę z konkursu Dobry Cydr w postaci e-kodu do kina. Cena regulaminowa ponad 40 zł, myślałam, ze to komplet biletów dla 2 osób, a dostałam e-kod dla jednej osoby. Takich drogich biletów nie ma u mnie nawet na premierę, a co dopiero na film 2D. emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, jokan 0

asantesana

#6438075 Napisano: 06.12.2017 18:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy ktoś wie KIEDY pojawi się lista laureatów z konkursu WAKACJE Z ORANGE? Chyba już grubooo po terminie.

Prosimy o oczekiwanie na zamieszczenie listy. Niebawem się pojawi na stronie.

Bardzo jestem ciekawa laureatów doładowań w liczbie 500 emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6438069 Napisano: 06.12.2017 18:41:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ależ ja musiałam narozrabiać w tym roku, w dodatku żadnej przyjemności z tego, bo nic nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6436365 Napisano: 03.12.2017 10:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Możecie mi powiedzieć co trzeba kupić na konkurs Nivea w Kauflandzie? W regulaminie nie ma podanej kwoty, jest mowa o "produktach promocyjnych", na stronie Kauflandu podają kwotę 20 zł. W Tesco tez jest 20 zł, czy brak kwoty to błąd w regulaminie i ma być 20 zł?
Ps. Znalazłam drugi regulamin na stronie Kauflandu i tam jest już 20 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6436165 Napisano: 02.12.2017 13:42:23 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurzają mnie moje "demony przeszłości" nawiedzające mnie w nocy. Od kilku ładnych miesięcy mam prawie co noc 4 powtarzające sny. Zmieniają się krajobrazy, bohaterowie snów, ale sens snów jest ten sam. Jeden z nich już "ogarnęłam". Śniło mi się, że z jakichś powodów nie mogę skończyć studiów: a to pół roku mnie nie było w liceum, a to nie miałam zaliczonego przedmiotu , a to nie pojawiłam się na obronie.Ostatecznie okazało się, że męczy mnie jeden mało znaczący dokument, który powinnam donieść do dziekanatu mojej uczelni jakieś 4 lata temu. Mam problem z ogarnięciem 3 pozostałych: przy dwóch nie wiem o co chodzi, przy jednym wiem, ale przez wzgląd na niektóre osoby, nie jestem w skontaktować się z osobą, z którą mam niewyjaśnione sprawy. 
Kto uwalnia od takich rzeczy? Psycholog? Wróżka?\

Są psychologowie, którzy specjalizują się w analizie snów. Wyświetl w wątku >>