Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6439202 Napisano: 08.12.2017 15:55:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dobrze rozumiem, ze w konkursie Duracell po dodaniu aneksu można kupić dowolne baterie w dowolnym sklepie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439093 Napisano: 08.12.2017 13:03:53 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

gonika napisał(a):

Mam to samo. Udałam głupią i napisałam do nich czy to jest kod na więcej niż jeden film, lub na dwie osoby, bo jak na jeden bilet  to wartość z regulaminu jest za wysoka. Kobieta mi odpowiedziała krótko "jest to voucher na jeden dowolnie wybrany film w sieci kin Cinema City - jeden bilet."

Fajne jaja. Dla mnie to podchodzi pod oszustwo podatkowe - wrzucają w koszty kwotę 40 zł, przy czym taka wartość rynkowa nagrody nie istnieje emotka Szkoda, że nie policzyli za ten jeden bilet 100 zł, w sumie... co za różnica emotka

Dokładniej 41,80 zł + 5 zł podatku, nawet podatek jest zawyżony. Żenująca sytuacja i agencja (nota bene znana).  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6439064 Napisano: 08.12.2017 12:32:28 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie wkurza mnie, czuję zażenowanie. Dostałam nagrodę z konkursu Dobry Cydr w postaci e-kodu do kina. Cena regulaminowa ponad 40 zł, myślałam, ze to komplet biletów dla 2 osób, a dostałam e-kod dla jednej osoby. Takich drogich biletów nie ma u mnie nawet na premierę, a co dopiero na film 2D.  emotka

Może napisz do nich? Bo zwykle bilet do kina w konkursach wyceniany jest na 22 - 26 zł max.

Napisałam, ale widzę, ze w regulaminie jest voucher w liczbie pojedynczej, wcześniej zwrociłam uwagę tylko na cenę. Tam na cały konkurs były 33 nagrody, z czego 30 to bilety i jeszcze sobie zawyżyli cenę o 100%. Wstyd dla sponsora i agencji.  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6439059 Napisano: 08.12.2017 12:25:14 w Wkurza mnie...
Nie wkurza mnie, czuję zażenowanie. Dostałam nagrodę z konkursu Dobry Cydr w postaci e-kodu do kina. Cena regulaminowa ponad 40 zł, myślałam, ze to komplet biletów dla 2 osób, a dostałam e-kod dla jednej osoby. Takich drogich biletów nie ma u mnie nawet na premierę, a co dopiero na film 2D. emotka Wyświetl w wątku >>
2 defed, jokan 0

asantesana

#6438075 Napisano: 06.12.2017 18:47:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cherry_coke napisał(a):

magisterek napisał(a):

Czy ktoś wie KIEDY pojawi się lista laureatów z konkursu WAKACJE Z ORANGE? Chyba już grubooo po terminie.

Prosimy o oczekiwanie na zamieszczenie listy. Niebawem się pojawi na stronie.

Bardzo jestem ciekawa laureatów doładowań w liczbie 500 emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6438069 Napisano: 06.12.2017 18:41:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ależ ja musiałam narozrabiać w tym roku, w dodatku żadnej przyjemności z tego, bo nic nie pamiętam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6436365 Napisano: 03.12.2017 10:38:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Możecie mi powiedzieć co trzeba kupić na konkurs Nivea w Kauflandzie? W regulaminie nie ma podanej kwoty, jest mowa o "produktach promocyjnych", na stronie Kauflandu podają kwotę 20 zł. W Tesco tez jest 20 zł, czy brak kwoty to błąd w regulaminie i ma być 20 zł?
Ps. Znalazłam drugi regulamin na stronie Kauflandu i tam jest już 20 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6436165 Napisano: 02.12.2017 13:42:23 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurzają mnie moje "demony przeszłości" nawiedzające mnie w nocy. Od kilku ładnych miesięcy mam prawie co noc 4 powtarzające sny. Zmieniają się krajobrazy, bohaterowie snów, ale sens snów jest ten sam. Jeden z nich już "ogarnęłam". Śniło mi się, że z jakichś powodów nie mogę skończyć studiów: a to pół roku mnie nie było w liceum, a to nie miałam zaliczonego przedmiotu , a to nie pojawiłam się na obronie.Ostatecznie okazało się, że męczy mnie jeden mało znaczący dokument, który powinnam donieść do dziekanatu mojej uczelni jakieś 4 lata temu. Mam problem z ogarnięciem 3 pozostałych: przy dwóch nie wiem o co chodzi, przy jednym wiem, ale przez wzgląd na niektóre osoby, nie jestem w skontaktować się z osobą, z którą mam niewyjaśnione sprawy. 
Kto uwalnia od takich rzeczy? Psycholog? Wróżka?\

Są psychologowie, którzy specjalizują się w analizie snów. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6436164 Napisano: 02.12.2017 13:41:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tyle różnego rodzaju niepotrzebnych rzeczy w domu. Za dwie godziny sie przeprowadzam, i ilość kartonów, worków itp. jest przerażająca. (...)

Spróbuj przeczytać obie książki Marie Kondo + pooglądać jej filmiki na YT - może coś zmieni się na lepsze emotka

I życzę wygrania nowego tv, bo najwyraźniej nadszedł na to czas emotka

Ja bez książek stosuję zasadę 3P - zostawiam rzeczy Piękne, Przydatne i Pamiątkowe. Każda rzecz, która nie spełnia jednej z tych kategorii wylatuje emotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6435894 Napisano: 01.12.2017 17:49:11 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

bruce napisał(a):

(...) Jednak zostać tak nagle i całkiem niespodziewanie... - dajmy na to - ciachem i mega przystojnym Chińczykiem. emotka  Początkowo mnie to przeraziło, ale teraz wydało mi się dość kuszące. emotka emotka

Weź udział w konkursie na metamorfozę emotka

Tylko jak idealnie skosić oczy na skośne? emotka emotka

Ciasno zawiązać kucyk z tyłu głowy?  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6435770 Napisano: 01.12.2017 14:23:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Graf informował już z początków Podravki w C4? Za pierwszy tydzień mieli już chyba dawno informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6435754 Napisano: 01.12.2017 13:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ma ktoś może regulamin tego konkursu Velvet w C4? Nie ma ani w bazie ani na stronie Carrefoura emotka

Podbijam, ktoś coś emotka Napisałam przed chwilką maila do ZEG Sp. z o.o. - czekam na odp.

Daj znać na forum proszę gdy coś odpiszą. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

asantesana

#6435297 Napisano: 30.11.2017 16:14:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś może regulamin tego konkursu Velvet w C4? Nie ma ani w bazie ani na stronie Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6433659 Napisano: 27.11.2017 16:35:45 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę.

Podpiąć chwilowo telefony z internetem do komputera, poprosić jakąś firmę obok o chwilowe udostępnienie wi-fi, podpiąć się do jakiejś restauracji z darmowym netem (zależy gdzie macie biuro) etc., bo chyba o brak internetu tu chodzi. Przecież mamy 2017 rok!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6433145 Napisano: 25.11.2017 20:39:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie otwiera mi się strona Intermarche i nie mogę zobaczyć regulaminu konkursu Melvita. Możecie mi powiedzieć co dokładnie trzeba kupić? 2 dowolne produkty, czy są jakieś konkretne? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6432844 Napisano: 24.11.2017 17:30:59 w Czy informują/ informowali?
petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

Pewnie nikt nie odbiera i stąd poślizg emotka

Zabawne to to było do dzisiaj, ale coś mi się zdaje, ze oni tych nagród nie planują rozdać... Może warto poinformować sponsora jak się obchodzą z jego kasą.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

asantesana

#6432792 Napisano: 24.11.2017 15:01:02 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

No jak to, do kolejnego laureata, niestety tez nie odebrał, ale chcą mu dać szansę emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6432566 Napisano: 24.11.2017 10:47:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś może oświadczenie laureata z Cydru w Tesco w ludzkiej formie, nie w takiej rozsypanej jak oni podali w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6432282 Napisano: 23.11.2017 16:33:26 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ktoś, kiedyś... chyba rok temu... emotka  pisał, że jak się tylko robi zimno, to pękają mu dłonie... bez rękawiczek.... wkurza mnie, ze nie moge tego odszukać i dowiedzieć się czym to smarował, by się szybko zagoiło emotka

Kup też kompleks witamin B, zwykle brak tych witamin powoduje problemy z pękającą skórą, zażywaj przez zimowy okres regularnie. Wyświetl w wątku >>
0 0