Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6436164 Napisano: 02.12.2017 13:41:25 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Wkurza mnie, że mam tyle różnego rodzaju niepotrzebnych rzeczy w domu. Za dwie godziny sie przeprowadzam, i ilość kartonów, worków itp. jest przerażająca. (...)

Spróbuj przeczytać obie książki Marie Kondo + pooglądać jej filmiki na YT - może coś zmieni się na lepsze emotka

I życzę wygrania nowego tv, bo najwyraźniej nadszedł na to czas emotka

Ja bez książek stosuję zasadę 3P - zostawiam rzeczy Piękne, Przydatne i Pamiątkowe. Każda rzecz, która nie spełnia jednej z tych kategorii wylatuje emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6435894 Napisano: 01.12.2017 17:49:11 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

joan napisał(a):

bruce napisał(a):

(...) Jednak zostać tak nagle i całkiem niespodziewanie... - dajmy na to - ciachem i mega przystojnym Chińczykiem. emotka  Początkowo mnie to przeraziło, ale teraz wydało mi się dość kuszące. emotka emotka

Weź udział w konkursie na metamorfozę emotka

Tylko jak idealnie skosić oczy na skośne? emotka emotka

Ciasno zawiązać kucyk z tyłu głowy?  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6435770 Napisano: 01.12.2017 14:23:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Graf informował już z początków Podravki w C4? Za pierwszy tydzień mieli już chyba dawno informować. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6435754 Napisano: 01.12.2017 13:42:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ma ktoś może regulamin tego konkursu Velvet w C4? Nie ma ani w bazie ani na stronie Carrefoura emotka

Podbijam, ktoś coś emotka Napisałam przed chwilką maila do ZEG Sp. z o.o. - czekam na odp.

Daj znać na forum proszę gdy coś odpiszą. Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

asantesana

#6435297 Napisano: 30.11.2017 16:14:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś może regulamin tego konkursu Velvet w C4? Nie ma ani w bazie ani na stronie Carrefoura emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6433659 Napisano: 27.11.2017 16:35:45 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Kiciunia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że od kilku godzin padł nam serwer w biurze i nie możemy zarejestrować żadnej czynności emotka Informatyk nie odpowiada, ma wyłączony telefon, a gdy dzwonimy do jego biura, to ludzie tam pracujący twierdzą,że tylko on jako jedyny z całej firmy jest w stanie nam pomóc emotka Skandal!

A może skończył pracę/ ma urlop/ chorobowe?

No to mógłby chociaż o tym poinformować smsem, co mamy robić w tej sytuacji albo wydelegować zastępcę.

Podpiąć chwilowo telefony z internetem do komputera, poprosić jakąś firmę obok o chwilowe udostępnienie wi-fi, podpiąć się do jakiejś restauracji z darmowym netem (zależy gdzie macie biuro) etc., bo chyba o brak internetu tu chodzi. Przecież mamy 2017 rok!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6433145 Napisano: 25.11.2017 20:39:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie otwiera mi się strona Intermarche i nie mogę zobaczyć regulaminu konkursu Melvita. Możecie mi powiedzieć co dokładnie trzeba kupić? 2 dowolne produkty, czy są jakieś konkretne? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6432844 Napisano: 24.11.2017 17:30:59 w Czy informują/ informowali?
petunija1 napisał(a):

Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

Pewnie nikt nie odbiera i stąd poślizg emotka

Zabawne to to było do dzisiaj, ale coś mi się zdaje, ze oni tych nagród nie planują rozdać... Może warto poinformować sponsora jak się obchodzą z jego kasą.  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

asantesana

#6432792 Napisano: 24.11.2017 15:01:02 w Czy informują/ informowali?
Niebieska_Laguna napisał(a):

Słodkie umilanie z ITM dzwoni i dzwoni już od kilku dni, więc dodzwoniło się do kogoś dziś?

No jak to, do kolejnego laureata, niestety tez nie odebrał, ale chcą mu dać szansę emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6432566 Napisano: 24.11.2017 10:47:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś może oświadczenie laureata z Cydru w Tesco w ludzkiej formie, nie w takiej rozsypanej jak oni podali w regulaminie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6432282 Napisano: 23.11.2017 16:33:26 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Ktoś, kiedyś... chyba rok temu... emotka  pisał, że jak się tylko robi zimno, to pękają mu dłonie... bez rękawiczek.... wkurza mnie, ze nie moge tego odszukać i dowiedzieć się czym to smarował, by się szybko zagoiło emotka

Kup też kompleks witamin B, zwykle brak tych witamin powoduje problemy z pękającą skórą, zażywaj przez zimowy okres regularnie. Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

asantesana

#6431891 Napisano: 22.11.2017 20:17:43 w Winiary
tereniagno napisał(a):

Czy dziś znowu nikt nie wygrał karty? Co się dzieje,już drugi dzień cisza?

U mnie też wczoraj 2 pudła, dzisiaj 1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6431738 Napisano: 22.11.2017 14:30:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś coś wie na temat rozwiązania konkursu Colian w ITM? Trochę przeginają... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6431243 Napisano: 21.11.2017 15:17:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiadomo co z Cydrem w Tesco i Colianem z ITM? Już po terminie. Jak mnie te agencje ostatnio niemiłosiernie wkurzają... emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6431216 Napisano: 21.11.2017 14:45:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

cherry_coke napisał(a):

A coś wiadomo co z listą z wakacji z Orange lub kiedy pójdą maile?

Orange twierdzi, że już wszyscy poinformowani zostali  emotka  a lista na stronie to pewnie kwestia dni.

Czyli doładowania nikt nie wygrał? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6429907 Napisano: 18.11.2017 00:10:37 w Wkurza mnie...
czemuszka napisał(a):

asantesana napisał(a):

czemuszka napisał(a):

Wkurza mnie moje Intermarche... Ma tak kiepsko poopisywane produkty, że czasem jak biorę paragon do ręki, mam ochotę wywrócić wózek do góry kołami  emotka

Luz, nie masz wyjątkowego Intermarche, wszystkie takie są, bo opisy robią centralnie, a nie w sklepie emotka

Widzę, że muszę się jeszcze wiele nauczyć  emotka  Fajnie byłoby jeszcze wiedzieć, jak wydębić od nich wymagane pieczątki, no i przede wszystkim, czy faktycznie zawsze są wymagane? 

Ja zwykle chodzę do czytnika 15 razy i kupuję ten wariant produktu, na którym jest marka. A jak takiego nie znajdę, to kupuje inny i po pieczątkę idę tylko w przypadku wygranej i to tylko wtedy, gdy konkurs robi nadgorliwa agencja. Ale mam sympatyczna kierowniczkę. Musisz sobie wypracować swój system emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6429904 Napisano: 17.11.2017 23:57:30 w Wkurza mnie...
czemuszka napisał(a):

Wkurza mnie moje Intermarche... Ma tak kiepsko poopisywane produkty, że czasem jak biorę paragon do ręki, mam ochotę wywrócić wózek do góry kołami  emotka

Luz, nie masz wyjątkowego Intermarche, wszystkie takie są, bo opisy robią centralnie, a nie w sklepie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6429741 Napisano: 17.11.2017 15:51:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

agniecha1985 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś znalazł regulamin Milki w Stokrotce? W zapowiedziach widzę od dzisiaj, a regulaminu nie ma ani na stronie Stokrotki ani Karlsbadu.

Jest na stronie Karlsbad Regulamin konkursu promocyjnego "Wygraj Prezent na Prezent"

Szkoda tylko, że tę listę sklepów, o której piszą, im gdzieś wcięło... emotka

Czy ktoś dowiedział się może jakie to są tajemnicze sklepy?
Przy okazji - nie mogę dodać konkursu do bazy, wyskakuje mi nieprawidłowy Url, może ktoś jest sprytniejszy i doda, coby nie poleciały karniaki?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6429467 Napisano: 16.11.2017 21:17:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś znalazł regulamin Milki w Stokrotce? W zapowiedziach widzę od dzisiaj, a regulaminu nie ma ani na stronie Stokrotki ani Karlsbadu. Wyświetl w wątku >>
0 0