Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6404592 Napisano: 18.09.2017 12:36:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ze śniadaniowej dostaje się jakieś zwrotki? Posłałam pierwsze zgłoszenie i nie wiem czy coś zapipka w telefonie czy też próżne nadzieje...

Przychodzą z 664......, ale nie zawsze.

O, własnie przyszedł, ale z jeszcze innego telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6404590 Napisano: 18.09.2017 12:33:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ze śniadaniowej dostaje się jakieś zwrotki? Posłałam pierwsze zgłoszenie i nie wiem czy coś zapipka w telefonie czy też próżne nadzieje... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6404313 Napisano: 17.09.2017 11:09:21 w Wkurza mnie...
mama2006 napisał(a):

nadała się,wyszła  bardzo dobra babka z gruszkami

Możesz wrzucić przepis do wątku kulinarnego?  emotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, mama2006 0

asantesana

#6404174 Napisano: 16.09.2017 15:09:27 w WC - rozmowy o wszystkim
zezowaty_kot napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy możecie mi polecić jakąś fajną grę dla dziewczynki 7 lat? Muszę kupić na prezent i chciałabym coś sprawdzonego.I pytanie nr 2 - czy te bony do Auchan obejmują też gry, a jeśli tak, to chętnie odkupię jeden (najlepiej z Krakowa) - propozycje z ceną proszę na pw.

Story Cubes i Dobble - te 2 gry nie przestają się nudzić, są poręczne, bierzemy je zawsze ze sobą. Grać może każda kategoria wiekowa - na wakacjach, jak dzieci poszły spać, my dorośli graliśmy lekko upojeni - serdecznie polecam emotka Ewentualnie Słowostworki, też ją bardzo lubimy.

Dobble ma, ale na Słowostworki popatrzę, bo lubi bawić się w skojarzenia itp. Dzięki, jadę do sklepu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6404158 Napisano: 16.09.2017 13:52:40 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Moja siostrzenica uwielbia lego friends, więc jeśli faktycznie jest taka promocja i mają zestaw, którego jeszcze nie posiada, to chyba nie mam się nad czym zastanawiać emotka A co to za gra "życie"?
A wiesz może, czy promocja dotyczy tylko wysyłki czy też sklepow stacjonarnych?

(cechy: wiek dziecka: od 8 lat; liczba graczy: od 2 do 4 osób; czas zabawy: około 30 minut)

Od 8 lat, ona ma 7, ale jest mądrą dziewczynką, powinna sobie poradzić emotka
Dzięki za rady. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

asantesana

#6404153 Napisano: 16.09.2017 13:28:00 w WC - rozmowy o wszystkim
kalka napisał(a):

p.s. W ten weekend w SMYKU jest promocja LEGO, wybrane zestawy do -40% , a LEGO Friend dla dziewczynki, to w mej ocenie też super prezent) Ceny Lego w Smyku są często niższe niż w Auchan emotka  (dodatkowo ta weekendowa promocja)
Moje córki bardzo lubią też grę "Życie"!

Moja siostrzenica uwielbia lego friends, więc jeśli faktycznie jest taka promocja i mają zestaw, którego jeszcze nie posiada, to chyba nie mam się nad czym zastanawiać emotka
A co to za gra "życie"?
A wiesz może, czy promocja dotyczy tylko wysyłki czy też sklepow stacjonarnych? Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

asantesana

#6404145 Napisano: 16.09.2017 12:42:06 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy możecie mi polecić jakąś fajną grę dla dziewczynki 7 lat? Muszę kupić na prezent i chciałabym coś sprawdzonego.
I pytanie nr 2 - czy te bony do Auchan obejmują też gry, a jeśli tak, to chętnie odkupię jeden (najlepiej z Krakowa) - propozycje z ceną proszę na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6403880 Napisano: 15.09.2017 14:42:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elmo napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mi może napisać szybko w jakim sklepie kupię Milko poza C4, Auchan i Tesco?

Ja kupuję w Kauflandzie

Hmm.. u mnie nie było, ale może sprawdzę jeszcze raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6403874 Napisano: 15.09.2017 14:39:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mi może napisać szybko w jakim sklepie kupię Milko poza C4, Auchan i Tesco? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6403832 Napisano: 15.09.2017 13:35:01 w Udane wymiany - polecane nicki:)
kedziorldz
Dobry kontakt, konkretne ustalenia, mogę polecić z czystym sumieniem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6398605 Napisano: 03.09.2017 13:50:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie kiedy mają przyjść bony z konkursu "Wakacje z Tchibo" (Tesco, InCubi)? Nie ma już regulaminu na stronie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6397777 Napisano: 01.09.2017 14:02:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
petunija1 napisał(a):

basku napisał(a):

https://uploads.d...isz-lody-grycan/Lody Grycan & obcasy.pl nagradzają coś takiego emotka a jednak można wygrać ubierając się w karton emotka  

To praca nie jest zła,ona jest straszna emotka

A ja uważam, że jest świetna, można tym zdjęciem zniechęcić dzieci do jedzenia lodów. emotka
Przynajmniej ja bym się przestraszyła, że tak będę wyglądać, gdy zjem lody emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6397453 Napisano: 31.08.2017 21:27:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asie90 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy przychodzą Wam zwrotki z Kanapkowego w Stokrotce?

tak, mi przyszła dziś przed 18 od razu 

Czy coś robię źle? Nie mam zwrotki z play i teraz z virgin mobile. Wysyłam z prefiksem PYSZNE na nr 7036. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6397294 Napisano: 31.08.2017 17:41:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy przychodzą Wam zwrotki z Kanapkowego w Stokrotce? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6396708 Napisano: 30.08.2017 19:16:37 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

a mi zdarzało się przy niektórych sprzedażach na allegro, zgadzać się na wysyłkę za pobraniem, pod warunkiem uiszczenia wcześniej, na konto kwoty na koszt wysyłki w 2 strony. Gdy przelew przychodził, tę nadwyżkę za wysyłkę odejmowałam z kwoty pobrania. I nie miałam nigdy problemów.

Ja tak robię na olx i nigdy nie miałam problemów, a jak ktoś się nie zgadza, to się żegnamy emotka Wyświetl w wątku >>
1 synk 0

asantesana

#6396293 Napisano: 29.08.2017 18:02:19 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ja i Avanti emotka
Czas zmienić nazwisko, żeby znów móc tam wygrać...
Ja i... wszystko inne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6396173 Napisano: 29.08.2017 14:03:34 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

astronautka napisał(a):

cb656 napisał(a):

Wkurza mnie strasznie, że przewartościowałem sobie wszystko i już mnie pierdy nie wkurzają, tak jak kiedyś

własne czy cudze.... emotka

emotka Chodzi bardziej o znaczenie "ulotne" (w sensie: nieistotne, błahe), a niekoniecznie gazowe. Tak zwane "pierdółki" emotka

Przecież astronautka miała na myśli wyłącznie znaczenie ulotne emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6395190 Napisano: 26.08.2017 13:46:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Czy wszyscy dostali bony z Lato w ITM od TQG?

Nie, ja jeszcze czekam. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6394787 Napisano: 25.08.2017 12:11:27 w Dyskusje o loteriach
luckyluk34 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Vivacia napisał(a):

asantesana napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luckyluk34 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

a czemu te zawleczki z żywca trzeba trzymać aż do 4 października?

Bysmy długo pamiętali, że daliśmy się wpuścić w maliny emotka

Ja zgłosiłem w loterii łącznie około 3200 kodów i nic...Kolejna loteria gdzie ewidentnie widać, że w losowanie była ingerencja ludzka. 

coś w tym jestod paru miesięcy ,,bawię się" w loteriewygrałam sporo, ale tylko tam, gdzie wysyłam 1-2 zgłoszenia na daną osobę

I ja muszę przychylić się do tej opinii, choć nie lubię teorii spiskowych. Ale wyniki Żywca mnie zmiażdżyły. 

No nie wiem. Każdy i tu i na FB pisze, że wysłał ileś tam setek kodów. Moi znajomi, którzy normalnie w nic nie grają, przez ten czas pili tylko Żywca. Tych kodów musiało być takie multum, że wygrana graniczyła z cudem.

Problem polega na tym, że wygrana całego forum i znajomych ludzi z forum graniczyła z cudem. Gdyby kilka osób napisało "znajomy wygrał", to już by było coś. 

Nie przesadzajmy. Nagród było aż 100, a żywiec jest owszem popularnym piwem, ale przez pierwsze tygodnie loterii nie było go jeszcze w wielu sklepach i hurtowniach. Do tego jest jednak z tej ciut wyższej półki cenowej jeśli chodzi o popularne sikacze i nie piją go Ci którzy mają że tak powiem największą konsumpcję piwa emotka  
Sam w Warszawie w poszukiwaniu kodów znalazłem tylko jedną knajpę nad wisłą, która oferowała żywca. A duża sortownia puszek z której skupowałem kluczyki zdobyła przez ten czas zaledwie kilka tysięcy kodów.

To własnie napisałam, źle mnie zrozumiałeś. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6394778 Napisano: 25.08.2017 12:01:00 w Dyskusje o loteriach
Vivacia napisał(a):

asantesana napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

luckyluk34 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

a czemu te zawleczki z żywca trzeba trzymać aż do 4 października?

Bysmy długo pamiętali, że daliśmy się wpuścić w maliny emotka

Ja zgłosiłem w loterii łącznie około 3200 kodów i nic...Kolejna loteria gdzie ewidentnie widać, że w losowanie była ingerencja ludzka. 

coś w tym jestod paru miesięcy ,,bawię się" w loteriewygrałam sporo, ale tylko tam, gdzie wysyłam 1-2 zgłoszenia na daną osobę

I ja muszę przychylić się do tej opinii, choć nie lubię teorii spiskowych. Ale wyniki Żywca mnie zmiażdżyły. 

No nie wiem. Każdy i tu i na FB pisze, że wysłał ileś tam setek kodów. Moi znajomi, którzy normalnie w nic nie grają, przez ten czas pili tylko Żywca. Tych kodów musiało być takie multum, że wygrana graniczyła z cudem.

Problem polega na tym, że wygrana całego forum i znajomych ludzi z forum graniczyła z cudem. Gdyby kilka osób napisało "znajomy wygrał", to już by było coś.  Wyświetl w wątku >>