Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6394773 Napisano: 25.08.2017 11:53:43 w Dyskusje o loteriach
apoccalipsa napisał(a):

luckyluk34 napisał(a):

ladyinred napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

a czemu te zawleczki z żywca trzeba trzymać aż do 4 października?

Bysmy długo pamiętali, że daliśmy się wpuścić w maliny emotka

Ja zgłosiłem w loterii łącznie około 3200 kodów i nic...Kolejna loteria gdzie ewidentnie widać, że w losowanie była ingerencja ludzka. 

coś w tym jest
od paru miesięcy ,,bawię się" w loterie
wygrałam sporo, ale tylko tam, gdzie wysyłam 1-2 zgłoszenia na daną osobę

I ja muszę przychylić się do tej opinii, choć nie lubię teorii spiskowych. Ale wyniki Żywca mnie zmiażdżyły.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6394686 Napisano: 25.08.2017 09:40:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Sms od kuriera - chyba bony do ITM od TQG, ktoś potwierdzi? Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

asantesana

#6394336 Napisano: 24.08.2017 14:15:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wbiłam na tę loterię więcej kodów niż przez całe życie na wszystkie razem wzięte i nic. 
Czy jest ktoś tu, kto wygrał? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6394291 Napisano: 24.08.2017 13:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy w zgłoszeniu podawało się miasto? Chyba nie, czyli to byłyby osoby, które już odesłały dane? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6393933 Napisano: 23.08.2017 19:32:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest jakiś konkurs, w którym trzeba kupić męski dezodorant? Może się gdzieś ukrył przede mną? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6389286 Napisano: 13.08.2017 17:43:33 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Frama napisał(a):

asantesana napisał(a):

Gdzie aktualnie najtaniej kupię Calgon, są jakieś promocje? 

Mila - proszek 0,5 kg za 9,99 zł

A paragon jest dobrze opisany? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6389277 Napisano: 13.08.2017 17:30:57 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie aktualnie najtaniej kupię Calgon, są jakieś promocje?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6389117 Napisano: 12.08.2017 17:12:21 w Kaufland konkursy
luko922 napisał(a):

To zadanie konkursowe z tymi Always to jak największa kara... emotka    

Jako kobieta gwarantuję Ci, że gorszą karą jest musieć je używać co miesiąc  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6388713 Napisano: 11.08.2017 11:00:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam coś wczoraj z inpostu, a jestem poza domem i nie mam jak sprawdzić, czy może to być nagroda z Wedel Lewiatan od Radnej? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6386532 Napisano: 05.08.2017 12:34:51 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

nie, nie, nie! tylko nie znów wygrany zestaw colgate. już mam dość tych zestawów. lepiej wygrać totalne nic, niż znów zostać poniżonym tym wspaniałym zestawem!  :(

Czegoś nie rozumiem - uważasz, że większość ludzi na forum to masy, które nie myślą, a sama idąc za masami (chyba świadomie) narażasz się na bycie poniżoną grając w konkursie, w którym dają poniżające Cię pasty. Możesz mi to wytłumaczyć - tylko tak wiesz, prosto - jak masie. emotka    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6386022 Napisano: 03.08.2017 18:14:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kermit napisał(a):

Przed chwilą dostałam odpowiedź na wysłane rano zapytanie"Dziękujemy za czujność już to poprawiamy! Poprawna forma zgłoszeniowa to ta w zasadach, czyli należy wpisać CAL.numerparagonu.dokończenie zdania"

"Już" to było też wczoraj, co za patałachy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6385607 Napisano: 02.08.2017 20:03:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikopl napisał(a):

@asantesana Mianowicie to, że za pół roku wyślą głośnik bez pudełka, a za rok będzie trzeba po ten głośnik pojechać i zrobić trzy pajacyki. Rozumiem, że nikt w regulaminie nie napisze, że do wygrania są głośniki z wystawy. Dziękuję za wykład podstaw ekonomii, ale potrzebny nie był. Dla Ciebie tylko paragony, a dla innych będą to kapsle, nakrętki, opakowania itp. Agencja nie pośle mi głośnika, bo zrzekłem się nagrody. Ten post ma tyle jadu, że sam jestem teraz ciekawy, czy Twój "zawód" nie został wspomniany przeze mnie. Jestem osobą dorosłą i daleko mi do obrażania się i kogoś. Podziękowałem Gosi za odpowiedź i poświęcenie czasu. Trochę zdziwiło mnie, że potraktowała mnie jako zwykłą konkurencję: "nie musisz trzymać tych papierków ,chętnie ja swoje potrzymam i poczekam na rezerwę", jednak nie jesteśmy w piaskownicy, więc przestań bić mnie łopatką.
Ps. Prosiłem o obiektywne spojrzenie i je dostałem, ale rozkazywać mi nie będziesz.

W każdym niemal zdaniu albo obrażasz kogoś albo się emotka
Masz rację, nie będę Ci rozkazywać, ja nawet nie będę już z Tobą rozmawiać, bo to kopanie się z koniem emotka
Powodzenia w pisaniu reklamacji do agencji, ze nie będziesz robił sobie śmietnika z paragonów w domu.
Dla mnie to nie tylko paragony - również kapsle, nakrętki i opakowania po batonikach.
Ps. Zapytałeś na wstępie czy wydziwiasz i poprzestawiało Ci się w głowie, wszyscy wypowiadający stwierdzili "tak, wydziwiasz i poprzestawiało Ci się w głowie". Przyjmij to na klatę, skoro się prosiłeś i nie zaznaczyłeś, że oczekujesz pogłaskania, ot co.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6385557 Napisano: 02.08.2017 18:27:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nikopl napisał(a):

Rozumiem, że wygrałaś głośnik. Znasz całą resztę laureatów, skoro odpowiadasz za nich? Ja nie miałem żadnego problemu z tym dostaniem się do środka, tym bardziej, że nie było na nim żadnego zabezpieczenia. Problem dla mnie jest w tym, że to podchodzi pod jakąś paranoję. Wyobrażam sobie tutaj ludzi, którzy nie biorą wyłącznie udziału w jednym konkursie i w przypadku kilku takich regulaminów są "zawaleni" papierkami. To jest normalne? Burza jest za kobietę z kartonem na głowie, ale za robienie śmietnika w domu już nie, wtf? 

Wiesz co, czytam co piszesz i zastanawiam co podchodzi pod paranoję? Bo wg mnie Twoje wydziwianie.
Nie wiem czy wiesz, ale gdy prowadzisz firmę całą dokumentacje musisz trzymać 5 lat, nierzadko dziesiątki segregatorów, jeśli adres firmy jest domowy, to w domu. Czym wobec tego jest trzymanie kilku paragonów przez kilka miesięcy, bo dla mnie błahostką - zajmuje mi to miejsce w jednej małej kopercie i każdy paragon trzymam pół roku. Pytałeś czy przesadzasz. Tak, przesadzasz i ja na miejscu agencji nie posłałabym Ci drugi raz głośnika, który był zgodny z regulaminem, ponieważ odmówiłeś przyjęcia nagrody. Nikt w regulaminie nie pisał, ze będzie zaklejony taśmą "stop, do rąk nikpola".
Jeszcze jedno - pytasz czy wydziwiasz, ktoś odpisuje że wydziwiasz - obrażasz się. A potem gdy mówi w jakim stanie dostał głośnik naskakujesz, że odpowiada za wszystkich laureatów. Zdecyduj się chłopie.
Ps. Zmień "zawód" skoro warunki konkursowania Ci nie pasują.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6385488 Napisano: 02.08.2017 16:07:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktos coś wie na temat tego konkursu Calgon? Strona nie istnieje, nawet regulaminu nie można przeczytać emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6384595 Napisano: 31.07.2017 16:02:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
apoccalipsa napisał(a):

asantesana napisał(a):

Jakie jest dzisiaj słowo w Heinekenie, nie wyświetla mi się?  emotka

nie dali wcale emotka

I co teraz?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6384591 Napisano: 31.07.2017 15:56:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jakie jest dzisiaj słowo w Heinekenie, nie wyświetla mi się? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6383910 Napisano: 28.07.2017 20:16:44 w Intermarche
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

czy Na lato z ITM musi być opisany paragon? bo niestety mam wpisane tylko : płyn /nacz granat?cza na drugim podpaski noc classic.Może ktoś wie?odesłal ktoś nieopisany?

nie wie nikt?

Ja śle takie paragony jakie mam, nie zamierzam biegać po pieczątkę. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6383051 Napisano: 26.07.2017 16:56:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

Odszukalam paragony z konkursu w ITM Lato w Intermarche i tam zamiast plynu fairy mam pł. naczyn rumiankowy emotka Przejdzie to w tej agencji? czy nie?

Wszyscy tak maja, ja nie znalazłam produktu konkursowego właściwie opisanego w ITM na ten konkurs, więc ślę co mam, niech sobie sprawdzą.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6383013 Napisano: 26.07.2017 14:55:53 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie spam, który codziennie  od kilkunastu dni dostaję z nr 739** na wszystkie nr w NJU i tylko na te.  emotka

Nju i orange - jedna sieć, te same smsy o archaniołach itd. Już wcześniej przychodziły, potem była chwila spokoju i znów to samo od rana codziennie. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6382190 Napisano: 24.07.2017 12:43:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
hehatka31 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ostatni etap Mokate został rozwiązany?

Tak

szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0