Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6382186 Napisano: 24.07.2017 12:41:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ostatni etap Mokate został rozwiązany? Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

asantesana

#6382175 Napisano: 24.07.2017 12:29:38 w Intermarche
grzanka napisał(a):

jokan napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś info od TQG kiedy mają zamiar rozwiązać letni konkurs w ITM?  emotka  

Ja też chętnie się dowiem, nie ma to jak zrobić konkurs bez daty rozwiązania...

ja juz nawet o nim zapomnialam....ale cos sie nie ludze...osttanio wszaystko do tylu....

Wysłałam zapytanie do organizatora. Otrzymałam odpowiedź, że SMSy do laureatów zostaną wysłane w tym tygodniu.

To klasyczna odpowiedź w przypadku tego konkursu w ITM, gdy nie ma długo wyników i wreszcie ktoś o nie zapyta, agencja odpowiada, ze "będą w tym tygodniu". Jakby im trzeba było przypomnieć, ze czas rozwiązać konkurs, bo sporo czasu minęło, a regulamin nadal powielany bez daty rozwiązania.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6382148 Napisano: 24.07.2017 11:42:03 w Intermarche
edzia21 napisał(a):

Czy ktoś ma jakieś info od TQG kiedy mają zamiar rozwiązać letni konkurs w ITM?  emotka  

Ja też chętnie się dowiem, nie ma to jak zrobić konkurs bez daty rozwiązania... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6381892 Napisano: 23.07.2017 10:39:40 w Pomocy!!!!
gosia16 napisał(a):

asantesana napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Czy w nju na kartę mogę wysyłać sms konkursowe?

Oczywiście, co stoi na przeszkodzie?

Sama nie wiem,bo jak czytam ten regulamin usługi "wszystko komórkowe"za 29 zł, to nic z tego nie rozumiem.Czy to tylko na zwykłe sms mogę wydać ,czy na premium też.Ale jak nic nie stoi na przeszkodzie to cieszę się emotka  aaa juz chyba rozumiem ,czyli włączam usługę za 29 zł ,a telefon muszę doładować np.za 40,aby mi 11 zostało na sms premium. emotka

Dokładnie, jak masz usługę wykupioną to z reguły nie można wysyłać smsów premium, ale gdy doładujesz jakąkolwiek kwotę dodatkową, to pobiorą Ci na smsy premium z tej kwoty dodatkowej.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6381888 Napisano: 23.07.2017 10:29:56 w Pomocy!!!!
gosia16 napisał(a):

asantesana napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Oczywiście, co stoi na przeszkodzie?

Sama nie wiem,bo jak czytam ten regulamin usługi "wszystko komórkowe"za 29 zł, to nic z tego nie rozumiem.Czy to tylko na zwykłe sms mogę wydać ,czy na premium też.Ale jak nic nie stoi na przeszkodzie to cieszę się emotka

A... w przypadku jakieś konkretnej usługi to nie wiem, zadałaś pytanie ogólnie o nju na kartę. Ja mam, doładowuję kiedy chcę i wysyłam premium, ale nie mam "wszystko komórkowe".   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6381881 Napisano: 23.07.2017 09:26:42 w Pomocy!!!!
gosia16 napisał(a):

Oczywiście, co stoi na przeszkodzie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6381334 Napisano: 20.07.2017 21:38:24 w Smolar
dorothy napisał(a):

niunia-k napisał(a):

dorothy napisał(a):

EB Stokrotka, w końcu jakie zdanie należy dokończyć? na rozum zgodnie z regulaminem ale wolę upewnić się  emotka

W formularzu na stronie widnieje : Obowiązków ulewa tymczasem...

w regulaminie też jest taki zapis ale na 99% gdzieś widziałam inne zdanie, dziękuję  emotka

Bo zmienili pytanie w regulaminie, było "lato przemija, a tymczasem..." Nie zmienili tylko przykładu w regulaminie, który pasował do lata, a do ulewy już nie: „smak piwa EB nie przemija nigdy" Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

asantesana

#6380895 Napisano: 19.07.2017 16:39:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś wie, czy konkurs piwa Zatecky został rozwiązany? Tam były tylko 2 nagrody, ale nie ma wyników na stronie Smolara, ani żadnego info na forum.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6380083 Napisano: 17.07.2017 18:02:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były wyniki z IV etapu Pudliszek (ogólnopolski)? Ostatnio były w poniedziałek za III etap. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6379878 Napisano: 17.07.2017 11:40:33 w Wkurza mnie...
Wkurzają mnie organizatorzy - żeby dostać kasze Janex za 50 zł trzeba wysłać 4 bite strony oświadczeń. Aż się odechciewa.  Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

asantesana

#6377129 Napisano: 07.07.2017 18:05:53 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

asantesana napisał(a):

warcik napisał(a):

Patrzę, a mam 2 punkty karne. Domyślam, się, że za to,że pisałam,że mam zły paragon  i pytałam, czy ktoś nie poratuje dobrym. Nawet gotowa byłam wysłać skan paragonu na dowód,że nie kombinuję. Jeden punk karny przełknę, ale dlaczego dostałam 2?  

Klikasz sobie w swój profil, tam przy punktach karnych na 2 i wyskakuje Ci za co - faktycznie chyba za to samo masz drugi, ale nie zagłębiałam się, napisz do adminów jeśli tak emotka

Dziękuję, dopiero zobaczyłam, że jest top Punkty karne.

No widzisz, człowiek ciągle się czegoś uczy emotka  A ja zauważyłam właśnie, że nawet nie trzeba wchodzić do profilu, bo w tym okienku z awatarem obok wpisu najeżdżasz na swoje punkty karne, robi Ci się łapka, klik i przenosi do wyjaśnienia Twoich punktów.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6377123 Napisano: 07.07.2017 17:44:01 w Wkurza mnie...
warcik napisał(a):

Patrzę, a mam 2 punkty karne. Domyślam, się, że za to,że pisałam,że mam zły paragon  i pytałam, czy ktoś nie poratuje dobrym. Nawet gotowa byłam wysłać skan paragonu na dowód,że nie kombinuję. Jeden punk karny przełknę, ale dlaczego dostałam 2?  

Klikasz sobie w swój profil, tam przy punktach karnych na 2 i wyskakuje Ci za co - faktycznie chyba za to samo masz drugi, ale nie zagłębiałam się, napisz do adminów jeśli tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6376744 Napisano: 06.07.2017 17:48:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z którego etapu informuje Mokate? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6375803 Napisano: 04.07.2017 15:52:38 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Znów jakaś agencja sprzedała numery telefonów emotka Jakiś idiotyczny spam o testowaniu telefonów leci jak deszcz z nieba. emotka

Mogę Ci nawet powiedzieć która - TQG. Już ostatnio ich podejrzewałam o sprzedaż naszych danych, a teraz jestem pewna, bo dostałam smsy na telefony, z których wysyłałam zgłoszenia tylko do nich. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6374989 Napisano: 02.07.2017 19:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie mam w tym momencie dostępu do regulaminu, czy w konkursie Wedel Lewiatan jest ograniczenie na gospodarstwo domowe?

Pytasz o "na wypasie"? Tam takiego zapisu nie widzę.

Nie, o Nagradzamy dzieci i mamy, już sprawdziłam i też nie widzę takiego zapisu. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6374916 Napisano: 02.07.2017 14:00:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie mam w tym momencie dostępu do regulaminu, czy w konkursie Wedel Lewiatan jest ograniczenie na gospodarstwo domowe? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6374835 Napisano: 01.07.2017 22:26:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czekajcie czekajcie, to jakie te kapsle się zbiera?  emotka  heineken, żywiec i co jeszcze?

Wszyssstko z kodami emotka (np. Coca-Cola, Heineken, Lech, Żywiec, Desperados i Carlsberg)

A co jest z Lechem? Nie mogę znaleźc ani w bazie ani w necie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6374750 Napisano: 01.07.2017 13:52:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barcza napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie lepiej pojechać na wakacje do Egiptu niż tutaj tworzyć takie piramidy?  

Egipt w dzisiejszych czasach odradzam

Ja nie, pozory mylą. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6374747 Napisano: 01.07.2017 13:46:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Nie lepiej pojechać na wakacje do Egiptu niż tutaj tworzyć takie piramidy?   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6374505 Napisano: 30.06.2017 17:31:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

asantesana napisał(a):

vickichelm napisał(a):

Słuchajcie mam pytanie odnośnie konkursu tego z telefonami co Kauf puscil wyniki bo w regulaminie jest zapis , że z konkursu wyłączone są : napoje alkoholowe w tym piwo, wyroby tytoniowe, e-p apierosy, pojemniki zapasowe, rekwizyty tytoniowe, produkty lecznicze oraz preparaty do początkowego
zywienia niemowląt oraz produkty do karmienia niemowląt a ja mam na
paragonie gerber deser czy to mnie dyskwalifikuje?Na paragonie tego nie
moze byc czy jak ?

A gdzie jest taki zapis? Przecież tam trzeba było kupić produkt z aplikacji. Takie zapisy były przy konkursach z wymaganym zakupem 50 zł  emotka

https://kauflanda...l/regulamin-konkursu paragraf 5 punkt 4

Wygląda to na jakiś zapis z innych regulaminów, ale sama się przestraszyłam i zaraz szukam paragonów. Bo nie jest napisane, ze na paragonie nie może być, tylko ze jest wykluczone z konkursu, a przecież trzeba było kupić produkt z aplikacji i alkoholu itd. tam nie było. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0