Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6374488 Napisano: 30.06.2017 17:05:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
vickichelm napisał(a):

Słuchajcie mam pytanie odnośnie konkursu tego z telefonami co Kauf puscil wyniki bo w regulaminie jest zapis , że z konkursu wyłączone są : napoje alkoholowe w tym piwo, wyroby tytoniowe, e-p
apierosy, pojemniki zapasowe, rekwizyty
tytoniowe, produkty lecznicze oraz preparaty do początkowego
zywienia niemowląt oraz produkty do karmienia niemowląt a ja mam na
paragonie gerber deser czy to mnie dyskwalifikuje?Na paragonie tego nie
moze byc czy jak ?

A gdzie jest taki zapis? Przecież tam trzeba było kupić produkt z aplikacji. Takie zapisy były przy konkursach z wymaganym zakupem 50 zł emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6374067 Napisano: 29.06.2017 20:31:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Po Waszych dyskusjach wyszłam z klatki i nadepnęłam na czerwona zawleczkę od piwa z długim kodem w dwóch rzedach. Co to może być? emotka  

obstawiam Wareczke-śmietnikóweczke emotka

Czyli zakończona loteria  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6374063 Napisano: 29.06.2017 20:25:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Po Waszych dyskusjach wyszłam z klatki i nadepnęłam na czerwona zawleczkę od piwa z długim kodem w dwóch rzedach. Co to może być? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6373911 Napisano: 29.06.2017 15:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czekajcie czekajcie, to jakie te kapsle się zbiera? emotka  heineken, żywiec i co jeszcze? Wyświetl w wątku >>
1 jokan 0

asantesana

#6373487 Napisano: 28.06.2017 18:02:43 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

A to zmienia postac rzeczy. Bo mi dziewczyny napisaly,ze tylko te na 4322 brali pod uwage,bo 1 twierdzila,ze takie info.od nich miala

Brali pod uwagę ten drugi nr na 100 %. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6372793 Napisano: 27.06.2017 17:47:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Z którego etapu dzwoni Mokate z kuferkami?

Serio nikt nie wie, nawet laureaci? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6372744 Napisano: 27.06.2017 16:51:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z którego etapu dzwoni Mokate z kuferkami? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6372605 Napisano: 27.06.2017 13:43:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kaka72 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Czy Agencja niepoRADNA odzywała się do kogoś dzisiaj? 

liczę na wygraną u nich,jak wygram to wpiszę się w MDW-ale jak oni nie informują to ja w tej sytuacji jestem bezRADNA

Ja nie wiem, czy oni potrafią odpisywać na maile, skoro na wstępie agencja jest taka niezaRADNA. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6372162 Napisano: 26.06.2017 16:59:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Miła26 napisał(a):

może jeszcze dzisiaj się odezwą:)

Do 50 osób maja dzwonić, a do 100 puścić smsy. Chyba trochę późno na "odezwanie się".  Wyświetl w wątku >>
1 edzia21 0

asantesana

#6372153 Napisano: 26.06.2017 16:49:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Agencja Radna zaspała? emotka

Podziwiam agencje, które dają sobie prawie MIESIĄC czasu na rozwiązanie konkursu...a łamią własny regulamin nie wyrabiając się w terminie  emotka

Zwłaszcza, ze to chyba nowa agencja na rynku konkursowym (nie znałam jej wcześniej, ale mogę się mylić), więc mogliby nie psuć sobie wizerunku na wstępie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6372146 Napisano: 26.06.2017 16:46:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agencja Radna zaspała? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6372144 Napisano: 26.06.2017 16:39:44 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Wkurzył mnie odbiór roweru z konkursu BelVity w E.Leclerc... Czas na odbiór się kończył, żadnego kontaktu z ich strony, więc postanowiłam zgłosić się do agencji... Po ich dochodzeniu okazało się, że podobno sklep próbował się ze mną skontaktować, ale nie było jak. To dziwne, bo nikt do mnie nie dzwonił, a numer podany prawidłowo. No, ale okej. W końcu umówiliśmy się na odbiór, co nie było prosto, bo w sklepie robili straszne problemy, co do godziny odbioru. Kiedy już w końcu po niego pojechaliśmy to Panie z punktu obsługi były tym faktem bardzo zdziwione, że pojawiliśmy się po rower. Były niemiłe, zachowały się jakby robił wielką łaskę, że mają ten rower wydać, a jedna wprost powiedziała, że przecież "ten rower miał być dla niej, to ona miała go sobie wziąć". I nie, nie było to powiedziane w żartach... No, i oczywiście zaczęło się szukanie dziury w całym, poprosiły o paragon i stwierdziły, że jest on nieprawidłowy, bo waga ciastek jest za mała emotka Wpierały mi, że trzeba było większe opakowania kupić. Co z tego, że agencja pozytywnie zweryfikowała paragon. Musiał pójść regulamin w ruch i w końcu niechętnie przyznały mi rację... i wreszcie doszło do wydania nagrody.

Wiesz co, ja bym to opisała i posłała do centrali Leclerca i kopie do agencji, choćby mailowo jeśli nie chcesz wydawać na znaczek. Przecież to godzi w wizerunek marki Lewiatan i belVita, takie rzeczy nie maja prawa się zdarzać, a jeśli zdarzają się, to trzeba je nagłaśniać. Pani wyjątkowo bezczelna w swojej chciwości.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6371968 Napisano: 26.06.2017 12:01:23 w Intermarche
cherry_coke napisał(a):

nkba napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Do dzisiaj powinna poinformować Radna z ITM. Czy zazwyczaj są terminowi?  

Z ITM? A nie z Lewiatana?

Z lewiatana do środy mają czas

Do środy, ale następnego tygodnia (5.07), a główne do 30.06 Wyświetl w wątku >>
1 nkba 0

asantesana

#6371809 Napisano: 25.06.2017 23:11:02 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

Ufbruce napisał(a):

Diana02 napisał(a):Pojawiły się wyniki do konkursu Konkurs fotograficzny "Twój wakacyjny #musthave" GarnierWyniki dostępne tutaj: https://garniercz...ra.pl/musthave/Ależ kolorowo, wesoło i letnio! emotka emotka

Okrutnie monotematyczna ta galeria. 

No coś Ty, przecież są różne kolory Instax'ów i różne fasony strojów kąpielowych! Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6371700 Napisano: 25.06.2017 14:43:59 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka ..ale to chyba nie jest wątek "popraw sobie humor" ani 'dziś cieszę się"? Czy się mylę emotka emotka Och, tak okrutnie wyśmiewać cudze słabości to potrafi chyba tylko kobieta emotka

Nie? Ach, nie. Pomyliłeś wątki drogi Cb656, a ja ufna w Twą nieomylność, nie sprawdziłam w jakim się wypowiadam emotka

Bo to nie podlega pod wątek "popraw sobie humor" ani "dziś ciesze się", a pod "historie science fiction", a takiego nie ma emotka    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6371438 Napisano: 24.06.2017 13:20:22 w Wkurza mnie...
nel1984 napisał(a):

Wkurza mnie, że w wątku "moje dzisiejsze wygrane" nie mogę pogratulować autorowi super pomysłu na fartuch do grillowania, który wygrał główną (mdepfs) tylko muszę szukać po forum jakiegoś wątku do gratulacji, a tego to mi się już po prostu nie chce. Kilka razy już chciałam tam komuś pogratulować, ale głupio tak zaczynać przygodę z forum od punktów karnych. 

A ja się cieszę, że w wątku MDW nie można gratulować, bo wchodzę tam, by raz dwa zobaczyć jakie konkursy zostały rozwiązane. A wkurzają mnie bezsensowne dyskusje w innych wątkach, przez które trzeba się przekopywać, żeby wyłuskać istotne informacje. 
A jeśli nie chce Ci się przejść z wątku MDW do Gratulacji, to znaczy, że niezbyt mocno chcesz komuś pogratulować i lepiej dać sobie spokój  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6371415 Napisano: 24.06.2017 11:56:58 w Kupię...
Kupię bon/kod do Smyka - oferty proszę na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6369325 Napisano: 19.06.2017 13:02:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wysyłali już ekspresy z abc Hochland kanapkowy (Aspe)?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6369104 Napisano: 18.06.2017 18:08:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
glena napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czy ktoś dowiadywał się co trzeba kupić w konkursie Tyskie w ITM? W regulaminie piszą o czteropaku, a jedyny czteropak w sklepie ma 0,50 l, a nie 0,55 jak w spisie, a reszta to pojedyncze butelki? Zgłupiałam dzisiaj w sklepie. 

Piwo Tyskie Gronie/Niepasteryzowane butelka 0,5L
Piwo Tyskie Gronie butelka 0,65L
Piwo Tyskie Gronie butelka 0,33L
Piwo Tyskie Gronie butelka 6x0,33L
Piwo Tyskie Gronie/Niepasteryzowane/Radler puszka 4x0,5L
Przekleiłam z regulaminu - czyli czteropak 4x 0,5 też jest 

A, tak jest jak się czyta wybiorczo, zobaczyłam Radler na końcu i uznałam, ze mnie nie interesuje, dzięki emotka
Rozumiem, że pod pojęciem czteropak maja na myśli cztery piwa, bo nie ma czteropaków butelek. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6369086 Napisano: 18.06.2017 15:58:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ladyinred napisał(a):

A lody jak dawniej Bracia Koral biorą udział w koraliadzie?
I ile tam trzeba wyslac zgloszen? Wciaz te same miejscowości a chyba i osoby.

Bracia Koral to jest inna firma niz Koral, pamiętam, że kiedys namęczyłam się przy konkursie foto i odrzucili mi zdjęcie, bo to nie ich marka.

A czy ktoś dowiadywał się co trzeba kupić w konkursie Tyskie w ITM? W regulaminie piszą o czteropaku, a jedyny czteropak w sklepie ma 0,50 l, a nie 0,55 jak w spisie, a reszta to pojedyncze butelki? Zgłupiałam dzisiaj w sklepie.  Wyświetl w wątku >>
0 0