Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6368179 Napisano: 14.06.2017 22:34:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jackk76 napisał(a):

Skad wiecie jaka macie nagrode? U mnie jest tylko, ze nagroda, ale nie pisza co.

No to masz główną. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6366337 Napisano: 10.06.2017 11:11:34 w Wkurza mnie...
dwaburekoty napisał(a):

Wkurza mnie mój pech. Ledwie zaczęłam grać w konkursach promocyjnych, a już mam ich dosyć. Szczerze gratuluję osobom, którym udaje się coś zdobyć, wysyłając tylko jedno zgłoszenie, bo dla mnie jest to nie do pomyślenia. Mój bilans:
-12 kodów Lays - zero wygranych
- 8 kodów Desperadosa - zero wygranych
-16 kodów czystej loterii - zero wygranych
-3 zgłoszenia Nestle - zero wygranych.
Niech mnie ktoś oświeci, czy to faktycznie tak mało, czy mam rzeczywiście takiego pecha. Po ile Wy tych produktów kupujecie? Skrzynkami?

Nie odkryłam tajemnicy od czego to zależy, ale są ludzie, którzy w loteriach wygrywają 1 zgłoszeniem, a są tacy, którzy mogą wysłać 100 i nie maja nic. Ja np. zaliczam się do tej drugiej grupy emotka  Przez cały zeszły rok na rożne loterie wysłałam ok. 200-250 zgłoszeń i wygrałam jeden przyprawnik w Kamisie, których było 2500 szt. emotka  Ma to swoje plusy, gdy gram w promocyjnych i wygrywam, to wiem na pewno, że nie losowali, a gdy nie wygrywam, to mówie sobie, ze pewnie losowali emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6365940 Napisano: 09.06.2017 10:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Mysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo?

wydaje mi się, że jeszcze nie emotka

No właśnie nikt nic nie pisał o wygranej, są po terminie, a wczoraj Lidla rozwiązali dzień po zakończeniu konkursu. Gubią się bardzo ostatnio.

31.05 wybór + 5 dni roboczych, co daje 7.06, czekamy

I jak? Nadal cisza? Mało nagród więc może nikt się nie pochwalił..

W innych konkursach gdy jest 10 nagród zawsze są 2-3 wpisy o wygranych. Albo przynajmniej wpis "koleżanka koleżanki wygrała". Albedo zapomniało o konkursie, albo... nie wiem co... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6365810 Napisano: 08.06.2017 21:35:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak macie opisane paragony na Żubrowkę? U mnie ani słowa, że to zestaw z cydrem, jest tylko Żubrówka i zastanawiam się, czy odsyłać taki paragon, bo Tesco mam zbyt daleko, żeby jechać po pieczątkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6364786 Napisano: 06.06.2017 16:49:48 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Wkurzają mnie komary! Co za wysyp małych gnojków w tym roku emotka trudno znaleźć miejsce na ciele, w które jeszcze nie użarły!

Polecam spożywczy olejek waniliowy - smarnij się gdzieś na rekach i nogach przed wyjściem, działa cuda, bo komary nienawidzą tego zapachu. Ja niestety tez, ale co robić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6364697 Napisano: 06.06.2017 14:32:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo?

wydaje mi się, że jeszcze nie emotka

No właśnie nikt nic nie pisał o wygranej, są po terminie, a wczoraj Lidla rozwiązali dzień po zakończeniu konkursu. Gubią się bardzo ostatnio. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6364507 Napisano: 06.06.2017 11:44:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były wyniki z Drogerii Natura, konkurs Dzień Matki z Henkel& Schwarzkopf, Albedo? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6363409 Napisano: 02.06.2017 19:17:17 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

Basiu ja wiem, ze nie wszyscy. Ale ktos, chocby 3 osoby musza byc chyba jednoczesnie i na miejscu 1-3 i 1-100. I powinny dostac i bon i koszulke. Logicznie i matematycznie rzecz ujmujac. Chodzi mi o to, ze wg regulaminu te 2 pule sie jakby nakladaja i tak jak w zbiorach maja chocby mala czesc wspolna.

Nie muszą zgodnie z regulaminem. Ze wszystkich zgłoszeń najpierw wybierają 70 najlepszych na koszulkę, potem ze wszystkich (oprócz tych 70 już nagrodzonych) 30 najlepszych na piłkę, a dopiero jak tych wybiorą to po 3 osoby na sklep. Ci wcześniej nagrodzeni już nie biorą dalej udziału w wyborze. Głupota straszliwa, bo ja na 3 wygrane mam już 2 koszulki, na trzecią nagrodę czekam i oby to był bon. Idiotyzm, bo nikt nie chce być wyróżniony, koszulki i piłki powinny być nagroda dodatkowa dla najlepszych.   Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

asantesana

#6363342 Napisano: 02.06.2017 16:35:08 w Wkurza mnie...
Te smsy to jest przegięcie. Tak sobie myślę, ze gdybym zobaczyła u swojego męża/partnera smsa typu "mam na Ciebie ochotę, spotkajmy się tam gdzie zawsze" (a takich dostaję pełno), to nie znając realiów mogłoby się to źle skończyć. Wszystko ma swoje granice. A dzisiaj to jakiś worek smsów wysypał się komuś.  Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6363328 Napisano: 02.06.2017 16:08:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktos wie jaki to model torebki Batycki, który był do wygrania w Fantasi? Taka czarna ze złotymi dodatkami.

BATYCKI TriCity M?

A tak, dziękuję bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6363324 Napisano: 02.06.2017 16:03:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktos wie jaki to model torebki Batycki, który był do wygrania w Fantasi? Taka czarna ze złotymi dodatkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6363295 Napisano: 02.06.2017 14:43:37 w Wkurza mnie...
Ilość spamu sms i telefonów z propozycją sprzedaży garnków czy zaproszeniami na spotkania przekroczył dzisiaj poziom mojej cierpliwości kilkakrotnie. Czy oni już pogłupieli??? Cz tylko ja codziennie o 9 rano dostaję sms od wróżek i jasnowidzów z jakiegoś nr pięciocyfrowego zaczynającego się na 7 (jakieś 9 tam są). Oszaleję, a nie chcę blokować tych numerów. emotka    Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6363221 Napisano: 02.06.2017 12:49:38 w Kaufland konkursy
picola napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Nie ,bony są tak jak zawsze,a te koszulki i piłki to nagrody dodatkowe do których nie ma bonów.to są wyróżnienia tak mi wytłumaczył kobitka z tag przy poprzednim takim konkursie i wtedy też był taki regulamin

ja wtedy dostałam i bon i piłkę z autografem Lewego - oczywiście na jedno zgłoszenie, więc teraz też tak powinno być

Niemożliwe. Tez wtedy wygrałam piłkę i bonu nie było.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6363168 Napisano: 02.06.2017 11:08:20 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

is77 napisał(a):

Ten regulamin był tak skonstruowany, że liczyłam, że te nagrody piłkarskie są ekstra emotka

Ja też. emotka Tak dla mnie wynikało z treści.
Czuję, że i do mnie zamiast bonów dotrą "ekstra" nagrody. emotka

Grunt to być najlepszym tam, gdzie się nie chce - u mnie też koszulka. Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6363112 Napisano: 02.06.2017 09:29:25 w Kaufland konkursy
toka napisał(a):

koper napisał(a):

Co z bonami z ostatniego budżetu? Dochodzą dziś nagrody? Czy dopiero dziś wysyłają? Strasznie jestem ciekawa co przyniesie kurier emotka

chyba dziś nic nie ma-ktoś już by się pochwalił że dostał

Coś jedzie, kurier GLS zapowiedział "paczkę" z dokumentami zwrotnymi, wiec albo piłka albo koszulka.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6363043 Napisano: 01.06.2017 22:35:20 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Nie chciałam dołować, mówię z własnego punktu widzenia  emotka  Dla mnie "będzie dobrze" jest rodzajem zbywania, a nawet oszustwa, bo nie mamy pojęcia, czy w danej sytuacji będzie dobrze, czyli potencjalnie kłamiemy  emotka  Pomodlę się za Ciebie to już rodzaj pomocy (dla osoby wierzącej oczywiście).  

Tak samo to widzę. "Będzie dobrze" - okrutny banał, za którym nic się nie kryje. Ani razu mnie to nie podbudowało emotka

A, przypomniało mi się jeszcze jedno hasło, po którym gotuję się i żałuję, ze otworzyłam usta, by opowiedzieć o swoim problemie: "Może nie będzie tak źle..." No może nie, a może tak.
Bruce, niewiele osób potrzebuje litości, uwierz mi. Litość nie ma nic wspólnego z empatią. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6363035 Napisano: 01.06.2017 22:24:38 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dla mnie nie ma nic gorszego i działają jak płachta na byka hasła typu: 'Będzie dobrze" i "Nie martw się, jakoś się ułoży". Już lepiej, żeby ktoś nic nie powiedział. Bo skąd k... wie, ze będzie dobrze, albo że się ułoży. Takie teksty dla samego powiedzenia czegoś. O ile lepiej działa: "Bardzo mi przykro, czy mogę coś dla Ciebie zrobić", "Czy mogę Ci jakoś pomóc" itp., albo jeśli jest to bliska osoba powiedzieć po prostu "Przyjdź, zaparzę Ci dobrą herbatę". 

Zdołowałaś na całego... emotka emotka
Mnie takie teksty bardzo podbudowują. I jeszcze to, o czym pisała powyżej Joan: "Pomodlę się za Ciebie" Codziennie to teraz czytam od wielu miesięcy, codziennie sama piszę też komuś i bardzo mnie to podbudowuje. Mówię z własnego doświadczenia, choć oczywiście każdy odbiera to indywidualnie.

Nie chciałam dołować, mówię z własnego punktu widzenia  emotka  Dla mnie "będzie dobrze" jest rodzajem zbywania, a nawet oszustwa, bo nie mamy pojęcia, czy w danej sytuacji będzie dobrze, czyli potencjalnie kłamiemy  emotka  Pomodlę się za Ciebie to już rodzaj pomocy (dla osoby wierzącej oczywiście).   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6363027 Napisano: 01.06.2017 22:17:02 w Wkurza mnie...
Halszka napisał(a):

emanuela24 napisał(a):

Halszka - nie ma co kogoś oszukiwać - ta osoba jeśli jest żle o tym wie. Najlepiej wg mnie po prostu zaproponować realna pomoc jeśli jest ona potrzebna - ja zawsze mówię "możesz na mnie liczyć - jeśli czegoś ci potrzeba mów śmiało". Czasami w takich przypadkach zbawienne jest np przypilnowanie czy odebranie-zaprowadzanie dziecka do szkoły gdy żona czuwa w szpitalu nad chorym mężem,zrobienie obiadu, czy podwiezienie jej samochodem, a czasami pożyczka finansowa. Takiej rozbitej osobie potrzebne jest też czasami towarzystwo np podczas rozmowy z lekarzem. Wszystko zależy jak bliska to jest osoba. Każdy inaczej reaguje - dlatego najlepiej wg mnie pytać wprost czego potrzeba.

Dziekuje, cenne uwagi emotka

emanuela dobrze prawi! Dla mnie nie ma nic gorszego i działają jak płachta na byka hasła typu: 'Będzie dobrze" i "Nie martw się, jakoś się ułoży". Już lepiej, żeby ktoś nic nie powiedział. Bo skąd k... wie, ze będzie dobrze, albo że się ułoży. Takie teksty dla samego powiedzenia czegoś. O ile lepiej działa: "Bardzo mi przykro, czy mogę coś dla Ciebie zrobić", "Czy mogę Ci jakoś pomóc" itp., albo jeśli jest to bliska osoba powiedzieć po prostu "Przyjdź, zaparzę Ci dobrą herbatę".  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6362499 Napisano: 31.05.2017 19:38:14 w Kaufland konkursy
marzanna napisał(a):

asantesana napisał(a):

marzanna napisał(a):

A rozstrzygnięcie konkursu z bonami 300 zł przesunęli na 31 lipca.....  emotka

Nie przesunęli, od początku była taka data.

Ja pamiętam, że wyniki miały być do końca maja......  emotka

Ja zawsze przy konkursie zapisuję datę rozwiązania i skoro taką zapisałam na samym początku trwania, to taka była  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6362496 Napisano: 31.05.2017 19:33:18 w Kaufland konkursy
marzanna napisał(a):

A rozstrzygnięcie konkursu z bonami 300 zł przesunęli na 31 lipca.....  emotka

Nie przesunęli, od początku była taka data. Wyświetl w wątku >>
0 0