Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6350396 Napisano: 26.04.2017 16:49:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorothy napisał(a):

na konkurs ABC Hochland, który wstawiacie jako nr paragonu? u mnie na samym dole jest coś takiego: PAR.123456

Ja wpisuje standardowy obok daty jeśli nie ma w regulaminie wyraźnie zaznaczone, ze ma to być nr transakcji lub nr systemowy. Wyświetl w wątku >>
1 dorothy 0

asantesana

#6349737 Napisano: 25.04.2017 10:20:35 w Informują
Fantasia informuje sms-em - torebki  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6349723 Napisano: 25.04.2017 09:56:54 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

androm napisał(a):

napisalam do nich, bo na infolinie sie nie dodzwonisz, wkurzajace jesli nie da sie bez prowizji w zadnym bankmacie wyjac

mam info, w citi  handlowy ma byc za darmo, a w reszcie 3% biora min 6 zl

I jak? Probowalas wyplacic w Citi?

W City da się wypłacić bez prowizji emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6349447 Napisano: 24.04.2017 12:34:13 w SZUKAM....
luk1990 napisał(a):

Może ktoś z Was/ Waszych znajomych pracuje w salonie play ?
szukam opinii dla znajomej,która przymierza się do rozpoczęcia tam pracy-
(chodzi głównie o premie sprzedażowe-
na rozmowie mówią wszystko pięknie i ładnie ,a w praktyce jak wiadomo bywa różnie)
w internecie jest ich trochę ale jednak sprawdzona opinia zawsze jest w cenie ! emotka

Temat jest mi dość dobrze znany, premie zależą od tego czy dany salon bezpośrednio podlega Play czy pod dealera czy pod dealera dealera emotka  Tylko w przypadku salonów własnych Play jest ta sama stawka prowizji, reszta sama sobie ustala wysokość prowizji i uzgadnia z pracownikiem. A jak ustali to takie powinien dostać, chyba, że właściciel salonu (dealer lub podwykonawca dealera) jest oszustem.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6349001 Napisano: 22.04.2017 12:17:26 w PLAGIATY
canti0 napisał(a):

Poprawcie mnie jeśli się mylę. Plagiat byłby wtedy gdyby osoba po chamsku ukradła zdjęcie i je wstawiła jako swoje. Jeśli praca jest zrobiona właśnie samemu "autorsko" to praca nie jest plagiatem, a inspiracją.  Dla mnie temat jest oczywisty. Na siłę znowu doszukujecie się sensacji.

Temat nie jest do końca taki oczywisty emotka  Bo przecież ktoś kto kradnie komuś tekst (lub fragment) też go pisze własnoręcznie (własnym długopisem, na własnym komputerze), a nie robi kopiuj-wklej z internetu. Poza tym plagiat dotyczy tez kradzieży pomysłu (był tu niedawno przykład zdjęcia z międzynarodowego konkursu fotograficznego).
W przypadku cytryn nie robiłabym problemow, bo ten pomysł przewija się w różnych miejscach i ciężko doszukać się autora, jest pokazany na blogu jako "patrzcie jakie fajne, możecie takie zrobić", ale gdyby to był autorski pomysł jakiegoś kucharza i drugi kucharz by go zaserwował w swojej restauracji to mógłby nastąpić problem.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6348833 Napisano: 21.04.2017 16:34:39 w Lay's
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ale skoro poprawiamy, to przyjmij na klatę poprawianie.

Nie mam co "przyjmować na klatę", bo skąd mam niby wiedzieć, czy piszesz prawdę i nawet jesli tak, skąd ją wzięłaś?! No nie mów, że z pierwszej ręki, czyli że to (na przykład) drugie konto asantesana? emotka To tylko internet.
Przyjmuję do wiadomosci, że masz w tej sprawie swoje zdanie. Które notabene, nie ma dla mnie akurat żadnego znaczenia. Podobnie jak płcie rozmówców na forum. emotka

Ja sama nie do końca wiem czy piszę prawdę, dlatego w pierwszym poście napisałam "chyba". A wzięłam to z obserwacji wpisów Marychy - używa męskich końcówek czasowników. No może jej się wyrwało, albo nie może się zdecydować  emotka
Ale przecież dla Ciebie to nie ma żadnego znaczenia, jesteś tu tylko dla zabawy  emotka
Już czuję co napiszesz w następnym poście, więc pasuję. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6348827 Napisano: 21.04.2017 16:24:30 w Lay's
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka Widzę, że cooleżanka ma opanowane chwyty nie tylko na gitarę, brawo!

Nie chcę Cię martwić cb, ale ta koleżanka, z którą sobie tak słodko słodzicie od pewnego czasu to chyba jednak kolega  emotka  

To całkiem możliwe emotka W internecie niczego nie mozna być pewnym emotka
A na marginesie: i co z tego?

No uczę się od Ciebie poprawiania wszystkich i wszystkiego, napisałeś coolezanka, więc poprawiam - to z tego  emotka

E, tam emotka Ja miałem kiedyś w profilu celowo zmienioną płeć, na forum zwracano się do mnie per "koleżanko", bo ktoś się zasugerował. Mnie tam rybka. emotka Ja tu jestem wyłącznie dla zabawy. I nie przejmuję się płciami. Na przykład to, że używasz żeńskiej formy i masz kobiecą twarz w avatarze, jest w mojej głowie wyłącznie umowną sprawą. Bardziej się liczy CO oraz JAK piszesz emotka

No różnie ludzie lubią się bawić, jedni klockami, inni płcią  emotka  Ale skoro poprawiamy, to przyjmij na klatę poprawianie. 
A ja jestem kobietą z małego afrykańskiego plemienia, nie widać? emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6348823 Napisano: 21.04.2017 16:14:29 w Lay's
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

Nie chcę Cię martwić cb, ale ta koleżanka, z którą sobie tak słodko słodzicie od pewnego czasu to chyba jednak kolega  emotka  

To całkiem możliwe emotka W internecie niczego nie mozna być pewnym emotka
A na marginesie: i co z tego?

No uczę się od Ciebie poprawiania wszystkich i wszystkiego, napisałeś coolezanka, więc poprawiam - to z tego  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6348819 Napisano: 21.04.2017 16:10:51 w Lay's
cb656 napisał(a):

Nie chcę Cię martwić cb, ale ta koleżanka, z którą sobie tak słodko słodzicie od pewnego czasu to chyba jednak kolega  emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6348521 Napisano: 20.04.2017 23:41:28 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Nie jestem w ciemię bita i tak całkowicie odrealniona od reszty świata i wiem,że są i tacy, co sami proszą,żeby ich przyjąć na darmowe praktyki.Tato kilka lat temu przyjął taką jedną dziewczynę, która przyszła do nas "z ulicy" i ona przez 3 miesiące pracowała za 400 zł w pełnym wymiarze godzin.

Kasiu, problem nie polega na tym, że są ludzie, którzy chcą pracować za grosze, a na tym, że istnieją ludzie, którzy chcą komuś płacić za jego pracę 400 zł. Z całym (nie)szacunkiem dla taty. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6347498 Napisano: 18.04.2017 15:56:00 w Wkurza mnie...
I u mnie co rano tylko na orange, może to jakiś nowy sposób zarabiania przez orange? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6347455 Napisano: 18.04.2017 14:45:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z wynikami Palmy, mieli w święta pracować, już są po terminie emotka Wyświetl w wątku >>
1 aerdna 0

asantesana

#6347431 Napisano: 18.04.2017 13:52:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lemontree96 napisał(a):

Wysłałam zgłoszenie na Zottarellę wieczorem i następnego dnia rano znalazłam w skrzynce wiadomość o wygranej. Chyba trafiłam w moment, kiedy czytali  emotka

No to już kosmiczny kosmos jak dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6347428 Napisano: 18.04.2017 13:46:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lemontree96 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Pogubiłam się w konkursie Zottarelli  emotka  Po pierwsze w regulaminie jest napisane, ze trzeba wgrać skan paragonu - nie miałam na to odpowiedniego pola. Po drugie po wpisaniu danych i odpowiedzi wyskoczyło mi, że wygrałam kod rabatowy, a przecież chciałam wziąć udział w konkursie, a nie wygrywać rabaty. Czy moje zgłoszenie bierze udział w konkursie? 

Zgłoszenie bierze udział. Ja też po wysłaniu zgłoszenia dostałam kod rabatowy 15%, później przyszedł mail o wygranych sztućcach  emotka  Pole do wgrania skanu paragonu jest dopiero w formularzu zwycięzcy.

Gratuluję. A kiedy dostałaś powiadomienie? Jest napisane, że nagrody przyznają tygodniowo, ale nic o terminie powiadomienia. Wymiękam ostatnio przy tych regulaminach... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6347420 Napisano: 18.04.2017 13:36:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pogubiłam się w konkursie Zottarelli emotka  Po pierwsze w regulaminie jest napisane, ze trzeba wgrać skan paragonu - nie miałam na to odpowiedniego pola. Po drugie po wpisaniu danych i odpowiedzi wyskoczyło mi, że wygrałam kod rabatowy, a przecież chciałam wziąć udział w konkursie, a nie wygrywać rabaty. Czy moje zgłoszenie bierze udział w konkursie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6346982 Napisano: 15.04.2017 16:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ej właśnie, o co chodzi z konkursem Palmy (TESCO)? Niby trzeba było wysłać sam numer paragonu na 4321 i czekać na pytanie? Wysłałem i cisza. Coś źle robię? emotka

Nie, jednym przychodzi pytanie innym nie emotka  Mnie akurat przyszło szybko. 
A wpisałeś prefix? Tesco.nr paragonu (tego nie ma w regulaminie tylko na głównej stronie) Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

asantesana

#6346964 Napisano: 15.04.2017 14:02:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
synk napisał(a):

asantesana napisał(a):

Regulamin Palmy bije wszelkie rekordy pomyłek i głupoty, co do niego zajrzę widzę nowy kwiatek. Tym razem widzę wybór laureatów 16.04 i powiadomienie do 24h, chyba sobie ktoś nie zerknął do kalendarza co to za dni, może pomiędzy śniadaniem wielkanocnym a obiadem wylosują zwycięzców. 
Mieli poprawić regulamin w poniedziałek i jakoś zmian nie dostrzegam. 

może w agencji są zatrudnieni ludzie obrządku prawosławnego? Albo muzułmanie, świadkowie Jehowy, żydzi? Albo Niemcy (u nich poniedziałek po Wielkanocy jest dniem pracy). Nie każdy świętuje w pierwszy dzień tygodnia, nie każdy ma poniedziałek dniem świątecznym emotka

Mogą sobie być zatrudnieni nawet pracownicy obrządku Wielkiego Czerwonego Słonia, ale agencja jest polska, a w Polsce pierwszy i drugi dzień Świąt jest ustawowo wolny od pracy, czyli może ewentualnie hasła wybierać i puszczać smsy właściciel  emotka . A patrząc na ilość błędów w regulaminie skłaniam się jednak do "przeoczenia". Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6346953 Napisano: 15.04.2017 13:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Regulamin Palmy bije wszelkie rekordy pomyłek i głupoty, co do niego zajrzę widzę nowy kwiatek. Tym razem widzę wybór laureatów 16.04 i powiadomienie do 24h, chyba sobie ktoś nie zerknął do kalendarza co to za dni, może pomiędzy śniadaniem wielkanocnym a obiadem wylosują zwycięzców. 
Mieli poprawić regulamin w poniedziałek i jakoś zmian nie dostrzegam.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6346190 Napisano: 13.04.2017 18:18:37 w PLAGIATY
trebor1 napisał(a):

kalafior napisał(a):

GRATULUJĘ ROMANOWI KTÓRY BARDZO MOCNO ZAINSPIROWAŁ SIĘ MOIM ZDJĘCIEM ZE STYCZNIOWEGO KONKURSU BELVITY DO TEGO STOPNIE ŻE NIE ZMIENIŁ GODZINY  emotka emotka emotka   emotka emotka emotka   WSTYD  emotka emotka emotka

a skoro to piąta...
Five o'clock, w Anglii:
Kochanie napijesz się herbaty?
W Polsce:
Już późno stara puszczamy plagiaty!

Piata  emotka
Widzę, że plagiat wprowadził Cię w lustrzany wymiar czasu. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6346156 Napisano: 13.04.2017 17:19:43 w PLAGIATY
trebor1 napisał(a):

kalafior napisał(a):

GRATULUJĘ ROMANOWI KTÓRY BARDZO MOCNO ZAINSPIROWAŁ SIĘ MOIM ZDJĘCIEM ZE STYCZNIOWEGO KONKURSU BELVITY DO TEGO STOPNIE ŻE NIE ZMIENIŁ GODZINY  emotka emotka emotka   emotka emotka emotka   WSTYD  emotka emotka emotka

jak to mówią - plagiat na czasie emotka

Albo czas na plagiat  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0