Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6342761 Napisano: 05.04.2017 21:00:52 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Możecie mi powiedzieć ile kosztował olej z aplikacją? 2,99 zł? Ktoś mi kupował i chce się upewnić, że mam dobry paragon.

Ano. emotka
W rewanżu zdradź mi zalety tej aplikacji, poza kompletnym zawracaniem doopy sobie i kasjerkom... emotka

Już Ci mówię - można wygrać wypasionego smartfona  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6342756 Napisano: 05.04.2017 20:49:25 w Kaufland konkursy
Możecie mi powiedzieć ile kosztował olej z aplikacją? 2,99 zł? Ktoś mi kupował i chce się upewnić, że mam dobry paragon. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6342464 Napisano: 05.04.2017 11:29:35 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Wkurza mnie, że Organizatorzy dybią na życie uczestników emotka organizując TAKIE konkursy emotka
Wkurza mnie także, że trafiają się tacy uczestnicy, którzy poświęcą nawet zycie i zdrowie, by "udowodnić", że są najlepsi emotka
W sumie... Nie, w sumie to mnie to nawet śmieszy emotka

W stanach tego typu konkursy dla ludzi odwrotnie inteligentnych to norma. Kiedyś widziałam program, w którym 10 śmiałków jadło na wyścigi jakieś żywe chrząszcze (czy coś w tym rodzaju). Jeden z uczestników zmarł chwilę po tym jak wygrał, bo okazało się, że owe "robaki" zawierają jakieś toksyny, które w większej ilości zabijają. Wszystko było pokazane w programie, masakra...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6341260 Napisano: 02.04.2017 18:56:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

asantesana napisał(a):

infatne napisał(a):

mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy w waszych intermarche tez dzisiaj jest inwentaryzacja ?  bo spotkała mnie niemiła niespodzianka vemots/tongue.gif może ktoś dziś był no nie wiem czy jechać do 2

W moim tez. W piatek byla kartka na drzwiach z ta informacja

A jakie miasto bo może mówimy o tym samym intermarche  :D

Kraków ma inwentaryzację, szłam do sklepu 40 minut i mnie coś trafiło.

Haha no to ja dokładnie tak samo tylko 40 jechałam z 2 końca Krakowa. Myślałam  , że mnie coś strzeli jak zobaczyłam tą kartkę vemots/tongue.gif Jutro musze powtórzyć wycieczkę . ....

Ja też, a kompletnie mi jutro nie pasuje. To najgorszy ITM jaki kiedykolwiek widziałam, ciągle puste półki, jakieś inwentaryzacje w ciągu dnia, zmiany właścicieli, masakra.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6341253 Napisano: 02.04.2017 18:40:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

mixik napisał(a):

infatne napisał(a):

Czy w waszych intermarche tez dzisiaj jest inwentaryzacja ?  bo spotkała mnie niemiła niespodzianka vemots/tongue.gif może ktoś dziś był no nie wiem czy jechać do 2

W moim tez. W piatek byla kartka na drzwiach z ta informacja

A jakie miasto bo może mówimy o tym samym intermarche  :D

Kraków ma inwentaryzację, szłam do sklepu 40 minut i mnie coś trafiło. Wyświetl w wątku >>
1 infatne 0

asantesana

#6341123 Napisano: 01.04.2017 23:23:58 w Kaufland konkursy
mia napisał(a):

thysdrus napisał(a):

warcik napisał(a):

Czy jak mam na paragonie Apap, to wyklucza to ten paragon z gry o bon do kosmetyczki, czy jedynie kwota zakupu za leki jest odliczana?

Podbijam pytanie ? Ktos wie? 

Nie wertowałam regulaminu, ale jak do tej pory we wszystkich konkursach organizowanych przez Kaufland, taki paragon nadawałby się wyłącznie do kosza, więc nie wiem, czy jest sens ryzykować.

No właśnie - do tej pory w każdym regulaminie było wyraźnie zaznaczone, że paragon z takimi produktami nie bierze udziału w konkursie, teraz są tylko wymienione produkty jako wykluczone z konkursu, nie ma nic o wykluczeniu paragonu. Ja tez trzymam się poprzednich wersji, ale regulamin nie jest jednoznaczny, a nie ma jak zapytać w weekend.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6336095 Napisano: 21.03.2017 18:03:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No i bida w Garnierze, a czy ktoś kto wygrał może napisać czy nagrodzili krótkie czy długie hasło? Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6335673 Napisano: 20.03.2017 19:55:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze widzę, ze w konkursie Garnier w Biedronce nie ma limitu znaków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6334354 Napisano: 17.03.2017 11:01:52 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, bo pierwszy raz odkąd posiadam dowód osobisty, zgubiłam go emotka Miałam już ten tzw. nowy dowód, bo poprzedni wymieniałam z powodu utraty ważności i nie było na nim już mojego adresu zameldowania.Czy w związku z tym jest możliwe,aby ktoś tylko na podstawie mojego imienia, nazwiska i numeru PESEL, wziął na moje dane pożyczkę w firmie pożyczkowej emotka Ewentualnie czy na jakiejś stronie w necie mogę sprawdzić, czy nie jestem gdzieś zadłużona emotka

Kasiu, zgubienie dowodu należy natychmiast zgłosić na policję, m.in. po to, żeby mieć dowód na to, że to nie Ty coś kupiłaś/wzięłaś kredyt.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6333921 Napisano: 16.03.2017 13:42:16 w Kaufland konkursy
Co jest do kupienia od dzisiaj z aplikacji? Olej był chyba do wczoraj. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6332860 Napisano: 14.03.2017 15:48:32 w Kaufland konkursy
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Promocja a konkurs + aplikacja to dwie różne sprawy. Promocja i konkurs nie powinny odbywać się w jednym czasie, ot co.

Mam zupełnie odmienne zdanie w tym temacie emotka

cb656, czy ja nie wytłumaczyłam tego logicznie, czego tu nie rozumieć?

No własnie, że nie wytłumaczyłaś emotka i to, co zrobiłaś, wcale nie było logiczne w dodatku emotka

Ok, jako że nie łudzę się dzisiaj, że się z kimkolwiek dogadam, to dajmy z tym spokój  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6332817 Napisano: 14.03.2017 14:52:34 w Kaufland konkursy
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Magazyny wyczyściła promocja, a nie konkurs związany z wprowadzaną aplikacją.

Powyższego zdania w tym konkretnym kontekście to ja ani w ząb... emotka

cb656 napisał(a):

Konkurs świetny, bo świetnie spełnił swą promocyjną rolę: zwiększył sprzedaż produktu, którego dotyczył.
Zwiększył to mało powiedziane - wyczyścił magazyny! emotka Wynik akcji wymarzony... emotka

Konkurs został wprowadzony w celu promocji produktu. Czytaj zadanie: "w dniach trwania KUP PRODUKT".
Aplikacja i zakładka to tylko narzędzie wskazujące, o sprzedaż jakiego produktu toczy się bój.

cb656, czy ja nie wytłumaczyłam tego logicznie, czego tu nie rozumieć? Promocja a konkurs + aplikacja to dwie różne sprawy. Nie trzeba było brać udziału w konkursie ani mieć aplikację, żeby kupić produkt w cenie promocyjnej, ale żeby wziąć udział, trzeba było kupić produkt w cenie z aplikacji, kumasz? Promocja i konkurs nie powinny odbywać się w jednym czasie, ot co. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6332799 Napisano: 14.03.2017 14:31:45 w Kaufland konkursy
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Byłam w Kauflandzie po oliwę, oliwa... się skończyła. Świetny konkurs...

Racja emotka Konkurs świetny, bo świetnie spełnił swą promocyjną rolę: zwiększył sprzedaż produktu, którego dotyczył. Zwiększył to mało powiedziane - wyczyścił magazyny! emotka Wynik akcji wymarzony... emotka

No nie emotka  Magazyny wyczyściła promocja, a nie konkurs związany z wprowadzaną aplikacją. Jak dla mnie - antyreklama aplikacji. Gwoli ścisłości - normalna cena oliwy 29,90 zł, cena promocyjna dla zwykłego konsumenta ok. 23 zł, cena z aplikacja (konkurs) 17,90 zł. Sztuk oliwy było tak mało, ze wykupili ją konsumenci w promocyjnej cenie, ci którzy sobie zainstalowali aplikację i chcieli ją wykorzystać już na drugi, trzeci dzień dostali figę.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6332309 Napisano: 13.03.2017 13:47:38 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
mariwanna napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mi powie tak szybciutko jakie suszone grzyby najlepiej smakują w bigosie? Idę do sklepu i nie wiem co wybrać emotka

podgrzybki, ale z prawdziwkami też będzie dobry:)
ja daję różne, które akurat mam uzbierane i ususzone - ośniaki, podgrzybki, borowiki, kominki.

Właśnie kupiłam borowiki, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6332204 Napisano: 13.03.2017 11:45:20 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Czy ktoś mi powie tak szybciutko jakie suszone grzyby najlepiej smakują w bigosie? Idę do sklepu i nie wiem co wybrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6332045 Napisano: 12.03.2017 21:51:37 w Kaufland konkursy
Byłam w Kauflandzie po oliwę, oliwa... się skończyła. Świetny konkurs... Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6332043 Napisano: 12.03.2017 21:50:16 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

estrelitta napisał(a):

Ja już mam dosyć tych ich dennych teorii, zmian, wszelkich głupot i kompromitacji Polski na tle Europy i świata. A jak się patrzę na tę  marionetkę Beatkę to mnie krew zalewa ...  Któż ich wybrał  emotka

Też się nad tym zastanawiam. Niewielu się przyznaje, a jednak wygrali emotka

Nie tylko wygrali, ale nadal mają największe poparcie emotka  
Rozmawiałam ostatnio z siostrą, która uczy w gimnazjum. Pytam ją czy zna kogokolwiek w naszym dużym mieście, kto na nich glosował, bo ja nikogo i nie rozumiem tego fenomenu. Powiedziała, że u nich w szkole przed wyborami zorganizowali takie prawybory wśród uczniów i zdecydowanie wygrał pis (celowo z małych liter). Przecież gimnazjaliści mają to w nosie, za to ich poglądy są odzwierciedleniem poglądów rodziców, czyż nie?  emotka  Widać mało z nich się przyznaje, moje pytanie tylko: dlaczego? Wyświetl w wątku >>
1 marla 0

asantesana

#6331951 Napisano: 12.03.2017 15:26:19 w Wkurza mnie...
Niech mi ktoś powie, że śnię czytając, że mamy uchwalę dotyczącą roku trzeźwości narodu emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6331423 Napisano: 10.03.2017 13:49:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agicho napisał(a):

defed napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Mam info z PW, że Activia ABC informowała mailowo i to nie jest pomyłka ze Streetcom.  emotka
A smsa nikt nie dostał?

No jak mogli informować mailowo, przecież wg regulaminu zgłoszenia słało się TYLKO I WYŁĄCZNIE POPRZEZ SMS  emotka

Była niestety opcja mailowa . Wychodzi na to,ze tylko mailowe laurki wygrały emotka
https://sklepyabc.pl/promocje#danone

A co to za nowy rodzaj jaj w konkursach? emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6331355 Napisano: 10.03.2017 12:26:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co z wynikami z Activii abc? emotka  Ktoś coś wie? Wkurza mnie Graf.  Wyświetl w wątku >>
0 0