Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6331325 Napisano: 10.03.2017 11:54:33 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Tak właściwie, to po co Wam ta silna wola? emotka

Bo jest silna, a mnie pociąga potęga emotka Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

asantesana

#6331324 Napisano: 10.03.2017 11:53:36 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

A czymże cb656 jest Twoje "bo tak" jak nie motywacją? emotka  Dla Ciebie pokazanie własnej silnej woli (choćby samemu sobie) jest największą motywacją emotka  Siła silnej woli jest dopiero na drugim miejscu w realizacji założeń. No i nie mów że rodzaj pokusy nie ma znaczenia, bez jaj - możesz mi postawić karton papierosów i popatrzę na niego z obrzydzeniem, a postaw mi karton czekolady, to będę się musiała wspiąć na wyżyny silnej woli emotka   

Bez jaj. Bardzo lubię i piwo, i słodycze. Mam za sobą okresy, kiedy dziennie pochłaniałem jednego lub drugiego duże ilości. A czasem i jednego, i drugiego (no cio, gorzką cośkoladę można popijać gorzkim piwem to pasuje jedno do drugiego, a endorfiny wirują we krwi w synergicznym opętańczym tańcu emotka ).
Jednak już od wielu miesięcy omijam (prawie) każdą okazję. Złamałem się w Sylwestra i w ubiegłym tygodniu na okrągłych urodzinach. Walnąłem sobie kieliszek likieru i zjadłem torta porcję. Mniam...  emotka
NADAL TO UWIELBIAM. Ale nie używam. Bo tak sobie postanowiłem. I co pan zrobisz? Nie mamy pańskiego płaszcza! emotka

No widzisz, a dla mnie w Twoim przypadku słodycze i piwo to ten sam rodzaj pokusy emotka  Oba tak samo lubisz, w dodatku obie to pokusy "spożywcze". I znowu powtórzę, że Twoja silna wola wynika z Twojej silnej motywacji - chcesz pokazać, ze jak sobie postanowisz to tak będzie. Ale to trochę dyskusja jak o tym co było pierwsze - jajko czy kura, niech więc każdy swoje zdanie ma emotka  Mówię to ja, kobieta z silną wolą, o ile ma uzasadnioną i przemyślaną motywację, bo życie jest za krótkie, żeby sobie odmawiać przyjemności "bo tak"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6331310 Napisano: 10.03.2017 11:25:26 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

ultrixx napisał(a):

cb656 napisał(a):

Sprawa jest prostsza, niż myślisz i rodzaj pokusy nie ma tu nic do rzeczy. Nie chodzi ani o słodycze, ani o przekąski, ani o uzywki. Chodzi o cechy charakteru osobnika. Są tacy, którzy bez trudu potrafią się dyscyplinować i tacy, którym przychodzi to z trudem, albo wcale sobie nie radzą. I tylko o tym piszę emotka

wszystko jest kwestią odpowiedniej motywacji (...) Gdyby nie to, to pewnie bym się na coś skusiła.

Święte słowa emotka Ja tam wierzę w potęgę ludzkiego umysłu - jak sobie coś postanawiam, to w tym trwam, bo tak! emotka

A czymże cb656 jest Twoje "bo tak" jak nie motywacją? emotka  Dla Ciebie pokazanie własnej silnej woli (choćby samemu sobie) jest największą motywacją emotka  Siła silnej woli jest dopiero na drugim miejscu w realizacji założeń. No i nie mów że rodzaj pokusy nie ma znaczenia, bez jaj - możesz mi postawić karton papierosów i popatrzę na niego z obrzydzeniem, a postaw mi karton czekolady, to będę się musiała wspiąć na wyżyny silnej woli emotka    Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

asantesana

#6330551 Napisano: 08.03.2017 16:24:02 w Czy informują/ informowali?
Czy Smolar (Carte d'Or) i Graf (abc activia) razem dzisiaj świętują dzień kobiet? Bo ja bym wreszcie chciała dostać jakiś prezent... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6327198 Napisano: 01.03.2017 12:51:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

andii napisał(a):
aaaaaaaaa emotka  odpisali   .teraz zwrotka doszła emotka  co ja bym bez  Was zrobiła emotka

Przyszła Ci zaległa zwrotka? Bo ja nic nie mam nadal. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6327170 Napisano: 01.03.2017 12:18:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

lena5_1985 napisał(a):

andii napisał(a):

A ACTIVIA abc- to do dzisiaj jest? czy do północy można było wysyłać?

Do dzisiaj do końca dnia

no kurka zwrotki nie przychodzą emotka

Zwrotki nie przychodzą, a smsy wiszą jako "oczekujące", no kurka... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6327163 Napisano: 01.03.2017 12:08:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie zwrotki z activii? Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

asantesana

#6327155 Napisano: 01.03.2017 11:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Odpowiedź od velvet

Wszystkie, pojedyncze również Zapraszamy do udziału w loterii.

No to loteria dla mnie przestaje mieć sens, za to dla hurtowników-sklepikarzy...  emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6327139 Napisano: 01.03.2017 11:16:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Mówisz o velvet czy ogólnikowo że nie występują solo? Bo jeśli mają kod kreskowy to chyba występują. Nigdy na to nie patrzyłem czy mają czy nie ale jak tylko pójdę do tego sklepu to popatrzę. 
Wiem że to loteria. Ale mając jeden paragon mam mniejsze niż mając ich 10. 
Wiem wiem... jak mam wygrać to i z 1 się uda ale lubię pomagać szczęściu emotka  

I spróbuj w necie znaleźć sklep, w którym można zakupić pojedyncze paczki, zawsze to jakaś podkładka w razie czego.

Ja bym się nie kierowała sklepem, tylko producentem/organizatorem. Weszłam na stronę Velvet i tam jako ich produkty są tylko zbiorcze opakowania chusteczek. A skoro każą kupić jeden ich produkt, to oznacza to coś, co oni uznają za produkt, a nie sklep na wsi. Takie jest moje zdanie, ale zawsze można napisać do organizatora i mieć podkładkę.   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6325529 Napisano: 24.02.2017 13:16:30 w Wkurza mnie...
aniabania napisał(a):

Sąsiedzi na dole robią remont i zakręcili kaloryfery w całej klatce   emotka  Jestem w domu z niemowlakiem, na dworze wichura, a w domu coraz zimniej. No po prostu fantastycznie!

Zgłoś do spółdzielni/administracji. To nie ich prywatny dom, żeby sobie robili co chcą. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6325256 Napisano: 23.02.2017 16:58:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kajeczka napisał(a):

Co do Bueno - kieruje mną powiedzenie " Jeśli nie potrafisz, nie pchaj się na afisz "  emotka  , no to się nie pcham  emotka
Powodzenia tym mniej i bardziej odważnym  emotka

A można dać zdjęcie sprzed 10 lat, bo na tym etapie zatrzymałam się w podobaniu się sobie emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6325059 Napisano: 23.02.2017 12:09:47 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, ze choćbym stanęła na głowie i zaklaskała uszami, gdzie się nie obrócę tam d...

Patrząc na ten awatar nie mam najmniejszych wątpliwości, że to byłoby bardzo spektakularne klaskanie emotka emotka

Myślisz, ze jest szansa, żeby mi to klaskanie d... przesłoniło?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6325056 Napisano: 23.02.2017 12:08:24 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie, ze choćbym stanęła na głowie i zaklaskała uszami, gdzie się nie obrócę tam d...

jak to?
przecież jak się nie obrócisz to d... z tyłu! emotka

No widzisz, jak się stoi na głowie to się punkt widzenia trochę zmienia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6325003 Napisano: 23.02.2017 10:44:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze choćbym stanęła na głowie i zaklaskała uszami, gdzie się nie obrócę tam d... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6324988 Napisano: 23.02.2017 10:01:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ciemność, widzę ciemność, ciemność widzę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6324746 Napisano: 22.02.2017 16:00:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ponawiam pytanie - czy jest ktoś, kto nie dostał filiżanek Lavazza (w sensie do domu) z ostatniego etapu pierwszej edycji?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6324621 Napisano: 22.02.2017 12:37:19 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czytam regulamin Spa. Wyniki maja być do 31.05, no długawo, ale ok, voucher trzeba wykorzystać do końca roku, no dobra - od czerwca zdążę, ale padłam przy informacji, że vouchery maja być wydane do 31.07. No litości, konkurs kończy się 8 marca, a vouchery dojdą 1 sierpnia!

Jeśli dadzą radę, pewnie się maksymalnie sprężą. Aczkolwiek dziwna tendencja w akcjach promocyjnych się pojawia, jakiś czas temu wytrzeszczyłam gały przy konkursie, gdzie pieniądze na zakupy trzeba było wydać w styczniu, a wysyłka ewentualnej nagrody planowana na maj emotka

Może organizatorem był jakiś marzyciel, który założył, że do maja będzie możliwa podróż w czasie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6324607 Napisano: 22.02.2017 11:59:35 w Kaufland konkursy
Czytam regulamin Spa. Wyniki maja być do 31.05, no długawo, ale ok, voucher trzeba wykorzystać do końca roku, no dobra - od czerwca zdążę, ale padłam przy informacji, że vouchery maja być wydane do 31.07. No litości, konkurs kończy się 8 marca, a vouchery dojdą 1 sierpnia! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6323740 Napisano: 20.02.2017 14:35:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Karlsbad dzwonił już z Milki w Żabce? Dzisiaj maja chyba ostatni dzień, o ile coś mi nie umknęło.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6323687 Napisano: 20.02.2017 11:53:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy są osoby, które jeszcze nie dostały filiżanek lavazza z ostatniego etapu pierwszej edycji? Wyświetl w wątku >>
0 0