Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6313152 Napisano: 21.01.2017 14:05:07 w Smolar
cc_investigator napisał(a):

Ale info o ich odpowiedzi wisiało tu kilka dni na widoku i nikt się negatywnie nie odniósł. Może akurat inaczej poinformowanym nie wpadło w oko.
Taki lajf. Dobrze, że zwykle uczę się na błędach.

cc, zapewne mówiąc o "inaczej poinformowanych" miałaś na myśli m.in. mnie, bo odpowiedziałam na pytanie i spieszę z wyjaśnieniem -  dostałam odpowiedź od organizatora w tym dniu, w którym napisałam na forum. Odpowiedź, ze może być nr transakcji nie dawała mi spokoju, dlatego wolałam mieć ją czarno na białym, aby potem nie odebrano mi wycieczki za błędny numer.
Ty się uczysz na swoich błędach, ja staram się na cudzych  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6313069 Napisano: 20.01.2017 22:42:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

Długo czekaliście zanim opublikowali Wasze zdjęcie w galerii Oleju Wielkopolskiego? Kilka dni temu dodałam jedno - nie ma do tej pory, przedwczoraj drugie, inne też nie ma ;/ Oba poniżej 5 mb a komunikat że zdjęcie pojawi się w galerii był w obu przypadkach ...

Bywa, ze długo, oni traktują ten konkurs jak coś, co im się do zadka przykleiło. A w piątek to już szans nie ma, żeby coś dodali. Wyświetl w wątku >>
1 monkakk 0

asantesana

#6312980 Napisano: 20.01.2017 17:48:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Niebieska_Laguna napisał(a):

Przyszedł do mnie tablet z 3 etapu Dr Gerard, a z pierwszego nie emotka Czy ktoś ma podobnie?

Tak, u mnie ta sama sytuacja i już się martwiłam. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6312959 Napisano: 20.01.2017 17:01:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

asantesana napisał(a):

Przyszedł tablet z Gerarda z informacją, że posiada on 2 letnią gwarancję producenta. Co to oznacza? 2 lata od uruchomienia, od zakupu przez agencję czy jak?

Zazwyczaj od daty sprzedaży,  ale może być okreslony czas maxymalny, wtedh jak przelezakuje w sklepie to może być krótsza. 

No właśnie, tylko jak jest w tym przypadku? Napiszę do nich jutro. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6312915 Napisano: 20.01.2017 15:25:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przyszedł tablet z Gerarda z informacją, że posiada on 2 letnią gwarancję producenta. Co to oznacza? 2 lata od uruchomienia, od zakupu przez agencję czy jak? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6312853 Napisano: 20.01.2017 13:51:41 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam pytanie do posiadaczy urządzenia Themomix - czy on zastąpi klasyczny mikser? Spalił mi się mikser i zastanawiam się czy inwestować w nowy, czy poczekać na mój wymarzony Thermomix. Wiem, że miksuje, wyrabia ciasto, blenduje, ale czy zrobię w nim np. masę na ciasto, biszkopt czy krem do tortu?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6312636 Napisano: 19.01.2017 19:59:34 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
bruce napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy macie jakieś sprawdzone przekąski, dodatki do kolacji? Robię dosyć dużą i w miarę elegancką kolację, pomysł na danie ciepłe mam, ale chce do tego jakieś dodatki, żeby stół nie stał pusty po zjedzeniu ciepłego dania. Nie chcę się bawić w sałatki i wędliny, tylko postawić półmiski z przekąskami. 
ps. Towarzystwo będzie mięsożerno-wegańskie.

W przepisach Makłowicza i Bikonta na zimne przekąski z "Dzienniak Zachodniego" przeważają pasy jajeczne lub - w jajkach podawane. Tak na szybko to może np. z wędzonego łososia byś zrobiła? - do mięsa z ryby dodać słodką śmietanę (5 łyżek na 400 g), sok z cytryny, sól i pieprz i tym posmarować kromeczki bagietek. Udekorować koperkiem. Szybki jest też ich chrzan utarty i wymieszany z żółtkami gotowanych jaj wraz ze śmietaną, szczypiorkiem oraz przyprawami (sól, ew. pieprz). emotka

Dzięki, jajka na pewno będą, ale jeszcze nie wiem z czym, bo łosoś będzie w ptysiach, jeśli nauczę się robić ciasto parzone  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6312630 Napisano: 19.01.2017 19:47:10 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Czy macie jakieś sprawdzone przekąski, dodatki do kolacji? Robię dosyć dużą i w miarę elegancką kolację, pomysł na danie ciepłe mam, ale chce do tego jakieś dodatki, żeby stół nie stał pusty po zjedzeniu ciepłego dania. Nie chcę się bawić w sałatki i wędliny, tylko postawić półmiski z przekąskami. 
ps. Towarzystwo będzie mięsożerno-wegańskie. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

asantesana

#6312362 Napisano: 19.01.2017 00:12:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

A policjantom tak trudno stwierdzić, czy widziana na fotce charakterystyczna ściana za garnkami jest w kuchni tego gostka? emotka
Nie wierzę. No niby wiem, że są leniwi i głupi, ale żeby AŻ tak i do tego ślepi??!

A po co tam w ścianę się gapić, ja bym zaczęła od sprawdzenia czy ma taki garnek  emotka  A wydaje mi się, ze rozmowa powinna zacząć się od: "Proszę pokazać skąd ściągnął Pan to zdjęcie". Nie wie? No to sprawdzamy ściany i garnki.
Tak, oni bywają bardzo głupi i ślepi, na szczęście nie wszyscy.  Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

asantesana

#6312254 Napisano: 18.01.2017 19:01:35 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze doładowałam telefon przez bank, potrzebowałam szybko doładować, a przy okazji stwierdziłam, ze zagram w konkursie i loterii. I od 2 godzin czekam na doładowanie, no niech ich drzwi ścisną, nie radzą sobie. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6312020 Napisano: 17.01.2017 22:34:58 w Smolar
mdepfs napisał(a):

xpac napisał(a):

mahuska napisał(a):

Kurcze.. sorki, pewnie już gdzieś było
CZy na statoil też macie format paragonu w postaci XXXXX/XXXXx
Tak go wpisujecie czy tylko to co jezt za / 

??

Też mam taki i wpisuję XXXXX/XXXXX

też o to pytałam ale w watku dyskusje i laska mi odpisała że pytała smolara i można wpisać numer transakcji z samego dołu

Mnie odpisano, żeby wpisać pełny ten numer. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6311465 Napisano: 16.01.2017 18:34:07 w Gdzie najtaniej kupić produkt konkursowy?
Gdzie kupię w tej chwili najtańszą Lavazzę, ale mieloną, nie w ziarnach? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6311314 Napisano: 16.01.2017 13:04:57 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Polecam koala33 - wymiana szybka, rzeczowa, fajny kontakt  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6310869 Napisano: 14.01.2017 11:08:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szukam jakiegoś zapisu w regulaminie Pociągu do nagród i nie znajduję - czy mając kilka kart mogę grac na siebie na różne numery? Wygrać można tylko raz, to wiem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6310331 Napisano: 12.01.2017 15:33:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

olivia92 napisał(a):

I mojej nie ma. Nie łudźcie się, że Wam odpiszą   Najgorsza organizacja jaką widziałam. A paragon ma być z etapu. paragon ma byc z etapu? w regulaminie tego nie widziałam.. chyba, że coś pominęłam

nie musi być z etapu

To takie nie wiem, ale się wypowiem, czy masz podstawy do twierdzenia, że nie musi być z danego etapu, bo ja w regulaminie czytam: 
13. W celu udziału w Konkursie należy w terminie trwania danej Tury:1) dokonać zakupu jednego z następujących produktów Princes: Olej Wielkopolski (dalej: „Produkt”) i zachować
dowód zakupu Produktu; 

Ja tam nie grałam w tym Wielkopolskim,ale czytałam gdzieś tu na Forum,że komuś odpisali na maila,że paragon nie musi być z danego etapu.

Czyli nawet własny regulamin jest dla nich nieważny i kto zapyta ten ma inne warunki?
Najgorsza organizacja ever. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6310327 Napisano: 12.01.2017 15:26:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Claudia77 napisał(a):

olivia92 napisał(a):

I mojej nie ma. Nie łudźcie się, że Wam odpiszą   Najgorsza organizacja jaką widziałam. A paragon ma być z etapu. paragon ma byc z etapu? w regulaminie tego nie widziałam.. chyba, że coś pominęłam

nie musi być z etapu

To takie nie wiem, ale się wypowiem, czy masz podstawy do twierdzenia, że nie musi być z danego etapu, bo ja w regulaminie czytam: 
13. W celu udziału w Konkursie należy w terminie trwania danej Tury:1) dokonać zakupu jednego z następujących produktów Princes: Olej Wielkopolski (dalej: „Produkt”) i zachować
dowód zakupu Produktu; 
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6310254 Napisano: 12.01.2017 13:33:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
angelika1701m napisał(a):

magnus napisał(a):

martucha-jk napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

Z wielkopolskiego nie widzę moich prac dodanych wczoraj ... Ktoś wie co jest grane? 

Mojej z wczoraj też nie widzę.

Mojej fotki i znajomych tez nie ma w III turze (dodane wczoraj) a sa już fotki w IV turze. Chyba nie ogarniaja tego emotka

mojej nie ma zgłaszanej 4 dni temu emotka

I mojej nie ma. Nie łudźcie się, że Wam odpiszą  emotka  Najgorsza organizacja jaką widziałam. A paragon ma być z etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6310245 Napisano: 12.01.2017 13:27:42 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Mysia napisał(a):

no właśnie, szaleństwo.. weź się tu człowieku staraj.. a wystarczyło postawić olej i cyknąć foto komórką, spróbuję jeszcze raz ale chwilowo brak mi słów emotka
ps. nie mam nic do robienia fotek komórką, chodzi o ich jakość..

Ja chyba od dziś będę codziennie pykała foty obiadu - a co mi tam, postawię olej na stole i pierdynkę zdjęcie, może wygram lodówkę emotka

Nie brałam udziału w II etapie, dopiero w III, ale już nie widzę swoich szans emotka  Gdybym kilka z tych dan zobaczyła w menu restauracyjnym, szybko bym stamtąd uciekała. I zastanawiam się co niektóre z tych dań maja wspólnego z olejem (np. śledź wyglądający na marynowany). Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6310113 Napisano: 12.01.2017 10:32:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

Czy serio nikt z NAS nie wygrał w oleju wielkopolskim? Na fp pisali ,że powiadomili zwycięzców wczoraj mailowo... na forum jednak cisza.

Agencja coś kręci i na 100% nie jest świadoma istnienia np. owego forum, że osoby uczestniczące w ich konkursie komunikują się miedzy sobą emotka  Na kilometr coś śmierdzi z tymi wynikami...

Organizacja tego konkursu jest koszmarna, ja w pierwszym etapie próbowałam się z nimi skontaktować, bo nie dodali mi zdjęcia, czytali maile (miałam info o odczytaniu) i nie odpisywali, mieli w zadku, to samo na fb, odczytywali wiadomości i nic, aż się wkurzyłam na maksa i napisałam co myślę. Łaskawie dodali po zakończeniu już etapu i nagrody oczywiście nie dali  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

asantesana

#6309912 Napisano: 11.01.2017 17:56:29 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy zna ktoś jakiś skuteczny "pochłaniacz zapachu"? Odkąd zaczęły się ujemne temperatury mam w mieszkaniu niebywały smród papierosów z sąsiednich mieszkań, cały dzień, całą noc, budzę się w nocy co chwilę przez ten smród, jestem uczulona na dym papierosów. Nic nie daje wietrzenie, palenie zapachowych świec czy kadzidełek (poza bólem głowy), to działa na chwilę. Nie wytrzymam do wiosny. Nie wiem kto wymyślił papierosy, ale mam ochotę mu wydłubać oko. emotka    

O, masakra! Szczerze Ci współczuję  emotka  Musisz odnaleźć miejsca gdzie przedostaje się smród i dym i je pozaklejać - u nas takim miejscem okazała się tablica rozdzielcza z bezpiecznikami  emotka  ,musiałam szczelnie pozaklejać drzwiczki i już było o wiele,wiele lepiej (mogą to być też szyby wentylacyjne)

Nie ma takiej możliwości, mam w domu piecyk gazowy, zasłaniając wentylację narażam się na zaczadzenie, to już chyba lepszy smród niż trup emotka  Smród wchodzi wieloma miejscami, wentylacją w łazience i kuchni, a nawet czuje go przy rurach od kaloryfera, co oczywiście potęguje ciepło kaloryferów. Dzisiaj wypróbuję zasłyszana metodę rozstawienia sody oczyszczonej na talerzykach.   Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0