Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6309907 Napisano: 11.01.2017 17:44:21 w Wkurza mnie...
Czy zna ktoś jakiś skuteczny "pochłaniacz zapachu"? Odkąd zaczęły się ujemne temperatury mam w mieszkaniu niebywały smród papierosów z sąsiednich mieszkań, cały dzień, całą noc, budzę się w nocy co chwilę przez ten smród, jestem uczulona na dym papierosów. Nic nie daje wietrzenie, palenie zapachowych świec czy kadzidełek (poza bólem głowy), to działa na chwilę. Nie wytrzymam do wiosny. Nie wiem kto wymyślił papierosy, ale mam ochotę mu wydłubać oko. emotka     Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6308947 Napisano: 09.01.2017 11:55:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy moglibyście pisać w MDW z jakich dni aktualnie dzwoni Kamis ze stojakami? Tyle wpisów i nic nie wiadomo.

Jeśli zadzwonią, dam Ci znać emotka

PS: W porównaniu z młynkami... szok, jaki wysyp nagród na forum! Jeszcze więcej laureatów, niż przy nożach. Czyli w etapie młynkowym było coś nie ten tegez emotka

Na to wygląda, młynki wygrała garstka osób. Ja nie wygrałam żadnego młynka, ale biorę na siebie poprawkę, bo jestem wybitnym okazem loteryjnego antyszczęścia. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6308935 Napisano: 09.01.2017 11:36:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy moglibyście pisać w MDW z jakich dni aktualnie dzwoni Kamis ze stojakami? Tyle wpisów i nic nie wiadomo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6308728 Napisano: 08.01.2017 17:25:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszyscy dostali podkładki Pudliszki? Dawno temu napisali, ze paragon jest ok, ludzie dostali podkładki, a ja nie. Na maila mi nie odpisują.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6308673 Napisano: 08.01.2017 11:10:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy gdzieś można zobaczyć jakie zdjęcia wygrywają w belVicie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6308593 Napisano: 07.01.2017 14:47:06 w PLAGIATY
rudawka napisał(a):

Cześć, przeglądałam dziś galerię konkursu wielkopolskiego oleju i jakiś złodziej zgłosił do 3 tury moje zdjęcie, którym wygrałam w pierwszym etapie. Zgłosiłam to już do organizatora i tym samym przestrzegam Was, sprawdźcie czy ktoś nie ukradł Waszych prac,  bo jak się okazuje leniwe, śmierdzące złodziejaszki nie śpią emotka

Pomijając kwestię kradzieży (bo tego nie trzeba komentować), to ja zachodzę w głowę co plagiator chciał osiągnąć tym czynem? Zapisać się w historii konkursów nowym szczytem głupoty, przetestować agencję na ile świadomie wybiera laureatów, prowadzi jakieś badania socjologiczne, czy co? emotka    Wyświetl w wątku >>
2 kumulacja, mia 0

asantesana

#6308364 Napisano: 06.01.2017 10:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
baxter napisał(a):

anirak napisał(a):

asantesana napisał(a):

O załączniku nr 2 też było w regulaminie, tylko w innym punkcie. A skoro jest w nim rubryka na hasło, co do którego przekazujesz prawa autorskie, to skąd pytanie czy trzeba? emotka

Rubryka na hasło to raptem jedna linijka, a moje zajmuje zdecydowanie więcej miejsca. A poza tym kto pyta nie błądzi emotka  A info o załączniku nr 2 najzwyczajniej w świecie przeoczyłam, zdarza się ...

Ja nie wygrałam nic u Gerarda ale koleżanka wygrał tablet i dzwoniła do organizatora to pani powiedziała, żeby zgodnie z regulaminiem odesłać a tam nic nie pisali o odesłaniu załącznika nr 2

baxter, nie grałaś, nie czytałaś regulaminu, a podważasz to co napisałam. Tak, pani dobrze powiedziała, że należy odesłać to co w regulaminie, a tam jest zapis: "W przypadku wygrania nagrody Uczestnik złoży Oświadczenie o treści zgodnej z Załącznikiem nr 2 do Regulaminu. Dr Gerard zastrzega możliwość dochodzenia odszkodowania, jeżeli powyższe oświadczenie okaże się nieprawdziwe."  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6308281 Napisano: 05.01.2017 21:26:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anirak napisał(a):

scrabble napisał(a):

anirak napisał(a):

Czy na tablety Gerarda wysyłaliście też załącznik nr 2? Bo w regulaminie mowa była tylko o załącznikach nr 1 i 3.  Będę wdzięczna za odpowiedź emotka

Trzeba było wysłać wszystkie, z tego co wiem.

Dzięki, ale zastanawiam się, czy treść hasła też tam trzeba wpisać?

O załączniku nr 2 też było w regulaminie, tylko w innym punkcie. A skoro jest w nim rubryka na hasło, co do którego przekazujesz prawa autorskie, to skąd pytanie czy trzeba? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6308137 Napisano: 05.01.2017 15:58:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wie ile elementów ma ten zestaw sztućców Ambition?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6307507 Napisano: 04.01.2017 10:45:26 w Wkurza mnie...
To mnie wkurzyło, no bez jaj, kiedy wreszcie na rynek wkroczy jakaś alternatywna firma? emotka
To już pewne - od 1 lutego Poczta Polska podniesie ceny listów krajowych. Urząd Komunikacji Elektronicznej zatwierdził wniosek, który Poczta złożyła w grudniu ubiegłego roku, a który dotyczył zmian w cenniku usług powszechnych. Usługi zdrożeją średnio o 20 proc., co dla przeciętnego Polaka będzie oznaczało kilka złotych rocznie więcej na wydanych na listy. Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6305836 Napisano: 30.12.2016 09:28:46 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Mi dowala żołądek. Od 5 lat mam problemy, jestem ciągle na diecie lekkostrawnej, ale znowu jest gorzej emotka non stop mnie mdli, nie mam ochoty się ruszać z łóżka.

Zastosuj kurację kisielem z siemienia lnianego, rano i wieczorem gotuj ziarna i pij te gluty (na początku obrzydliwe, potem człowiek się przyzwyczaja, a na końcu nawet smakuje), moja mama tak wyleczyła wrzody żołądka, a ja doprowadziłam się do użytku po wielki zatruciu pokarmowym. Działa cudownie, tylko trzeba regularnie pić i przez dłuższy czas.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6304276 Napisano: 23.12.2016 10:50:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wg mnie większość zdjęć jest naprawdę ładnych, tylko kilka słabszych i nie czepiałabym się w tym przypadku wyboru.
Ps. Grałam i nie wygrałam, ale wiem dlaczego - jury usłyszało ode mnie kilka słów na temat posiadania uczestników w nosie. 

Albo dlatego, że Twoja praca była za dobra - mnie się bardzo podoba, a sama wiesz, że przeważnie chcą nagrodzić Kowalskiego, co błyska lampą na tłustą golonkę, a nie kogoś, kto potencjalnie może być blogerką kulinarną emotka

Miód na moje serce mimo braku wygranej emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6304268 Napisano: 23.12.2016 10:40:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

rudawka napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

serio to są wyniki oleju wielkopolskiego?

https://www.olejw...ds/584ff811d13c3.jpg 1 miejsce? co się dzieje ostatnio z jury. Kto to ocenia?

Nie rozumiem czemu takie coś wygrywa... no nie rozumiem emotka

mi się wydaje, ze ta kolejność jest przypadkowa i nie wiadomo kto co wygrał

wszystko jendo... te placki nie zasługują nawet na patelnie...

https://www.olejw...ds/585031c2960ef.jpg a to ? co w tym jest fajnego?

Wg mnie większość zdjęć jest naprawdę ładnych, tylko kilka słabszych i nie czepiałabym się w tym przypadku wyboru.
Ps. Grałam i nie wygrałam, ale wiem dlaczego - jury usłyszało ode mnie kilka słów na temat posiadania uczestników w nosie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6304063 Napisano: 22.12.2016 15:15:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

JET - Hortex z Tesco
regulamin https://www.tesco...hortex/regulamin.pdf

takie dane dla nagrody za niecałe 4 zł ?! załącznik 1 i 2 ?  emotka

Ja sobie chyba podaruje wysyłkę, taniej mi wyjdzie kupić słoiki, a i dane zachowam dla siebie.
Jakby ktoś zapytał "to po co grałaś" - grałam o thermomix.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6303335 Napisano: 20.12.2016 22:58:16 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

Dziwne , mam SMS ze wygrałam tablet zaglądam na wyniki a tam pod tym moim nr paragonu inny początek nr  emotka

Mam to samo, coś im się pokićkało  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6302972 Napisano: 20.12.2016 11:37:14 w Lay's
cb656 napisał(a):

Zrozum - to wszystko im pasuje do założonej tezy - że konkursy się nie opylają, bo więcej włożysz, niż wyciągniesz!

A nam te ich tezy i ekshibicjonizm bardzo pasuje emotka   Wyświetl w wątku >>
1 grandprix 0

asantesana

#6302431 Napisano: 19.12.2016 12:38:03 w Biedronka
kalka napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Czy ja dobrze widzę -że na tych formularzach z Biedronki nie ma miejsca na wpisanie numeru telefonu ?  Dopisujecie gdzieś z boku ?

Na niektórych dopisywałam, a niektóre "poszły"bez nr - po tekście dojdą  emotka

No nie tak do końca sobie dojdą - kiedyś na to zwracałam uwagę (jeśli chodzi o Gerarda oczywiście) - w regulaminie jest napisane, ze trzeba podać nr telefonu i adres, dopisywałam na osobnej kartce.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6302079 Napisano: 18.12.2016 13:22:30 w Lay's
trebor1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

trebor1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Najwięcej Laysow zjada pan Kręcina,
bo wygląda i zachowuje się jak...

w tym wypadku piszemy Pan z wielkiej litery:)
(wystarczy trochę poczytać fanpage Pana Zdzisława i się wyjaśni dlaczego)

Na Pana trzeba sobie zasłużyć kolego
(nie wystarczy mieć wielkie ego )

rykoszetem możesz zostać trafiony,
gdy bronisz dobrego imienia Ikony emotka

Czytanie wprost to ponoć dla kobiet sztuka,
mężczyzna między wierszami niczego nie szuka! Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

asantesana

#6302071 Napisano: 18.12.2016 12:45:54 w Lay's
trebor1 napisał(a):

asantesana napisał(a):

bo wygląda i zachowuje się jak...

w tym wypadku piszemy Pan z wielkiej litery:)
(wystarczy trochę poczytać fanpage Pana Zdzisława i się wyjaśni dlaczego)

Na Pana trzeba sobie zasłużyć kolego
(nie wystarczy mieć wielkie ego ) Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6302058 Napisano: 18.12.2016 12:03:06 w Lay's
trebor1 napisał(a):

ika1 napisał(a):

Może ktoś podeśle mi pewne hasełko na piłeczkę.Nie udało się wygrać nawet jednej emotka

PZPN Lay's na zakąskę wcina,
A wynik i tak ustali Z. Kręcina
(o ile Lidia zorientowana co do fenomenu Pana Zdzisława, w końcu swego czasu robił też karierę PR w internetach)

bo wygląda i zachowuje się jak... Wyświetl w wątku >>
0 0