Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6301895 Napisano: 17.12.2016 20:03:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy udało się komuś wygrać młynek z Kamisa z ostatniego dnia etapu? Posłałam kilka zgłoszeń i jakoś mi się dziwne wydaje, że nic nie wpadło... Mam nadzieję, ze to tylko kolejna przerwa w dzwonieniu przez Albedo.

ja wygrałam z ostatniego i przedostatniego , skany i paragony już dawno wysłałam.ale jeszcze nic nie dotarło emotka

Czyli moje "szczęście" loteryjne nie zna granic w tym roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6301891 Napisano: 17.12.2016 19:46:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy udało się komuś wygrać młynek z Kamisa z ostatniego dnia etapu? Posłałam kilka zgłoszeń i jakoś mi się dziwne wydaje, że nic nie wpadło... Mam nadzieję, ze to tylko kolejna przerwa w dzwonieniu przez Albedo. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6301871 Napisano: 17.12.2016 18:36:47 w Wkurza mnie...
radosna napisał(a):

Człowiek się uczy całe życie! Pobiegłam do szafki i zobaczyłam, że ja też mam cukier wanilinowy, a nie waniliowy!
Nie przypuszczałam, że tak nas wpuszczają w maliny! Wanilia to wanilia. A wanilina to związek chemiczny szkodliwy
dla zdrowia, który wyprodukowano dlatego, że laski wanilii są na świecie coraz droższe!
http://www.fakt.p...j-nie-uzywaj/dfw7fsq

Ale cukier wanilinowy sypaliśmy do ciast odkąd pamiętam, nie dlatego, ze laski teraz drożeją. Tak się utarło "cukier waniliowy", każdy tak mówi, jedni bo krócej, inni z braku wiedzy. Bardziej chyba mnie mierzi mówienie gałka muszkatałowa zamiast muszkatołowa.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6301863 Napisano: 17.12.2016 17:53:54 w Wkurza mnie...
aurorcia napisał(a):

Pół dnia dziś jeździłam po sklepach różnej maści w poszukiwaniu cukru waniliowego i proszku do pieczenia Winiary i skutek zerowy! emotka  Budyni, galaretek i innych mam pod dostatkiem, a do ciasta przydały by się proszki i cukry, a tu droetker i inne usrojstwa A Winiary niet emotka  (byłam w Lidlu, |Biedronce, tesco, Intermarche, Delikatesy Centrum i małe sklepy osiedlowe)

W Carrefourze u mnie jest cukier - wanilinowy oczywiście.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6300557 Napisano: 15.12.2016 09:36:26 w Wkurza mnie...
No zaraz z rana mnie muszą wkur... Albedo wysłało mi bon na adres zameldowania, zamiast zamieszkania, choć mieli wytłuszczonym, większym drukiem adres do wysyłki. Nie wiem nawet czy uda mi się odzyskać bon... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6300097 Napisano: 14.12.2016 10:58:19 w Lay's
defed napisał(a):

asantesana napisał(a):

defed napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy to jest ten sam model konsoli, który był w poprzednim konku Avanti z cheetosami?

Taka: http://www.ceneo.pl/47044569

Ostatnio było takie - nie widzę czy to to samo (nie znam się) emotka :
PS4 CUH-1216a Jet Black 500 GB

Teraz jest PS4 500GB CUH-2016A JET BLACK - to jest nowsza ulepszona wersja slim, wprowadzona na rynek chyba we wrzesniu b.r.

A, to dzięki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6300089 Napisano: 14.12.2016 10:53:33 w Lay's
defed napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy to jest ten sam model konsoli, który był w poprzednim konku Avanti z cheetosami?

Taka: http://www.ceneo.pl/47044569

Ostatnio było takie - nie widzę czy to to samo (nie znam się) emotka :
PS4 CUH-1216a Jet Black 500 GB Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6300079 Napisano: 14.12.2016 10:48:36 w Lay's
Czy to jest ten sam model konsoli, który był w poprzednim konku Avanti z cheetosami? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6299744 Napisano: 13.12.2016 12:59:35 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

asantesana napisał(a):

xena napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ale mnie wkurzyła wycena regulaminowa nagród z Elseve - prostownica o wartości 259 zł to taka, którą bez problemu można kupić za 120 zł, a dołączony zestaw kosmetyków o wartości 60 zł, to tez przesada... 

ja w reg widzę wart. prostownicy 169 zł emotka   (260 zł kosztuje niby ta z konkursu nivea tesco)

50 (pięćdziesiąt) nagród rzeczowych II stopnia: Prostownica marki Babyliss o wartości 259 zł (słownie: dwieście pięćdziesiąt dziewięć złotych) oraz gama produktów ELSEVE o postrzeganej wartości 61 zł (słownie: sześćdziesiąt jeden złotych).
W Tesco nie grałam, więc nie miało mi się co pomylić.

Są dwie wersje tego regulaminu. W jednej było 169, a w drugiej 259.

Partactwo agencji sięga w tym roku zenitu, trzymajcie mnie...  Wyświetl w wątku >>
3 bethan, mia, canti0 0

asantesana

#6299740 Napisano: 13.12.2016 12:51:18 w Wkurza mnie...
xena napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ale mnie wkurzyła wycena regulaminowa nagród z Elseve - prostownica o wartości 259 zł to taka, którą bez problemu można kupić za 120 zł, a dołączony zestaw kosmetyków o wartości 60 zł, to tez przesada... 

ja w reg widzę wart. prostownicy 169 zł emotka   (260 zł kosztuje niby ta z konkursu nivea tesco)

50 (pięćdziesiąt) nagród rzeczowych II stopnia: Prostownica marki Babyliss o wartości 259 zł (słownie: dwieście pięćdziesiąt dziewięć złotych) oraz gama produktów ELSEVE o postrzeganej wartości 61 zł (słownie: sześćdziesiąt jeden złotych).
W Tesco nie grałam, więc nie miało mi się co pomylić. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6299718 Napisano: 13.12.2016 12:18:46 w Wkurza mnie...
Ale mnie wkurzyła wycena regulaminowa nagród z Elseve - prostownica o wartości 259 zł to taka, którą bez problemu można kupić za 120 zł, a dołączony zestaw kosmetyków o wartości 60 zł, to tez przesada...  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6298306 Napisano: 09.12.2016 11:14:41 w Biedronka
Prad napisał(a):

A podbijacie wygrane paragony gdzie Pryncypalki sa jako tasso?

Po co, przecież w każdej Biedronce jest tak samo i agencja dostanie takie same paragony od wielu graczy, na pewno będą mieli wykaz z Biedronki. Ja nie zamierzam nic podbijać, bo żaden produkt nie wybija się jako dr Gerard.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6297175 Napisano: 07.12.2016 10:53:23 w Lay's
kaskaderka1 napisał(a):

U mnie piłka wygrana co najmniej 2 tygodnie temu .Otrzymałam już kolejny @ tym razem prośba o wysłanie skanu dowodu.
1. nie ma się co łudzić na wygraną na wymyślone nazwisko .W tej chwili wszystko weryfikują .
2. będzie ostra rezerwa .

Ale jaka rezerwa, skoro ludzie mają piłki w domu? Coś się pani Lidzi pomyrdało... Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

asantesana

#6297046 Napisano: 06.12.2016 22:19:37 w Biedronka
Mam szybkie pytanie - czy w biedronce są te ciastka Pasja dr gerard? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6296722 Napisano: 06.12.2016 12:38:15 w SZUKAM....
Niebieska_Laguna napisał(a):

Właśnie też się zastanawiam, czy odsyłać te numery dowodów czy nie... Jeszcze nie miała styczności z tą agencją, więc nie wiem, czy wydadzą za sam pesel? Plus już się pogubiłam, czy ten 3 załącznik też im odsyłać czy nie emotka

Przecież jak byk stoi w regulaminie, ze trzeba odesłać załącznik nr 3. Tak samo jak 1 i 2. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6295911 Napisano: 04.12.2016 22:48:12 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

NIGDY bowiem nie ustanie snucie teorii spiskowych i bicie piany z powodów tak błahych, jak wyniki ZABAWY.
Bo ja nieustannie tak właśnie traktuję wszelkie konkursy - jako ZABAWĘ właśnie. 

Nie wiem w co Ty się bawisz cb656, ale ja we wszystkich zabawach/grach odnajduję jasno określone reguły i zasady - wygrywa ten, kto pierwszy dojdzie pionkiem do mety pokonując przeszkody, kto trafi piłką do bramki, kto ma wyższą kartę itd. Nie wygrywa nagle ten, co właściwie nie dotarł do mety, ale ma ładniejszy kolor pionka, albo głośniej się rozpłacze, że nie chce przegrać. I takich samych zasad oczekuję w ZABAWIE pt. konkursy - skoro w regulaminie, zgodnie z zasadami ma wygrać najbardziej kreatywne hasło, poprawne językowo itd., a potem 90% nagrodzonych mówi o gwiazdach na czerwonym dywanie i jest z błędami, to dla mnie nie jest to zabawa.     Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6295815 Napisano: 04.12.2016 20:33:31 w Biedronka
frodo napisał(a):

asantesana napisał(a):

I co to za nowość z tą publikacją tekstów bez uprzedzania w regulaminie u licha?!  emotka

Strzeżcie się dziewczyny, bo nie znacie dnia ani godziny  emotka

Ależ coś mi imputujesz? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6295809 Napisano: 04.12.2016 20:26:31 w Biedronka
joan napisał(a):

Konkurs zakończono dzień za wcześnie, czyli 27.11.2016. Później formularz uruchomiono ponownie -> ciekawi mnie, czy wygrał ktokolwiek spośród osób, które wysłały zgłoszenie właśnie tego ostatniego dnia, czyli 28.11.2016.

Ogólnie czuję taki niesmak, jakbym się tego płynu napiła. Bleah.

Ani ja ani nikt z moich znajomych z ostatniego dnia nie wygrał. Ale z innych dni też nie, więc nie wiem czy to wyznacznik emotka
Tekstów nie skomentuję, bo zabrakło mi słownictwa odzwierciedlającego moje odczucia. 
I co to za nowość z tą publikacją tekstów bez uprzedzania w regulaminie u licha?! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6295702 Napisano: 04.12.2016 14:55:05 w Biedronka
Ponieważ dawno nie widziałam większej chały niż wymogi żeby dostać tablet i regulamin Jeta, piszę swoje uwagi (może komuś ułatwię konkursowe życie):
- w regulaminie jest wymóg podania nr telefonu, ale w żadnym z 3 formularzy nie ma na to miejsca - polecam dopisanie imienia, nazwiska, adresu i nr telefonu na osobnej kartce
- w regulaminie w wymaganych dokumentach wypisano oświadczenie 1 i 3. Zapewne miało być 1-3, ponieważ w innym punkcie regulaminu jest zapis, że nieodesłanie lub nieprawidłowe wypełnienie załącznika nr 2 skutkuje utrata nagrody.
Pomijam wymagane wrażliwe dane i ilość miejsca na wpisanie hasła, a nawet adresu, bo ręce opadają. 
  Wyświetl w wątku >>
3 elotta, mia, darog 0

asantesana

#6295638 Napisano: 04.12.2016 10:53:54 w Wkurza mnie...
Sama, własnoręcznie, bez niczyjej pomocy wyrzuciłam opakowanie po Wypasionym. I nawet nie mam na kogo zwalić winy emotka Zorientowałam się przy wlewaniu mleka do kawy dopiero dzisiaj, pobiegłam do kontenera, ale już wywieziony emotka Pierwszy raz w życiu nie chcę wygrać samochodu...
Ps. Już na każdym kolejnym napisałam "nie wyrzucać", co z tego jak nie mam tego jednego z wręcz magicznym numerem. Wyświetl w wątku >>
0 0