Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6272625 Napisano: 20.10.2016 14:39:46 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jestem loteryjnym geniuszem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6272417 Napisano: 20.10.2016 11:24:25 w Intermarche
bethan napisał(a):

TQG znowu spowiło jesienną mgłą tajemniczości swój magiczny regulamin (Jesień, ITM - wczoraj skończony): "W ciągu 10 dni od daty posiedzenia Komisji, zwycięzcy otrzymają w imieniu Organizatora telefon lub SMS na numer, który podali na zgłoszeniu do Konkursu". Alekiedy to posiedzenie? Tego nie wie nikt. Równie dobrze mogli napisać "info w dniu posiedzenia" i na jedno by wyszło.
Maksymalnie nieelegancka agencja  

To nie pierwszy taki ich regulamin, wcześniej myślałam, że jestem ślepa. Zawsze mogą w marcu powiedzieć, ze jeszcze nie było posiedzenia  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6272238 Napisano: 19.10.2016 23:42:33 w Intermarche
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ja chyba napiszę, ze kupię tampony, bo mnie krew zalewa, gdy widzę jesień  emotka

Bardzo dobry motyw, zaraz Halloween, będzie bon emotka

To dokupię jeszcze plastry w Intermarche, gdyby mi przyszło do głowy pociąć się przy pisaniu odpowiedzi na tak durne pytanie  emotka   Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6272200 Napisano: 19.10.2016 22:31:01 w Intermarche
mia napisał(a):

INTERMARCHE. Jesień miała być piękna i złota, a gwiździ, leje i w ciul jest błota. Intermarche zaś na psy schodzi,
niezależnie od pogody.
Wysłać, nie wysłać? Oto jest pytanie... emotka

Ja chyba napiszę, ze kupię tampony, bo mnie krew zalewa, gdy widzę jesień emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6272019 Napisano: 19.10.2016 16:46:11 w Dyskusje o wynikach konkursu
andii napisał(a):

lusienka napisał(a):

Moi chłopcy jak tylko zobaczyli w gazetce informację,to nie było mowy o tym aby nie wyrysowali pocztówki,aż mi sie serce kroi,nie dlatego że wygrali kredki,ale dlatego,że wiekszość prac nie powinna wogóle  znaleźć sie na tej liście.Wyraźnie jest w regulaminie(praca wykonana własnoręcznie przez dziecko)szkoda że nie podali wieku laureatów.

zgadza się ! hehe jeden z komentarzy na fb.... Szkoda tylko, że wybrano w większości prace "studentów ASP". emotka

Ja bym nawet powiedziała, że niektóre "prace" to obraz ściągnięty ze ściany i zrobione zdjęcie. Takie podobne sprzedają studenci ASP pod Bramą Floriańską w Krakowie emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6270072 Napisano: 15.10.2016 22:58:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

ELSEVE z całą pewnością jest prawidłowy emotka
tylko dlaczego zamieszali z tym TESCO ?

No ten tego, nie zamieszali, tylko zamieszało im się  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6270063 Napisano: 15.10.2016 22:43:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

jokan napisał(a):

cos czytalam na forum, ale nie doczytalam...czy ten konkurs Elseve to ogolnopolski czy tylko Tesco, bo nie rozumiem...W regulaminie nie jest napisane ze trzeba w Tesco kupic, ale w regulaminie podają 'Numer SMS PREMIUM -numer podany w celu zgłoszenia i uczestnictwa w Konkursie dla sieci sklepów TESCO". Kto mi to wytłumaczy?

Jeśli robisz zakupy w dowolnym sklepie RP to dajesz prefix ELSEVE, jeśli robiłaś zakupy w Tesco to prefix TESCO

Moim zdaniem to Tesco to jakaś pozostałość po poprzednim regulaminie, ale trzeba poczekać do poniedziałku na potwierdzenie przez agencję. W regulaminie prefix jest jeden - Elseve, nr też jeden - 7036, nie ma wzmianki o prefiksie Tesco, chyba, ze jest jakiś inny regulamin.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6269289 Napisano: 14.10.2016 00:21:53 w Biedronka
dzasmina napisał(a):

czy ostał się jeszcze jakiś szczęśliwiec, który nie wygrał coli, tak jak ja? emotka matko, ani z normalnej puli, ani z rezerwy nic nie chce wpaść.

Ani Coli, ani Winiary, ani Almette, ani Kinder, ani Żywiec - na wieeele zgłoszeń  emotka
Nie płacz bejbe  emotka Wyświetl w wątku >>
1 gryszelm 0

asantesana

#6268805 Napisano: 13.10.2016 11:20:51 w TESCO konkursy
Gdzie znaleźć regulamin do konkursu Hortex? W bazie nie widzę, nie ma na stronie Tesco... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6267968 Napisano: 11.10.2016 21:59:47 w Sport
Tego się nie da oglądać... Wyświetl w wątku >>
1 kumulacja 0

asantesana

#6266707 Napisano: 10.10.2016 10:41:44 w WC - rozmowy o wszystkim
cb656 napisał(a):

emotka
Forum jak sama nazwa wskazuje, jest miejscem publicznego wyrażania swoich opinii, z czego korzystam tak samo, jak inni. To na razie zrozumiałe, prawda? emotka
Nie prosiłaś mnie imiennie, to prawda (wcale tak zresztą nie twierdzę, co wiesz doskonale), ale mam takie samo prawo wyrażenia swojego zdania w temacie, który pojawił się publicznie. D

cb656, problem polega na tym, że pytanie brzmiało "Kto może/chce zagłosować", a nie "Kto nie może/nie chce zagłosować". Twoje wystąpienie skojarzyło mi się z przedszkolem, gdzie pani pyta dzieci "Kto pomoże sprzątać zabawki  - ręka w górę", a Jasio wyciąga rękę najwyżej i krzyczy "Ja nie chcę!" Inteligentny chłop jesteś przecież  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6266325 Napisano: 08.10.2016 23:22:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magisterek napisał(a):

Zamiast odsyłać za 6zł wieczko i paragon lepiej kupić 2 nowe serki i zrobić zgłoszenia 2! Tak im napisałem, że kpiny sobie robią! A jeśli ktoś wysyła 20 razy ten sam kod to po wylosowaniu takiego delikwenta niech żądają od niech 20 wieczek z owym kodem! I wtedy po weryfikacji wszystko będzie jasne! emotka a nie, że człowiek kupuje serek to jeszcze musi wysłać im wieczko, bo mają taki kaprys.

To nie jest takie jasne, bo ten delikwent nie wysyła 20 razy tego samego kodu z tego samego nr telefonu, tylko z różnych. Ale wystarczy, ze kazaliby odesłać wszystkie zgłoszone kody i wtedy zonk, bo już na drugim numerze w przypadku wygranej nie będzie kompletu wieczek, a jeśli wygrałby samochód - to podwójny zonk.  Ot, cala filozofia, ale trochę agencja musiałaby pomyśleć, skoro rozum gdzieś zostawiła na etapie projektowania konkursu i jeden kod można wklepać 100 razy.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6264440 Napisano: 05.10.2016 10:34:45 w PLAGIATY
koper napisał(a):

Brakuje mi ikonki która łapałaby się za głowę i mówiła jakieś niecenzuralne słowa...

Mnie takiej, gdzie świat staje na głowie...
Ciekawe, czy ta agencja również pracuje w taki sposób przy tworzeniu kampanii reklamowych tworząc unikatowe reklamy z kradzionych elementów.
Nie tylko zdjęcie jest kradzione, ale również nie spełnia założenia regulaminu, czyli nie zostało zrobione z produktem (produkt jest wklejony w photoshopie), grunt, że zgłoszenie jest unikatowe  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6263474 Napisano: 03.10.2016 18:02:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

- "dopłaty dla osób powyżej 39 roku życia: 100 PLN." No to proszę osoby powyżej tego wieku o napisanie na forum, co takiego robicie zimą, że Was trzeba więcej skroić emotka

Wydaje mi się, ze osoby powyżej 40 zaczynają się sypać i pani sprzątająca musi częściej chodzić z miotłą i szufelką emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6263251 Napisano: 03.10.2016 12:00:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

asantesana napisał(a):

zapytam inaczej - czy ktoś dostał nagrodę od JET, a nie wpisał nr dowodu w oświadczeniu?

Tak.

Dzięki, strasznie mnie wkurzyły te nr dowodów i jeszcze z data wydania, przegięcie. Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

asantesana

#6263228 Napisano: 03.10.2016 11:46:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zapytam inaczej - czy ktoś dostał nagrodę od JET, a nie wpisał nr dowodu w oświadczeniu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6263191 Napisano: 03.10.2016 11:25:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Trochę zgłupiałam przy wypełnianiu oświadczenia do JETa (Hortex) - czy Wy wpisujecie tam nr dowodu i podpisujecie się, ze otrzymaliście już nagrodę?  emotka  Chyba zapomniałam już jak to u nich jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6262989 Napisano: 02.10.2016 21:22:52 w Kaufland konkursy
mahuska napisał(a):

http://www.fotosi...e9Kvrg_xhZlRW6lWdMm1

Możecie mi powiedzieć?? Dodać 000 przed numerem transakcji?? Nie mam pojęcia jak to wysłać....a tak się cieszyłam z kasy samoobsługowej emotka

Nie, przyjmuje kody 7 cyfrowe i 12 cyfrowe. Ty masz siedem, czyli ślesz bez dodawania zer. I usuń szybko zdjęcie zanim ktoś wykorzysta emotka Wyświetl w wątku >>
1 mahuska 0

asantesana

#6262988 Napisano: 02.10.2016 21:21:45 w Kaufland konkursy
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy macie zwrotki z budżetu? emotka

Sprawdź prefiks i numer, na początku były rozbieżności emotka

7036, tak? Była burza, może to jest przyczyną, poczekam jeszcze chwilę i wyśle jeszcze raz. Nienawidzę nie dostawać zwrotek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6262981 Napisano: 02.10.2016 21:06:57 w Kaufland konkursy
Czy macie zwrotki z budżetu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0