Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6262584 Napisano: 01.10.2016 12:29:23 w Biedronka
mia napisał(a):

Dla mnie i tak głównym curiosum jest, że nie ma rezerwy (z wyjątkiem samochodów), w związku z tym wszystkie "przepadnięte" nagrody capie w swe łapki organizator (do spółki ze sponsorem być może, ale to już mi lata i powiewa). emotka

Dokładnie, a że z loterii nie są wykluczane te same nr paragonów, to w ich łapkach zostanie całkiem sporo emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

asantesana

#6262580 Napisano: 01.10.2016 12:16:52 w Biedronka
mia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tak czytam i zastanawiam się jak to się ma do zapisu:
- Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Dojednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu
(...)

Najpewniej zabrakło tam słów każdego rodzaju/stopnia. To raczej jedyne sensowne wyjaśnienie i myślę, że jak im się urwą w poniedziałek telefony oraz zablokuje skrzynka mailowa, to to poprawią. emotka

Tez tak myślę, ale w kolejnym wklejonym przeze mnie cytacie pojedyncze zgłoszenie nie będzie brane pod uwagę przy kolejnym losowaniu, jeśli zostanie wylosowane, a jednocześnie może wygrać nagrodę I, II, II stopnia jednym paragonem. Jak?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6262573 Napisano: 01.10.2016 11:51:26 w Biedronka
poprostuanette napisał(a):

Dokumenty powinny zostać przesłane osobno do każdej nagrody, która miałaby zostać wydana
Laureatowi. Z wyjątkiem sytuacji w której Laureat wygrał więcej niż jedną nagrodę na tym
samym paragonie. 

Tak czytam i zastanawiam się jak to się ma do zapisu:
- Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Dojednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu
oraz
Na podstawie jednego zgłoszenia jeden Uczestnik może w ramach Loterii uzyskać prawo tylkodo jednej Nagrody I Stopnia, jednej Nagrody II Stopnia, jednej Nagrody III Stopnia oraz jednej
Nagrody IV stopnia.
Jeśli dane pojedyncze zgłoszenie zostanie wylosowane jako zwycięskie dlanagrody I, II, III stopnia lub rezerwowe dla nagrody I stopnia, nie będzie ono brane pod uwagęprzy kolejnym losowaniu.

Można więcej niż jedną, nie można, bierze udział we wszystkich losowaniach, czy tylko w jednym jeśli jest wylosowane? Dla mnie czarna magia - chyba tylko autor wie co miał na myśli i trzeba się dowiedzieć u źródeł.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6262253 Napisano: 30.09.2016 16:02:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No pokręci mnie przy tych loteriach, ile można  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6261834 Napisano: 29.09.2016 22:18:18 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

asantesana napisał(a):

teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wkurzam się bo chciałabym coś wygrać,bardzo lubię chwilę gdy podjeżdża kurier pod dom i daje mi paczusie emotka ale nie chce mi się brać udziału w konkach, no i jak żyć? emotka emotka

Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię emotka

Niestety jak rąsie kuriera wyciągają się po moje pieniążki za pobraniem emotka to już szanowny pan kurier, a raczej jego wizyta już mnie tak nie cieszy,no i jak żyć?

Jest jeszcze opcja "na krzywy ryj" - kurierzy ciągle zostawiają u mnie paczki dla sąsiadów - jest kurier, paczki dostaję, pieniędzy ode mnie nie biorą. emotka  

Eeeee jak to? Dostać cukierka i go nawet nie polizać??? 

A skąd wiesz, że nie liżę emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6261830 Napisano: 29.09.2016 22:10:22 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

joan napisał(a):

teodozja napisał(a):

Wkurzam się bo chciałabym coś wygrać,bardzo lubię chwilę gdy podjeżdża kurier pod dom i daje mi paczusie emotka ale nie chce mi się brać udziału w konkach, no i jak żyć? emotka emotka

Rób codziennie zakupy w internecie z dostawą rączkami kuriera DPD, listy przewozowe wklepuj na loterię emotka

Niestety jak rąsie kuriera wyciągają się po moje pieniążki za pobraniem emotka to już szanowny pan kurier, a raczej jego wizyta już mnie tak nie cieszy,no i jak żyć?

Jest jeszcze opcja "na krzywy ryj" - kurierzy ciągle zostawiają u mnie paczki dla sąsiadów - jest kurier, paczki dostaję, pieniędzy ode mnie nie biorą. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6260278 Napisano: 27.09.2016 08:57:07 w Biedronka
mia napisał(a):

taalvikki napisał(a):

co ja widzę?  emotka

czy ja nadal jestem na forum konkursowym, czy na forum wiejskich cwaniaków? 
czemu takie wpisy są tolerowane, skoro nawołują do oszustwa? kasę możesz dostać, jak rzeczywiście ci nie posmakuje, ale wiadomo, tutejsi bojownicy o uczciwość, kupują i zaraz biegną do kasy, by naściemniać, że syf, a kawę w domu ze smakiem konsumują. tfu.

ogarnijcie się ludzie, bo wasz pęd do pieniądza jest już chory. 

emotka emotka emotka
a) Jeżeli to piszesz do mnie, to sobie daruj, bo nie zamierzam kawy ani kupować w Biedronce, ani jej reklamować, by dostać jakowyś voucher.
b) Zwróć uwagę, że nie nawołuję do oszustwa, tylko do szczerego powiedzenia kasjerce, że kupuje się po to, by dostać zwrot.
Swoją drogą, nie wiem jak ktokolwiek mógł wziąć ten tekst na serio. emotka
c) Kieruj się trochę bardziej logiką, albo nie wiem - weź może na luz?
d) Miłego wieczoru. emotka

Żądza wpajania innym uczciwości niektórych tak zaślepiła, że nawet ironii nie są w stanie dostrzec  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6260177 Napisano: 26.09.2016 20:44:43 w TESCO konkursy
dang21 napisał(a):

Info ze strony wyprawkazazabawke.pl:

Szanowni Państwo,w trosce o dobro naszych zwycięzców informujemy, że
wydłużyliśmy termin odbioru nagród do dn. 3.10.2016 r.
włącznie. Zwycięzcy zostali poinformowani drogą
mailową o wygranej i sposobie odbioru nagrody.
Dziękujemy za udział w konkursie.

Czyli, że można już odbierać? Dostał ktoś od nich maila? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6259987 Napisano: 26.09.2016 15:48:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A co z Hortexem (Jet), nie do dzisiaj miały być wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6259253 Napisano: 23.09.2016 19:36:51 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Szukam sprawdzonego przepisu na sok z pigwy, chodzi mi o taki dobry z dodatkiem np. cynamonu, goździków, nie tylko zasypana cukrem pigwa. Ewentualnie jakieś konfitury z pigwy, nalewka, ale tez taka z przyprawami korzennymi.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6258858 Napisano: 23.09.2016 11:15:52 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
0 0

asantesana

#6257722 Napisano: 21.09.2016 14:44:18 w Kaufland konkursy
cc_investigator napisał(a):

asantesana napisał(a):

nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka

Gdybym miała oceniać po swoich hasłach, to obstawiłabym od najniższego stopnia do najwyższego. Ale wiadomo, mój gust nie znaczy gust jury emotka

Patrząc po moich, ja bym obstawiała od najlepiej ocenianych po najgorsze z puli wygranych emotka
Miło by było jakby zostali przy bezkodowym przyznawaniu, statystyka mi się od razu poprawiła emotka

Obstawiam moją wersję, bo samych bonów było tylko 100 i faktycznie najmniej osób wygrało w pierwszej turze - i tak obstawiam po swoich hasłach, ale pożyjemy zobaczymy  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6257703 Napisano: 21.09.2016 14:30:58 w Kaufland konkursy
nkba napisał(a):

joan napisał(a):

Czyli przed nami jeszcze odsłona trzecia = duety bonów  :)    

Nie targajcie z rozpaczy paragonów, nadal jest szans na nagrodę  :D   

Ciekawe czy lecą od najwyższego stopnia czy najniższego emotka

Gdybym miała oceniać po swoich hasłach, to obstawiłabym od najniższego stopnia do najwyższego. Ale wiadomo, mój gust nie znaczy gust jury emotka Wyświetl w wątku >>
1 sosna 0

asantesana

#6257605 Napisano: 21.09.2016 13:08:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Jak się ostatnio nie obrócić tam wiatr w oczy... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6257582 Napisano: 21.09.2016 12:53:47 w Kaufland konkursy
katrin1 napisał(a):

ja też nic nie mam, kolejna porażka u nich, nie znoszę tej agencji emotka

Jeszcze ślą, właśnie dostałam sms, bo już miałam walić głową o ścianę. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6256938 Napisano: 20.09.2016 10:31:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Macie zwrotki na orange z coca-coli? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6254884 Napisano: 15.09.2016 13:27:37 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Jaki tam spokój, zaraz będzie "wygrałeś 3 koła ratunkowe, a można tylko jedno, oddaj 2, najwyżej utoniesz!"

"Twoja nauczycielka wuefu twierdzi, że od czwartej klasy podstawówki potrafisz pływać - znalazłam na Twoim fejsie selfie cyknięte na środku jeziora! Oddawaj koło, łajzo!" emotka

"A na innym zdjęciu na fb widziałem puchar z zawodów pływackich, po co Ci to trzecie koło, inni tak bardzo marzyli, żeby go wygrać, a ty im zabrałeś!'  Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

asantesana

#6254875 Napisano: 15.09.2016 13:20:44 w Dyskusje o wynikach konkursu
ultrixx napisał(a):

Fajna, bezpretensjonalna fotka emotka  Autorom gratuluję! Nie przeszkadza mi, że zdjęcie w podobnym klimacie wygrało gdzieś indziej.

A dla sponsora mam radę: następnym razem rzućcie lepiej kilka tysięcy ologowanych toreb/ kubków/ kół ratunkowych czy poduszek, tak aby każdy kto tylko zechce wypełnił nimi pół piwnicy połowy powiatu i będzie spokój. Jakoś nie widzę, żeby w aktualnym konkursie Milki ktokolwiek dopatrywał się plagiatów, inspiracji, powiązań uczestnika z agencją, itp. Nagle ich tam nie ma?

I żeby było jasne - plagiatem się brzydzę. Tu go nie ma.

Jaki tam spokój, zaraz będzie "wygrałeś 3 koła ratunkowe, a można tylko jedno, oddaj 2, najwyżej utoniesz!" Wyświetl w wątku >>
1 czeko 0

asantesana

#6253698 Napisano: 13.09.2016 13:00:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

asantesana napisał(a):

Możecie mi podać link do konkursu w Netto? 

http://www.e-konk...192778/#.V9fbpDU72dQ
proszę emotka

dziękuje, no to wiem dlaczego nie mogłam znaleźć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6253695 Napisano: 13.09.2016 12:57:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Możecie mi podać link do konkursu w Netto?  Wyświetl w wątku >>
0 0