Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6252747 Napisano: 11.09.2016 10:45:56 w Kupię...
Kupię blender, modele i ceny proszę na pw. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6252740 Napisano: 11.09.2016 10:22:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy jest aktualnie jakiś konkurs na alkohol? Może być mocniejszy, może być piwo, nie mogę nic znaleźć  emotka

loteria  https://www.delik...luz-wakacje-z-zywcem

Wolę konkursy, ale to już coś, skoro i tak muszę kupić, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6252736 Napisano: 11.09.2016 10:08:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest aktualnie jakiś konkurs na alkohol? Może być mocniejszy, może być piwo, nie mogę nic znaleźć  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6252552 Napisano: 10.09.2016 10:42:53 w Dyskusje o wynikach konkursu
mia napisał(a):

monia676 napisał(a):

http://memoinfo.pl/news,main,63.html
teraz jakaś dziwna moda na "leżące" zdjęcia, a te z rowerem to w każdym konkursie widać, zmieniają się tylko gadżety

Według mnie ostatnie zdjęcie jest fantastyczne! emotka emotka
Nie wiem jak mogło dostać tylko nagrodę niespodziankę, a jakieś sztuczne inscenizacje a la "martwa natura", nagrody główne... emotka

Nagrodzenie zdjęcia dziecka w pieluchach i ze smoczkiem "idące" do szkoły z zamkniętymi oczami przekracza moje zdolności pojmowania wyborów jury.   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6252195 Napisano: 09.09.2016 14:17:14 w Kaufland konkursy
Domino123 napisał(a):

gosiulka28 napisał(a):

fakt, u mnie tez paragonu nie uświadczysz, wyjątkowo czysto się zrobiło. W zeszłym tygodniu udało mi się znaleźć paragon rzucony obok kasy na 70 zeta, uszczęśliwiona podniosłam, a na paragonie 4 zgrzewki Harnasia emotka

Też znalazłam paragon z piwami. Jednak artykuły są za 55 zl a piwa za 11 w sumie 66 zł. Mogę takim zagrać czy jak jest alko na paragonie to odpada?

Odpada. Na paragonie nie może być piwa ani papierosów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6252017 Napisano: 09.09.2016 11:23:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nelunia napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy macie zwrotki z Calgonu?

w tej samej minucie po wysłaniu zgłoszenia-T mobile

dzięki, u mnie w Play nie ma i zastanawiam się czy słać drugi raz. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6251978 Napisano: 09.09.2016 10:23:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy macie zwrotki z Calgonu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6251411 Napisano: 08.09.2016 10:37:15 w WC - rozmowy o wszystkim
trebor1 napisał(a):

To co? Był zniknął wątek paragonowy, teraz kciuków pod postami nie widzę, a wiadomo oddać palec... zresztą bez paragonowego to człowiek jak bez ręki emotka

Już się ucieszyłam, ale przecieram oczy i nadal widzę kciuki  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6247471 Napisano: 30.08.2016 10:17:37 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

A mnie wkurza to, że wczoraj miałam urodziny i prawie nikt o nich nie pamiętał (nawet narzeczony, siostra, brat, rodzice...). Jest mi bardzo przykro z tego powodu, tym bardziej, że ja zawsze o nich pamiętam, chociaż moja pamięć też jest ulotna i często muszę się wspomagać kartkami. emotka
Facebook im nie przypomniał, (bo nie mam tam powiadomienia) takie czasy.

Gdyby mój narzeczony nie pamiętał o moich urodzinach to chyba przestałby nim być emotka   Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6247311 Napisano: 29.08.2016 22:14:56 w Wkurza mnie...
zdolnabestia napisał(a):

Dzięki wątkowi "Paragony" wszystko jest w jednym miejscu, przed jego otwarciem handel paragonami odbywał się gdzie popadnie. Obawiam się, że po zamknięciu tego wątku wróci bałagan, ludzie nadal będą nimi handlować. Macie jakieś pomysły na rozwiązanie tego problemu? Całkowicie zakazać paragonowych ogłoszeń?

Tak, dać dostęp do wątku paragonowego osobom, które dodają po 3 konkursy, najlepiej z dłuższym stażem niż jeden dzień. Dzięki temu skończy się zakładanie nowych kont przez starych konkursowiczów tylko po to, żeby kupić paragon.    Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6245704 Napisano: 24.08.2016 22:58:38 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

edzia21 napisał(a):

2. Aby wziąć udział w danym Etapie Konkursu, Uczestnik powinien w trakcie trwania tego Etapu

Przecież oni w regulaminie AŻ podkreślili ten aspekt, więc nie wiem z czym macie problemy...

Bo wiesz, przypuszczam (choć dla mnie sprawa jest też raczej jasna właśnie przez to podkreślenie w regulaminie), że zastanawiać może to, czemu w regulaminie nie ma jasno określonego zakazu (jak często bywa), że w kolejnych etapach paragony z poprzednich na pewno udziału wziąć nie mogą. emotka

Bruce, jeśli jadąc samochodem widzisz znak nakazu skrętu w prawo, to też szukasz drugiego zakazującego skręt w lewo? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6245154 Napisano: 23.08.2016 22:30:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W regulaminie jest Góralska jako adres organizatora i trochę zgłupiałam. Ktoś coś wie na ten temat?
Ps. Potem jest powtorzony adres na jaki trzeba wysłać, czyli na Góralską - ku przestrodze tym, którzy z rozpędu zaadresują na Tatrzańską. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6245150 Napisano: 23.08.2016 22:28:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ja dobrze widzę, ze teraz się wysyła oświadczenie do Albedo na Góralską, już nie na Tatrzańską? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6245146 Napisano: 23.08.2016 22:19:25 w SZUKAM....
sylzab2294 napisał(a):

toka napisał(a):

defed napisał(a):

Szukam osób, które wygrały kiedyś skutery, bo chcę się dowiedzieć jak były zapakowane pojazdy na czas transportu oraz jaki kurier dostarczył Wasze nagrody i czy wcześniej trzeba było rejestrować pojazdy oraz czy kluczyki przesyłane były osobną paczką.

skuter przyjechał specjalnym samochodem-był w nim przymocowany jakimiś linami,na stojąco.

Zanim dostaniesz skuter, najpierw dostaniesz papiery i musisz go zarejestrować...
Pilnuj żebyś dostała protokół przekazania nagrody, bo w komunikacji odeślą Cię z kwitkiem.

Ja nie rejestrowałam, skuter przyjechał samochodem, nie poruszał się w ruchu drogowym. Kupiec sobie rejestrował jako pierwszy właściciel.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6245038 Napisano: 23.08.2016 19:04:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki z "Odkryj Grecję" DC z 19.08? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6244011 Napisano: 21.08.2016 23:23:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bzowapani napisał(a):

No tak tylko czy to później przejdzie?

Przejdzie, nie bój żaby  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6243993 Napisano: 21.08.2016 22:13:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
majchrowski napisał(a):

pablo75 napisał(a):

majchrowski napisał(a):

Pomocy - nie przyjmuje mi sms'a konkursowego z Kauflandu pisze Błędny format a wszystko wpisuje jak należy. Konk RIO

Wpisuj wszystko dużą literą,też miałem problem.

Nie pomogło

Bo wielkość ma znaczenie, ale nei liter w tym przypadku. Prawidłowy format to:
PROCTER.xx-xxx.xxxxxxxxxxx.Odpowiedź, gdzie najpierw wpisujesz kod sklepu z myślnikiem, potem nr systemowy, który masz na dole. Jeśli zamiast systemowego masz nr transakcji 7 cyfr, to wpisujesz ten. W innym przypadku udzielę kolejnych wskazówek emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6243965 Napisano: 21.08.2016 20:50:43 w Wkurza mnie...
Odebrałam dzisiaj piłkę z podpisem Lewandowskiego z konkursu w Kauflandzie, miała być na prezent dla fana piłki, ale gdy zobaczyłam te 4 czy 5 kresek szumnie nazywanych podpisem, to poczułam się zażenowana... Gdzie mój bon? Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

asantesana

#6243778 Napisano: 21.08.2016 09:36:04 w Kaufland konkursy
tereniagno napisał(a):

asantesana napisał(a):

mia napisał(a):

Mam dwa pytania:
1) Czy tylko u mnie strona Kaufland się tak wiesza, że praktycznie się na nią wejść nie da? emotka
2) Czy w aktualnej gazetce brak krzyżówki, czy też ja dostałam jakiś wybrakowany egzemplarz? emotka

1. U mnie działa
2. Jest krzyżówka jak zwykle

Mam gazetkę w domu i nie ma w ostatniej ulotce krzyżówki żadnej,więc nie wiem co y masz za ulotkę.Na stronie Kauflanda też nie ma.emotka

No kurka chyba mi się nie przyśniła ta krzyżówka  emotka  W gazetce krzyżówka nr 33 18-24.08. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6243610 Napisano: 20.08.2016 13:14:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bluegirl napisał(a):

asantesana napisał(a):

edzia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Zapytam jeszcze tu, bo potrzebuję szybko informację - Czy ktoś może mi przypomnieć co robiło się w przypadku 6 i 8 cyfr w numerze systemowym/transakcji w konkursie "Troszczymy się..."? Dopisywało się zera na początku?

W 6 dodajesz 1 zero. W przypadku 8 cyfr dodajesz 4 zera emotka

Czyli tak jak myślałam, dziękuję. 

Mnie w przypadku 8 cyfr Pani z agencji poinformowała, żeby wysłać jak jest, bo mimo zwrotki że błędny format, to sms i tak w bazie się zapisze.  Choć nie przekonuje mnie takie wyjaśnienie za bardzo

Chyba też mnie nie przekonuje i dopiszę zera emotka Wyświetl w wątku >>
0 0