Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6226713 Napisano: 08.07.2016 10:43:39 w Informują
Adidas Tesco dzwoni z torbami - "Mój ulubiony sport". Podobno główne już rozdane.
Tel. 508 XXX XXX Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6226651 Napisano: 08.07.2016 09:28:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Nie zawsze dochodzą maile z informacją o wygranej, więc raczej tu jest problem. 

Raczej nie, bo jest lista i jeśli ktoś widzi się na liście, a nie dostał maila to się upomina. Takie przypadki mogą być pojedyncze. 
koper - ale przecież jak raz przyznali pufę to drugi raz nie dadzą na to samo nazwisko, bez hec. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6226587 Napisano: 07.07.2016 23:14:29 w SZUKAM....
ziemniak121 napisał(a):

Pomoże ktoś wygrać pufę? Wydaje mi się, że mam na prawdę dobre hasła, ale chyba mnie nie lubią....więc szukam weny u Was.

Pomogę - skoro masz na prawdę dobre hasła, to jeszcze napisz na konkurs dobre i wygrasz  emotka Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0

asantesana

#6226536 Napisano: 07.07.2016 21:18:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

arya napisał(a):

malinka90 napisał(a):

Miałam ostatnio przerwę w konkursach, ale jeszcze załapałam na Lay's (wczoraj poszło zgłoszenie). Oni informują na bieżąco? Zgłoszenia z wczoraj są dziś nagradzane? Jak wygra się pufę to tym samym zgłoszeniem można wygrać jeszcze tv?

Ostatnio informują na bieżąco, jak wygrasz pufę, masz szansę na TV.

wczorajszy dzień 74 będzie jutro, niech mnie ktoś poprawi, jeśli się mylę

Dzień 74 jest dzisiaj. A czy wyniki będą jutro to tylko Lidka wie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6226149 Napisano: 07.07.2016 09:39:33 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

ondine napisał(a):

donia7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Wkurza mnie wprowadzenie lajków na forum, jeden facebook mi wystarczy. 

no bez sensu emotka

Macie rację, dziewczyny, daję Wam po łapce w górę emotka
A tak serio - to faktycznie niepotrzebne... Czemu to służy? Przychodzą z tego jakieś powiadomienia?

To jest "zgadzam się z Tobą" dla leniwych emotka  Po co pisać, jak można dać łapkę w górę emotka

I nie wiedzieć kto się ze mną zgadza, a kto nie? Nowa forma demokracji  emotka Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6226137 Napisano: 07.07.2016 09:25:15 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wprowadzenie lajków na forum, jeden facebook mi wystarczy.  Wyświetl w wątku >>

asantesana

#6225768 Napisano: 06.07.2016 13:50:13 w PLAGIATY
poprostuanette napisał(a):

asantesana napisał(a):

Odpisali ze uczestnik zaakcpetował regulamin i nie usuna mojego zdjecia tego cżłowieka. Nawet im uduowodniłam wysyłać oryginały zdjeć emotka

O kurka, chyba bym pogryzła. A na pewno napisałabym gdzie się da - do sponsora, organizatora (jeśli to ktoś inny).
Bezczelność organizatorów nie zna granic, bo plagiaty będą zawsze przy takim przyzwoleniu. 

postraszyłam sądem że nikt nie bedzie korzystał z mojej pracy emotka  a Oni ze nie ich sprawa ale usuną skoro będzie mi z tym lepiej

Widziałam wiele, ale pewne rzeczy mi się we łbie nie mieszczą... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6225609 Napisano: 06.07.2016 11:15:30 w PLAGIATY

Odpisali ze uczestnik zaakcpetował regulamin i nie usuna mojego zdjecia tego cżłowieka. Nawet im uduowodniłam wysyłać oryginały zdjeć emotka

O kurka, chyba bym pogryzła. A na pewno napisałabym gdzie się da - do sponsora, organizatora (jeśli to ktoś inny).
Bezczelność organizatorów nie zna granic, bo plagiaty będą zawsze przy takim przyzwoleniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6225310 Napisano: 05.07.2016 19:12:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
weronkaa84 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

weronkaa84 napisał(a):

Mam pytanko, widzę się na liście puf Lays z 69 dnia, a maila nadal brak emotka Ktoś z Was też jeszcze czeka na maila ?

Sprawdź spam...;) raczej wszystkie maile z tego dnia poszły. Mail z 69 (10:24)

Też nie ma emotka

Ja też nie mam z 69 dnia i też onet. Daj znać, gdyby się coś wyjaśniło. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6225192 Napisano: 05.07.2016 16:15:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Chyba moje najfajniejsze przygody w życiu miały miejsce, lub zaczynały się w pociągu (bez podtekstów) emotka  Nie wiem dlaczego, ale przyciągam nietuzinkowych ludzi i zawsze się coś dzieje. A apropos bezpieczeństwa, wracałam kiedyś nocnym z Berlina, strasznie zmęczona, rano miałam iść do pracy prosto z pociągu. nagle z mojego przedziału wszyscy wysiedli, zostałam sama. Czułam się trochę nieswojo, ale plecak włożyłam pod głowę, buty zdjęłam, bo pomyślałam, ze w razie czegoś drugie mam w plecaku, wyłożyłam się jak długa i kimam. Na kolejnej stacji wsiadł starszy pan, poczułam się jeszcze bardziej nieswojo, ale cóż, zmęczenie zrobiło swoje. Ale przebudzając się dostrzegłam jak ten pan się mną opiekuje, przymyka drzwi, żeby nie było hałasu, a gdy się zasłonki odsunęły i z korytarza na moja twarz padło światło szybko sie zerwał i zasłonił zasłonki. Rozczulił mnie bardzo emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224749 Napisano: 04.07.2016 18:03:20 w Kupię...
Kupię voucher do biura podróży oraz do Spa z możliwością wykorzystania w Sudetach.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224696 Napisano: 04.07.2016 16:33:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

asantesana napisał(a):

Coś mi się zdaje, ze już Ci tłumaczyliśmy, ze to nie był konkurs dziecięcy, autor miał być pełnoletni  emotka

Nie, to nie mi emotka Wiem, że regulamin nie mówił o tym, że to konkurs wyłącznie dla dzieci emotka

A to przepraszam, była o tym dyskusja, widocznie pomyliłam osoby  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224668 Napisano: 04.07.2016 16:14:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

kalka napisał(a):

nkba napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tago - ulubiony zwierzak - czy tylko do jednej osoby zadzwonili czy wszyscy poinformowani?  emotka

też się zastanawiam właśnie... emotka

Łączę się z Wami w bólu Dziewczynyemotka Wszyscy laureaci poinformowani  emotka
Na pocieszenie: mieli w Tago spore dylematy, które prace wybrać   emotka  

Ciekawe czy uwzględnili te, które wpłynęły dzień później (tak jak praca mojej córci) z powodu zawalonej skrzynki emotka Przy takich  konkursach na dziecięcy rysunek to wcale się nie dziwię, że wybór był trudny... Bo dziecięce rączki i pomysły potrafią czynić cuda emotka

Coś mi się zdaje, ze już Ci tłumaczyliśmy, ze to nie był konkurs dziecięcy, autor miał być pełnoletni  emotka
I tez się zastanawiam, czy w ogóle były brane pod uwagę te prace dostarczone później z powodu przeciążenia skrzynki i czy przypadkiem nie nagrodzili prac przestrzennych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224635 Napisano: 04.07.2016 15:37:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

nkba napisał(a):

asantesana napisał(a):

Tago - ulubiony zwierzak - czy tylko do jednej osoby zadzwonili czy wszyscy poinformowani?  emotka

też się zastanawiam właśnie... emotka

Łączę się z Wami w bólu Dziewczynyemotka Wszyscy laureaci poinformowani  emotka
Na pocieszenie: mieli w Tago spore dylematy, które prace wybrać   emotka  

Marne pocieszenie...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224625 Napisano: 04.07.2016 15:18:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Tago - ulubiony zwierzak - czy tylko do jednej osoby zadzwonili czy wszyscy poinformowani?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224476 Napisano: 04.07.2016 11:54:00 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś mógłby mi polecić fajny, niedrogi nocleg w Bieszczadach? Potrzebuję pokoje dwuosobowe z łazienkami, miło by było móc zrobić grilla.   

W tym roku ponownie jadę tutaj:

http://siedliskomoczarne.pl

emotka

Uważam, że jest megatanio, bo 60 zł/osoba, ALE kuchnia dostępna dla gości (ze zmywareczką!)
Dodatkowe plusy: bliskość szlaków. Dom leży w sercu gór, a nie kłamliwe 100 km od nich "w otulinie" emotka

W cenniku do 14.07 widzę 45 zł, zadzwonię i dopytam, bo to byłaby fajna cena a i na bliskiej odległości do szlaków mi zależy. Byle miejsca były. Dzięki!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6224464 Napisano: 04.07.2016 11:27:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś mógłby mi polecić fajny, niedrogi nocleg w Bieszczadach? Potrzebuję pokoje dwuosobowe z łazienkami, miło by było móc zrobić grilla.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6223460 Napisano: 30.06.2016 23:52:26 w Sport
Strasznie mi żal Kuby, ale i tak brawo chłopaki!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6223433 Napisano: 30.06.2016 23:15:34 w Sport
czy tylko mnie brzuch boli? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6223230 Napisano: 30.06.2016 16:08:59 w WC - rozmowy o wszystkim
Gdyby ktoś miał wątpliwości kto dzisiaj wygra, polecam obejrzeć (tylko do końca):
http://sport.inte...ypuje-wy,nId,2226241
Coś mi się zdaje, ze Portugalia nawet nie wyjdzie na boisko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0