Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6223155 Napisano: 30.06.2016 14:38:34 w WC - rozmowy o wszystkim
stamp2 napisał(a):

kumulacja napisał(a):

stamp2 napisał(a):

Jest jakis konkurs gdzie trzeba kupić leki chroniace przed zawałem?emotka

Nie ma obecnie konkursów z mocnym alkoholem emotka

emotka o matko jak przeżyć mecz?emotka emotka

Iść na zakupy konkursowe, sklepy będą puściutkie emotka  Można tez zrobić jakieś spięcie w domu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6218753 Napisano: 22.06.2016 17:06:43 w Wkurza mnie...
darekgryko, zamiast się wkurzać zanim zagrasz przemyśl z kim warto współpracować, szkoda energii na takich ludzi, a i tak nie docenią.
Odnośnie zaglądania co to się kupiłoo/wygrało, miałam z rodziną podobnie. Aż pewnego dnia przy obiedzie u mnie siostrzeniec stwierdził z całym przekonaniem patrząc na coś spożywczego, że pewnie też wygrałam. Najpierw zagotowałam, a potem odpowiedziałam, że no pewnie i ziemniaki też wygrałam, właśnie przyniósł kurier, dlatego dostaną na obiad, inaczej jedliby ryż. Aluzju paniali.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6217630 Napisano: 21.06.2016 09:27:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek, napisał(a):

czy w C4 na ten konkurs palmolive mozna kupic zel meski czy tylko dmaskie biora udzial bo tam pisze niby dowolny ale wole sie upewnic

Trampek, nie przesadzasz? Czytasz, że dowolny i jeszcze musisz się upewniać? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6217270 Napisano: 20.06.2016 17:04:10 w Wkurza mnie...
darog napisał(a):

wygrałem kiedyś na adres ciotki rower Nivea..
uprzedziłem, że przyjedzie..
myślałem że już taką nagrodę to ja sobie wezme (kosmetyki, kawy jej oddawałem) liczyłem, że może kiedyś na tak wyjątkowe dane osobowe wygram jakiś konkret...

ZONK. a ona do mnie: Ty wiesz Darek, to ja ci te 30 zł za paragon zwrócę,, bo to jednak rower przywiozą.. Zostawiłem,..żeby ta ciotka jeszcze kiedyś mi czekolade kupiła,.. wszystkim trzeba - dawała. Darkowi nie- bo on zaradny, on ma...

To to jeszcze nic. Dzisiaj ciocia do mnie tekst: ty Darek dla siebie to i koszulki i blendery i TV, a dla nas to tylko kosmetyki i czekolady...

Ile to ja mam propozycji.. Wygraj im! A oni WTEDY za paragon dadzą..

I tekst jak już wygram coś raz na pół roku. "ty to masz szczęście/farta" ! Normalnie siedziałem sobie na ławce w parku, patrzyłem w niebo, nic nie robiłem i cyk kurier mi ni stąd ni zowąd paczke do domu przywiózł..

Darek, to może pograsz na moje nazwisko, zwrócę Ci za paragon jeśli wygrasz emotka
A serio, pamiętaj, ze rodziców się nie wybiera, ale ciotki już można, po co Ci taka?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6216627 Napisano: 19.06.2016 15:23:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
boher401 napisał(a):

Cześć, ma ktoś problem z wysłaniem sms do Kaufland troszczymy się o.. Format sms to KAUFLAND.XX-XXX.XXXXXXXXXXXX.Odpowied

Wpisywałem numer systemowy z myślnikami, bez myślników, numer transakcji, po odpowiedzi kropkę, bez kropki, z wykrzyknikiem i cały czas błędny format sms.. ma ktoś jakąś radę emotka ?

Za dużo kombinujesz. Nie możesz mieć jednocześnie nr systemowego i nr transakcji, ten lub ten jest na paragonach z różnych sklepów. Po co wpisywać z myślnikami, skoro w formacie ich nie ma - myślnik jest tylko przy kodzie pocztowym. Spróbuj jeszcze raz dokładnie tak jak podałeś we wzorze emotka  KAUFLAND kropka kod pocztowy z myślnikiem kropka nr systemowy lub nr transakcji (7 lub 12 cyfr) kropka odpowiedź. Powodzenia!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6216447 Napisano: 18.06.2016 13:11:04 w Dyskusje o wynikach konkursu
edzia21 napisał(a):

Ale tam nie chodziło o jedno auto... tylko o jakiś 100 wypasionych egzotycznych wycieczek + 3 auta na koniec. Nie wiem jaka to była loteria i kiedy, bo loterii nie śledzę. Być może wtedy nawet jeszcze  nie bawiłam się w konkursy. Wątpię, że koloryzował emotka

No zapewne on nie koloryzował  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6216443 Napisano: 18.06.2016 13:01:38 w Wkurza mnie...
Ktoś tu ostatnio biadolił, ze to świństwo wyrzucać laysy do kosza, przecież można rozdać, inni się ucieszą. No to taka sytuacja - zrobiłam dzisiaj mały zapas, a jako, ze nie jem chipsów dzwonie do siostrzeńca, który je uwielbia, żeby podjechał po nie (jeździ dużo na rowerze), przesypię mu do czegoś, ale nie bardzo może, bo gra na komputerze, a poza tym kondycja mu siadła bla bla... Dzwonię do drugiej osoby bliżej, nie bardzo może podejść, może w poniedziałek, ale do poniedziałku to już bez opakowania nie teges. Trzecia osoba nie odbiera, bo w weekendy to ona się resetuje i nie rozmawia z ludźmi.
Kosz na śmieci przynajmniej mnie nie wkurza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6216394 Napisano: 18.06.2016 09:19:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś mógłby mi podpowiedzieć, czy aktualnie w Laysach (pufy) wygrywają rymy czy proza? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6216352 Napisano: 17.06.2016 22:44:21 w Sport
Do dziś nie przyszłoby mi do głowy, że można narobić takiego bagna własnej drużynie... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6214764 Napisano: 15.06.2016 15:48:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

mdepfs napisał(a):

mdepfs napisał(a):

Czy dobrze czytam, że do Helleny nie trzeba mieć paragonu??

i czy w opisie jest jakiś limit znaków?? 

A co to za konkurs ?

Otóż to, co to za konkurs? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6213545 Napisano: 14.06.2016 13:11:40 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Kolega dobrze mówi - nie pojmuję, jak mogłaś nie zakupić siekiery w Brico emotka

Nie ma u mnie Brico, a przypiliło mnie, chcę szybko emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6213458 Napisano: 14.06.2016 12:36:24 w Wkurza mnie...
No przynajmniej się dzisiaj uśmiechnęłam czytając Wasze wpisy emotka
79magda - cheetosy na wycieraczce nie przejdą, mam kamerę w bloku, akurat w stronę jego drzwi
stamp2 - padłam emotka  A jest konkurs na piłę spalinowa?
zaczytana-pola - on mi kiedyś puścił składankę disco polo, bez wyjścia z domu się nie udało przeżyć...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6213443 Napisano: 14.06.2016 12:24:25 w Wkurza mnie...
Kiciunia21 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś będzie mi robił zakupy konkursowe, gdy zabiję sąsiada i pójdę siedzieć?  emotka

Ja emotka A co przeskrobał? emotka

To nieobdarzony talentem, przygłuchawy śpiewak operowy, który w domu męczy swój głos i uszy sąsiadów. Myślę o zakupie siekiery... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6213403 Napisano: 14.06.2016 12:04:23 w Wkurza mnie...
Czy ktoś będzie mi robił zakupy konkursowe, gdy zabiję sąsiada i pójdę siedzieć?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6213268 Napisano: 14.06.2016 09:57:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mysia napisał(a):

dang21 napisał(a):

W końcu dzwoni Belvita Leclerc emotka  Może i do mnie dziś zadzwoniemotka

Juz Leclerc? A ja wciąż czekam na auchan  emotka

Ja też jeszcze czekam na Auchan. Czy dzwonił do kogoś już małopolski przedstawiciel? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6212642 Napisano: 13.06.2016 10:06:56 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

PS: Szukam sposobu na przyspieszenie znikania siniaka, jest aktualnie w fioletowym kolorze z żółtą otoczką. Da się coś zrobić? emotka

Jako osoba, której siniaki robią się chyba nawet z powietrza polecam apteczne maści/żele z arniką.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6212488 Napisano: 12.06.2016 21:40:21 w Sport
Ale Ukraina ma pecha, ja nie mogę...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6212217 Napisano: 11.06.2016 22:02:15 w Sport
Wszystkie transmisje będą na ZDF (kanał 245) jeśli ktoś ma NC+ Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6210082 Napisano: 08.06.2016 13:22:49 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

Wniosek do szefa po prostu przemilczę emotka Jak działa świat rozumiem niestety aż za dobrze, dlatego wiem, że nie działa on najlepiej (delikatnie mówiąc). Nikogo nie wyzywam, każdy to odbierze jak chce, jeden bardzo osobiście (ciekawe dlaczego), po innym to spłynie emotka Jeżeli napiszesz na przykład, że wszyscy kradną, nie będę ci odpisywał, bo i po co, skoro mnie to nie dotyczy emotka

Wnioskując z tego i wcześniejszego wpisu o moim emocjonalnym i osobistym odbiorze Twojego posta spieszę z wyjaśnieniem: TO BYŁA IRONIA i nic a nic mnie nie obchodzi co ktoś obcy o mnie i o moim konkursowaniu myśli, dla mnie liczy się tylko moja hierarchia wartości i mój własny, długo wypracowywany kodeks moralny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209951 Napisano: 08.06.2016 11:05:58 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

Będzie jazda, ale... Wkurzają mnie osoby "chore na konkursy". Nieważne co, nieważne jak. Przyda mi się, czy nie, gram! Chodzi mi o takie sytuacje, teoretycznie, przykładowo: Jest konkurs z fajną nagrodą. Coś idealnie dla mnie, coś co bardzo chciałbym wygrać. Nie wygrywam, zdarza się, normalna rzecz. Ale potem czytam, że wygrał ktoś komu do niczego nagroda się nie przyda i od razu oferuje ją na sprzedaż. Nosz k... Albo jeszcze lepiej ktoś wygrywa po kilka takich samych nagród. Dla mnie to choroba psychiczna i zwykłe świństwo, nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Bo czy normalna jest postawa: cera mi poleciała, ale jem te chipsy na kilogramy (jak nie je i wyrzuca to jeszcze gorzej), bo muszę wygrać? Paranoja! Wiele jest podobnych przykładów, sami dobrze o tym wiecie. na przykład zabieranie biletów na euro komuś kto o nich marzy choć na pewno się nie pojedzie. Ale przecież sprzedam komuś, kasa kasa kasa. Oczywiście święty nie jestem, zdarzyło mi się raz czy dwa zagrać o coś co mi nie było potrzebne, ale od nałogu jestem o lata świetlne. Ile osób może tak z czystym sercem o sobie powiedzieć? Tak, wiem, też mogę tak robić, po prostu zazdroszczę, gdybym być najlepszy (mądrzejszy, sprytniejszy, inteligentniejszy, kreatywniejszy) to bym wygrywał. Jasne emotka

Dowiedziałam się, że jestem:
- chora na konkursy
- chora psychicznie
- świnia
- prezentuję nienormalną postawę
- jestem paranoikiem
- zabieram nagrody tym, którzy o tym marzą
- nie mogę nic o sobie powiedzieć z czystym sercem
I kurka w dodatku wcale się tego nie wstydzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0