Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6209711 Napisano: 07.06.2016 19:59:12 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

"Dorobek" ostatnich dni, w porządku chronologicznym:
d) Smolar znowu dał ciała, tym razem tworząc dwa różne regulaminy do akcji w Hebe, więc wychodzi na to, że straciłam godzinę, aby zrobić zakupy do konkursu, w którym nie wzięłabym udziału wiedząc o smolarowych błędach. Najwidoczniej tam również zatrudnieni są ludzie-delfiny, co czasami wychodzą na gorszym ułomków, niż grupa docelowa ich akcji promo.

Teraz to mnie potelepało, bo ja słałam zgłoszenia z nr paragonu tracąc na podróż do Hebe zdecydowanie więcej niż godzinę. Smolar ostatnio tak daje ciała na prawo i lewo, że niedługo sam szkielet z niego zostanie...   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209580 Napisano: 07.06.2016 17:10:20 w Wkurza mnie...
aga17, ostatnio był na ten temat program. Babka (chyba Angielka) zakochała się własnie w jakimś takim żołnierzu na misji - poznali się internetowo po takim mailu. Potem chciał do niej przyjechać, ale żeby mógł, to musiała wpłacić jakąś kasę na ubezpieczenie, potem pisał już do niej jego przełożony, wysyłała coraz więcej kasy. W pewnym momencie chciał telefon, żeby móc do niej zadzwonić i babka na poczcie odmówiła przyjęcia, ponieważ paczka miała iść do Nigerii (tak tak, mimo, że on był w Libii czy Afganistanie). Zakochana i tak znalazła sposób, żeby mu ten telefon posłać. Coś ostatecznie jej się nie spodobało, wynajęła detektywa i szybko okazało się co to... nowy sposób na oszustwo, na zakochanych.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209557 Napisano: 07.06.2016 16:51:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A tak serio serio - nikt nie wygrał ani obaga ani eventim?
Może puścili dopiero kosmetyki.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209552 Napisano: 07.06.2016 16:44:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Byle co to ten zestaw za 15 zł? emotka
u mnie nawet byle czego brak.

Nie, nagroda muzyczna wpadła, czyli "Mniej niż zerooo..." emotka

To zdecyduj się - piszesz, ze trzy nagrody, a teraz jeszcze czwarta muzyczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209546 Napisano: 07.06.2016 16:40:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Ma ktoś coś innego z Hebe Carefree oprócz kosmetyków?

Ja mam i to nawet trzy nagrody: psinco, jajco, byle co... emotka

Byle co to ten zestaw za 15 zł? emotka
u mnie nawet byle czego brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209538 Napisano: 07.06.2016 16:35:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ma ktoś coś innego z Hebe Carefree oprócz kosmetyków? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209508 Napisano: 07.06.2016 15:56:33 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

bethan napisał(a):

giulietta napisał(a):

ktoś robi np. logo ptaszka Dove, potem wysyła pomarańczowego na Orange, magenta na T-mobile, zielonego na Kamis itp.... tak to nie działa

Ależ to zupełnie inna sytuacja, bez jaj.

Bethan nie zaglądaj z ciekawością przez dziurkę od klucza do tego świata, bo jak Cię pochłonie to niczym Kraina Czarów Alicję. No, chyba, że pragniesz doświadczyć dziwów z alternatywnej rzeczywistości emotka

Tak, ciężko wyrwać się rzeczywistości po drugiej stronie lustra.... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209391 Napisano: 07.06.2016 14:01:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

A śmialiście się, jak Wam o tym pisałam emotka

Ciekawe, czy wygra też jakiś emigrant z Holandii, niejaki Hooy van Wdoopen emotka

On to nie wiem, ale ponoć jego szwagier teraz pisał - niejaki Kij van Vbarry emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6209183 Napisano: 07.06.2016 10:19:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

Dostał ktoś odpowiedź w sprawie rysunkowego zwierzakowego konkursu z Biedronki??

Podbijam, ja nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6208576 Napisano: 06.06.2016 15:22:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
poprostuanette napisał(a):

https://www.faceb...p;type=3&theater

nasza ulubienica emotka

Jednym słoma z butów wystaje, innym tektura z głowy... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6208300 Napisano: 06.06.2016 10:02:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
onlyrybka napisał(a):

karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ale że co, w niedzielę tuż przed północą konczyliscie rysunek emotka  ja już się nauczyłam aby zgłoszenia konkursowe wysyłać na kilka dni przed końcem.  Nie raz były hocki klocki z wysyłką e maili konkursowych ostatniego dnia emotka

Nie, nie przed północą kończyliśmy rysunek, ale o 22 wypełnialiśmy (czytaj ja) dokumenty i już nie można było wysłać. I ja nie mam problemu, bo mieściłam się w regulaminowym czasie, to oni go mają. A Ty masz z tym jakiś problem? 
Ewusia, to nie był konkurs dla dzieci tylko dla osób pełnoletnich. 

asantesana będziesz z nimi się kontaktowała w tej sprawie?

Wysyłam zaraz ponownie maila z informacją dlaczego dzisiaj. Jeśli wróci to się zastanowię co dalej.

Ale na tego samego??? Ja słałam już po północy maila z info że nie dochodzi ale nawet takiego bez załączników od razu cofnęło....

Bo po północy jeszcze nie pracowali emotka  Teraz dochodzą, ślijcie z wyjaśnieniem.
Czy ktoś dzwonił do nich pytać, czy wezmą te prace pod uwagę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6208287 Napisano: 06.06.2016 09:53:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

asantesana napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

Ale że co, w niedzielę tuż przed północą konczyliscie rysunek emotka  ja już się nauczyłam aby zgłoszenia konkursowe wysyłać na kilka dni przed końcem.  Nie raz były hocki klocki z wysyłką e maili konkursowych ostatniego dnia emotka

Nie, nie przed północą kończyliśmy rysunek, ale o 22 wypełnialiśmy (czytaj ja) dokumenty i już nie można było wysłać. I ja nie mam problemu, bo mieściłam się w regulaminowym czasie, to oni go mają. A Ty masz z tym jakiś problem? 
Ewusia, to nie był konkurs dla dzieci tylko dla osób pełnoletnich. 

asantesana będziesz z nimi się kontaktowała w tej sprawie?

Wysyłam zaraz ponownie maila z informacją dlaczego dzisiaj. Jeśli wróci to się zastanowię co dalej. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6208284 Napisano: 06.06.2016 09:49:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

Ewusia, to nie był konkurs dla dzieci tylko dla osób pełnoletnich.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6208201 Napisano: 05.06.2016 23:59:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

golocia napisał(a):

asantesana napisał(a):

gryszelm napisał(a):

szczupak napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

czy ktoś wysyłał dzisiaj zgłoszenie na konkurs ciasteczek tago z biedry??
dostaję zwrotkę, że wiadomość nie dotarła :-/
jak to obejść?
pomoże ktoś?

no właśnie mam to samo i nie wiem co tu zrobić z tym fantem

Albo im się skrzynka zapchała, albo macie za duże rysunki, oni w regulaminie ściśle określili wagę i wymiary moze trzeba zmniejszyć.

I ja nie dam rady wysłać... maja zapchana skrzynkę, wysłałam maila test i też nie przeszedł. Trzeba do nich jutro pisać, to nie nasza wina. Ale jestem zła...

ja tez!!!!!!!!!!!!!

Ja wysyłałam rysunek w piątek i chyba wszystko było ok, bo nie dostałam żadnej zwrotnej odpowiedzi żeby mail nie dotarł..

No bo im się zapchała skrzynka przez weekend, spodziewali się 10 prac??? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6208191 Napisano: 05.06.2016 23:37:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

szczupak napisał(a):

wojowniczka napisał(a):

czy ktoś wysyłał dzisiaj zgłoszenie na konkurs ciasteczek tago z biedry??
dostaję zwrotkę, że wiadomość nie dotarła :-/
jak to obejść?
pomoże ktoś?

no właśnie mam to samo i nie wiem co tu zrobić z tym fantem

Albo im się skrzynka zapchała, albo macie za duże rysunki, oni w regulaminie ściśle określili wagę i wymiary moze trzeba zmniejszyć.

I ja nie dam rady wysłać... maja zapchana skrzynkę, wysłałam maila test i też nie przeszedł. Trzeba do nich jutro pisać, to nie nasza wina. Ale jestem zła... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6206313 Napisano: 02.06.2016 18:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Nadal brak młynka KAMIS emotka  czy ktoś jeszcze nie dostał go?

U mnie brakuje wszystkich, zaczyna mnie to wkurzać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6206201 Napisano: 02.06.2016 15:36:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marilla napisał(a):

i mam pytanie- czy osoboa która wygrała głowna z konkursu kamis 25-lecie jest gdzies wymieniona a liscie??

A gdzie jest laureat głównej wymieniony, bo widzę tylko młynki? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6206026 Napisano: 02.06.2016 13:20:01 w Wkurza mnie...
monnikk napisał(a):

asantesana napisał(a):

Pokusiłam się o sprawdzenie ile osób spoza bieżących puf wygrało TV w etapie V. I wiecie co - ANI JEDNA. I to mnie wkurzyło na maksa, bo okazuje się, ze moje wysiłki mogę sobie wsadzić... 

Mogli napisać w regulaminie, że wybierają tv tylko z bieżącego tygodnia, to byłoby sprawiedliwe. Ale wtedy spadłaby sprzedaż produktów a nie o to im chodzi.

A jaka tu byłaby sprawiedliwość? Wygrałam pufę to nie mogę już walczyć o TV, a jakiś Kowalski napisze byle co w ostatnim tygodniu i wygra TV, bo reszta się już wystrzelała? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6205994 Napisano: 02.06.2016 12:52:33 w Wkurza mnie...
Pokusiłam się o sprawdzenie ile osób spoza bieżących puf wygrało TV w etapie V. I wiecie co - ANI JEDNA. I to mnie wkurzyło na maksa, bo okazuje się, ze moje wysiłki mogę sobie wsadzić...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6204074 Napisano: 30.05.2016 21:06:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrinkka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dostałam teraz smsy o nadaniu paczek przez pocztex, co to może być? Brakuje mi młynków, ale tam się chyba nie podawało nr telefonu.

Też dostałam,to pufa z Lays odebrana w piątek  emotka

I to by najbardziej pasowało, sprawdziłam w systemie po numerze przesyłki i w piątek doręczona paczka, a dzisiaj sms o nadaniu emotka  Coś im się sypnęło. Wyświetl w wątku >>
0 0