Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6204046 Napisano: 30.05.2016 20:47:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dostałam teraz smsy o nadaniu paczek przez pocztex, co to może być? Brakuje mi młynków, ale tam się chyba nie podawało nr telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6203496 Napisano: 30.05.2016 12:38:32 w Biedronka
To piszcie jeszcze z jakich dni dzwonili z off (wiem, że nie ma podziału na dni, ale pewnie tak lecą z dzwonieniem) Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6203480 Napisano: 30.05.2016 12:30:34 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Z Off dzwonią? emotka  

Podbijam - dzwonią czy sms?
I czy główne już poszły? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6203398 Napisano: 30.05.2016 11:39:43 w Wkurza mnie...
Koszenie traw co kilka dni na osiedlu, zaraz mi łeb pęknie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202899 Napisano: 28.05.2016 12:46:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie ogólnopolskim Colgate nie ma absolutnie żadnego ograniczenia znaków? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202872 Napisano: 28.05.2016 10:06:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
sylwika76 napisał(a):

czy na konkurs belvita Leclerc  ma być dowolny produkt? Będę wdzięczna za odpowiedź bo nie otwiera mi się regulamin

W regulaminie nie ma ograniczeń, ale na stronie pod hasłem produkty nie są wymienione wszystkie, bo ja chciałam kupić coś, czego na liście nie ma, są takie:
  • belVita Orzechy i miód 50 g
  • belVita Zboża i mleko 50 g
  • belVita Kakaowe 50 g
  • belVita Musli z owocami 50 g
  • belVita Kakaowe z nadzieniem jogurtowym 50,6 g
  • belVita Kakaowe z nadzieniem jogurtowym 253 g
  • belVita Yoghurt Crunch 253 g
  • belVita Cocoa Crunch 253 g
  • belVita Duo Crunch 253 g
  • belVita Orzechy i miód 300 g
  • belVita Kakaowe 300 g
  • belVita Musli z owocami 300 g
  • belVita Zboża i mleko 300 g
  • belVita Owoce leśne 300 g
  • belVita Tartine Choco 250 g
  • belVita Tartine Milk&Honey 250 g
W Auchan chyba była lista w regulaminie o ile mnie pamięć nie myli. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202824 Napisano: 27.05.2016 22:34:53 w Pomocy!!!!
zezowaty_kot napisał(a):

giulietta napisał(a):

a może zlikwidować forum? bo żeby aż taka zazdrość za pufy była to jest śmieszne... a wystarczy ułożyć dobry dialog zamiast skupiać się na bezpodstawnych donosach...  emotka

Widzę, że uderzasz pod moim adresem, a dobrze wiesz o co chodziło - o to, że wytykasz dziewczynie "niezgodność z regulaminem" choć sama nie zawsze się go trzymasz. Szczegółową rozpiskę masz na priv, bo tam mi spamowałaś, jeśli tak Ci zależy wrzucę tu screeny, na forum, bo wybitnie mnie już męczysz, a nie mam chęci pisać tego samego drugi raz. Dopowiadasz tu historię o donosach, sugerujesz, że zazdroszczę Ci pufy - wyobraź sobie, że również tam wygrałam. Straszysz mnie, że za mój wpis dostanę wyrok - 10 lat więzienia, bo Cię stalkuję. Tego też nie pisałaś mi na priv? Ogarnij doopę. emotka

Kocie daj spokój, nie warto... Ja próbowałam kilka razy i wciąż czytałam o przepisach i paragrafach tu i na pw jako argumenty na wszystko, nauczyłam się nie widzieć pewnych wpisów. 
giulietta - wątek nosi nazwę Moje Dzisiejsze Wygrane (MDW), a nie Wygrane Mojej Rodziny i Znajomych - to tak odnośnie Twojego śmiesznego tłumaczenia, ze wpisujesz tam wszystkich - łamiesz regulamin tego forum  emotka  I proszę, nie tłumacz mi nic na pw  emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202591 Napisano: 27.05.2016 13:35:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
xpac napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

xpac skoro nie ma  tym nic złego to wrzuć proszę rozpiskę swoich nagród, łącznie z cenami, modelami i nie zapomnij dodać w jakim konkursie emotka

Nie widziałam, żeby Kaja chwaliła się swoimi nagrodami w MDW, więc nie rób tego za nią.

kobiety kobiety emotka czy możecie już skończyć, jak juz zaczną to końca nie widać emotka wrzucę pod koniec roku specjalnie dla Ciebie emotka

xpac chłopie drogi, hasłem "pójdę za to do piekła" pokazałeś, kto tu jest najbardziej babski  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202571 Napisano: 27.05.2016 12:56:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

tak, ta Pani ma dużo na swoim koncie, i to nie jakieś samochody z niższej półki np.; Toyota Auris Hybryda ( jakieś 100.00zł ) z konkursu Visa emotka i pewnie jeszcze więcej o których nawet nie wiemy emotka

I po co wyliczać co z i czego ta pani ma? Rozliczanie z cudzych wygranych widzę wciąż na topie...

A czy to jest złe wyliczanie? Ja jestem pełna podziwu i nie ma w tym żadnej zazdrości czy zawiści

Tak, wyliczanie komuś nagród łącznie z modelami i cenami JEST ZŁE. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202280 Napisano: 26.05.2016 10:21:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

asantesana napisał(a):

alamak napisał(a):

Noo, takie ładne zrobiłam, że szkoda żeby się zmarnowało w moim konkursowym mieście emotka

To ślij na dwa, zmarnuje się w dwóch miastach emotka

Oj, oj, czemu mi tak źle życzysz?  emotka

Raczej przemawiam do rozumu, jeśli nie grasz w moim sklepie, to życzę Ci dobrze  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202270 Napisano: 26.05.2016 09:46:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Noo, takie ładne zrobiłam, że szkoda żeby się zmarnowało w moim konkursowym mieście emotka

To ślij na dwa, zmarnuje się w dwóch miastach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202266 Napisano: 26.05.2016 09:41:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alamak napisał(a):

Jak myślicie, czy mogę to samo zdjęcie wysłać do 2 różnych sklepów w Belvicieemotka

Ty tak serio?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6202176 Napisano: 25.05.2016 21:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

na fanpagu Prince Polo facebook na tablicy w postach gości, autor wyjaśnia jak to się stałoemotka emotka

Pokazując jak próbował wystrychną wszystkich na dudka wydzwaniając do agencji. Niesmaczne i mam nadzieję, ze tym wpisem sobie strzelił w kolano. Praca oczywiście bardzo fajna, ale nie na ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6201109 Napisano: 23.05.2016 18:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

https://princepolo.pl/galeria

Przeklikajcie sobie 38x, widzieliście tych zwycięzców KREATYWNOŚĆ i MIŁOŚĆ? WOW, niezłe! emotka

No dobre, ale ja nie kumam jak to się znalazło w zwycięskich zgłoszeniach koło siebie... Wystarczyłoby, żeby ktoś z innych zgłoszeniem się wstrzelił między te dwa i jeszcze trzeba być pewnym, że nagrodzą oba gify... No a główna niby dla którego, bo tylko razem mają sens emotka  
Pomijam fakt, że nie znam takich emocji jak Kreatywność  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6201088 Napisano: 23.05.2016 17:47:08 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że jest coraz więcej beznadziejnych konkursów. Kup produkty za 10 zł, żeby wygrać ręcznik za 15 zł. Kup produkty za 30 zł, za 50 zł. emotka

Tak, a ręcznik wygrasz z logiem sponsora  emotka  
W temacie wkurzają mnie niemiłosiernie nagrody z byczymi logami sponsora - to ma być nagroda czy ich darmowa reklama widziana z księżyca? Z małymi też mnie wkurzają, a już nie rozumiem jak można np. na ekstra markowym zegarku walnąć logo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6200641 Napisano: 22.05.2016 13:17:30 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

ludzie, którzy kupują masowo tony najmniejszych produktów konkursowych, a potem w płacz, że jakichś kodów nie widać. kupujta jeszcze mniejsze rozmiary dla myszy, by było więcej zgłoszeń, to wtedy wszystko odczytacie. w ogóle przeraża mnie takie masowe granie na produkty, których się nie używa i które później lądują w śmiechach. pazerność ludzka granic nie za. nie lepiej sobie kupić większą paczkę tych nieszczęsnych laysów, zobaczyć widoczny kod i NAPISAĆ DOBRE ZGŁOSZENIE? a chipsy oddać komuś, kto je lubi i je? o losie...  :/

Rozumiem, że lepiej do kosza wyrzucić dużą paczkę niż małą, wtedy nie jest się pazernym i lepsze zgłoszenia pisze się na kody z dużych paczek emotka  I tak, lepiej oddać komuś otwartą dużą paczkę niż małą i w ogóle to szczyt kultury zanieść komuś otwarte chipsy, najlepiej przesypane do woreczka? 
W temacie - wkurza mnie mówienie wszystkim jak mają żyć, co mają kupować, co wygrywać, gdzie nie grać, co jeść i jak tym później s...ć  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199979 Napisano: 20.05.2016 10:24:34 w Biedronka
A im do głowy nie przyjdzie, że coś jest nie teges skoro ani jedno zgłoszenie do nich nie wpłynęło...? 
Trzeba do Biedry dzwonić/pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199569 Napisano: 19.05.2016 15:58:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś już wyniuchał ile TV jest z puf z danego tygodnia, a ile z wcześniejszych? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199510 Napisano: 19.05.2016 15:22:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jest i TV z lay's wreszcie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199461 Napisano: 19.05.2016 14:49:42 w Biedronka
defed napisał(a):

HOLLY napisał(a):

agakaka13 napisał(a):

Zgłaszał już ktoś SURF? Czy przechodzą Wam zgłoszenia?

mi wyskakuje ciągle, że treść wiadomości nieprawidłowa

wysłałam testowego smsa z prefiksem SRF i SURF na próbę - treść nieprawidłowa, trzeba to zgłosić... potem im napiszę, jak ktoś ma teraz czas to zgłaszajcie problem

Bo prefix to SURF.TAK.nr paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0