Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6202176 Napisano: 25.05.2016 21:20:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

na fanpagu Prince Polo facebook na tablicy w postach gości, autor wyjaśnia jak to się stałoemotka emotka

Pokazując jak próbował wystrychną wszystkich na dudka wydzwaniając do agencji. Niesmaczne i mam nadzieję, ze tym wpisem sobie strzelił w kolano. Praca oczywiście bardzo fajna, ale nie na ten konkurs. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6201109 Napisano: 23.05.2016 18:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

https://princepolo.pl/galeria

Przeklikajcie sobie 38x, widzieliście tych zwycięzców KREATYWNOŚĆ i MIŁOŚĆ? WOW, niezłe! emotka

No dobre, ale ja nie kumam jak to się znalazło w zwycięskich zgłoszeniach koło siebie... Wystarczyłoby, żeby ktoś z innych zgłoszeniem się wstrzelił między te dwa i jeszcze trzeba być pewnym, że nagrodzą oba gify... No a główna niby dla którego, bo tylko razem mają sens emotka  
Pomijam fakt, że nie znam takich emocji jak Kreatywność  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6201088 Napisano: 23.05.2016 17:47:08 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurza mnie to, że jest coraz więcej beznadziejnych konkursów. Kup produkty za 10 zł, żeby wygrać ręcznik za 15 zł. Kup produkty za 30 zł, za 50 zł. emotka

Tak, a ręcznik wygrasz z logiem sponsora  emotka  
W temacie wkurzają mnie niemiłosiernie nagrody z byczymi logami sponsora - to ma być nagroda czy ich darmowa reklama widziana z księżyca? Z małymi też mnie wkurzają, a już nie rozumiem jak można np. na ekstra markowym zegarku walnąć logo.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6200641 Napisano: 22.05.2016 13:17:30 w Wkurza mnie...
taalvikki napisał(a):

ludzie, którzy kupują masowo tony najmniejszych produktów konkursowych, a potem w płacz, że jakichś kodów nie widać. kupujta jeszcze mniejsze rozmiary dla myszy, by było więcej zgłoszeń, to wtedy wszystko odczytacie. w ogóle przeraża mnie takie masowe granie na produkty, których się nie używa i które później lądują w śmiechach. pazerność ludzka granic nie za. nie lepiej sobie kupić większą paczkę tych nieszczęsnych laysów, zobaczyć widoczny kod i NAPISAĆ DOBRE ZGŁOSZENIE? a chipsy oddać komuś, kto je lubi i je? o losie...  :/

Rozumiem, że lepiej do kosza wyrzucić dużą paczkę niż małą, wtedy nie jest się pazernym i lepsze zgłoszenia pisze się na kody z dużych paczek emotka  I tak, lepiej oddać komuś otwartą dużą paczkę niż małą i w ogóle to szczyt kultury zanieść komuś otwarte chipsy, najlepiej przesypane do woreczka? 
W temacie - wkurza mnie mówienie wszystkim jak mają żyć, co mają kupować, co wygrywać, gdzie nie grać, co jeść i jak tym później s...ć  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199979 Napisano: 20.05.2016 10:24:34 w Biedronka
A im do głowy nie przyjdzie, że coś jest nie teges skoro ani jedno zgłoszenie do nich nie wpłynęło...? 
Trzeba do Biedry dzwonić/pisać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199569 Napisano: 19.05.2016 15:58:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś już wyniuchał ile TV jest z puf z danego tygodnia, a ile z wcześniejszych? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199510 Napisano: 19.05.2016 15:22:36 w moje dzisiejsze wygrane :)
Jest i TV z lay's wreszcie emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199461 Napisano: 19.05.2016 14:49:42 w Biedronka
defed napisał(a):

HOLLY napisał(a):

agakaka13 napisał(a):

Zgłaszał już ktoś SURF? Czy przechodzą Wam zgłoszenia?

mi wyskakuje ciągle, że treść wiadomości nieprawidłowa

wysłałam testowego smsa z prefiksem SRF i SURF na próbę - treść nieprawidłowa, trzeba to zgłosić... potem im napiszę, jak ktoś ma teraz czas to zgłaszajcie problem

Bo prefix to SURF.TAK.nr paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199426 Napisano: 19.05.2016 13:58:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniecha1985 napisał(a):

asantesana napisał(a):

O której mniej więcej były wyniki TV w laysach w ostatni czwartek?
Zamiast zrobić coś pożytecznego to zerkam co chwilę...

Rano ok. 10, może lada chwila się pojawią  emotka

No tak mi się wydawało, że dosyć wcześnie, a dzisiaj cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199422 Napisano: 19.05.2016 13:54:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O której mniej więcej były wyniki TV w laysach w ostatni czwartek?
Zamiast zrobić coś pożytecznego to zerkam co chwilę... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6199286 Napisano: 19.05.2016 10:45:05 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Mąż miał sytuację taką, gdy sprzedawał kilka roczników jakiegoś pisma branżowego. Kupujący po otrzymaniu paczki twierdził, że brakuje 10 numerów i to wśród nich są te na których mu najbardziej zależało, ble ble ble... Nie chciał tego odsyłać, bo koszty przesyłki spore, tylko chciał, żeby zwrócić mu część (prawie połowę) wpłaconej kwoty. Na zdjęciach z pakowania było widać, że liczba gazet się zgadza, do tego, akurat na wierzchu był jeden z tych numerów, którego niby brakowało. Kupujący odpuścił bez słowa... 

Niesamowite są dla mnie takie historie... Zero człowieka w człowieku.
Ja tez mam cały arsenał broni na cwaniaków, m.in. nigdy nie wysyłam paczki za pobraniem bez wpłaty zaliczki na poczet wysyłki w obie strony, gdyby delikwent się rozmyślił bez powodu i nie przyjął przesyłki. Niejeden "kupiec" już mi się wycofał, dla mnie oznacza to, że chciał mieć furtkę i móc jej rzeczywiście nie przyjąć, a ja zapłaciłabym za dostawę w dwie strony.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6198432 Napisano: 17.05.2016 18:28:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

toolip123 napisał(a):

A W Krakowie wygrał ktoś z forum? Gratuluję zwycięzcom, rower prezentuje się naprawdę zacnie emotka  

na razie Krakowem nikt się nie chwalił. Może nie rozesłali jeszcze wszystkich maili.

Słali Kraków  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197916 Napisano: 17.05.2016 11:32:37 w Biedronka
stefania7 napisał(a):

asantesana napisał(a):

Te smsy z piłkami dzisiaj to z jakiego dnia?

z wczoraj

Ekstra, u mnie znów nic, mam w nosie te loterię, żeby nie powiedzieć gorzej... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197910 Napisano: 17.05.2016 11:28:19 w Biedronka
Te smsy z piłkami dzisiaj to z jakiego dnia? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197577 Napisano: 16.05.2016 17:31:51 w moje dzisiejsze wygrane :)
Podwójny bilet na mecz Polska-Niemcy z Lidla - sprzedam/wymienię, nie dam rady pojechać. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197402 Napisano: 16.05.2016 13:53:51 w Kaufland konkursy
olivkap napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy ktoś się orientuje czy z tych dziwnych miękkich bonów z Kauflanda (z konkursu Wielkanocne Specjały) też wydaja resztę?

Miałam je wprawdzie z innego konkursu, ale resztę wydają bez problemu emotka

Fajnie, dzięki! estrelitta Tobie też. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197380 Napisano: 16.05.2016 13:42:21 w Kaufland konkursy
Czy ktoś się orientuje czy z tych dziwnych miękkich bonów z Kauflanda (z konkursu Wielkanocne Specjały) też wydaja resztę? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197347 Napisano: 16.05.2016 12:54:08 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw Colgate z konkursu "Zacznij zdrowiej żyć już dziś" w Hebe Streamline Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6197231 Napisano: 15.05.2016 23:53:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mariolakal napisał(a):

jokan napisał(a):

A jak to jest z Laysami, mozna wysyłać bez kodów a potem uzupełnić? W koncu wysłałam pierwsze zgłoszenie emotka

Coś tam wyczytałam, że tak można, ale nie jestem ekspertem w tej branży, gdyż przed chwilą wysłałam pierwsze badziewne zgłoszenie na próbę... Udało mi się wreszcie odczytać 2 kody z dużych paczek pod lampą halogenową, ale nie jestem pewna co do ich prawidłowości... Żadnej zwrotki nie otrzymałam... Czy Oni informują w razie "W", że któryś z kodów jest nieprawidłowy ? I czy w ogóle wysyłają jakieś potwierdzenie udziału e-mailem w sensie podziękowania ? 

Formularz nie przepuszcza nieprawidłowych kodów, zaznacza je na czerwono, więc bez obaw Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6196850 Napisano: 14.05.2016 15:03:24 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

Dla mnie najgorsze jest chyba jednak to, że 1 osoba, JEDNYM hasłem, zmieniając tylko cyferkę przy prefixie wygrała kilka fajnych nagródemotka .

Jeśli tak jest jak piszesz, to jest to dla mnie przesłanka sugerująca, że nie losują.  Wyświetl w wątku >>
0 0