Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6193906 Napisano: 09.05.2016 18:13:20 w Wkurza mnie...
Myślałam, że będę oryginalna pisząc, że wkurza mnie niewygrywanie w loteriach, a okazuje się, że w tej kwestii też nie jestem pierwsza... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6193506 Napisano: 09.05.2016 11:21:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

awi napisał(a):

monia676 napisał(a):

jkkp napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Czy udało się komuś znaleźć kod w małej, 40 g paczce Laysów? U mnie nie ma w żadnej, choć każda ma z boku naklejony pasek z info o konkursieemotka

gwarantuje Ci że jest emotka  , ale cudu trzeba by to w całości odczytać, podświetl pod różnymi kątami światłem led ten pasek zgrzewu na opakowaniu

dokładnie są ale nieźle zakamuflowane

na tylnej zgrzewie opakowania, od wewnątrz, srebrne litery na srebrnym tle

Dziwi mnie że niektórzy nie umieją znaleźć tych kodów... Przecież są dobrze widoczne nawet bez żadnych podswietlaczy emotka  

Widocznie na takie trafiłeś, uwierz, ze są też niewidoczne emotka  Wcześniej opisywałam jak je znaleźć (fragles masz rację, ze nie o to powinno chodzić w konkursie, żeby bawić się w Sherlocka Holmesa), teraz mam nowy sposób - robię zdjęcie aparatem z mocnym fleszem pod kątem ok. 45 stopni wzdłuż zgrzewu (obiektyw ma być przedłużeniem zgrzewu), powiększam zdjęcie i czary mary kod jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6192944 Napisano: 06.05.2016 18:53:30 w Biedronka
Czy były wyniki z konkursu "Bądź aktywny z Magnetic"? Wg regulaminu miały być do dzisiaj...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6192516 Napisano: 05.05.2016 22:22:12 w Wkurza mnie...
enfamka napisał(a):

asantesana napisał(a):

No i trafiłam na 2 paczki laysów zielona cebulka bez kodów. No niech mnie ktoś trzyma emotka

MAM TO SAMO!!! TYLKO 3 RAZY emotka

To przeczytaj to co napisałam w "Dyskusjach"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6192503 Napisano: 05.05.2016 21:50:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ludzie, którzy nie mogli znaleźć kodów na małych laysach cebulkowych - one tam są! Jestem żywym dowodem na to, że się kodu naszukałam i to w różnym świetle (a nie były to moje pierwsze paczki, więc wiedziałam jak wygląda) i nic, cały zgrzew wyglądał tak samo. Ktoś (dziękuję!) na pw mi napisał, że znalazł kod dopiero pod lampą halogenową i to pod pewnym kątem. No to szukam i szukam pod moja mega mocną lampką i już miałam zgasić, gdy przekręciło mi się opakowanie i zobaczyłam cyferki. No magia, mówię Wam i szukajcie do skutku! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6192471 Napisano: 05.05.2016 21:05:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

shell - myślę, że jeśli wygrałam teraz tylko pufę, to nadal mogę grac o TV i wycieczkę emotka
i teraz w 2 tyg. na liście zwycięzców TV pojawią się także osoby, które nie wygrały pufy, bo zgarnęły ją w 1 tyg. ale nie zdobyły TV w 1 tyg.

No właśnie się nad tym zastanawiałam i nie jest to dla mnie takie logiczne. Jeśli wybierają z puf, to tylko z danego tygodnia, ja wygrałam pufę w pierwszym tygodniu, ale TV nie i niby mam jeszcze szansę, czy już nie i mogę sobie pisać bez sensu dalej? Ech...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6192466 Napisano: 05.05.2016 20:54:48 w Wkurza mnie...
No i trafiłam na 2 paczki laysów zielona cebulka bez kodów. No niech mnie ktoś trzyma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6192390 Napisano: 05.05.2016 19:06:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marzenier napisał(a):

Czy ktoś z dziesiejszych zwycięsców Tv z Lay's,może napisać czy wcześniej był obdarowady pufa.Nie chce mi się śledztwa w nazwiskach przeprowadzac emotka  a ciekawi mnie ich system wybierania emotka

Na pierwszy rzut oka na listę Tv wybierali z puf.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6191823 Napisano: 04.05.2016 18:05:11 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

Mąż ma niewielką firmę usługową i zdążył zapracować na sporą popularność i dobrą opinię w powiecie.
Okazuje się, że ktoś podaje się za mojego męża z imienia i nazwiska! Powołuje się na nasz salon firmowy, podając autentyczny adres, zyskuje zaufanie i daje własny nr tel. kontaktowy, no i sobie fuchy robi u klientów, którzy nie wiedzą jak wygląda mój mąż  emotka
Boimy się, że ten ktoś wpłynie na złą opinię o naszej firmie, np. weźmie kiedyś zaliczkę od klientów i zniknie... Lub wykona niefachowo robotę i nie będzie polecenie lub wręcz pójdzie zła fama o firmie.
I co teraz? Można coś z tym zrobić? Toż to szok!  emotka
(sprawa wyszła dziś, gdy na salonie pojawił się klient, u którego miesiąc temu był na pomiarze ten "mój mąż" i ów klient był zdziwiony, że on to nie tamten, a tamten to nie on; ponadto już kilkakrotnie mąż miał telefony od osób z  którymi nigdy wcześniej nie gadał, typu "obiecał Pan, że przyjedzie na pomiar i się nie pojawił") 
emotka emotka emotka

Bez dwóch zdań można coś z tym zrobić - zgłosić sprawę na policję, a na stronie firmy zamieścić stosowny komunikat, że jedyny Wasz kontakt to: xxx-xxx-xxx.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6191648 Napisano: 04.05.2016 12:27:54 w Wkurza mnie...
chochliczka napisał(a):

Wkurzaja mnie polscy lekarze.
Babcia tydzien temu nagle po nocy zaczela miec problemy z chodzeniem-nogi czerwone spuchniete jak bania
Poszlismy do rodzinnego wypisal masc i odeslal do chiruga na badanie doplera.A dxis po badaniu lekarz mowi,ze jest ok i zeby rodzinny sie zastanowil co robi i zeby zacxal leczyc...moze ktosczcWas mial podobny problem?Kurcze nie wiem co robic,zle zrobilam,ze nie poszlam dzis odcrazu z Babcia na badania krwi-ylteraz to nie da rady za szybko wyjsc z domu emotka  A jak widac lekarz odsyla do nastepnego i badz tu madry.

Skąd ja to znam...
Chochliczka, spuchnięte nogi to często skutek złej pracy nerek, zrób koniecznie babci pełną morfologię i badania moczu, nawet prywatnie to koszt kilkunastu złotych, byle zacząć działać szybko. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6191604 Napisano: 04.05.2016 11:18:05 w SZUKAM....
Szukam kontaktu mailowego (ewentualnie telefonicznego) do agencji Lemon Sky, może ktoś mi pomoc? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6190754 Napisano: 30.04.2016 15:00:27 w Kupię...
Kupie kody Lay's taniej niż zapłaciłabym w sklepie za chipsy (nie jadam, a otwarte nadawałyby się tylko do kosza). Oferty proszę na pw.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6190705 Napisano: 30.04.2016 10:52:51 w Dyskusje o wynikach konkursu
stamp2 napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Stamp2 - nie widzisz, że zapytałeś, dostałeś odpowiedź (merytoryczną i dodatkowo cenną wskazówkę) i w podziękowaniu lekko obrażasz innych użytkowników?
Następnym razem nikt Ci nie odpowie, ani nie podpowie.

niby kogo obraziłem?emotka Tak dla janosci nie uważam wcale że mój tekst był wybitny,bo niejedna osoba mogła na to wpasc.Nie potrzebnie wogóle zaczynałem ten temat

No niepotrzebnie, skoro nie chcesz wyciągnąć wniosków tylko strzelasz focha  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6190399 Napisano: 29.04.2016 11:58:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy wszyscy dostali maile z Wielkanocnych specjałów w Kauflandzie o jednej godzinie? Moja siostra jest na liście (to na pewno ona, zbyt nietypowe dane, żeby to była pomyłka) i nie dostała maila, ja dostałam o 11:36. 

ps. Pogadam sobie ze sobą, własnie się doczłapał 20 minut później. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6189953 Napisano: 28.04.2016 13:48:55 w Intermarche
marta_dorota napisał(a):

aleksiak napisał(a):

marta_dorota napisał(a):

Bon 50 za hasło gdy jest czysto to źle się czuję, bo mądrzy ludzie żyją w brudzie. Szkoda tylko, że numer paragonu zmyślony i nici z nagrody emotka

nie wiem co jest gorsze, to że wygrywa takie "coś" czy to, że ktoś gra na zmyślony nr paragonu emotka

Oj tam, na żartach się nie znasz emotka  Mają poczucie humoru + dla agencji za to.

Yyyy.. a jakie tam było pytanie, bo to chyba antyreklama produktów? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6189943 Napisano: 28.04.2016 13:34:33 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

To żeby terroryści mieli trudniej,chyba dobrze co...

O czym Ty piszesz, obowiązek rejestracji kart prepaid istnieje m.in. we Francji i w Hiszpanii. Tak to terrorystom przeszkodziło, że hej! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6189481 Napisano: 27.04.2016 16:28:51 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Wkurzają mnie wyniki paczki sprzątaczki i w wygranych Jaruś...w miejsce kropek leci łacina!!

I tak nic Lalfonsa nie przebije emotka
Ludzie ewidentnie śmieją się agencji w twarz, a agencja się cieszy i publikuje takie wyniki... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6188931 Napisano: 26.04.2016 15:08:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
infatne napisał(a):

joan napisał(a):

infatne napisał(a):

Hej, zapomniałam podać numeru telefonu przy wysyłaniu danych do mlynka z kamisu . Mysle, ze jest on potrzeby tylko dla kuriera. Myślicie, ze mozna zadzwonic do albedo i podac im tel numer...

A datę urodzenia podałaś? emotka

usz kurde nie emotka

A adres podałaś? emotka
Daty urodzenia wymagają, kiedyś kazali sobie dosyłać osobnym listem. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6188926 Napisano: 26.04.2016 15:05:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Coca-cola i paczka-sprzątaczka, a mam was w d... jak i wy mnie! Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6188768 Napisano: 26.04.2016 11:11:59 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

A propos nagrody II stopnia z colgate: ta regulaminowa wartość 200 zł. jest chyba "lekko" przesadzona ? emotka

Jak wszystkie te zestawy w konkursach Streamline w ostatnim czasie. Dostałam zestaw ostatnio wart 100 zł i tak za bardzo nie było na co tam popatrzeć, za taką kasę miałabym zapas na rok.  Wyświetl w wątku >>
0 0