Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6185705 Napisano: 19.04.2016 12:32:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś dostał mail o wygranej na onet? Mam równy podział nagród - na interię 100%, na onet 0%.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6185614 Napisano: 19.04.2016 11:45:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

asantesana napisał(a):

mczarna napisał(a):

O co chodzi z tymi ściereczkami od Kamis?To ten konkurs  Smaki,gdzie młynki były? 

Raczej nie, tam ściereczek nie było, ale też chętnie się dowiem z jakiego to konkursu - ludzie, czy w MDW nie dałoby się mniej enigmatycznie?

A jednak Kamis z młynkami emotka

To ściereczki czy młynki? Przecież ich było 2500, a tu taka cisza... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6185601 Napisano: 19.04.2016 11:26:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

O co chodzi z tymi ściereczkami od Kamis?To ten konkurs  Smaki,gdzie młynki były? 

Raczej nie, tam ściereczek nie było, ale też chętnie się dowiem z jakiego to konkursu - ludzie, czy w MDW nie dałoby się mniej enigmatycznie? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6184517 Napisano: 15.04.2016 16:00:14 w Biedronka
No to ja złudzeń nie mam, d... od słodyczy Magnetic mi nie urośnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6184285 Napisano: 14.04.2016 23:47:41 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

79magda napisał(a):

dzasmina napisał(a):

szukam podpowiedzi, może ktoś miał podobny problem - pękła nam guma...

Jest na forum ekspert w tych sprawach, ostatnio widywany był w WC emotka

Po fakcie to i ekspert chyba nie pomoże emotka

A skąd wiesz, może po fakcie trzeba się obrócić na pięcie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6184274 Napisano: 14.04.2016 23:11:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Natie77 napisał(a):

Mam pytanie, odnośnie pewnie każdemu dobrze znanego konkursu Paczka-Sprzątaczka, powiem szczerze nie wiem jakim cudem, ale zgłoszenie wysłałam 2 tygodnie temu, dziś dostaję wiadomość iż wygrałam. No i właśnie, uznałam, że w dniu zgłoszenia i ogłoszenia wyników nie znalazłam się na liście zwycięzców, to co mi po tym paragonie.... Wyrzuciłam. Da radę coś zrobić czy już przepadło? Uprzejmię proszę o radę.

Natie. Wśród dekalogu konkursowicza znajdują się dwa punkty - nie wyrzucaj pochopnie paragonu i zawsze czytaj regulamin. Złamałaś oba emotka  Po pierwsze w regulaminie jak byk jest napisane, że Twoje zgłoszenie bierze udział w losowaniu codziennie, a nie tylko w dniu zgłoszenia. Po drugie nie wyrzuca się paragonów, bo jest coś takiego jak rezerwa - i co zrobisz, gdy w jakimś konkursie wygrasz z rezerwy? Czasami rezerwa jest nawet po 2-3 miesiącach. Nie martw się, wszystkiego się nauczysz, byle nie wszystkiego na własnych błędach  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6184228 Napisano: 14.04.2016 21:09:41 w Biedronka
abodak napisał(a):

asantesana napisał(a):

Z jakich dni dzwonili dzisiaj z Magnetica? Idą od przodu czy od końca?

-u mnie ostatni dzien

Dzięki.
Rozumiem, ze to sms, a maila ktoś dostał? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6184211 Napisano: 14.04.2016 20:28:37 w Biedronka
Z jakich dni dzwonili dzisiaj z Magnetica? Idą od przodu czy od końca? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183618 Napisano: 13.04.2016 20:21:57 w Dyskusje o wynikach konkursu
@banka-manka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Teraz już dzieci są mniej chwytliwe, zaczyna się era ciążowych brzuchów, tu np. przepasany czerwoną wstążką w miłosnej tematyce emotka

Nie strasz, bo idąc tym tokiem - dzieci, ciążą, nie długo na zdjęciach będą uwieczniane próby zrobienia tych dzieci emotka

No to już by bardziej pasowało do tematu "Pora na Amory" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183613 Napisano: 13.04.2016 20:13:47 w Dyskusje o wynikach konkursu
Teraz już dzieci są mniej chwytliwe, zaczyna się era ciążowych brzuchów, tu np. przepasany czerwoną wstążką w miłosnej tematyce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183542 Napisano: 13.04.2016 17:13:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

giulietta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

a co to za konkurs Carte doremotka

http://www.carted...rtedor_biedronka.pdf

Dziękuję, bo po wpisaniu carte dor nie umiem go w bazie znaleźć, podobnie jak garnier hebe

https://www.e-kon...be.html#.Vw5iCNSLSt8
Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183482 Napisano: 13.04.2016 14:09:28 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

Zadzwoń do marketingu Koral i poproś z osobą zlecającą konkurs z ich ramienia. Ja tak zrobiłem w zeszłym roku- pan najpierw nie wierzył,w to, co mówię, ale finalnie uznał, że skonsultuje się z agencją, oddzwonił i przepraszał, że jednak miałem rację, także zlecając myślą, że wszystko jest przeprowadzane profesjonalnie...

Dam im czas do jutra, a jutro tak zrobię, dzięki. 
A nagrodzili później zgłoszenie, czy już nie miało szans? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183466 Napisano: 13.04.2016 13:33:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mgrzel napisał(a):

asantesana napisał(a):

karolinamat napisał(a):

kwiatek777 napisał(a):

Czy są tutaj osoby, których zdjęcia nie zostały dodane do galerii konkursowej w Koralu w 2 tyg pora na drzemkę? Ja dodałam zdjęcie na instagramie, niestety nie zostały dodane do galerii, napisałam prywatna wiadomość na insta i zapewnili mnie że dodadzą je jeszcze tego samego dnia. Oczywiście tego nie zrobili. Po kolejnej wiadomości stwierdzili żeby zgłosić problem na maila, który oczywiście milczy. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką amatorszczyzną, tak trudno jest zakwalifikować zdjęcia dodane zgodnie  z regulaminem? Człowiek się stara, wymyśla koncepcję a oni zwyczajnie nie potrafią naprawić swojego błędu.

Mojego też nie ma... emotka

U mnie brak 2 zdjęć, wysyłałam przez aplikację i miałam podziękowanie. Czekam na odpowiedź z ich strony, sytuacja dla mnie fatalna.

Moje dodali po interwencji, chodzi o II etap.

To ja chyba za słabo interweniuję... Wszystko opada przy takiej organizacji konkursu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183356 Napisano: 13.04.2016 10:34:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
assal napisał(a):

Oni te zdjęcia powoli wrzucają, bo przeglądałam dziś galerię i są te, których wczoraj jeszcze nie było.

Chodzi o etap II, niczego nie dodali - ani szybko ani powoli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183352 Napisano: 13.04.2016 10:27:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
karolinamat napisał(a):

kwiatek777 napisał(a):

Czy są tutaj osoby, których zdjęcia nie zostały dodane do galerii konkursowej w Koralu w 2 tyg pora na drzemkę? Ja dodałam zdjęcie na instagramie, niestety nie zostały dodane do galerii, napisałam prywatna wiadomość na insta i zapewnili mnie że dodadzą je jeszcze tego samego dnia. Oczywiście tego nie zrobili. Po kolejnej wiadomości stwierdzili żeby zgłosić problem na maila, który oczywiście milczy. Jeszcze nigdy nie spotkałam się z taką amatorszczyzną, tak trudno jest zakwalifikować zdjęcia dodane zgodnie  z regulaminem? Człowiek się stara, wymyśla koncepcję a oni zwyczajnie nie potrafią naprawić swojego błędu.

Mojego też nie ma... emotka

U mnie brak 2 zdjęć, wysyłałam przez aplikację i miałam podziękowanie. Czekam na odpowiedź z ich strony, sytuacja dla mnie fatalna. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6183079 Napisano: 12.04.2016 14:43:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Próbuje wysłać sms na Garnier Hebe, cały czas wyskakuje mi błąd - to coś z moim telefonem, czy oni maja awarię? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6182921 Napisano: 12.04.2016 09:32:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cheescake napisał(a):

asantesana napisał(a):

Czy jest ktoś, kto dodał wczoraj zdjęcie na Korala i nie ma go w galerii? Nie miałam cały dzień dostępu do kompa i dopiero teraz z przerażeniem zauważyłam, że zdjęć nie ma  emotka  
Na stronie miałam podziękowanie za zgłoszenie. 

Moje zgłoszenie dodali dopiero po dwóch dniach

Dzięki, ale dziwnie moderują, przecież tych zdjęć wcale nie ma tak dużo... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6182864 Napisano: 11.04.2016 23:18:38 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

guarania napisał(a):

Czy w coca-coli jedna osoba może wygrać więcej niż jedną nagrodę w danym etapie, czy raz w każdym z czterech etapów?

Bardzo dobre pytanie chociaż mnie nie dotyczy, gdyż wysyłam tylko po jednym zgłoszeniu w każdym etapie... Jednak regulamin nie uściślił tej kwestii... Jest tylko mowa ,że jedna osoba może wygrać czterokrotnie, ale jak i kiedy ??? Zainteresowani mogą być również "hurtownicy" wysyłający zgłoszenia z różnych starterów... emotka

Uściślił uściślił, czterokrotnie - po jednym w etapie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6182859 Napisano: 11.04.2016 23:02:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jest ktoś, kto dodał wczoraj zdjęcie na Korala i nie ma go w galerii? Nie miałam cały dzień dostępu do kompa i dopiero teraz z przerażeniem zauważyłam, że zdjęć nie ma  emotka  
Na stronie miałam podziękowanie za zgłoszenie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6181463 Napisano: 07.04.2016 19:23:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

evita napisał(a):

giulietta napisał(a):

stertę papierków to mógł podpisać ale nie konkursowicz... konkursowicz zgadza się na regulamin emotka  

Mylisz się, bywa, że i konkursowicz musi podpisać "stertę papierków".

źle zrozumiałaś, ja dokładnie wiem o co chodzi emotka  dziwi mnie tylko wyrywanie zdań z internetu i wprowadzanie innych w błąd i jakaś dziwna obrona plagiatu.... akcji na fb nie znam, może wieczorem poczytam  emotka  

Proszę zacytuj moją wypowiedź, w której broniłam plagiatu, bo rozumiem, że do mnie również (albo przede wszystkim) odnosisz wypowiedź. Nie myl z rzeczową oceną zaistniałej sytuacji, bo jak sama możesz przeczytać na fb eSky przyznało, że popełniło błąd nie zamieszczając stosownych zapisów. 
evita - działanie w trybie Misia boskie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0