Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6178015 Napisano: 30.03.2016 16:32:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Skąd wiadomo które zdjęcie jest z którego dnia w Milce? Da się to jakoś przyporządkować? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6177925 Napisano: 30.03.2016 13:23:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lola.lola napisał(a):

mdepfs napisał(a):

http://poranakora...d4ef4ed4b2645419.gif

a co sądzicie o tym? Tu otwiera się jako normalne zdjęcie, ale na stronie działa jako gif, złożony z kilkudziesięciu innych zdjęć.. Mam nadzieję, że ma Pani Kasia paragon na każde z poszczególnych ujęć emotka  Dla mnie lekka nadinterpretacja. Zdjęcie to nie seria zdjęć. eh

Na facebooku ktoś zapytał czy można nadsyłać krótkie filmy bądź prezentację składające się z kilku fotek obrazujące psoty
i Koral odpowiedział: "Akceptowalne są gify. Formaty zdjęć to: jpg, png, gif o wadze do 5 MB"...

Dla mnie zdjęcie to zdjęcie dlatego odpuściłam sobie ten konkurs bo już wiem, że nie mam szans emotka

I znowu agencja nie rozumie własnych zapisów w regulaminie, to gorsze od plag egipskich...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6177414 Napisano: 29.03.2016 09:50:38 w Informują
Smolar śle smsy z konkursu "Uwolnij nieskazitelną czystość i wygraj cenne nagrody" w ITM. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176885 Napisano: 25.03.2016 14:52:22 w TESCO konkursy
judytkak napisał(a):

donia7 napisał(a):

@asante napisał(a):

Ej, serio wygrała tylko jedna osoba na forum w Żywcu?

dla mnie to jest taka ciut patologia... albo nikt się nie chce przyznać, bo widzę, że ostatnio wygrane i że informują to wielka tajemnica. Albo oni sobie olali....

Ja myślę, że to dopiero pierwsza tura telefonów.  Pani była naprawdę bardzo miła i zaangażowana, tlumaczyła dokładnie co trzeba zrobić. Pewnie jutro będzie dzwonić dalej. Dla mnie, główne poinformowane i początek kosmetyków. Jutro skończą emotka

Czyżby agencja była tak zaangażowana w rozdawanie nagród, że więcej nie będzie? emotka  Apeluję, by jakaś koleżanka koleżanki napisała, ze jej sąsiadka wygrała kosmetyki, bo zaczyna mi się to bardzo nie podobać.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176835 Napisano: 25.03.2016 12:22:45 w Carrefour konkursy
katrin1 napisał(a):

giulietta napisał(a):

benasia napisał(a):

Czy gdzieś jest lista sklepów biorących udział z VELVET?

3 zakładka od góry Sklepy http://www.carrefour.pl/

Ja chyba jestem ciemna, bo nie widzę listy tych sklepów biorących udział emotka

Możesz kupić w dowolnym C4, który jest na ich stronie, a ze są wszystkie, to możesz kupić w każdym  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176834 Napisano: 25.03.2016 12:19:15 w Wkurza mnie...
http://www.rmf24....;utm_campaign=chrome
Zdziwiona, że szuka ją policja, bo przecież następnego dnia miała wrócić po syna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176813 Napisano: 25.03.2016 11:32:20 w Biedronka
skowronek napisał(a):

ziolko napisał(a):

no to piszcie emotka  ja już robiłam pierwszy krok emotka

I jeszcze zostaje:
bok@biedronka.eu
Niech wiedzą, komu nie przydzielać organizacji konkursu. Konkurs ma być we wszystkich sklepach, a nie tylko w wybranych.

A dlaczego obligatoryjnie ma być we wszystkich? emotka  Przecież jest wiele promocji w wybranych sklepach/miastach. Jakiś bliżej nieokreślony zamysł organizator miał.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176776 Napisano: 25.03.2016 10:35:14 w Biedronka
ziolko napisał(a):

Napisałam do nich, dlaczego niektóre miasta zostały pominięte w tym konkursie i dostałam taką odpowiedź
"Witamy

Dziękujemy za przesłanie zapytania.

Uprzejmie informujemy, że dla Jeronimo Martins Polska SA (właściciela marki Biedronka) nie ma mniej lub bardziej ważnych miast.
Promocja została zorganizowana w wybranych miastach, z powodu możliwości technicznych.

Pozdrawiamy

Obsługa konkursu „Jedz i Wygrywaj”."

Ciekawe, jakie to "możliwości techniczne" tym razem spowodowały, że konkursu nie ma we wszystkich sklepach... 

Wszystko co złe w konkursach ma dwie przyczyny - przyczyny techniczne i panią od konkursów na urlopie. Z urlopu pani musiałaby wrócić, no to została im tajemnicza technika emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176513 Napisano: 24.03.2016 15:57:07 w TESCO konkursy
donia7 napisał(a):

@asante napisał(a):

Ej, serio wygrała tylko jedna osoba na forum w Żywcu?

dla mnie to jest taka ciut patologia... albo nikt się nie chce przyznać, bo widzę, że ostatnio wygrane i że informują to wielka tajemnica. Albo oni sobie olali....

Ale zawsze ktoś napisze, ze wygrała "koleżanka", "znajomy" itd., a tu cicho. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176507 Napisano: 24.03.2016 15:49:33 w TESCO konkursy
Ej, serio wygrała tylko jedna osoba na forum w Żywcu? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176416 Napisano: 24.03.2016 12:49:39 w TESCO konkursy
donia7 napisał(a):

emotka to tylko do jednej osoby zadzwonili z Żywca narazie?

No właśnie czekam na dalszy ciąg...  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176388 Napisano: 24.03.2016 11:46:36 w TESCO konkursy
judytkak napisał(a):

@asante napisał(a):

Czy z Żywca poszły tylko główne, czy dodatkowe nagrody też?  emotka

Wydaję mi się, że tylko główne.

Gratuluje judytkak, podziwiam i zazdroszczę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176381 Napisano: 24.03.2016 11:40:24 w TESCO konkursy
Czy z Żywca poszły tylko główne, czy dodatkowe nagrody też?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6176164 Napisano: 23.03.2016 16:49:18 w TESCO konkursy
buncia88 napisał(a):

@asante napisał(a):

nataszka napisał(a):

W najbliższych tygodniach nastąpi kontakt telefoniczny z autorami najwyżej ocenionymi przez komisję odpowiedziami w celu weryfikacji dowodów zakupu.

Ciekawe ile tygodni potrzebują na powiadomienie... Miesięcy, lat...

...wieków... emotka Dzwoniłam, mają powiadamiać do konca tygodnia emotka

A mówili którego tygodnia?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6175751 Napisano: 22.03.2016 13:42:32 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
No to chyba się wyleczyłam z loterii, na tyle posłanych Grześków i Kropli Beskidu zero wygranych skutecznie mnie zniechęciło emotka
Paczce Sprzątaczce też już mówię basta!  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6175420 Napisano: 21.03.2016 16:04:35 w TESCO konkursy
nataszka napisał(a):

W najbliższych tygodniach nastąpi kontakt telefoniczny z autorami najwyżej ocenionymi przez komisję odpowiedziami w celu weryfikacji dowodów zakupu.

Ciekawe ile tygodni potrzebują na powiadomienie... Miesięcy, lat... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6175383 Napisano: 21.03.2016 14:57:08 w Carrefour konkursy
A czy ktoś pytał organizatora, czy tylko czekamy na odpowiedź?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6175351 Napisano: 21.03.2016 13:50:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tygrysek82bu napisał(a):

@asante napisał(a):

Mam pytanie odnośnie konkursu Milki. Czy ktoś wygrał i dostał nagrodę, a na paragonie nie miał słowa Milka? Mam napis pieguski i nie wiem, czy iść po nowy paragon, bo pieczątki nie mam możliwości wziąć ze sklepu. 

Ja wygrałam i zdjęcie pojawiło się w galerii, czyli paragon uznali, a miałam na nim tylko napis pieguski.

Dzięki, no to posyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6175329 Napisano: 21.03.2016 12:46:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie odnośnie konkursu Milki. Czy ktoś wygrał i dostał nagrodę, a na paragonie nie miał słowa Milka? Mam napis pieguski i nie wiem, czy iść po nowy paragon, bo pieczątki nie mam możliwości wziąć ze sklepu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6174942 Napisano: 19.03.2016 20:55:54 w Carrefour konkursy
brudny napisał(a):

może to o to chodzi, aby z różne gamy produktów i przypraw promować i dlatego celowo cali wyłacznie ofertę Grill w C4? Raczej nikt głową nie walną w klawiaturę przez przypadek i nie dopisał nią słowa "grill" emotka

No tak, ja zdecydowanie inspirację na Wielkanocne specjały czerpię z przepisów mojej babci, a ona zawsze serwowała na obiad karkówkę o smaku whiskey, a na deser kiełbaski w piwie  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0