Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6174908 Napisano: 19.03.2016 16:11:17 w Carrefour konkursy
No niech ich drzwi ścisną, a ucieszyłam się, ze mogę wreszcie normalne zioła kupić na konkurs. Plakat swoje, regulamin swoje, a pytanie wielkanocne, ech Albedo... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6174493 Napisano: 18.03.2016 13:42:58 w TESCO konkursy
donia7 napisał(a):

Może znajdzie się jakiś śmiałek, który do nich napisz/ zadzowni emotka  Ostatnio na C4 do Grafa ktoś napisał i zaraz był emaile i eski.

Ja do nich kiedyś wystosowałam mailowo istotne dla mnie pytanie, ale nie raczyli odpowiedzieć, może telefon odbiorą, gdyby ktoś się odważył  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6174427 Napisano: 18.03.2016 11:05:48 w TESCO konkursy
staszek napisał(a):

nataszka napisał(a):

poczuj się lekko w spa były wyniki?

Raczej nie.

A ktoś wie jak działa ta agencja? Wg regulaminu posiedzenie ma być najpóźniej do 18.03, ale nie ma nic o terminie powiadamiania. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6174237 Napisano: 17.03.2016 16:43:02 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

giulietta napisał(a):

ale to się musi zmienić, bo (...) konsekwencje udziału w loterii i to niezależnie od uczestnika mogą być tragiczne...

emotka emotka
Rzuć jakimś rozwinięciem tej myśli, może przykład takiego tragizmu?

Tragizm to przesada, znam większe tragedie w życiu, ale jeśli organizator loterii nie ma pozwolenia Izby Celnej, to karę płaci nie tylko on, ale uczestnik ma obowiązek zwrócenia nagrody (a jeśli jej już nie ma, to płaci równowartość). Podobno władze miały się już tym zająć i zmienić prawo, ale wiadomo jak to wygląda.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6173103 Napisano: 15.03.2016 15:17:17 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ale mnie te loterie wkurzają, niewiarygodnie jestem z nimi niekompatybilna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6172281 Napisano: 13.03.2016 17:07:29 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

@asante napisał(a):

asandraa napisał(a):

Nie mogę znaleźć w regulaminie forum jak to jest z dodawaniem konkursów. Czy muszę mieć zawsze dodane do bazy 3 aktualne konkursy? Czy muszę dodać 3 konkursy w miesiącu, a może czas (miesiąc) liczy się od zakończenia dodanych przeze mnie konkursów?

O ile ja dobrze to rozumiem, to musisz mieć 3 konkursy w ciągu miesiąca, ale nie kalendarzowego. Czyli przykładowo dodajesz jeden konkurs 13.03, drugi 15.03, trzeci 20.03. Od 20.03 masz pełny dostęp do bazy, ale 13.04 musisz dodać do bazy kolejny konkurs, bo ten dodany 13.03 marca zniknie Ci z konta, 20.04 dodasz następny itd. To oczywiście przykład, bo możesz sobie dodać wszystkie jednego dnia i w przeddzień ich wygaśnięcia dodać kolejne trzy. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.  

Nie mylisz się co do zasady. Czyli - ileś dni od ostatnio dodanego. Mam wrażenie, że ten okres, to 60 a nie 30 dni. Do poszukania na forum. Szukaj wpisów pionasa, który to wyjaśniał.

tomniewkurza, ale po kiego grzyba ja mam czegoś szukać? emotka  Dodanie 3 konkursów w ciągu miesiąca nie stanowi dla mnie żadnego problemu, a udzieliłam odpowiedzi na pytanie asandraa. Jeśli dla kogoś miesiąc to 60 dni to niech i tak będzie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6172249 Napisano: 13.03.2016 15:10:51 w WC - rozmowy o wszystkim
asandraa napisał(a):

Nie mogę znaleźć w regulaminie forum jak to jest z dodawaniem konkursów. Czy muszę mieć zawsze dodane do bazy 3 aktualne konkursy? Czy muszę dodać 3 konkursy w miesiącu, a może czas (miesiąc) liczy się od zakończenia dodanych przeze mnie konkursów?

O ile ja dobrze to rozumiem, to musisz mieć 3 konkursy w ciągu miesiąca, ale nie kalendarzowego. Czyli przykładowo dodajesz jeden konkurs 13.03, drugi 15.03, trzeci 20.03. Od 20.03 masz pełny dostęp do bazy, ale 13.04 musisz dodać do bazy kolejny konkurs, bo ten dodany 13.03 marca zniknie Ci z konta, 20.04 dodasz następny itd. To oczywiście przykład, bo możesz sobie dodać wszystkie jednego dnia i w przeddzień ich wygaśnięcia dodać kolejne trzy. Jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6171319 Napisano: 10.03.2016 19:19:22 w Biedronka
No to już się nie martwię, niech sami sobie sprawdzają zapisy w systemie tych czekolad emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6171307 Napisano: 10.03.2016 18:55:32 w Biedronka
A jak macie opisane te czekolady na paragonie? Ja przy trzech mam skrót Magn., a przy 2 nic. Nie lubię takich paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6171249 Napisano: 10.03.2016 16:51:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze grozi mi popełnienie morderstwa na sąsiedzie, który od kilku miesięcy stuka młotkiem w jedną ścianę - codziennie po kilka godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6171061 Napisano: 10.03.2016 12:36:34 w Wkurza mnie...
onagra napisał(a):

@asante napisał(a):

onagra napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Z tych właśnie powodów bardzo się cieszę,że nie mam dzieci

Nie rozumiem jak można napisać cieszę się, że nie mam dzieci bo trzeba będzie się nimi zająć, wiem, że to ciężka praca, wykańczająca i kosztująca dużo wyrzeczeń, ale uśmiech takiej małej istotki powinien to rekompensować. Pewnie Pani cudaczek 121 nie ma też zwierząt bo to też obowiązek i trzeba się zajmować

Jednym rekompensuje, innym nie. I cieszę się, że jest coś takiego jak wolność wyboru i że nawet pani onagra nie ma na to wpływu emotka  A wszystkim mamom życzę dużo cierpliwości i radości płynącej z macierzyństwa  emotka  

Ale mi nie chodzi, że każdy musi mieć dzieci, ale mówienie, że nie mam dzieci bo trzeba się nimi zajmować i się nie wyśpię to przesada, rozumiem inne powody ale ten nie

A czym różnią się te powody od innych? Czy powód ma jakieś znaczenie? Dla kogo, dla otoczenia, które dyskredytuje kobiety, które nie chcą mieć dzieci trzeba wymyślać "te właściwe" powody? A gdyby kobieta powiedziała, ze nie chce mieć dzieci, bo uważa, że nie byłaby dobrą matką byłoby ok? No jak to, zlinczują ją, bo skąd ona o tym wie? Moja koleżanka nie chce mieć dzieci, bo jej się figura zepsuje, a jest modelką - to lepszy powód? Dajmy kobietom prawo wyboru.
Ps. Moje serce jest bardzo pojemne i kocham wszystkie dzieci w swoim najbliższym otoczeniu, chwile z nimi są bezcenne i nie wiem czy swoje kochałabym bardziej, bo niby dlaczego?     Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6171013 Napisano: 10.03.2016 11:21:44 w Wkurza mnie...
onagra napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Z tych właśnie powodów bardzo się cieszę,że nie mam dzieci

Nie rozumiem jak można napisać cieszę się, że nie mam dzieci bo trzeba będzie się nimi zająć, wiem, że to ciężka praca, wykańczająca i kosztująca dużo wyrzeczeń, ale uśmiech takiej małej istotki powinien to rekompensować. Pewnie Pani cudaczek 121 nie ma też zwierząt bo to też obowiązek i trzeba się zajmować

Jednym rekompensuje, innym nie. I cieszę się, że jest coś takiego jak wolność wyboru i że nawet pani onagra nie ma na to wpływu emotka  A wszystkim mamom życzę dużo cierpliwości i radości płynącej z macierzyństwa  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170839 Napisano: 09.03.2016 19:03:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ita1987 napisał(a):

@asante napisał(a):

Mam pytanie do osób, które wygrały w tuńczyku - czy nadal powiadamiają we środy telefonicznie tak jak na początku? Jesli tak to o której mniej więcej godzinie? Nadzieja matką głupich emotka  

Powiadamiają tylko mailowo. Ostatnio w piątki, ale w środę też się zdarzało. Należy na mail odpowiedzieć w ciągu kilku dni z adresem wysyłki nagrody.

Dzięki, to jeśli nie zawsze w środy i bywa, ze w piątki to jeszcze się połudzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170716 Napisano: 09.03.2016 14:17:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

@asante napisał(a):

Ja też bym powitała syfem, przecież nie chlebem i solą (no, chyba że na podłodze)  emotka

Idąc tym tropem, w konkursie z produktami Velvet, produkty te należałoby przywitać... koopą emotka

Kupą radości tak  emotka
Ja nie twierdzę, że ten filmik jest super i mega mi się podoba, nie mam też jak porównać go do innych prac, bronię go tylko przed zastrzeżeniem, że nie jest na temat, bo dla mnie jest - witają go serdecznie syfem emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170697 Napisano: 09.03.2016 13:52:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

MartaZey napisał(a):

(...) czuje sie rozczarowana tym, ze wygrywa efekciarstwo, a nie wysiłek i pomysł (...)

Wysiłek nie ma nic dorzeczy, hasła typu "A tak się starałam, dlaczego mnie na nagrodziliście?!" są pozbawione sensu. Gdy idę do restauracji i zamawiam kawę, to kij mnie obchodzi, czy jest na wodzie z butelki, czy może kelner biegł po tę wodę do strumienia kilometr w dół stromym zboczem Pienin. Dla mnie liczy się kawa.

Pytanie brzmiało: Jak powitasz w domu Roombę?
Odpowiedź laureata: Syfem.
emotka

Ja też bym powitała syfem, przecież nie chlebem i solą (no, chyba że na podłodze)  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170693 Napisano: 09.03.2016 13:42:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mam pytanie do osób, które wygrały w tuńczyku - czy nadal powiadamiają we środy telefonicznie tak jak na początku? Jesli tak to o której mniej więcej godzinie? Nadzieja matką głupich emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170663 Napisano: 09.03.2016 12:47:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
MartaZey napisał(a):

Jak mnie wkurzają konkursy, gdzie wygrywa odpowiedź nie na temat. Nagroda była godna - iRobot Roomba. Konkurs na FB.
Ludzie postarali się jak nie wiem co - ja swoje filmiki juz pousuwałam, ale mozecie na wallu Roomby zobaczyc co ludzie robili.
I ok, że wygrywa efekciarstwo - filmik zmontowany w konwencji thrilleru jakimś programem. Gusta i guściki. Tyle, że on...NIE ODPOWIADA NA PYTANIE konkursowe.
A pytanie brzmiało: Jak powitasz w domu Roombę?
Zobaczcie...
Dwa dni straciłam, kręcąc filmy. Eh
https://www.faceb...os/1040390119361099/

Ale dlaczego wg Ciebie ten filmik nie odpowiada na pytanie? emotka  Na końcu jest: witamy (jak?) serdecznie emotka  A całkiem serio uważam, że odpowiada. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170637 Napisano: 09.03.2016 12:04:33 w Wkurza mnie...
Ja na swoim zdjęciu paszportowym wyglądam jakbym miała nieumiejętnie przeszczepione włosy, serio emotka  Na moje "o Jezu" jak zobaczyłam zdjęcie fotograf powiedział: "Oj, pani to tu wygląda jeszcze świetnie, jakby pani zobaczyła jak niektórzy wychodzą, nic tylko akta policyjne zakładać"  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170524 Napisano: 09.03.2016 00:06:02 w Wkurza mnie...
ola26, basisutku - ja udam, że tego nie widzę co napisaliście, bo przekracza to moje pojmowanie świata. Widzę, ze znicze to tylko wstęp do grubej ksiązki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170517 Napisano: 08.03.2016 23:48:44 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

malutka456 napisał(a):

batistutek123   emotka   ubezpieczyłam to co najcenniejsze - siebie i dzieci  emotka  o laptopie nie pomyślałam emotka

Wiem że siostra niedawno kupowała laptopa, była podoba sytuacja wylana kawa i miała ubezpieczonego to chyba w cenie zakupu wymieniła sobie na nowego po tej samej cenie- mogła dopłacić. Więc warto kupować rzeczy z ubezpieczeniem. Było to bodajże w takim sklepie media markt w Nowym Sączu jest takowy?

Bardzo śmieszne, ubezpieczenie nie obejmuje zalania kawą emotka  Siostra rozbiła wyświetlacz ubezpieczonego telefonu i oczywiście nie uznali roszczeń, bo to jej wina. Drobnym maczkiem jest duuużo "ale" przy ubezpieczeniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0