Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6170285 Napisano: 08.03.2016 15:47:26 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
defed napisał(a):

@asante napisał(a):

Mam wrażenie, że gdyby w loterii było 100 nagród i 101 zgłoszeń, to na 100% nie wygrałabym ja emotka

A Ty to co, mój klon?  emotka
Loterie emotka  Smolar C4 coca-cola, Grzeski, Carex emotka   emotka

Z Tobą to gdyby były 102 nagrody emotka  
U mnie dzisiaj loterie: carex, grześki, paczka-sprzataczka - 0
Do tego Belriso nawet rękawicy nie dało, a blendery zobaczyłam o minutę za późno. Taki to Dzień Kobiet.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170262 Napisano: 08.03.2016 15:29:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Mam wrażenie, że gdyby w loterii było 100 nagród i 101 zgłoszeń, to na 100% nie wygrałabym ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170245 Napisano: 08.03.2016 15:09:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W jaki sposób powiadamiają z Carex? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170184 Napisano: 08.03.2016 13:58:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś dostał maila z nagrodą z Grześków z innego dnia niż jest lista na stronie? Bo widzę wyniki do 3.03, a chyba powinno być do 7.03? Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6170069 Napisano: 08.03.2016 12:06:46 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie słowo "blender" - oczywiście zobaczyłam konkurs minutę za późno emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6169920 Napisano: 07.03.2016 23:02:02 w Kupię...
Kupię voucher dentystyczny na niezbyt wysoką kwotę, może być też na pakiet higienizacyjny. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6169835 Napisano: 07.03.2016 19:40:33 w BelVita - konkurs śniadaniowy
mia napisał(a):

Frama - wrzuć im to na fejsa. emotka emotka emotka
Ciekawe, czy odpiszą, że kupiłaś za duże jabłka... Tylko co z tym Actimelem? emotka

Actimel się przeterminował i go rozsadza od środka, ciastka ktoś napompował, jabłka nie mieszczą się w normach europejskich - normalnie ktoś szykanuje markę belVita! Przypadek? emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6169721 Napisano: 07.03.2016 15:37:12 w BelVita - konkurs śniadaniowy
stefania7 napisał(a):

@asante napisał(a):

Ło matulu, to mi się chyba nawet po tą śniadaniówkę nie chce jechać. Miała być duża, metalowa, z przegródkami, a dali plastikową mydelniczkę. Ale porażka...

A gdzie pisali, że metalowa będzie? Bo nie kojarzę, od początku chyba była mowa o plastikowej, tylko w przegródkami.

Taka jest na zdjęciu - to nie wygląda jak plastik, a jeśli tak, to bardzo solidny, bo miękki nie wytrzymałby takiego zamykania. Poza tym zawartość odbija się w pokrywce, przy plastiku to raczej nierealne, chyba że mocno lakierowanym. O wielkości nie wspomnę - tutaj mieści 2 jabłka.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6169712 Napisano: 07.03.2016 15:27:28 w BelVita - konkurs śniadaniowy
Ło matulu, to mi się chyba nawet po tą śniadaniówkę nie chce jechać. Miała być duża, metalowa, z przegródkami, a dali plastikową mydelniczkę. Ale porażka... Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6169131 Napisano: 05.03.2016 00:20:14 w Kaufland konkursy
andrzej_s napisał(a):

Dostajecie zwrotkę w świeżości ubrań (odesłanie danych). Mi w jednej wygranej wysłali, a w drugiej nie...

Ja na Onet nie dostałam, ale tam sa często opóźnienia. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6169081 Napisano: 04.03.2016 21:57:39 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

tomniewkurza  zjedz snickersa emotka

A mogę (w zastępstwie, ofkors) miast Snickersa - ŻYWCA?
Wolę emotka
Emocji i endorfin dostarcza podobną ilość, acz przy tym jeszcze DODATKOWO nawilża i schładza. Pliiiiisssss emotka

Tak! Tak! Wreszcie nie będziesz sobą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6168148 Napisano: 03.03.2016 00:33:58 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

monikar napisał(a):

Oferta roku: za rower wart 2000zł na olx dostałam propozycję 250złemotka

Taki lajf - towar ZAWSZE jest wart tak naprawdę tyle, ile jest skłonny zapłacić za niego potencjalny nabywca. emotka
Mówiąc inaczej - masz do wyboru używać sama roweru za 2000 PLN albo... No właśnie. emotka Urok wygranych...

...albo poczekać na odpowiedniego nabywcę. Żaden urok wygranych, nagrody nie tłumaczą cwaniactwa potencjalnych kupujących, już się tego nauczyłam i cierpliwie sobie czekam, aż moja droga przetnie się z drogą kogoś, kto będzie równie zadowolony z transakcji jak ja  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6168129 Napisano: 02.03.2016 23:05:12 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

aby nabyć produkty PODSTAWOWEJ potrzeby, trzeba swoje odsiedzieć...

No jak się kradnie to się swoje odsiaduje emotka
Nawet jak to produkty podstawowej potrzeby, a nie znicze emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6167472 Napisano: 01.03.2016 23:58:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nkba napisał(a):

to dosłownie och..jeć można!!!! pomijam fakt niezgodności z regulaminami! Jeśli ktoś uważa, że te filmiki są fajne to chyba powinien dać sobie spokój z konkursami!!!!! A jeszcze w dodatku jak organizator coś takiego nagradza to wybaczcie... słów mi brak...

Ale to nie chodzi o to, że te filmiki się podobają, tak samo jak prace plastyczne w konkursach hasłowych są bardzo słabe, chodzi o to jak się kiedyś organizator wyraził, że ten uczestnik zaryzykował i mu się ryzyko opłaciło, bo był bardziej kreatywny niż inni  emotka   W domyśle wy...ł wszystkich bez wazeliny. 
Ps. Nie mogę wyjść ze zdumienia jak można wygrywać podwójnym oszustwem - raz filmikiem na konkurs hasłowy, dwa zerżniętymi z neta zdjęciami i muzyka w tych filmikach. To przekręt na miarę Ocean's ileś.    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6167186 Napisano: 01.03.2016 16:32:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

kreatia napisał(a):

pisz joan pisz.
może zakłady kto wygra samochód? emotka  kogo obstawiacie?

pewnie jakieś dziecko przebrane za skodę...albo kot przebrany za skodę...

A nie skoda pod wodą? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6167172 Napisano: 01.03.2016 16:20:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
logos89 napisał(a):

@asante napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

czy ktoś próbowal już wysłac zgłoszenie na konkurs wawelradoscwyzwala.pl bo u mnie nie da sie wybrać cukierków

A co to za konkurs, nie mogę go znaleźć w bazie? emotka

trzeba wybrać cukierki a potem jak wyskoczą trzeba na nie klikąć aby pofrunęły emotka  

Ale gdzie trzeba wybrać? W sklepie, u babci w kredensie czy gdzie? emotka  Nie widzę konkursu w bazie. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6167152 Napisano: 01.03.2016 15:46:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wioleczka83 napisał(a):

czy ktoś próbowal już wysłac zgłoszenie na konkurs wawelradoscwyzwala.pl bo u mnie nie da sie wybrać cukierków

A co to za konkurs, nie mogę go znaleźć w bazie? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6166802 Napisano: 29.02.2016 23:33:07 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

jola29k napisał(a):

Ja  się dziś nie wkurzyłam ale wkur..... i to na maxa  mam córkę nastolatkę która choruje na AZS . Chodzi do 1 gimnazjum . Młoda chciała się zapisać na obóz sportowy  na wakacje  .  A nauczyciel  który jest sobą wykształconą  podobno  powiedział mojej córce  że to jest obóz nie dla niej  bo jest za chuda i wygląda jakby miała zaraz  zdechnąć  , jak tak można  chciałam  z nim sobie porozmawiać  , ale córka płacze żebym nie szła bo będzie się mścił palant jeden . Córka jeździła  już na obozy sportowe  bo trenowała taekwondo . Nie rozumiem nauczyciele się skarżą że młodzież jest nie wychowana  a oni co ? Córka jest bardzo nieśmiała i delikatna , a  tu taki ..... Najchętniej powiedziałabym co o nim myśle

Ja bym nie opuściła.  
A jaki zwiazek z ta sytuacja ma AZS, bo napisalas jakby jakis miał? 

To nie ma znaczenia jaki związek ma ta czy inna choroba (ta to chyba żadnego nie powinna mieć), ale nauczyciel nigdy w życiu nie powinien tak załatwiać sprawy. Zaprasza się rodziców lub do nich dzwoni, rozmawia na temat stanu zdrowia argumentując odpowiednio swoje obawy. Mam dwie siostry nauczycielki, każda po takim tekście byłaby co najmniej na dywaniku u dyrektorki.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6166606 Napisano: 29.02.2016 17:29:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
noisy0000 napisał(a):

@asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

noisy0000, czekam kiedy Ty wygrasz. Też się przyczepię do czegokolwiek emotka . Po co? A tak sobie, żeby się przyczepić emotka . I nie myśl sobie, że tego nie zrobię. Zrobię. Sprawdzę, czy kreska na powiece równo narysowana, czy tusz się nie rozmazał. Nawet plamki na koszuli poszukam. A jak zobaczę, że Ci gdzieś włos spadł z głowy, to z pewnością o tym napiszę emotka . I pamiętaj, żeby brudne dresy z tła usunąć emotka .

E, ilonar, nie dorównasz noisy, bo tylko on jest w stanie zauważyć, że te dresy na zdjęciu są brudne, a nie ściągnięte właśnie ze sznurka po praniu, ale przypatrz się uważnie, może zauważyć np. zepsute żelazko, albo dziurę w tylnej kieszeni spodni, plama na koszuli jest zbyt oczywista  emotka  

No nie dorównasz, nie dorównasz emotka  No ale cóż, na zdjęciu Ilony widać, że żelazko jest zepsute emotka

Cóż, ja nawet zdjęcia nie potrzebuję, żeby zauważyć, że u Ciebie kindersztuby brakuje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6166589 Napisano: 29.02.2016 17:17:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zaczytana-pola napisał(a):

noisy0000, czekam kiedy Ty wygrasz. Też się przyczepię do czegokolwiek emotka . Po co? A tak sobie, żeby się przyczepić emotka . I nie myśl sobie, że tego nie zrobię. Zrobię. Sprawdzę, czy kreska na powiece równo narysowana, czy tusz się nie rozmazał. Nawet plamki na koszuli poszukam. A jak zobaczę, że Ci gdzieś włos spadł z głowy, to z pewnością o tym napiszę emotka . I pamiętaj, żeby brudne dresy z tła usunąć emotka .

E, ilonar, nie dorównasz noisy, bo tylko on jest w stanie zauważyć, że te dresy na zdjęciu są brudne, a nie ściągnięte właśnie ze sznurka po praniu, ale przypatrz się uważnie, może zauważyć np. zepsute żelazko, albo dziurę w tylnej kieszeni spodni, plama na koszuli jest zbyt oczywista  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0