Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika asantesana

asantesana

#6165410 Napisano: 26.02.2016 00:21:21 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

Matko jedyna, o jaka pompkę pytales? emotka

O rozrusznik serca, bo jak dziewczyny go widzą to mdleją, albo dostają zawal serca i musi nosić przy sobie emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6165106 Napisano: 25.02.2016 15:14:21 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolinamat napisał(a):

@asante napisał(a):

karolinamat napisał(a):

szala napisał(a):

karolinamat Przedwczorajsze selfie moja droga

a być może emotka ale i tak fajne emotka

A czy to nasz luko na zdjęciu? emotka

chyba to jeszcze nie jego moment na wygraną ciachniętą emotka

Na pierwszy rzut oka podobny, na drugi już nie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6165093 Napisano: 25.02.2016 15:05:29 w Dyskusje o wynikach konkursu
karolinamat napisał(a):

szala napisał(a):

karolinamat Przedwczorajsze selfie moja droga

a być może emotka ale i tak fajne emotka

A czy to nasz luko na zdjęciu? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164976 Napisano: 25.02.2016 11:35:33 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

@asante napisał(a):

aerdna napisał(a):

@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka
Czwartek, nowe promocje gazetkowe, na półkach ceny promocyjne, a przy kasie płacisz normalną cenę. Dlaczego? Bo promocje obowiązują od 8.00  emotka  Ile osób kupujących wcześnie rano lub nawet w nocy w sklepach całodobowych tak naciągną, bo przy większych zakupach nie zauważą różnicy. emotka  

Na ostatniej stronie gazetki, przy liście sklepów - jest informacja o tym, że zmiana cen następuję od 8:00.

Nie wszyscy maja obowiązek oglądać ostatnią stronę gazetki, a na półkach mają być aktualne ceny. 

Mi kiedys ktos probowal wmowic, ze jesli w sklepie sa czytniki cen, to sklep jest bez winy. Ale nie wiem na ile to prawda emotka

Pewnych rzeczy chyba nigdy nie zrozumiem. Ktoś, kto ma wypełniony wózek po brzegi ma stać pod czytnikiem i skanować każdy produkt, bo może cena ktoregos jest niezgodna z wywieszona ceną emotka  To nie czasy, gdy jak w sklepie rzucili ser żółty, to cena wszystkim latała koło pióra, grunt to było dostać się do tego sera.   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164932 Napisano: 25.02.2016 10:35:09 w Wkurza mnie...
aerdna napisał(a):

@asante napisał(a):

Oszuści w Tesco emotka
Czwartek, nowe promocje gazetkowe, na półkach ceny promocyjne, a przy kasie płacisz normalną cenę. Dlaczego? Bo promocje obowiązują od 8.00  emotka  Ile osób kupujących wcześnie rano lub nawet w nocy w sklepach całodobowych tak naciągną, bo przy większych zakupach nie zauważą różnicy. emotka  

Na ostatniej stronie gazetki, przy liście sklepów - jest informacja o tym, że zmiana cen następuję od 8:00.

Nie wszyscy maja obowiązek oglądać ostatnią stronę gazetki, a na półkach mają być aktualne ceny.  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164929 Napisano: 25.02.2016 10:32:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

gosposia07 napisał(a):

Główna kot model zasłużona emotka ))))

Mnie akurat ta fotografia nie przypadła do gustu - idealny kot model to taki, który poprzez fotografie przekazuje swoją kocią naturę, pierwotne piękno, instynkt drapieżnego przytulaska. Ale to tylko moja prywatna opinia emotka

Ciekawe, czy Twoja kotka dałaby się tak ubrać. Mój chyba dostałby wścieklizny. emotka
Ogólnie- wszystkie kotki piękne. Zagłaskałabym emotka

Nie mam kota i wolę psy, ale zakochałam się w tym leżącym rudzielcu z łapką na pyszczku, skojarzył mi się z taką kokietką mówiąca "och nie, nie rób mi zdjęcia", a myślącą "czy na pewno dobrze wyglądam?". Takiego mogłabym mieć  emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164919 Napisano: 25.02.2016 10:23:14 w Wkurza mnie...
Oszuści w Tesco emotka
Czwartek, nowe promocje gazetkowe, na półkach ceny promocyjne, a przy kasie płacisz normalną cenę. Dlaczego? Bo promocje obowiązują od 8.00  emotka  Ile osób kupujących wcześnie rano lub nawet w nocy w sklepach całodobowych tak naciągną, bo przy większych zakupach nie zauważą różnicy. emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164562 Napisano: 24.02.2016 15:17:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

@asante napisał(a):

Oczywiście zapomniałam dodać we wcześniejszym wpisie, ze zanim zabiorę się za pracę plastyczną będę wysyłała zapytanie jaki stosunek ma agencja do laurek. Oj, skończą się niektórym dobre czasy emotka  

Ja nie zamierzam pytać, czy ktoś będzie mi srał w talerz. Nie zamierzam się również dostosowywać do ludzi, którymi gardzę. To świat ma być taki, jak JA sobie życzę. I basta.

W drodze do Biedronki zastanowię się, czy lepiej być pogardzanym, czy wciąż wydymnym - oto jest pytanie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164513 Napisano: 24.02.2016 14:27:20 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

Róbcie, jak uważacie, ale ja z kolei obieram taktykę przywrócenia normalności, czyli na każdy konkurs, gdzie będzie istniał chociaż cień szansy, że mogą pójść prace plastyczne/linki, będę wysyłała swoje uwagi w postaci pracy plastycznej/linków o takiej dosadności i przesłaniu marketingowym, że plastyczki zostaną na wszelki wypadek zdyskwalifikowane.

Oczywiście dotyczy to konkursów, w których ja będę brała udział, bo bazy nie mam możliwości przejrzeć...

Oczywiście zapomniałam dodać we wcześniejszym wpisie, ze zanim zabiorę się za pracę plastyczną będę wysyłała zapytanie jaki stosunek ma agencja do laurek. Oj, skończą się niektórym dobre czasy emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6164488 Napisano: 24.02.2016 14:09:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
Przejrzałam, przemyślałam, postanowiłam. I uroczyście oświadczam, ze nie będę stać jak debil z boku, patrzeć na to i czekać na prawowite konkursy plastyczne, których jest jak na lekarstwo i zabieram się za prace plastyczne na konkursy nieplastyczne! I polecam, żeby jak najwięcej osób tak zrobiło, bo:
1. panie BS, RP i MU przestaną wygrywać tak małym kosztem i kiepskimi pracami
lub
2. organizatorzy zasypani pracami plastycznymi albo dołożą w regulaminie stosowny zapis o przyjmowaniu takich prac albo przestaną je nagradzać i zaczną wybierać teksty zgodnie z regulaminem.
I niech nikt do mnie nie ma pretensji, gdy zobaczy moje nazwisko wśród laureatów, bo jak widać jedni gadają i nic nie robią, żeby z tym walczyć, a drudzy się śmieją w twarz i zgarniają nagrody. 
HOWGH.
  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163751 Napisano: 23.02.2016 00:10:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bezaczek7 napisał(a):

kurde emotka  zgłaszana przez niego Transakcja, uprawniająca go do udziału w Loterii, nie dotyczyła zakupu produktów takich jak: produkty alkoholowe, wyroby tytoniowe, broń palna, substancje psychotropowe, środki odurzające, a także leki, środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego lub wyroby medyczne, podlegające refundacji ze środków publicznych, a jeśli dotyczyła ich częściowo, to kwota Transakcji podana w formularzu zgłoszeniowym nie uwzględnia wartości ww. produktów;
może banalne pytanie, ale czy to wytłuszczone dotyczy mleka modyfikowanego? kupowałam w biedronce, jakoś nie zwróciłam na to wcześniej uwagi emotka  co teraz? zgłoszenie poszło kilka dni temu już. pisać do nich żeby wycofali to zgłoszenie a zgłosić ponownie z kwotą po odjęciu za mm? czego jeszcze może dotyczyć ten zapis? słoiczki hipp, jakieś tabletki przeciwbólowe np? co jeszcze? poza oczywistymi papierosami i piwem.

Możesz ich zapytać co autor miał na myśli, ale ja rozumuję ten zapis jako całość - środki spożywcze specjalnego przeznaczenia żywieniowego... podlegające refundacji ze środków publicznych, czyli jeśli kupujesz jakieś leki lub nawet mleko dla dziecka, ale ktoś Ci refunduje go w całości lub części. Nie znajduję powodu, dla którego zwykle mleko odtłuszczone miałoby nie brać udziału. Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163469 Napisano: 22.02.2016 14:02:12 w Carrefour konkursy
A czy ktoś już wie, czy można pisać dłuższe zgłoszenia?  Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163386 Napisano: 22.02.2016 11:49:29 w Biedronka
Defed, wszystko byłoby ok, gdyby w regulaminie były stosowne zapisy i adresy/nazwy firm. W regulaminie organizatorem jest M2.0. Nie-Lubie to emotka   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163368 Napisano: 22.02.2016 11:19:45 w Biedronka
defed napisał(a):

pang napisał(a):

Frama napisał(a):

pang napisał(a):

na jogobellę to jaki ma być adresat bo podali w e- mailu tylko adres czerska 12

M2.0 Sp. z o.o., z siedzibą w Warszawie, kod 00-732, przy ul. Czerskiej 12,

dziękuje, choć pod tym adresem jest agencja Lubię to,

to jest to samo
zaadresuj kopertę:
FIRMA LUBIĘ TO / KONKURS SZCZĘŚLIWA 10-TKA Z ZOTT
UL. CZERSKA 12
00-732 WARSZAWA

Właśnie pakuje dokumenty do koperty i dawno bardziej zakręconej agencji nie widziałam, to jest w końcu M20, czy jakieś Lubie to? emotka  Kolejna agencja, która sobie użycza od kogoś adres? Tak, widzę w mailu jaki ma być dopisek. Co za paranoja. i wystarczą dane + paragon, żadnego oświadczenia?   Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6163167 Napisano: 21.02.2016 14:33:50 w Wkurza mnie...
Jasminum napisał(a):

Wkurza mnie moja choroba. Nie potrafię się wtedy skupić na pisaniu bo brakuje pomysłów. Mam nadzieję, że nowy lek pomoże by jakoś radzić sobie w pracy i w domu.

Szybkiego powrotu do zdrowia życzę, wkrótce będzie wiosna, która przyniesie dużo nowej energii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162849 Napisano: 20.02.2016 10:36:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

Ja na temat milki mialam sie nie wypowiadac ale uwazam ze wygrywa chlam... moze 2 zdjecia sa ok a reszta? Idac tym tokiem nie powinni w kulinarnych nagradzac blogerow a w konkursach nuzycznych tych co ladnie spiewaja... kreatywnosc w ogole sie u nich nie liczy i tyle. Nagrdzaja byle co

Aneto, a przyznaj z ręką na sercu, czy Tobie cokolwiek by się spodobało poza Twoimi zdjęciami? Krytykujesz wybory w każdym konkursie fotograficznym, kulinarnym, pokazujesz swoje zdjęcia jako te o wiele lepsze (czyżby?), których paskudne jury nie chce nagradzać, wypowiadałaś się nawet na temat mojej tapety na zdjęciu kulinarnym, bo "każdy taką ma" - tylko ja swoją wygrałam, a czy Ty swoją też? Nie myśl, że gdy wygra Twoje zdjęcie, to nie posypią się gromy, sama tego ludzi uczysz, zastanów się czy warto wszystko krytykować, zwłaszcza, gdy argumenty są w stylu "nagradzają byle co".    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162318 Napisano: 19.02.2016 11:39:21 w Biedronka
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

defed napisał(a):

U mnie 0/14 (a wczoraj w itm 0/5). Moja motywacja osiagnela depresje. Juz nawet plakac nie mam sily.

0/20 emotka

Też emotka . Nie wygrać w takim gronie to zaszczyt emotka

0/10 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162197 Napisano: 19.02.2016 09:49:24 w Biedronka
Serio były smsy z colgate? To jest niemożliwe...  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6162080 Napisano: 18.02.2016 23:17:37 w Wkurza mnie...
Ło matko, ale Moda na Sukces tutaj, a ktoś kogoś wkurza w tym serialu (adekwatnie do wątku)? emotka    Wyświetl w wątku >>
0 0

asantesana

#6161890 Napisano: 18.02.2016 15:20:07 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nie ma paczki sprzątaczki, ale traktuję tę sprawę honorowo, nie poddam się. emotka
ps. Nie żeby inne nagrody były... Wyświetl w wątku >>
0 0