Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fragles

fragles

#5746875 Napisano: 01.10.2013 13:52:18 w Carrefour konkursy
like-a-bomb napisał(a):

Czy Smolar informował już zwycięzców z I etapu "Velvet"? emotka

jak mówi spiskowa teoria dziejów Smolar teraz siedzi i robi ostra selekcję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5746867 Napisano: 01.10.2013 13:49:44 w Kaufland konkursy
bip napisał(a):

to wszystko doprowadzi do tego, ze poczciwe swego czasu 4Frame stanie sie złośliwe wzgledem konkursowiczów niczym TQG! To na poczatku tez była normalna agencja ale ile mozna mieć cierpliwosci! Smolar juz tez zmienił taktyke i prowadzi ostra selekcje aby stałych konkursowiczów jak najmniej nagradzac. Moze ktos wreszcie powinien zrozumiec, że konkursów nie organizuje sie po to zeby jeden czy drugi mógł sie z tego utrzymać tylko aby zachecic konsumentów do zakupu tego produktu a nie innego. Nie są ślepi i widza, że 80% laureatów to wiecznie te same nazwiska.

W Kauflandzie nie gram, nie mam problemu z bonami, ale co do wiecznie tych samych nazwisk i ostrej selekcji to chyba przesada emotka Gdyby ją robili to dzięki "Zwykłym konsumentom" mogliby już dzisiaj zwinąć swoją agencję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5745086 Napisano: 27.09.2013 13:58:57 w MC - Agencja inna niż wszystkie
nataszka napisał(a):

A ja nie mam nagrody z SPH -LADY SS emotka
OSTATNIO O PALMOLIVE się upominałam e-maile-doszła.Teraz znowu napisałam e-mail i nagrody ani widu....

Do mnie też nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5744370 Napisano: 26.09.2013 16:17:54 w Leclerc
Oleśnica u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5742159 Napisano: 23.09.2013 21:58:06 w TESCO konkursy
szaradzista1 napisał(a):

Czy rozwiazali juz w Tesco Konkurs walizkowy WENGER?

Tak, jakiś czas temu Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5741688 Napisano: 23.09.2013 12:48:40 w TESCO konkursy
Agnes napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

HORTEX.TESCO.nr paragonu. itd

dzieki zjadłam TESCO po drodze

Tak to jest jak się je w pośpiechu i w dodatku idąc emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5739729 Napisano: 18.09.2013 18:24:29 w Inne mniejsze markety
koza.k90 napisał(a):

po ile są konkursowe kosmetyki Himalaya HERBALS w Superpharm ?

2,99 zł krem antyseptyczny Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5739728 Napisano: 18.09.2013 18:19:25 w Carrefour konkursy
chasia napisał(a):

chasia napisał(a):

W Fairy Carrefour który numer z paragonu sie podawało?

Może ktoś wie emotka

Numer z górnego prawego rogu obok daty. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5736660 Napisano: 13.09.2013 12:34:36 w Carrefour konkursy
inka113 napisał(a):

masza napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wychodzi, że nie może

ja mam w Kauflandzie WBudynWanil

widać LR z podpowiedzi W na poiczątku nie chce skorzystać.
poza tym, po cenach też by można zidentyfikować...

Ale jak się nie chce.
Jak patrzę na takie podejście, to zastanawiam się, po ch.lerę ja się w swojej pracy staram.

a jak się dołączy opakowanie uznają?
Pytaliście?
Ja mam paragony z C4 z miejscowości przez która przejeżdżałam w drodze z wakacji, na pewno juz tam nie wrocę bo cena paliwa przewyższyła by cenę bonu emotka

nie uznają. ja wysłałam paragon i opakowania ale ich to nie interesuje.

Potwierdzam opakowania im nie wystarczają. Może dlatego, że ten cukier nie ma wanilii i jedzie im w agencji etylowanilina emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5736637 Napisano: 13.09.2013 12:17:12 w Carrefour konkursy
W regulaminie też nic chyba nie ma, że zrobią z nas sobie darmowych uczestników ankiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5736612 Napisano: 13.09.2013 11:53:14 w Carrefour konkursy
Mogliby też lekko wysilić mózgownice, skoro wszyscy cukier wanilinowy x 5 to chyba nie kupili na złość im cukru Dr.Oetker czy firmy kogucik żeby sobie zrobić problem. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5736609 Napisano: 13.09.2013 11:50:53 w Carrefour konkursy
cc_investigator napisał(a):

bip napisał(a):

aerdna napisał(a):

A zaczęli juz dzis ?

tak zaczeli ale nie z nagrodami niestety. dzwoni pani i informuje ze niestety gdy na paragonie nie ma wyraźnego oznaczenia (Winiary, NEstle, Lion itd) to nie moga uznać paragonu. Dołączone opakowania też tu nic nie zmieniaja w tej sytuacji emotka

i nie ma dyskusji?

Przeciez to jest ograniczona lista produktów (słabo opisanych) skoro robią konkurs w c4 (a teraz w kolejnych sklepach), to trzebaby dostać opis produktow ze sklepu (opisy w obrebie danej sieci sa chyba takie same?). To naprawdę nie jest robota niewykonalna. I dla agencji - jednorazowa.
Kurcze.
emotka

Dokładnie, wszystko to usłyszeli ode mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5736604 Napisano: 13.09.2013 11:47:09 w Carrefour konkursy
skarb888 napisał(a):

bip napisał(a):

aerdna napisał(a):

A zaczęli juz dzis ?

tak zaczeli ale nie z nagrodami niestety. dzwoni pani i informuje ze niestety gdy na paragonie nie ma wyraźnego oznaczenia (Winiary, NEstle, Lion itd) to nie moga uznać paragonu. Dołączone opakowania też tu nic nie zmieniaja w tej sytuacji emotka

Tego się obawiałam, dlatego odpuściłam cukry waniliowe i kupiłam galaretki i Princessy (najpierw posprawdzałam na czytniku co wybija).

Ale ten nieszczęsny "cukier wanilinowy" jest właśnie Winiary, nie mogą pisać waniliowy, bo nie zawiera wanilii i na paragonie jest tak samo w całej Polsce (w sensie we wszystkich C4). Mogliby sobie zadbać z Nestle, by na czas promocji je odpowiednio opisywali. Przy odrobinie chęci sprawdzą to telefonem w 5 minut u jednej osoby i będą mieli jasność, ale "pani nie umie". Smolar umie. Ale pozytywna informacja jest taka, że wyślą skan paragonu i z nim trzeba jechać podbić do sklepu. U mnie "oparło się " o kierownika sklepu. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5731776 Napisano: 06.09.2013 00:37:12 w Biedronka
cudaczek121 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

ladyinred napisał(a):

gdzie moja lodowka? emotka

i moja walizka emotka emotka emotka

i moja walizka emotka

Pojechała na wycieczkę z Pascalem i gotuje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5731769 Napisano: 06.09.2013 00:18:54 w Intermarche
W sumie wcześniej do konkursu Fairy i teraz nie precyzowali, który to numer paragonu. Ten w prawy górnym rogu przyjmuje się "potocznie", ale kierownicy sklepów za nr paragonu uważają własnie systemowy lub transakcji...
A co do Karlsbadu dobrze, że zaczęli częściowo określać wymagania, nie będą potem dowolnie interpretować tego co uważają za nr paragonu. Ale wypadałoby dopracować szczegóły. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5731763 Napisano: 05.09.2013 23:44:39 w Intermarche
onlyrybka napisał(a):

Na moich paragonach z ITM jest numer transakcji na dole.

Ja mam z 2 sklepów, w jednym na dole figuruje numer systemowy w drugim numer transakcji. Trzeba jutro się dopytać telefonicznie, a najlepiej mailowo żeby mieć podkładkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5731762 Napisano: 05.09.2013 23:43:36 w Intermarche
wall.e napisał(a):

fragles napisał(a):

moniap82 napisał(a):

na konkurs INTERMARCHE - WYGRAJ I SPEŁNIJ SWOJE MARZENIA
podajemy nr transakcji czy nr paragonu?

jak mnie pouczyła Pani w Almie, nie ma czegoś takiego jak nr paragonu emotka
Podajemy numer transakcji

A ode mnie kiedyś żądali numer wydruku innym razem wspominali o numerze systemowym emotka . Ale to nie było w Intermarche ani w Albie , chyba.

Jak zwał tak zwał,jedno jest pewne,trzeba wpisać cyferki emotka

Do czasu, mi odebrali nagrodę za numer transakcji, bo wtedy rzekomo chcieli prawy górny róg ... A w regulaminie nie było żadnego zapisu, teraz jest. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5731747 Napisano: 05.09.2013 23:12:38 w Intermarche
fragles napisał(a):

moniap82 napisał(a):

Podajemy numer transakcji

Teraz widzę, że na moim paragonie jest numer systemowy, a nie transakcji i bądź tu mądry, znowu mi pani odbierze nagrodę jak jej się tak spodoba emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5731744 Napisano: 05.09.2013 23:08:32 w Intermarche
moniap82 napisał(a):

Podajemy numer transakcji Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5730791 Napisano: 04.09.2013 21:14:19 w TESCO konkursy
picola napisał(a):

kochani, powiedzcie czy na konkurs zakupy 1 klasa trzeba wysyłać zgłoszenie w dniu zakupu, jestem dzisiaj mega zmęczona i nie mam siły czytać regulaminu emotka

Nie Wyświetl w wątku >>
0 0