Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika fragles

fragles

#5396612 Napisano: 10.10.2012 03:13:07 w Biedronka
tadziowa napisał(a):

są smsy

i u mnie jedna biedroneczka emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5392893 Napisano: 08.10.2012 12:48:06 w Inne mniejsze markety
petunija1 napisał(a):

fragles napisał(a):

masza napisał(a):

a Laptopy z Krafta, ma ktos?

do mnie pani dzwoniła z 16.09 z bonem i nie umiała powiedzieć (czy nie chciała), co z laptopami... W końcu wydusiła, że jeszcze nie wybrali emotka Chyba mówią co im fantazja podsunie emotka

Bez jaj. emotka

Nie wiem o co chodzi, nie chcę robić zamieszania, tak mi powiedziała. Ale przecież skoro przyznali bony z 16.09, a laptop miał być dla najlepszej odpowiedzi to musieli wybrać najpierw laureata.
Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5392861 Napisano: 08.10.2012 12:29:20 w Inne mniejsze markety
masza napisał(a):

a Laptopy z Krafta, ma ktos?

do mnie pani dzwoniła z 16.09 z bonem i nie umiała powiedzieć (czy nie chciała), co z laptopami... W końcu wydusiła, że jeszcze nie wybrali emotka Chyba mówią co im fantazja podsunie emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5392856 Napisano: 08.10.2012 12:26:51 w Inne mniejsze markety
Grał ktoś w konkursach Marionnaud (BOSS i 10.000). Mieli dawno rozstrzygnąć i wyników ani widu ani słychu, coś tam kręcą na fb i się plączą, że opóźnienie itp.
Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5387933 Napisano: 03.10.2012 09:41:09 w Inne mniejsze markety
gargi napisał(a):

gargi napisał(a):

czy na intermarche odsyłamy paragon+dane na adres: Impresariat Karlsbad Sp. z o.o. z siedzibą w Warszawie (kod
pocztowy 03-680), ul. Wolbromska 38?

nie ja odbierałam telefon i nie jestem pewna. : )

halo halo, mógłby mi ktoś odpowiedzieć? : )

Dokładnie tak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5384229 Napisano: 01.10.2012 01:23:56 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
aneciaa napisał(a):

kadjas123 napisał(a):

Fa pocztą z Ergo marketing ale nie kojarze z którego to konkursu emotka

to Fa to chyba z Superpharm bo ja tez dostałam dziś emotka

i u mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5383250 Napisano: 30.09.2012 08:00:36 w Paragony
Kupię paragon na 4 margaryny Palma z Murzynkiem, chcę dzisiaj jeszcze wysłać zgłoszenie emotka PW Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5368761 Napisano: 19.09.2012 04:04:05 w Oddam za darmo
Oddam w imieniu siostry
2 puszki mleka HIPP BIO COMBIOTIK 2 (PO 6 MIESI¡CU
Jest ważne do 29.09.12 więc trzeba się pospieszyć. Wystarczy tylko pokryć koszty wysyłki lub na terenie Wrocławia odebrać osobiście. Zapraszam PW Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5362969 Napisano: 14.09.2012 11:59:50 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Ashley878 i Normafia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5362435 Napisano: 13.09.2012 08:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
targicola napisał(a):

ziolko napisał(a):

joan genialny pomysł - mam nadzieję, że jakaś agencja to przeczyta i wdroży ten pomysł w życie

skończyłoby się kupowanie paragonów na główne nagrody, tak jak jest teraz, bo by nie było wiadomo, co kto wygrał emotka

kupno-kupnem.ale niektórzy mogliby posprzedawać drukareczki do paragonów,gdyby sprawdzano prawdziwość przesłanego paragonu w sklepie..... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5362425 Napisano: 13.09.2012 08:44:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
furbo napisał(a):

joan napisał(a):

paryzanka napisał(a):

Rozumiem, że auta z Biedronki juz maja wszystkich właścicieli?
A moze Agencja sie zabawia i jutro tez kogos poinformuje?
Ja smsa nie dostałam...

Pewnie wszyscy laureaci zostali już poinformowani. Dobrze, że ja u nich nie pracuję, bo laureaci nagród każdego stopnia dostaliby takiego samego SMSa o treści Zostałeś laureatem konkursu w Biedronce. Odeślij oryginał paragonu... emotka A gdyby ktoś mi d* zawracał dzwoniąc z pytaniem, co wygrał, to oczywiście byłabym poza biurem emotka

joan, przepraszam za bezpośredniość, ale czy Ty ostatnio nie składałaś aplikacji do TQG??? emotka

Tak się ostatnio zastanawiałem, po wpadce z konsolami w TQG dlaczego w pracownikach agencji tyle bezinteresownej zawiści, złośliwości, podejrzliwości i zapędów rodem z sysyclijskich komisariatów ścigających mafie...
I tak sobie myślę, że w wielu agencjach siedzi jedna, dwie lub kilka osób, średnio zarabiają, mają górę roboty, nie zawsze twórczej (patrz dopasowywanie paragonów do zgłoszenia itp.). A tu trzeba przyznać nagrodę wartości rocznych zarobków, w dodatku okazuje się, że są osoby mające niewątpliwie talent, ba nawet rodziny emotka Frustracja rośnie, a z nią pomysłowość na utrudnianie nam życia. Nie mówię tu o zasadach, które są ok jak w Agencji Joan emotka
Można się zwolnić i zacząć grać, ale skoro talentu brak pozostaje zacisnąć zęby i niszczyć mafię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5358036 Napisano: 10.09.2012 02:45:32 w Inne mniejsze markety
jarko44 napisał(a):

Czy naprawili już odsyłanie danych Colgate Intermarche?

u mnie zadziałało Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5357782 Napisano: 10.09.2012 12:01:56 w Inne mniejsze markety
aurorcia napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

Czy dzwonił ktoś do TQG co jest ze stokrotką?

Też jestem ciekawa, bo przed weekendem wysłałam im @ czy już wszyscy poinformowani, to mi odpisali, że jeszcze nie, ale od tej pory cisza! emotka

oni dzwonią tylko do tych, co nie mogą odebrać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5357778 Napisano: 10.09.2012 12:00:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Mam pytanie dotyczące loterii Elseve. w regulaminie jest, że trzeba wysłac SMS na podany numer, a w treści napisać ELSEVE. Tyle, że nie podaje się nr paragonu ani nic takiego. Co prawda piszą, że na 1 SMS musi być zakupiony towar promocyjny. Ale z drugiej strony jak sprawdzą, jeśli na 1 paragon wysle się kilka SMS-ów. Co o tym sądzicie?

Łoj staszek, źle zaczynasz przygodę z konkami z promocyjnymi emotka
Poza tym, w takich loteriach najwięcej zgłoszeń wysyłają osoby, którym do pięt nie dorastamy. Zatem radzę wybrać inną promocję albo wysłać jednego SMSa emotka

no własnie wysłałam jednego emotka czyli to dla hurtownikow konkurs czy dla szemranych? emotka

dla mafii konkursowej emotka o szemranych jeszcze nie słyszałem, czyżbyś był z agencji reklamowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5357773 Napisano: 10.09.2012 11:58:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
fragles napisał(a):

szprotka napisał(a):

Właśnie, tym bardziej, że za jeden paragonik trzeba zapłacić 23 zł. Czy ktoś widział taniej ELSEVE?

w Tesco są w promocji te większe chyba 400 ml

szampon 400 ml za 11.99
odżywka 400 ml za 12,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5357771 Napisano: 10.09.2012 11:56:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szprotka napisał(a):

Właśnie, tym bardziej, że za jeden paragonik trzeba zapłacić 23 zł. Czy ktoś widział taniej ELSEVE?

w Tesco są w promocji te większe chyba 400 ml Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5354046 Napisano: 06.09.2012 12:36:19 w Inne mniejsze markety
sylzab2294 napisał(a):

jarko44 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

mia napisał(a):

Niestety, ale jak dla mnie wygląda na to, że konkurs Viziriady został jednak rozstrzygnięty. emotka
Malo prawdopodobne, żeby sobie taka długa przerwę w informowaniu zrobili... Po co zresztą?

Znaczy, kolejny konkurs u mnie w plecy. emotka

Też tak myślę, ale 0d 16 do 20 wszystkie wpadły na forum a kolejne 9 -już nie??? emotka Niemożliwe! emotka emotka

tym bardziej, że gra na forum wystartowała chyba jakoś 21 Będą jutro dzwonić dalej emotka

dzwoniłam dziś...i usłyszałam, że pani jest w trakcie powiadamiania, a poza tym to mam się wczytać w regulamin to tam wszystko pisze emotka

Pani potrzebuje duuuużo czasu, bo głownie zajęta jest kombinowaniem jak zrobić żeby nie przyznać nagrody
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5352685 Napisano: 05.09.2012 11:46:04 w Inne mniejsze markety
ewachem napisał(a):

apropos Woseby to czy juz informowali z jakichkolwiek dni?

pewnie tak, bo zwykle informowali na bieżąco emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5352012 Napisano: 04.09.2012 07:09:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
eldidu napisał(a):

Liczyłam, że Woseba się odezwie, a tu cisza:/ A kawy nie mam już komu dawać. Nie mam dużych wymagań, potrzebuje tylko ten monitor:(

Ja kawy nawet już wąchać nie mogę, rozdaję wszystkim , ale kręcą nosem na Wosebę. Ja nie piję kawy, ale czego się nie robi dla nagrody emotka Teraz nawet waruję przy telefonie emotka Żeby nie było jak z konsolami. Wyświetl w wątku >>
0 0

fragles

#5351896 Napisano: 04.09.2012 05:14:41 w Inne mniejsze markety
mundek2004 napisał(a):

ventylll napisał(a):

Dziś do nich dzwoniłem w sprawie wysłania paragonu i mi szanowna pani oznajmiła, że nie jestem laureatem tylko POTENCJALNYM laureatem

bo u nich laureatem, zostajesz wtedy gdy otrzymujesz wygraną w domu.
Chociaż raz przy rolkach mieli ewidentne prawo mnie zdyskwalifikować ( pani mi nawet o tym powidziała) ale nagrodę dostałem emotka

Ale tym razem w regulaminie jest, że osoba poinformowna jest laureatem, nie ma mowy o potencjalnych )Viziriada Stokrotka).
Co do telefonów, do mnie dzwonili wczoraj.
Wyświetl w wątku >>
0 0