Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika alita

alita

#5323631 Napisano: 11.08.2012 05:39:35 w Rossmann
joan napisał(a):

polarniczka napisał(a):

jak widze ten ranking AA to generalnie odpuszczam grę...nie mam szans

Niestety, po dwóch dniach poprzeczka mocno się podniosła. Jestem tylko ciekawa, czy w tego typu grach da się normalnie wygrać, czy nagrody zgarniają sami macherzy od losu? emotka

Gra jest prosta, wystarczy ją włączyć i niech czas leci, na początku nie można zwracać na niego uwagi, musisz w głowie ułożyć jak poprzesuwać te klocki, ogólnie jest to niecałe 20ruchów- 13sekund emotka zależy od ustawienia, ja jak mam 40sekund po drugiej układance to pechowo trzecia jest ciężko rozstawiona... Wyświetl w wątku >>
0 0

alita

#5323628 Napisano: 11.08.2012 05:32:58 w Rossmann
cc_investigator napisał(a):

jenny21 napisał(a):

Nie mowie ze zawsze losuja, ale czasami na pewno

ja wam mówię, dzisiaj to oni na pewno nie losowali emotka

kiedyś zdarzyło mi się wygrać w konkursie na KREATYWNOŚÆ w którym UWAGA - nie brałam udziału emotka do odbioru nagrody potrzebny był paragon, którego nie posiadałam, a nagroda też specjalnie mnie nie interesowała. Napisałam w tej sprawie na ich kontakt. Zero odzewu, ale z listy mnie nie usunęli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alita

#5323624 Napisano: 11.08.2012 05:28:04 w Rossmann
justyna93 napisał(a):

Odkrywamy sekrety damskiej torebki- konkurs masakra, zadali z 5 pytań otwartych. Dobrze, że już przez niego przebrnełam emotka

Ja na pierwsze pytanie tak się rozpisałam, że jak się później okazało ujęłam w pierwszej odpowiedzi - odpowiedzi na wszystkie inne pytania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

alita

#5323622 Napisano: 11.08.2012 05:26:13 w Rossmann
siwa0010 napisał(a):

Co piszecie na rossnecie że wygrywacie? Ja tam jakoś nie mam szczęscia ;/

Mi się udało z 6 razy wygrać w ciągu ostatniego roku. Trzeba pisać sercem, ważna jest składnia, ortografia, a ostatnio jak czytam: wkład pracy! oryginalność, kreatywność! Nigdy nie pisze rymowanek, bo strasznie mnie wkurzają, ale mam wrażenie, że własnie dzięki tym rymowankom ludzie wygrywają. Wyświetl w wątku >>
0 0