Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika taalvikki

taalvikki

#6300293 Napisano: 14.12.2016 15:30:25 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
taka pustka, że aż mam ochotę i tutaj wysłać pusty wpis.  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

taalvikki

#6300291 Napisano: 14.12.2016 15:28:08 w Biedronka
ilosto3995 napisał(a):

Kto dziś wysyła dr Gerarda ? Przyznawać się czy duża konkurencja w ostatni dzień emotka

ja wysłałam w całym konkursie 3 zgłoszenia, ostatnie wczoraj, wiedząc, jak to bywa w ostatnie dni. ale na nic nie liczę. za dużo ludu i temat nie dla mnie. wolę o piwie pisać. Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

taalvikki

#6300282 Napisano: 14.12.2016 15:17:30 w SZUKAM....
spałam, więc nie odebrałam telefony od lubelli z c4. szukam więc porady: oddzwaniać doń czy też czekać, aż sami się skontaktują z nieodebranymi?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6299990 Napisano: 13.12.2016 23:20:55 w Dziś cieszę się z.....
przed chwilą poszło ostatnie moje zgłoszenie w ciastkach! ulga jak po dłuuugim pobycie w toalecie.  Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

taalvikki

#6299950 Napisano: 13.12.2016 21:50:23 w Biedronka
wioleczka83 napisał(a):

co najlepiej pasuje (tu jest cały tekst)........ ciasteczek drgerarda ....... i mam dylemat czy dać zajadanie, delektowanie, smakowanie, kosztowanie, itp

dekonstruowanie. niwelowanie. w niebyt przemienianie. 

w sumie to - po niektórych wynikach niektórych konkursów, mam ochotę napisać, że ciasteczka drGerard są najlepsze na zimowe wieczory, bo... nigdy nic jeszcze nie wygrałam. choć... bo dodałam je do ulubionych ma lepszy rym.  ;p Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6299602 Napisano: 13.12.2016 00:15:18 w Biedronka
luko922 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Czy w ofercie drGerard w Biedzie są jakiekolwiek herbatniki? Bo mi się akurat herbatniki rymują, a byłoby głupio, gdyby ich nie było...  emotka

a biszkopciki nie mogą być ? emotka

Właściwie to się źle wyraziłem - cokolwiek to będzie, musi  chrupać emotka  

słowem: masz chrapkę na herbatniki, by schrupać konkursu wyniki. emotka

aha. tak, mają herbatniki. emotka Wyświetl w wątku >>
1 nelunia 0

taalvikki

#6299055 Napisano: 11.12.2016 20:36:56 w Pomocy!!!!
ziolko napisał(a):

taalvikki napisał(a):

ale dlaczego pisanie pogrubioną czcionką jest złe?

ogólnie nie jest złe... jak jest potrzeba. Ale jak ktoś ciągle tak pisze, w każdym temacie, o każdej sprawie, to na dłuższą metę staje się to uciążliwe.

Jak każdy będzie tak pisał, to "normalny" wpis wtedy zginie wśród "pogrubionych" komentarzy..
Tak samo jak dodawanie nadmiernej ilości emotek (co prawda teraz tyle się nie zdarza, ale bywały wpisy, po 3 na stronę, a wszystko przez setki emotek) 

no właśnie chciałam o tych emotkach wspomnieć, bo ich nadmiar zdecydowanie bardziej mnie razi w oczy niż pogrubiona czcionka.. tutaj jej nawet nie zauważyłam. emotka    aczkolwiek fakt, że nadmierne użycie może niektórych razić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6299041 Napisano: 11.12.2016 19:58:08 w Pomocy!!!!
ale dlaczego pisanie pogrubioną czcionką jest złe? Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6299004 Napisano: 11.12.2016 17:23:23 w Lay's
w powyższej kłótni wzięłabym pod uwagę też jedną zmienną, a mianowicie fakt, że w jednym dniu dana odpowiedź mogła być gorsza od innych, a w drugim lepsza, bo drugiego była inna konkurencja.

parę razy zgłaszałam w dwóch etapach TE SAME teksty - raz nie wygrałam, raz wygrałam. /nie była to Lidia Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6298889 Napisano: 10.12.2016 23:49:34 w Wkurza mnie...
maryam napisał(a):

assal napisał(a):

Wkurza mnie, że co chwila o fajnych konkursach dowiaduję się po fakcie.
Tu ich nie widzę, a sprawdzam kończące się regularnie  emotka

Sprawdzaj codziennie dodane i zaznaczaj emotka

otóż to. trzeba sprawdzać też nowo dodane - nie ma lekko emotka

--------------------------

w temacie: wkurza mnie weekend, bo wyników brak. już lepiej przegrywać, niż tkwić w pustce i fetorze wieczności.  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6298861 Napisano: 10.12.2016 21:52:13 w Lay's
luko922 napisał(a):

A ja mam takie pytanie: Czy jest ktoś kto wygrał w jednym konkursie AVANTI, a następnie tym samym nazwiskiem wygrał w innym ich konkursie? Bo moja obsesja na temat ich blokowania nazwisk rozrosła się ostatnio i nie wiem czy w ogóle mam po co grać w PEPSI C4, jeśli wygrałem już w Laysach... emotka  

tak, ja wygrałam. wygrywałam w premii kibica, zaraz potem w wakacyjnej premii, w konkursie sprzed roku, w laysach ostatnio piłkę pierwszym zgłoszeniem. nie demonizowałabym więc Lidii i grałabym dalej. powodzenia! emotka Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6298859 Napisano: 10.12.2016 21:48:54 w Lay's
andziulka21 napisał(a):

Właśnie chyba wymyśliłam fajne hasło, wydaje mi się,że najlepsze z moich dotychczasowych. I tak się zastanawiam,czy wysłać na siebie, czy pierwszy raz w życiu zagrać nie na siebie..

jeżeli jeszcze nie wygrałaś na siebie, to polecam grać na siebie. przynajmniej ja bym tak robiła.  Wyświetl w wątku >>
1 radosna 0

taalvikki

#6298612 Napisano: 09.12.2016 21:40:45 w Lay's
luko922 napisał(a):

A ja tak bardzo chciałem taką pufę i nie dali mi nic, a nic w tamtym konkursie! emotka  

wygrałam niestety tylko jedną - to był mój wyjątkowo niefortunny lidiowy konkurs. jakbym miała więcej, to jedną mogłabym Ci oddać, ale pewnie oznaczonej zapachowo przez koteły nie chcesz emotka Wyświetl w wątku >>
1 luko922 0

taalvikki

#6298605 Napisano: 09.12.2016 21:17:45 w Lay's
parole21 napisał(a):

madlette napisał(a):

defed napisał(a):

madlette napisał(a):

Ale co by nie powiedzieć, pufy wymiatają i biją piłki o głowę  To nic, ze tamują przejście w pokoju, ale i tak są fajne

Miałam z początku problem, gdzie by tu jedną wkomponować... ostatecznie przygarnęłam aż 2, choć zamarzyłam o 4 bo takie fajne! - ale to już musiałoby być kosztem pralki i lodówki  emotka

Ale jak dalej Lidka będzie organizowała tyle konkursów z Lays'ami, to przy wzmożonej konsumpcji chipsów pojawi się problem zmieszczenia się na tej pufie (mimo jej wielkości) emotka

U mnie pufa stała w kącie, bawił się na niej synek, dopóki nie przyszła ps4 od lidki emotka Teraz jest moja emotka

moją przejęły koty. ciekawe, czy tak samo będzie z piłką emotka
niestety, konsoli pewnie nie wygram, bo koty nie mają pojęcia, co to  :D Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6298205 Napisano: 09.12.2016 00:35:59 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

wkurzaja mnie swiateczne promocje w sklepach i gonitwa co ktory sklep oferuje w jeszcze lepszej cenie....no i to tez pokazuje jak na nas łupia te ceny....bo jak sie okazuje jakis tam majonez moze byc po X zł, a zwykle jest duzo drozszy, a dam sobie reke uciac ze przy tym X zł to z pewnoscia i tak nie tracą....

promocje działają, bo... ludzie kupują. nie bawiliby się w świąteczne obżarstwo, to i szaleństwa w sklepach by nie było. to raz. a dwa, to promocje są po to, żeby ktoś przyszedł po tańszy majonez, a przy okazji kupił masę innych rzeczy, na których sprzedaży sklep nadrabia. i dlatego "nie traci". bo kto biegnie do tesco po jeden majonez, by później udać się po jedną musztardę do bierdonki, a następnie leci po jajka do kerfura? 

tak, czy tak, nie ma obowiązku kupowania. a jeżeli ktoś nas łupi, to... my sami, bo nabieramy się na pseudoświąteczny pęd. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6298133 Napisano: 08.12.2016 20:35:57 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wowela napisał(a):

dorota8331 napisał(a):

Wielkie nic:((((myśl o tablecie poszła w siną dal:((( emotka

emotka  a inni po dwa tablety... co za niesprawiedliwość  emotka

sprawiedliwość to nie rozdawanie każdemu po równo. aha - też nie wygrałam tabletu, jakby coś. Wyświetl w wątku >>

taalvikki

#6298125 Napisano: 08.12.2016 20:07:21 w Czy informują/ informowali?
dzięki za info  :) Wyświetl w wątku >>
1 scrabble 0

taalvikki

#6298118 Napisano: 08.12.2016 19:55:00 w Czy informują/ informowali?
z jakich dni informowali dziś od dr gerarda?  Wyświetl w wątku >>
0 0

taalvikki

#6297539 Napisano: 07.12.2016 21:00:39 w WC - rozmowy o wszystkim
powiem tak, w sumie nie wiem do kogo, pewnie do próżnych niebios: panie, daj pan spokój! tylko czekać, aż "ann" napisze "książkę" o przewijaniu pieluch i zacznie się panoszyć po reklamach rozmaitych bobovit. naprawdę, nie lubię tych państwa wybitnie i proszę mnie nie opluwać za moje zdanie. tfu!

ps. a z tego, że się na nich "uwiesili" to oni się cieszą, jak mało kto. Wyświetl w wątku >>
1 bethan 0

taalvikki

#6297527 Napisano: 07.12.2016 20:20:02 w Lay's
trebor1 napisał(a):

Jako przerywnik rzucę news krótki:
Ponoć Lay'sadowski strzelił gola...
bardzo brzemiennego w skutki emotka

doprawdy, już wolę teorie spiskowe o nazwiskach niż ploty o tych twarzach polskiej reklamy. tylko czekać, aż pojawi się "książka" z cyklu wychowanie dziecka by ann.  emotka Wyświetl w wątku >>