Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#7343380 Napisano: 19.03.2026 17:02:48 w Czy informują/ informowali?
taak napisał(a):

Czy dzwonili dziś z Raffaello?

Ostatni etap trwał o dzień dłużej niż poprzednie, więc odpowiednio komisja dzień później, czyli wybór dopiero jutro. Zazwyczaj dzwonili od razu w dzień wyboru. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7343317 Napisano: 19.03.2026 13:31:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rufus napisał(a):

Orientuje sie ktos ile sa wazne karty lilou z neboa?

Według informacji na stronie 12 miesięcy od daty zakupu. Trzeba Smolara dopytać. Wyświetl w wątku >>
1 rufus 0

banka-manka

#7342227 Napisano: 13.03.2026 21:46:23 w SZUKAM....
aanneettaa napisał(a):

Szukam informacji od osób które korzystały z vouchera prezent marzeń , czy warto taki voucher kupić na prezent?

Zależy jaka kwota i czy osoba, która ma dostać bon mieszka w większym mieście. Bo głównie atrakcje typu masaże, dzienne spa, restauracje, jakieś warsztaty itp., odbywają się w większych miastach. Choć jeśli kwota jest duża, to można wykupić jakiś weekendowy pobyt i wtedy odległość atrakcji, nie ma takiego znaczenia. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7341395 Napisano: 10.03.2026 20:54:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
E-mail, numer telefonu, kod i treść zadania. 

andii napisał(a):

Hejo. Czy ktoś pamieta jakie dane podawało się w 7days zabka . Rymy?

Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

banka-manka

#7341275 Napisano: 10.03.2026 14:12:55 w Zapowiedzi konkursów

banka-manka

banka-manka

#7340580 Napisano: 07.03.2026 08:15:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Milka Prince Polo dopiero zaczęli informować, czy po prostu nie chwalicie się takimi szałowymi nagrodami? 🤪 Nie wiem, czy mogę już zacząć przeklinanie na Smolara, że znów mnie olał. 😄

Szukaj wiadomości w folderze inne, ukryte prośby czy jak to się tam zwie, mam wiadomość pół godziny wcześniej niż wpis w MDW.

Ja niczego nie dostałam 🙈

Szkoda emotka
Myślałam, że nie było nawet tyle zgłoszeń co nagród. Może znów któraś z platform ukryła zgłoszenie pod #? Co się często zdarza, zwłaszcza na TT. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#7340579 Napisano: 07.03.2026 08:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
masza napisał(a):

banka-manka napisał(a):

8igora9 napisał(a):

Milka Prince Polo dopiero zaczęli informować, czy po prostu nie chwalicie się takimi szałowymi nagrodami? 🤪 Nie wiem, czy mogę już zacząć przeklinanie na Smolara, że znów mnie olał. 😄

Szukaj wiadomości w folderze inne, ukryte prośby czy jak to się tam zwie, mam wiadomość pół godziny wcześniej niż wpis w MDW.

Na fb , instagramie czy tik toku?

Instagram Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7340499 Napisano: 06.03.2026 17:49:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

Szukaj wiadomości w folderze inne, ukryte prośby czy jak to się tam zwie, mam wiadomość pół godziny wcześniej niż wpis w MDW. Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

banka-manka

#7340414 Napisano: 06.03.2026 13:13:09 w Czy informują/ informowali?
Luiza37 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Luiza37 napisał(a):

Bonduelle za 1 etap nie powinni informować do dzisiaj?

1 etap chyba nie było info o konkursie na forum, w mediach też się nie reklamowali, zaczęli dopiero od 2 tygodnia. 1 etap był dla wybranych i szczęściarzy, którzy zauważyli info na promocyjnych opakowaniach.

Faktycznie mój błąd. Wysłałam zgłoszenie po tym jak konkurs pojawił się w bazie, czyli to był już drugi etap. W takim razie czekamy 😉

Tak jak wszysycy emotka
Może jakimś cudem nie mieli zgłoszeń w 1 etapie i będzie więcej nagród w 2, oby! Wyświetl w wątku >>
1 Luiza37 0

banka-manka

#7340406 Napisano: 06.03.2026 13:00:39 w Czy informują/ informowali?
Luiza37 napisał(a):

Bonduelle za 1 etap nie powinni informować do dzisiaj?

1 etap chyba nie było info o konkursie na forum, w mediach też się nie reklamowali, zaczęli dopiero od 2 tygodnia. 1 etap był dla wybranych i szczęściarzy, którzy zauważyli info na promocyjnych opakowaniach. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7339734 Napisano: 04.03.2026 10:35:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malmika napisał(a):

Osoby, które wygrały w yum yum - przepuszcza Was formularz Albedo? Żebym przestała się łudzić:p

Przepuszcza. Wyświetl w wątku >>
1 malmika 0

banka-manka

banka-manka

#7338928 Napisano: 01.03.2026 17:26:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś wysyłał dziś Raffaello? Są jakieś problemy?
Od rana próbuje i za każdym razem jest ERROR #4 wystąpił błąd aplikacji Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7338664 Napisano: 27.02.2026 22:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
8igora9 napisał(a):

synk napisał(a):

InkaR napisał(a):

synk napisał(a):

wygląda na to że wysłali dziś vouchery z Galaktyki osobom na literę "A"

I sa na wszystko czy tylko na te nowe produkty samsunga?

standardowe karty podarunkowe z ważnością do 2029 roku

Ktoś wie, czy te karty można łączyć w jednym zamówieniu?

Wyświetl w wątku >>
1 8igora9 0

banka-manka

#7338502 Napisano: 27.02.2026 15:33:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

Pisałaś już do nich w tej sprawie?

Jeszcze nie, bo tam w regulaminie coś było chyba o dwóch dniach roboczych a też wysyłałam dziś z rana. Nie wiem jak to teraz zrobić, bo konkurs do jutra i w sumie nie wiadomo czy zgłoszenie poszło

Też nie wiem co robić, niby potwierdzenie na stronie było, że zgłoszenie przyjęte.
Wysłać jeszcze raz na te same dane wydaje się bez sensu, bo to wygląda to na błąd gmail i będzie znów to samo. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7338488 Napisano: 27.02.2026 15:14:16 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taak napisał(a):

banka-manka napisał(a):

mellowfruit napisał(a):

Wysłałam dziś zgłoszenie na Lavazza z WP - dostałam maila potwierdzającego. Jak wysyłałam wcześniej inne z mailem gmailowym, brak potwierdzenia. Ktoś miał też taką sytuację?

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka

W regulaminie jest cały punkt na temat zwrotek… ja na gmailu też właśnie nie dostałam

Pisałaś już do nich w tej sprawie? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7338460 Napisano: 27.02.2026 13:42:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mellowfruit napisał(a):

Zgłaszałam dziś rano na gmail i też nic nie dostałam, myślałam że nie ma zwrotek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#7338310 Napisano: 27.02.2026 09:18:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Maggie81 napisał(a):

Czy dostaliście już nagrodę od Monte Santi? (wino + kieliszki)

Nie. Ja czekam na zestaw SPA. Pisałam @ i nie odpisują. Wyświetl w wątku >>
1 Maggie81 0

banka-manka

#7338170 Napisano: 26.02.2026 16:31:53 w Czy wysyłają juz nagrody z... ???
Co z Monte Santi? Ktoś dostał nagrodę? Albo ma z nimi kontakt? Wyświetl w wątku >>
0 0