Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6296546 Napisano: 06.12.2016 09:42:06 w Kaufland konkursy
Gdzieś rzuciła mi się informacja w oczy, że miał być konkurs fotograficzny/świąteczny, na danie, gdzie na zdjęciu musi być ich serducho. Czy są już jakieś szczegóły, czy mi się przywidziała taka informacja? Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6295111 Napisano: 02.12.2016 16:44:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wątku  'Dziś dotarła nagroda z' - czy nie można jakoś bardziej uściślić jakie informacje należy tam wpisywać? Nie tylko co dotarło, ale także czym - wydaje mi się, że jest to tak samo ważna informacja jak to co dotarło. Chyba większość osób wie, od jakiego kuriera odbiera paczkę (tak wiem, są sytuacje, że odbiera ktoś inny - można wtedy zaznaczyć, że nie wie jaki kurier). Rzucenie hasła np. 'bon'  niewiele wnosi. Tak samo powtarzanie tej samej informacji przez pięć osób jeden pod drugim.
Często przeglądając wątek mam wrażenie, że jest to drugie MDW. 

To przecież ZOSTAŁO SPRECYZOWANE!

tu proszę przestrzegać poniższych zasad:
1. wpisujcie tylko info odnośnie nagrody, którą otrzymaliście
2. podawajcie rodzaj nagrody, konkurs z którego pochodzi i ewentualnie sposób dostarczenia (poczta, kurier, polecony, zwykły...)
3. wszelkie pytania kierujcie na pw osoby, która pochwaliła się wygrana lub w wc
3. nie miejcie pretensji do admina o pilnowanie porządku i wlepianie karniaków, bo to ma służyć jedynie przejrzystości wątku a nie demonstracji władzy

Ja tam nie mam pretensji o karniaki dyscyplinujące emotka

dodatkowo nad polem do dodania odpowiedzi jest:

Aby uniknąć punktów karnych i dyskusji prosimy pisać więcej informacji o nagrodzie - z jakiego konkursu oraz sposób dostawy paczki.

No to super!
W takim razie czemu dalej są tam wpisy, które albo się dublują, albo nie mają wszystkich informacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294905 Napisano: 02.12.2016 12:07:52 w Czy informują/ informowali?
mgrzel napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Czy "Pudełko Pełne Zdrowia" Curver, rozsyłało już maile?

Tak. Wczoraj wieczorem. 

Ja jeszcze nie dostałam, ale może nie wysyłali na pudełka?

Z rozmów z innymi to by się zgadzało. Nie wszystko jeszcze poinformowane.  Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

banka-manka

#6294801 Napisano: 02.12.2016 10:36:38 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

Czy "Pudełko Pełne Zdrowia" Curver, rozsyłało już maile?

Tak. Wczoraj wieczorem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294798 Napisano: 02.12.2016 10:35:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mam pytanie odnośnie wątku  'Dziś dotarła nagroda z' - czy nie można jakoś bardziej uściślić jakie informacje należy tam wpisywać? Nie tylko co dotarło, ale także czym - wydaje mi się, że jest to tak samo ważna informacja jak to co dotarło. Chyba większość osób wie, od jakiego kuriera odbiera paczkę (tak wiem, są sytuacje, że odbiera ktoś inny - można wtedy zaznaczyć, że nie wie jaki kurier). Rzucenie hasła np. 'bon'  niewiele wnosi. Tak samo powtarzanie tej samej informacji przez pięć osób jeden pod drugim.
Często przeglądając wątek mam wrażenie, że jest to drugie MDW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294112 Napisano: 01.12.2016 12:55:43 w Biedronka
olunka napisał(a):

dzisiaj tez powinny być wyniki Fantasii w Biedronce, chociaz wczoraj się dopiero zakończył konkurs

On był do wczoraj?
Przegapiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294104 Napisano: 01.12.2016 12:51:52 w Biedronka

banka-manka

#6294092 Napisano: 01.12.2016 12:40:41 w Biedronka
Gdzie powinny być zamieszczone wyniki konkursu Curver? Na stronie konkursowej dalej aktywny formularz emotka  A wyniki chyba miały być dziś o 12?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6293487 Napisano: 30.11.2016 17:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

do osób, które brały udział w Tarczyńskim: przychodzi jakieś potwierdzenie na maila, czy tylko to na samym końcu na stronie się wyświetla?

Tylko potwierdzenie na stronie. 
Niestety, ale nie ma mejlowych.  Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

banka-manka

#6292170 Napisano: 28.11.2016 22:27:36 w WC - rozmowy o wszystkim
Może ktoś zna się na joystcikach, czy padach czy jak to się tam zwie - do grania, ale do kompa. Cena tak do 200 zł. Do grania przede wszystkim w piłkę i czasem wyścigi. Ktoś jakiś konkretny model może polecić? Na co zwracać uwagę, żeby było 'wygodnie' i trwałe? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6291852 Napisano: 28.11.2016 13:15:14 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

Szukam po jakim czasie zrealizowano Wam zamówienie na okulary Rookie z BelVity? Zamówiłam prawie tydzień temu i po przyjęciu zamówienia nastąpiła cisza.

Raz mega szybko, innym razem ponad tydzień - chyba z 9 dni do momentu wysyłki + kilka dni na dotarcie do paczkomatu.
Wszystko chyba zależy od ilości zamówień. 
Jak masz jakieś wątpliwości to pisz do nich, zawsze chętnie i szybko pomagają emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6291810 Napisano: 28.11.2016 12:28:09 w SZUKAM....
toka napisał(a):

czy kurier zabierał od Was protokół dołączony do pendrivanotta z Żabki?U mnie zostały dwa i nie wiem czy im odsyłać emotka

Zabierał. 
Kurier pewnie się wróci, jak się zorientuje, że nie zabrał ich z powrotem. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6291673 Napisano: 28.11.2016 09:06:00 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Bony 4F, 'Skreślamy ALE z Bakalem', etap 2, kurier GSL. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6291365 Napisano: 27.11.2016 08:06:33 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

tusienka napisał(a):

jokan napisał(a):

wkurza mnie Black Friday - na FB pełno tego, na mailach full i jak weszłam na forum to tez priv z Black Friday....no ile można? emotka

Miałam to napisać  emotka  Masakra emotka

nic, tylko kupować!!! emotka  czasami przeceny są symboliczne.. 5-10%, ale już biorą udział w akcji  emotka

A czasami przecen nie ma wcale, bo nagle cena pierwotna jakaś wyższa niż dzień wcześniej emotka  A po zniżce tak mocno znajoma. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6288109 Napisano: 22.11.2016 08:30:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
barbe_66 napisał(a):

Świateczne wygrywanie przez gotowanie Wedla - czy mnie oczy mylą czy zgłoszono już 3 tys. przepisów? emotka  

To są chyba przepisy z poprzednich edycji "W kuchni z Wedlem". Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6287538 Napisano: 21.11.2016 08:38:32 w Biedronka
dorothy napisał(a):

czy na konkurs Curver kupowaliście też pojemniki na wagę?

A od kiedy taka opcja była w ofercie? Co było można kupić tez tylko te pudełka zamykane czy coś innego?
U mnie niestety nic takiego nie było.
W regulaminie pisze o dowolnym produkcie wiec chyba wszystko jedno czy jego cenę policzą jednostkowo czy wg wagi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6287207 Napisano: 19.11.2016 21:29:47 w SZUKAM....
beata28 napisał(a):

toka napisał(a):

banka-manka napisał(a):

toka napisał(a):

szukam kogoś kto realizował bon-kartę DUKA internetowo.Czy wystarczy podać w sklepie internetowym ten nr karty który jest z tyłu?

Tak. 
Jesli zakup będzie wyższy niż stan karty dopłacisz przy odbiorze paczki np. kurierowi.
Nie można jedynie łączyć kilku kart w jednym zamówieniu. 
Szkoda ze aktualny kod zniżkowy obniża rzeczywiście o te 20% jak miał robić. Przy ostatnim weekendzie zniżek tez miało być 20% a naliczało ponad 40 emotka

ogromne dzięki za pomoc emotka

Ja łączyłam 3 kary przy zamówienu przez www. wpisałam po kolei wszystkie w miejscu kodu, przy realizacji 2  wyczyscili do 0 a na trzeciej zostało tyle ile miało zostać. 

Dziwnie, ze Ci się udało. Regulamin na to nie pozwala. Tam coś była mowa ze jak chcesz łączyć to trzeba się z nimi kontaktować osobno. Plus na FB ktoś ostatnio pytał to mówili ze nie.
Ale fajnie że jednak idzie emotka  Zostały mi małe kwoty na kilku kartach za zwroty i fajnie by to połączyć w jednym zamówieniu.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6287192 Napisano: 19.11.2016 20:38:28 w SZUKAM....
toka napisał(a):

szukam kogoś kto realizował bon-kartę DUKA internetowo.Czy wystarczy podać w sklepie internetowym ten nr karty który jest z tyłu?

Tak. 
Jesli zakup będzie wyższy niż stan karty dopłacisz przy odbiorze paczki np. kurierowi.
Nie można jedynie łączyć kilku kart w jednym zamówieniu. 
Szkoda ze aktualny kod zniżkowy obniża rzeczywiście o te 20% jak miał robić. Przy ostatnim weekendzie zniżek tez miało być 20% a naliczało ponad 40 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6287001 Napisano: 19.11.2016 10:35:39 w Biedronka
Czy w konkursie Curver przychodzi jakieś potwierdzenie na mejla po przesłaniu zgłoszenia, czy tylko komunikat na stronie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6286581 Napisano: 18.11.2016 12:36:44 w SZUKAM....
ultrixx napisał(a):

Szukam info, który robot jest praktyczniejszy w kuchni: Kitchen Aid Artisan czy Bosch Mum 57830? Co byście zostawiły dla siebie mając do wyboru te dwa?

Tu chyba nie ma co porównywać. Kupując Kitchen Aid masz tylko (albo aż) mikser/robot, bez dodatkowych opcji. W Bosch masz już wszystko. Więc zależy co potrzeba. Wg mnie Bosch ma słabsze materiały z jakich jest wykonany plastik, obudowa, końcówki itp. Ale to tylko moje odczucia. Kicusia użytkuję, Boscha jedynie 'macałam' i odesłałam w świat.
Do Kitchen Aid końcówki i nowe funkcje kosztują majątek. Niestety.  Wyświetl w wątku >>
1 ultrixx 0