Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
banka-manka
Postów 2966
Data rejestracji 08.09.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-kon.../197969#.WC7gSrLhDIU
Wcześniej nie było info o wygranej. Dziś rano jedynie mail od DPD o nadaniu paczki od WP (myślałam, że to coś innego). Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Dostałam puste opakowanie i nie wiem jak się do niego zabrać, żeby nie potargać kodu. Jest w samym środku, czy pod pierwszą etykietą? Jak najlepiej rozciąć? Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Tylko je kupić graniczy z cudem
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Nauczka na przyszłość. A próbowałaś dzwonić do niej? Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
A żeby zobaczyć na jakim zdjęciu zostałaś oznaczona to jak wejdziesz na swój profil, nad zdjęciami masz 4 ikonki - pierwsza z prawej (ludzik w kwadracie) pokazuje zdjęcia, na których jesteś oznaczona.
A i jeszcze jeśli chcesz zobaczyć aktualne powiadomienia - kto polubił Twoje zdjęcie, dodał komentarz, wspomniał o Tobie, obserwuje Cię itp. To na głównej stronie Ig, na samy dole są ikonki - serce (drugi z prawej) pokaże Ci te wszystkie info. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Regulamin nie działa
EDIT: Już działa. Rano jeszcze go nie było.
Oni kiedyś kilka late temu mieli konkurs, że trzeba było pocztą wysłać paragon, albo opakowania (?) i tygodniowo pierwszych ileś osób dostawało jakieś zestawy do pieczenia.
Robot to chyba ten:
http://www.ceneo.pl/22496618
Jak najedzie się myszką na nagrody, to pokazuje się ich opis. Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Moze to jednak nie ona? Miałam taka sytuacje w innym etapie. Byłam pewna, ze to ja bo nie spotkałam się z takimi inicjałami wcześniej. Ale jednak.
Niech napisze do nich na FB w wiadomości to sprawdza czy wygrała.
Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wczesniej były zaraz na początku, a niżej cała galeria. Musieli skasować. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Myślałam, że to tylko u mnie. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Ale czekam na mejla z instrukcjami, bo pewnie też będzie trzeba paragon. Nie pamiętam z reg. czy tylko scan, czy trzeba coś odsyłać. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wyniki mają być dziś do 13 na stronie. Wyświetl w wątku >>
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
banka-manka
Postów 2966
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Warto inwestować w ich markowe Apple, czy nie ma różnicy jeśli chodzi o wybór?
Co polecacie? Wyświetl w wątku >>