Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6281686 Napisano: 08.11.2016 20:26:05 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

Ludzka podłość, chciwość? Nie wiem jak to nazwać. 

Okropnie współczuję emotka
Nie wiem co gorsze zguba, czy zachowanie ludzi.

Swego czasu na środku drogi znalazłam telefon, drogi smartfon. Niestety, ale od upadku wyłączył się i nie dało się zadzwonić. Dałam ogłoszenia na lokalne portale. Przy okazji udałam się do salonu operatora, czy po nr telefonu może dojść do danej osoby. Nie mógł. A jak się okazało w tym samym dniu była osoba, która zgłosiła zgubienie numeru. 
Ale na szczęście osoba odezwała się po ogłoszeniu, podała szczegóły dot. telefonu. I jeszcze tego samego dnia miała go z powrotem.
Więc można, tylko trzeba chcieć. Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6281315 Napisano: 08.11.2016 12:35:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

jak informują z Perfect me natura?

Wyniki:
https://www.faceb...990459496551/?type=3 Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6280467 Napisano: 07.11.2016 08:03:06 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Oh, ah . 
Niech ten tydzień będzie dobry. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6280139 Napisano: 05.11.2016 19:25:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs z kocami Milka - kupiłam dziś, Pani kasjerka tak mi dała pargon, że urwany jest prawy dolny róg  emotka  Brakuje tylko, albo aż fragmentu z podaną kwotą jaką dałam przy zapłacie - suma, wszystkie nr, dane sklepu są. Ale wiadomo jaka jeste agencja - warto go zgłaszczać, czy odpuścić żeby przy weryfikacji się nie rozczarować? Jakie doświadczenia z nimi? 

no tak, ale brakuje tylko sumy. A na paragonie są wyszczególnione słodycze z ceną za sztukę, więc sobie chyba zsumują. Na moje proste myślenie jest okej emotka

Suma jest.
Nie ma kwoty którą ja dałam do zapłaty i ile reszty otrzymałam.
Więc najważniejsze jest: numer oaragonu kwota i pięknie! opisane nazwy produktów.

petunija1 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Konkurs z kocami Milka - kupiłam dziś, Pani kasjerka tak mi dała pargon, że urwany jest prawy dolny róg  emotka  Brakuje tylko, albo aż fragmentu z podaną kwotą jaką dałam przy zapłacie - suma, wszystkie nr, dane sklepu są. Ale wiadomo jaka jeste agencja - warto go zgłaszczać, czy odpuścić żeby przy weryfikacji się nie rozczarować? Jakie doświadczenia z nimi? 

no tak, ale brakuje tylko sumy. A na paragonie są wyszczególnione słodycze z ceną za sztukę, więc sobie chyba zsumują. Na moje proste myślenie jest okej emotka

Akurat tutaj bym uważała.
Nie ma w regulaminie zapisu o tym,że paragon nie może być uszkodzony?
Coś kojarzę,że IQ takowe posiada.

No właśnie. Ze względu na agencję mam obawy. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6280128 Napisano: 05.11.2016 18:59:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

banka-manka napisał(a):

A nie mogłabyś reklamować w sklepie tego paragonu? Nawet - poprzez infolinię czy mail'owo? Skoro specjalnie kupowałaś na konkurs, szkoda by było zmarnować paragon, przecież nie jesteś winna temu, że kasjerka podarła Ci paragon... Ja bym nadała, ale też bym od razu rozpoczęła akcję reklamacji w sklepie (najlepiej - mail'owo, żeby mieć "namacalne"dowody i skan podartego paragonu).

Dzięki!
Mąż robił zakupy, przy okazji. Sklep 40 km od nas. Nie chce mi się bawić w reklamację itp. Nawet nie zwrócił uwagi jak mu wydawała, że jest lekko naderwany. Najwyżej same czekolady zjemy  emotka
Tylko nie wiem czy zgłaszać, bo jak się wygra, potem weryfikacja negatywna. To i szkoda odpowiedzi marnować.

A co do reklamacji paragonu. Miałam nieprzyjemną sytuację w Żabce. Kupiłam produkty na konkurs - memory Super Fish. W kasie zaczyna mi nabijać - a tam słabo wydrukowany paragon, bo tusz się kończy. Proszę o nowe wydrukowanie - nie można. To proszę o zwrot - nie można. Jak nie można? No musi kierowniczka. A ona jest w niedziele o 7 rano! Dobra. A jeden produkt miałam z bardzo krótką datą ważności - to pytam jak mam zwrócić towar już po terminie. No będzie wiadomo po dacie na paragonie, że kupiłam ważny. A paragon to biała kartka z kropkami emotka   Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6280123 Napisano: 05.11.2016 18:48:38 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, czy na empik.com jak mam środki na koncie z karty prezentowej 14.06 w zakładce Twoje środki, to mogę za książkę resztę kasy dopłacić gotówką w sklepie przy odbiorze albo przelewem emotka

Chyba każda opcja wchodzi w grę.
Ja płaciłam część zamówienia kartą, a resztę przelewem. Był do wyboru sposób zapłaty.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6280121 Napisano: 05.11.2016 18:42:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Konkurs z kocami Milka - kupiłam dziś, Pani kasjerka tak mi dała pargon, że urwany jest prawy dolny róg  emotka  Brakuje tylko, albo aż fragmentu z podaną kwotą jaką dałam przy zapłacie - suma, wszystkie nr, dane sklepu są. Ale wiadomo jaka jeste agencja - warto go zgłaszczać, czy odpuścić żeby przy weryfikacji się nie rozczarować? Jakie doświadczenia z nimi?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6280014 Napisano: 05.11.2016 10:50:46 w Pomocy!!!!
madzia1-s napisał(a):

Co zrobic z duza ilościa zupek chłodnik winiary i innymi dziwnymi przyprawami (np. Kamis do sernika)
Wyrzucic mi glupio, ale nic innego mi do glowy nie przychodzi?

Ten Kamis do sernika jest pyszny!
Jeśli Ty nie pieczesz, to może ktoś z rodziny? Albo w pracy?
Co do zupek Winiary, one mają dużo świństwa. Nie dawałabym nikomu, sama też nie jadła. Więc chyba tylko wysypać na kompostownik, może zrobią coś dobrego  emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6279974 Napisano: 05.11.2016 09:10:37 w SZUKAM....
arya napisał(a):

Szukam zniżek na zakup sprzętu AGD, konkursu w którym trzeba kupić coś grubszego do gospodarstwa domowego lub bonów zakupowych do tego typu sklepów. 

Teraz jest promocja na Amica - http://www.amica.pl/pieniadzelubiawracac
Coś też ma Electrolux - http://www.electr...pl/local/promotions/
Ale chyba nie do końca o to Ci chodziło  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6279699 Napisano: 04.11.2016 14:27:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pioge7 napisał(a):

Z Kamisa to teraz młynki (znowu emotka ) były? nie maiło być teraz coś innego?

W loterii w poprzednim etapie były noże. 
Młynki były w  poprzednim  konkursie, nie loterii.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6279496 Napisano: 04.11.2016 09:14:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Młynki z C4, Daj po garach (super są!) - kurier pocztex PP Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6279221 Napisano: 03.11.2016 17:04:55 w Informują
Freshmarket Almette SMS Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6279219 Napisano: 03.11.2016 17:03:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Ciekawe czy będzie można sobie wybrać bluzę z Frugo emotka  

Pal licho wzór, żeby chociaż rozmiar był do wyboru emotka Wyświetl w wątku >>
1 ZetZ 0

banka-manka

#6278853 Napisano: 03.11.2016 08:10:52 w SZUKAM....
Domino123 napisał(a):

Jest jakiś konkurs z zakupem żeli do ciała lub płynów do prania ? emotka

Tu żele i coś do mycia na pewno się znajdzie:
http://listamarzen.com/ Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6278852 Napisano: 03.11.2016 08:09:43 w co chcielibyście wygrać?
Domino123 napisał(a):

ekspres ciśnieniowy dla męża, ale by się ucieszył emotka

Polecam! Mój po nogach mnie całuje emotka

Klasycznie, pieniążki na marzeń spełnianie emotka Wyświetl w wątku >>
1 Domino123 0

banka-manka

#6278851 Napisano: 03.11.2016 08:06:35 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
huda83 napisał(a):

1. Czy ktoś ma zapisany regulamin dla konkursu Lactacyd w SPH? Będę wdzięczna za podrzucenie..
2. Gdzie w aplikacji kaufland odpowiada się na pytanie konkursowe?  Nie wiem, może cierpię na zanik oczu, ale nie widzę ni cholery, gdzie to.

https://kauflandaplikacja.pl/ Wyświetl w wątku >>
1 huda83 0

banka-manka

#6278353 Napisano: 02.11.2016 12:56:17 w SZUKAM....
Załącznika nr 2, do nowego konkursu Wedel w C4 - listy sklepów gdzie można zrobić zakupy. Ktoś widział? Regulamin kończy się na załączniku nr 1. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6278281 Napisano: 02.11.2016 11:44:49 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik Jogobella - 1 etap, kurier DPD Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6277687 Napisano: 31.10.2016 12:40:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Karta Fotojoker z 'Głodne foto' - PP list polecony. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6277581 Napisano: 31.10.2016 09:27:26 w PLAGIATY
joan napisał(a):

dang21 napisał(a):

agicho napisał(a):

Grunt,że majty zamienił na czerwone boa na szyi ale rekwizyt w postaci czerwonego wabika dalej jurorów za d...chwyta.

Skąd wiesz, że zmienił, skoro ich nie widać. Założę się, że ma je na sobie emotka

...bo przynoszą szczęście! emotka

Albo nie da się ich już ściągnąć, przez tyle lat na sobie, toż to przecież już jeden organizm  emotka Wyświetl w wątku >>