Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6306192 Napisano: 31.12.2016 10:03:49 w Nasze wygrane w minionym roku
banka-manka napisał(a):

Wróciłam do gry we wrześniu po prawie dwu letniej przerwie  i wpadło całkiem sporo nagród. Kilka tysięcy w bonach, sama gotówka, naście sprzętów AGD - roboty, miksery, blendery, ekspresy, do tego garnki.  Dużo książek, mnóstwo kosmetyków. Część gadżetów. Dość sporo różnorodnego jedzenia. 
No i najlepsze wymarzony KitchenAid emotka  I super warsztaty kulinarne na koniec roku. 

Na przyszły rok życzę sobie gotówki na wymarzoną kuchnię, więcej bonów i fajnych wyjazdów. I parę dobrych sprzętów emotka

W tym roku udało się spełnić kilka życzeń - wymarzona kuchnia emotka , fajne wyjazdy już za nami, kilka jeszcze przed emotka , bony pomnożyły swoją ilość i wartość, a dobrych i tych wymarzonych sprzętów było tyle ile potrzeba - mąż każdego ranka raczy się aromatyczną kawą z ekspresu, ja piję pyszny sok świeżo zrobiony, poranki spędzamy przy słodkich gofrach, a wieczory przy grillu. Dzwonię z wyczekanego ajfona, filmy oglądamy na dużym ekranie, a czysty dźwięk ulubionej nuty zawdzięczamy głośnikom. Wypięknieliśmy dzięki ekskluzywnym kosmetykom, przytyliśmy przez słodkie nagrody, zgubiliśmy je dzięki siłowym karnetom. Poziom kultury wzrósł przez bilety do kina i teatru. Modnie i sportowo się ubieramy. Konto bankowo powiększyło się o kilka zer.

Największe emocje tego roku to telefon z informacją, że jest się w finale walki o główną nagrodę i czekanie na ostateczne wyniki. Później rozczarowanie, gdy to jednak nie Ty. 

Rozwinęłam się konkursowo - lepiej piszę, robię lepsze zdjęcia. 

Rok temu spełniły się wszystkie życzenia emotka   Pora więc chyba życzyć w końcu samochodu emotka  Do tego porządnej gotówki, bonów, cudownych wyjazdów i dobrych sprzętów.

Oby ten 2017 rok był dobry dla Nas wszystkich! Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6304941 Napisano: 27.12.2016 19:04:21 w Biedronka
monkakk napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jak macie opisane paragony no konkurs Command? Bo mam bardzo dziwnie opisane haczyki do dekoracji: Akce Samoch Haki. Zastanawiam się, czy wszystkie biedronki tak dziwnie opisują, czy moja tak wyjątkowa. 

Tak u mnie też tak jest emotka

Czyli wszystko się zgadza emotka
Dzięki. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6304938 Napisano: 27.12.2016 19:01:11 w Biedronka
Jak macie opisane paragony no konkurs Command? Bo mam bardzo dziwnie opisane haczyki do dekoracji: Akce Samoch Haki. Zastanawiam się, czy wszystkie biedronki tak dziwnie opisują, czy moja tak wyjątkowa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6304316 Napisano: 23.12.2016 11:54:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magnus napisał(a):

Czy Olej wielkopolski musi być z napisem "tłoczony raz" ?
U mnie są inne ...
Zdjęcia jak zdjęcia- zawsze budzą kontrowersje, są różne- bardzo ładne i dopieszczone i bardzo przeciętne

Wydaje mi się, że nie. Zresztą wystarczy spojrzeć na nagrodzone zdjęcia  emotka
Najważniejsze żeby był to olej rzepakowy marki Wielkopolski, a nie słonecznikowy, czy mieszany z oliwą  emotka  
Te butelki pokazane na stronie konkursowej to chyba ich nowa szata graficzna dla rzepakowego - u siebie jeszcze nie widziałam. Ale patrząc po zgłoszeniach, część już je ma.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6302967 Napisano: 20.12.2016 11:27:54 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Plam niczym nie da się zmyć, bo tłuste. 

Mydło malarskie powinno dać radę  emotka  W Brico jest na pewno.

Dzięki emotka  Na pewno pójdę kupić.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6302387 Napisano: 19.12.2016 11:54:23 w SZUKAM....
Czy ktoś jeszcze ma problem z wysyłaniem wiadomości na poczcie Interia? Próbuję z różnych kont, różni adresaci, a ten sam problem - wiadomość wraca.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6300838 Napisano: 15.12.2016 14:56:20 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Zestaw czekolad Wawel, z konkursu na selfie na FB - kurier TNT. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6299867 Napisano: 13.12.2016 17:43:06 w SZUKAM....
Szukam osoby, która w Curver Biedronka wygrała nagrodę 2 stopnia. 
Proszę o PW. Mam kilka technicznych pytań.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6299658 Napisano: 13.12.2016 10:32:17 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Głośnik od Nivea, za recenzje musów. Kurier DPD.
Rano było powiadomienie mejlowe, że paczka wydana do doręczenia. Wyświetl w wątku >>
1 lager 0

banka-manka

#6296546 Napisano: 06.12.2016 09:42:06 w Kaufland konkursy
Gdzieś rzuciła mi się informacja w oczy, że miał być konkurs fotograficzny/świąteczny, na danie, gdzie na zdjęciu musi być ich serducho. Czy są już jakieś szczegóły, czy mi się przywidziała taka informacja? Wyświetl w wątku >>
1 -Triss- 0

banka-manka

#6295111 Napisano: 02.12.2016 16:44:55 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Mam pytanie odnośnie wątku  'Dziś dotarła nagroda z' - czy nie można jakoś bardziej uściślić jakie informacje należy tam wpisywać? Nie tylko co dotarło, ale także czym - wydaje mi się, że jest to tak samo ważna informacja jak to co dotarło. Chyba większość osób wie, od jakiego kuriera odbiera paczkę (tak wiem, są sytuacje, że odbiera ktoś inny - można wtedy zaznaczyć, że nie wie jaki kurier). Rzucenie hasła np. 'bon'  niewiele wnosi. Tak samo powtarzanie tej samej informacji przez pięć osób jeden pod drugim.
Często przeglądając wątek mam wrażenie, że jest to drugie MDW. 

To przecież ZOSTAŁO SPRECYZOWANE!

tu proszę przestrzegać poniższych zasad:
1. wpisujcie tylko info odnośnie nagrody, którą otrzymaliście
2. podawajcie rodzaj nagrody, konkurs z którego pochodzi i ewentualnie sposób dostarczenia (poczta, kurier, polecony, zwykły...)
3. wszelkie pytania kierujcie na pw osoby, która pochwaliła się wygrana lub w wc
3. nie miejcie pretensji do admina o pilnowanie porządku i wlepianie karniaków, bo to ma służyć jedynie przejrzystości wątku a nie demonstracji władzy

Ja tam nie mam pretensji o karniaki dyscyplinujące emotka

dodatkowo nad polem do dodania odpowiedzi jest:

Aby uniknąć punktów karnych i dyskusji prosimy pisać więcej informacji o nagrodzie - z jakiego konkursu oraz sposób dostawy paczki.

No to super!
W takim razie czemu dalej są tam wpisy, które albo się dublują, albo nie mają wszystkich informacji? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294905 Napisano: 02.12.2016 12:07:52 w Czy informują/ informowali?
mgrzel napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Natie77 napisał(a):

Czy "Pudełko Pełne Zdrowia" Curver, rozsyłało już maile?

Tak. Wczoraj wieczorem. 

Ja jeszcze nie dostałam, ale może nie wysyłali na pudełka?

Z rozmów z innymi to by się zgadzało. Nie wszystko jeszcze poinformowane.  Wyświetl w wątku >>
1 Natie77 0

banka-manka

#6294801 Napisano: 02.12.2016 10:36:38 w Czy informują/ informowali?
Natie77 napisał(a):

Czy "Pudełko Pełne Zdrowia" Curver, rozsyłało już maile?

Tak. Wczoraj wieczorem.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294798 Napisano: 02.12.2016 10:35:13 w Coś wam się nie podoba? Piszcie!
Mam pytanie odnośnie wątku  'Dziś dotarła nagroda z' - czy nie można jakoś bardziej uściślić jakie informacje należy tam wpisywać? Nie tylko co dotarło, ale także czym - wydaje mi się, że jest to tak samo ważna informacja jak to co dotarło. Chyba większość osób wie, od jakiego kuriera odbiera paczkę (tak wiem, są sytuacje, że odbiera ktoś inny - można wtedy zaznaczyć, że nie wie jaki kurier). Rzucenie hasła np. 'bon'  niewiele wnosi. Tak samo powtarzanie tej samej informacji przez pięć osób jeden pod drugim.
Często przeglądając wątek mam wrażenie, że jest to drugie MDW.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294112 Napisano: 01.12.2016 12:55:43 w Biedronka
olunka napisał(a):

dzisiaj tez powinny być wyniki Fantasii w Biedronce, chociaz wczoraj się dopiero zakończył konkurs

On był do wczoraj?
Przegapiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6294104 Napisano: 01.12.2016 12:51:52 w Biedronka

banka-manka

#6294092 Napisano: 01.12.2016 12:40:41 w Biedronka
Gdzie powinny być zamieszczone wyniki konkursu Curver? Na stronie konkursowej dalej aktywny formularz emotka  A wyniki chyba miały być dziś o 12?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6293487 Napisano: 30.11.2016 17:08:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

do osób, które brały udział w Tarczyńskim: przychodzi jakieś potwierdzenie na maila, czy tylko to na samym końcu na stronie się wyświetla?

Tylko potwierdzenie na stronie. 
Niestety, ale nie ma mejlowych.  Wyświetl w wątku >>
1 mdepfs 0

banka-manka

#6292170 Napisano: 28.11.2016 22:27:36 w WC - rozmowy o wszystkim
Może ktoś zna się na joystcikach, czy padach czy jak to się tam zwie - do grania, ale do kompa. Cena tak do 200 zł. Do grania przede wszystkim w piłkę i czasem wyścigi. Ktoś jakiś konkretny model może polecić? Na co zwracać uwagę, żeby było 'wygodnie' i trwałe? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6291852 Napisano: 28.11.2016 13:15:14 w SZUKAM....
asantesana napisał(a):

Szukam po jakim czasie zrealizowano Wam zamówienie na okulary Rookie z BelVity? Zamówiłam prawie tydzień temu i po przyjęciu zamówienia nastąpiła cisza.

Raz mega szybko, innym razem ponad tydzień - chyba z 9 dni do momentu wysyłki + kilka dni na dotarcie do paczkomatu.
Wszystko chyba zależy od ilości zamówień. 
Jak masz jakieś wątpliwości to pisz do nich, zawsze chętnie i szybko pomagają emotka Wyświetl w wątku >>