Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6256934 Napisano: 20.09.2016 10:08:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

banka-manka

#6256608 Napisano: 19.09.2016 17:52:41 w SZUKAM....
toka napisał(a):

gdzie najtaniej wysłać paczkę 4kg-tak żeby wyszło do 15zł?

Powiedziałabym, że DPD przez sendit, jak nie pobraniowa to do 10 kg wychodzi ok. 15 zł.
Jak nie za duży gabaryt to chyba PP paczka48 powinna być za coś ponad 15 zł - dziś za paczkę prawie 3 kg, dość spora wymiarowo zapłaciłam 15,5 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6256603 Napisano: 19.09.2016 17:44:20 w SZUKAM....
ela napisał(a):

szukam taniego kuriera    którego polecacie  

Ja korzystam z sendit i jestem zadowolona - zawsze kurier DPD. Domyślam się, że też dużo zależy od samego kuriera, który odbiera paczkę - u mnie akurat bardzo w porządku. 
Za paczki pobraniowe kasa na koncie zazwyczaj w 5-7 dni robocze. A cena takiej paczki ok. 20 zł (do 10 kg), gdzie na PP za małą paczkę kasowali mnie na 25 zł. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

banka-manka

#6256043 Napisano: 18.09.2016 10:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olahorub napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych  emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma  emotka

A w takiej sytuacji pojawia się komunikat, że wykorzystany paragon?

Dokładnie tak. Że takie dane zostały już zarejestrowane.
Dwa razy miałam taką sytuację, dwa paragony zmarnowane. Raz weszłam na ranking, przy grach próbnych. Za drugim razem zawiesiła mi się strona - może problem z netem. Nie przyjęło mi tego samego paragonu, choć na niego nie grałam na ranking.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6256039 Napisano: 18.09.2016 10:46:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olahorub napisał(a):

aerdna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

grał ktoś w superfisha? tego nie da się uczciwie ułożyć w 7 sekund, ani nawet w 9.. tzn. ja nie umim emotka

Nie martw się... na koniec będą wyniki w stylu 0,001 emotka  - pytanie: co z tym zrobi Albedo emotka

Wiadomo, że informatycy z forum opanowali już konkurs... Lada dzień nazwiska będą się powtarzać.
Przed rozpoczęciem Albedo robiło testy. Ich wynik to 16,44. Ja w próbach miałam 11 z czymś. Ale chętnie poznam Pana/Panią, co za 1 razem uzyskuje wynik 7-9 emotka Tym bardziej, że "klocki" obracają się z opóźnieniem.

9 da się zrobić jak trafisz pierwsze dwie pary obrazków. 7 jak trafisz cztery - oczywiście bez powtórek. No ale to musisz mieć tyle szczęścia... A już widać z sobotniego rankingu, że "Dziurawa Czapiga" wjechała z butami emotka

Swoją drogą będzie niezła beka jak jedna osoba zgarnie 50 torebek co teoretycznie jest możliwe emotka

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6255860 Napisano: 17.09.2016 15:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena1020 napisał(a):

Voucher do New Balance z konkursu Nałęczowianki można wykorzystać na obuwie klasyczne?

Tam się wybierało na jaką kolekcję - klasyczna czy sportowa. Na bonie powinno być zaznaczone, która. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#6254988 Napisano: 15.09.2016 15:59:52 w Czy informują/ informowali?
ilonaxx5 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

agnieszkadzienis napisał(a):

z Oxford informowali?

I ja się dołączam do pytania.

jaki teraz tydzień będą informować 5?

Ostatni to był 6. Ja czekam na te wyniki.
Kiedyś informowali szybko, po zakończonym etapie max. do 4 dni. Wg regulaminu mają więcej czasu. 
Więc właściwie nie wiem, czy 5 już był.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254979 Napisano: 15.09.2016 15:49:51 w Czy informują/ informowali?
agnieszkadzienis napisał(a):

z Oxford informowali?

I ja się dołączam do pytania. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254725 Napisano: 15.09.2016 10:28:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Nie sądzę by komuś udało się podważyć  decyzje IQ MARKETING emotka  Nawet gdyby poszło się z wojskiem prawników i rzeczywiście miało się racje. Jeżeli IQ MARKETING twierdzi, że niebo jest czerwone, to tak jest, a jeżeli Ty twierdzisz, że jest błękitne, to jesteś w błędzie emotka  i jesteś psycholem. Agencja ma stałą garstkę ulubionych nazwisk w konkursach foto, prace ich nie muszą  być perfekcyjne, zgodne z regulaminem- nagroda dla tych nazwisk zawsze znajdzie się. W Belvicie na FB robili co chcieli, bliźniaczki nagradzali co drugi dzień, nie doceniając nawet prac zwykłego Kowalskiego. A  jak trafił się jakiś Nowak to było, to co na załączonym obrazku. Niby to samo zdjęcie, ale nie to samo i dwa razy nagrodzone  emotka

IQ nagradzało też okularami prace, które już nagrodzili rowerami, w którymś z marketów  emotka
Jak ktoś zwrócił uwagę, to odpowiedzieli coś w stylu, że jak dobre zdjęcie to czemu nie nagrodzić? 
A o ile dobrze pamiętam, tam oddawało się prawa autorskie majątkowe przy samym zgłaszaniu pracy. Ale co to dla nich emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, ZetZ 0

banka-manka

#6254430 Napisano: 14.09.2016 16:30:16 w SZUKAM....
mia napisał(a):

Furgonetka.pl emotka

Tak!! emotka
A ja szukałam coś o ciężarówce  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254421 Napisano: 14.09.2016 16:24:42 w SZUKAM....
Szukam osoby, która wysyłała rower zapakowany w karton kurierem. Może być PW.
Właśnie firma TNT dała mi wycenę i jest to koszt ponad 330 zł  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254400 Napisano: 14.09.2016 15:53:03 w SZUKAM....
aerdna napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jaka była inna strona do zamawiana kuriera oprócz sendit? Nie potrafię sobie przypomnieć.

wysylaj taniej . pl , ale drożej wychodzi emotka

Dzięki!
Chyba była jeszcze jedna polecana, bo coś mi świta, ale za nic nie mogę właściwej nazwy dopasować.
Na sendit jest dostępne DPD i UPS, a oni nie przyjmują mi przesyłki bo ponad wymiarowa. Chodzi mi o rower w kartonie. Szukam więc innej firmy, gdzie mogę zrobić wycenę lub chociaż to wysłać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254395 Napisano: 14.09.2016 15:49:36 w SZUKAM....
Jaka była inna strona do zamawiana kuriera oprócz sendit? Nie potrafię sobie przypomnieć. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254296 Napisano: 14.09.2016 13:01:43 w Czy informują/ informowali?
Oxford, za ostatni tydzień już dzwonił?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254141 Napisano: 14.09.2016 08:35:28 w Wkurza mnie...
cherry_coke napisał(a):

A może ktoś wie skąd są takie podwyżki?
Bo ja próbowałam się od ubezpieczyciela dowiedzieć i zrozumiałam, że dotychczas ubezpieczyciele bardzo mocno konkurowali jeśli chodzi o ubezpieczenia samochodów. Do tego stopnia, że część firm była w stanie dopłacać do ubezpieczeń aut z np. ubezpieczeń domów i żeby utrzymać się na rynku to zaniżali ceny ubezpieczeń samochodów. Rząd miał zakazać dawania ludziom tak dużych zniżek czasem poniżej opłacalności, do tego doszedł podatek bankowy i ciach... mamy ceny dwa razy wyższe.

Czy to prawda? Może jest tu jakiś ubezpieczyciel i potrafi to wyjaśnić.
Ja obecnie płacę za samochód, który ja wyceniam na jakieś 7 000 zł (oczywiście ubezpieczalnia wycenia go na więcej, ale oceniam sytuację zgodnie z rzeczywistością) około 700 zł płacąc w jednej racie u najtańszego ubezpieczyciela na rynku. Do tego 8 lat bezszkodowej jazdy, ani złotówki z ubezpieczenia z mojego powodu nie wypłacili, a tu takie jajca. 

A mi się zawsze wydawało, że jak ja zawalam pracę to mnie z niej wyrzucają, a jak Ci tam u góry rozwalają nasz piękny kraj to jeszcze w nagrodę podwyżki sobie dają i śmieją się ludziom prosto w twarz. A przecież to my tworzymy gospodarkę. Bez nas rządzący nie mieliby żadnych pieniędzy... 

W lutym agentka mówiła, że część podwyżek (na dzień ubezpieczania) wynika w nałożenia wyższego podatku na niektóre instytucje m.in. te związane z ubezpieczeniem. A wiadomo, przy takich akcjach państwa nie stracą firmy, a ludzie, bo po prostu agencja zrobi podwyżki i już. Tak jak pisałam, dopłaciliśmy ponad 150 zł więcej niż  w poprzednim roku, choć zamiast więcej, powinno być mniej ze względu na staż kierowcy. 
Nie wiem, czy jeszcze na dzień dzisiejszy jeszcze coś się pozmieniało i poszło w górę.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254035 Napisano: 13.09.2016 21:32:59 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

My w tamtym roku płaciliśmy 360 zł i przyszło 690 zł  z groszami , poszliśmy do ubezpieczyciela i wyliczył nam z różnych firm
HDI-545 ZŁ , Warta- 560 ZŁ, Generali -543 zł  MTU- -524 zł, Uniqua- 904 zł, Link4- 621 zł, Pzu-679 ZŁ, Ergo Hestia  667 ZŁ.
Straszne są te różnice emotka ((

Ale skąd to się wzięło - nie powinno być ciut mniej co roku? emotka

Powinno.
W lutym tego roku zamiast mniej, płaciliśmy ok. 150 zł więcej - akurat po zmianie opodatkowania (?), przez co ubezpieczenie niby staniało przez staż kierowcy, ale zdrożało przez podwyżkę  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6253982 Napisano: 13.09.2016 20:13:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ktoś gdzieś słyszał, do kogo pojechało Belvito autko?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6253931 Napisano: 13.09.2016 18:26:24 w SZUKAM....
vickichelm napisał(a):

Szukam informacji czy oferowanie wygranych numerów z Syoss -Hebe jest karalne? Czy można wpisać w wątek wygrane na sprzedaż/wymianę?

Jeśli posiadasz paragony i chcesz sprzedać ze swoim paragonem, chyba tak  emotka  Po prostu oferujesz wygraną na sprzedaż, zanim podasz dane, dotrze do Ciebie itp. 
Jeśli sprzedajesz, bo grałaś bez paragonu i teraz nie masz jak wygrać nagrody to na pewno nie.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6253249 Napisano: 12.09.2016 17:15:28 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Berliso Krówka. 
Chcę dopiero zagrać. Proszę o PW. Wyświetl w wątku >>
0 0