Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6270614 Napisano: 17.10.2016 13:28:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bamfarfe22 napisał(a):

assal napisał(a):

Bamfarfe22: On to zdjęcie już posyłał na inne konkursy. Tylko że teraz ma jogurt.
On nie jest doklejony? Bo mam za mały ekran teraz, więc nie widzę dobrze. 

A to jakoś tego zdjęcia nie kojarzę z innego konkursu. Może dlatego nie wiedziałam o co chodzi. Jeśli ktoś się orientuje gdzie to było to jasne że zgłosić trzeba...

Było!
No kojarzę pozę. 
Ale nie skoharze który to był konkurs. Jakiś letni.
Może Lipton?  Albo jeszcze jakieś. 
Czy doklejone nie wiem, bo niektóre jego foty w czerwonych spodenkach jak ktoś się ich nie zna to nie powie że to fotomontaż.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6270611 Napisano: 17.10.2016 13:26:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mattadore napisał(a):

Jogobella co najmniej 3 zdjęcie z neta, ale jogobelli brak na foto emotka  str  25 galeria  (3 ostatnie fotki net)  

Pisałam o tym w plagiatach chyba.
Podobno to ich zdjęcia testowe żeby  zachęcić do udziału  ;) Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6270591 Napisano: 17.10.2016 13:09:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
julia1264 napisał(a):

Mam pecha ostatnio.Dwa opowiadanka-tylko mi nie skomentował zelmer.Interweniowałam i nie pożałowali mi. Jogobela nie wkleił mi się filmik-reklamacja w toku.Najlepsze zdjęcie w jogobeli dla mnie to młodzieniec z napisem na kopytkach i grzybicą palca w tle.Jeść się odechciewa

Tobie też nie opublikowali do danego filmu?  Zaladowalo się ok. Podałam paragon. Był komunikat o czekaniu na moderację i nic. W galerii nie ma.
Czekam co odpisza.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6270560 Napisano: 17.10.2016 12:27:49 w Informują
Dzwonią dalej z nagrodami II stopnia z C4 daj po garach 618.. 
Mejle mają dziś rozsyłać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6270249 Napisano: 16.10.2016 19:40:27 w SZUKAM....
PatrycjaRT napisał(a):

Tak z czystej ciekawości - jakim kurierem wy wysyłacie, że za przesyłkę gabarytu tv płacicie 30 złotych? Oczywiście jeśli na firmę to nie było pytania, ale jak na osobę prywatną to jestem ciekawa. Ja zabuliłam 50 zł za wysyłkę spod Gliwic do Częstochowy i wagę niecałe 2kg, gabaryt 30x30x10...

Przez portal Sendit.pl - najczęściej kurier DPD, paczka do 10 kg, nawet o dużych wymiarach 15 zł, pobraniowa 20 zł. Cięższe do 20 kg, ok. 25 zł. A na poczcie za malutką paczkę nie raz buliłam ponad 20 zł! Wyświetl w wątku >>
1 -Triss- 0

banka-manka

#6270132 Napisano: 16.10.2016 10:31:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy konkurs Almette w Żabce i Freshmarket jest równoległy? Tzn. te 600 nagród jest na oba sklepy?
W regulaminie pisze o ograniczeniu jednej wygranej na osobę, to się tyczy obu sklepów, czy jedna nagroda w jednym sklepie? 
Zgłoszenia wysyła się na różne nr telefonu. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6269688 Napisano: 14.10.2016 20:20:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mdepfs napisał(a):

odnoszę takie wrażenie, że nie ma konkursów dla mnie. nic mi jakoś za bardzo nie przypada do gustu emotka  jakaś jak dla mnie jesień konkursowa zawitała. Też tak macie? Czy tylko ja wybredziocha emotka   ?

Ja zaczynam się rozkręcać, bo kilka konkursów z ciekawymi zadaniami i nagrodami na horyzoncie  emotka
Dla mnie gorsza była końcówka lata i wrzesień -  nic ciekawego. Teraz coś zaczyna się dziać.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6269566 Napisano: 14.10.2016 15:28:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Zadzwonili do mnie z c4 lowicz krakus i mieli qyslac maila z formularzem. Dostal ktos?

Kiedy dzwonili? 
Mam gratulować głównej?  emotka

Po 13.00 dzwonili jak wracalam z lotniska z urlopu

Dzięki!
Główna?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6269556 Napisano: 14.10.2016 15:10:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

Zadzwonili do mnie z c4 lowicz krakus i mieli qyslac maila z formularzem. Dostal ktos?

Kiedy dzwonili? 
Mam gratulować głównej?  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6269477 Napisano: 14.10.2016 13:03:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

banka-manka

#6269396 Napisano: 14.10.2016 11:06:24 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
yaagatka napisał(a):

Czy ktoś wie kiedy będą wysyłać nagrody z Lidl Soraya?

Wg regulaminu mają czas do końca października.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6269336 Napisano: 14.10.2016 09:19:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kalka napisał(a):

Barimor napisał(a):

Hejka, gdzie najtaniej można kupić Vegetę?

Gdzie w ogóle można kupić Vegetę Natur różne smaki ?! emotka  (np. do sałatek itp)
W Tesco widziałam dziś z Vegetę Natur tylko klasyczną i to duże paki, nic poza tym  emotka   emotka      

Swego czasu była w Kaufie, bo kupowałam do skosztowania co to za natur. Nie wiem jak teraz. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

banka-manka

#6269070 Napisano: 13.10.2016 15:38:27 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

Czy ktoś pamięta w jakich konkursach wygrał już hamak? Wiem, że w jakiś letnich, ale nie mogę skojarzyć, które to były. A na pewno było ich kilka.

Ja wygrałam - że tak to powiem - dwuetapowo - zdobyłam kartę Duka, a tam były hamaki do wyboru w sklepie netowym.

emotka  nie chodziło mi o nagrodę hamak, a o patent z hamakiem z 1 miejsca emotka  Ten rysunkowy - na pewno był w kilku konkursach letnich, bo bardzo dobrze kojarzę motyw - ale gorzej już ze znalezieniem, które to konkursy dokładnie były. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

banka-manka

#6269044 Napisano: 13.10.2016 15:21:19 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Na stronie Czterech Kątów są już widoczne zdjęcia wszystkich nagrodzonych:
http://ladnydom.p...38,20820128.html?i=0 (...)

O k*...

Nie dosyć, że dzisiaj trzynasty i wnerwił mnie kominiarz i wdepnęłam w psią kupę i jeszcze teraz na deser takie "coś" emotka Zabolało emotka

Poziom niski.
I nawet nie chodzi o jakość zdjęcia, ale o pomysły i ich realizację!

Ten konkurs przegapiłam, za co sobie dziękuje.
Ale za Dom i Wnętrze wydałam 10 zł, patrząc po gustach jury było to bardzo źle ulokowane 10 zł.

Czy ktoś pamięta w jakich konkursach wygrał już hamak? Wiem, że w jakiś letnich, ale nie mogę skojarzyć, które to były. A na pewno było ich kilka. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6269025 Napisano: 13.10.2016 15:12:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
Na stronie Czterech Kątów są już widoczne zdjęcia wszystkich nagrodzonych:
http://ladnydom.p...38,20820128.html?i=0

Zastanawia mnie, jak można czytać gazetę pod wodą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6268866 Napisano: 13.10.2016 12:42:59 w SZUKAM....
Jak należy przechowywać paragony w lodówce emotka
Tylko w koszulkę, czy jeszcze jakoś? Jak w koszulkę, to ją zawinąć/zakleić żeby wilgoć się nie dostała czy to nie istotne? 
Nakupiłam paragonów, wyniki mają być dopiero w grudniu, a już są słabo wydrukowane i boję się, że przy ewentualnej późniejszej wysyłce zostanie biała kartka.   Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6268720 Napisano: 13.10.2016 09:25:41 w Dyskusje o wynikach konkursu
maryam napisał(a):

O jakim konkursie mowa? Ja chciałam wziąć udział w tym http://ladnydom.p...netrze/0,153328.html ale byl błąd w datach i nie zdążyłam,ale tu sa inne nagrody. emotka

Był błąd.
Pisałam do nich jak z terminami. Powiedzieli że błąd na stronie. Za co przedłużają i można do tego 24. 
Slalam po regulaminowym czasie ale w tym przedłużonym. Nic nie wygrałam. Mam wrażenie że nie wzięli tych po 19 pod uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6268588 Napisano: 12.10.2016 20:38:59 w Dyskusje o wynikach konkursu
bluegirl napisał(a):

bamfarfe22 napisał(a):

assal napisał(a):

Siedzę w poczekalni u dentysty, przeglądam gazety, w tym nowy numer "Cztery Kąty", a tam wyniki konkursu fotograficznego.
Czuję, że co niektórzy niepotrzebnie czas tracili.
Niech mi ktoś powie, na czym polega fenomen panny na drabinie?  emotka
Widzę ją co konkurs ostatnio  emotka
W gazecie kilka zdjęć, reszta ma być na stronie. Jak ktoś wysłał coś fajnego, lepiej niech nie zerka i się nie denerwuje  emotka

Niestety widziałam dziś w kiosku. Chyba faktycznie zbyt fajne zdjęcie wysyłałam  emotka  sorry ale rozumiem w konkursach dla dzieci rysowanie kredą po asfalcie ale żeby cztery kąty dało za to 1 miejsce? Gdyby jeszcze całość miała świetne kolory czy cuś  emotka  reszta też mnie jakoś nie urzekła a mówię tylko o forach w gazecie zamieszczonych. Aż jestem ciekawa co wygra/wygrało w Dom&Wnetrze bo nie wiem czy wyniki były a dałam tam na prawdę myślę oryginalną i fajną fotkę. 

Chyba nie chcę się denerwować. Zgłosiłam swoje foto i tu i tu. Powiem szczerze że liczyłam że się uda.
Dom i Wnętrze nikt się na forum nie chwalił, ake też już pewnie  pozamiatane

Dom i Wnętrze wg regulaminu 18.10 wyniki w gazecie - domyślam się, że wychodzi wtedy nowy numer.
Tylko jak widać po wynikach na stronie Czterech Kątów - zwycięzców informują wcześniej, skoro obok nazwiska jest miejscowość, a przy zgłoszeniu na insta, czy mejlowo takich danych się nie podawało (nie wiem jak w formularzu).
http://ladnydom.p...-czterech-katow.html Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6268549 Napisano: 12.10.2016 19:40:52 w Wkurza mnie...
Niebieska_Laguna napisał(a):

WF na studiach wyższego stopnia emotka Latanie po sali jak za czasów liceum emotka

Macie taki klasyczny WF - WF, gdzie robi się wszystko co akurat wuefista miał na myśli? 

Na moich studiach zajęcia sportowe były do wyboru z listy m.in. siatkówka, koszykówka, pin pong (tak bardzo oblegany), siłownia, różne rodzaje fitnessu - konkretne rodzaje np. TBT itp., basen, szermierka. Wszystko w różnych godzinach i dniach tygodnia. Każdy zapisywał się oddzielnie wybierając co mu odpowiada lub przede wszystkim co mu pasuje do planu zajęć, żeby się w bić.
Dostępne były dla wszystkich wydziałów, a grupy tworzyły się wg upodobań.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6267766 Napisano: 11.10.2016 16:55:57 w WC - rozmowy o wszystkim
joan napisał(a):

A powiedzcie mi, czy napój z takiego stalowego termosu nie ma posmaku metalu? Bo zawsze mnie to brzydziło.

Widziałam dosyć fajny termos wycieczkowy ze szklanym wkładem w Tesco, ale nie zdążyłam kupić, bo brakło mi motywacji, skoro właśnie dostałam od mamy domowy termos kupiony w Netto (również ze szklanym wkładem). Bardzo długo trzyma temperaturę emotka

W tym, który polecałam wyżej nic takiego się nie dzieje. Nawet po 24 godzinach, gdy herbata w nim stoi dalej smakuje jak herbata.
Sama woda/wrzątek też nie chwyta żadnego posmaku.

A z kolei mąż kupił bidon rowerowy, z wkładem chłodzącym - z plastiku. Nie potrafię z tego pić bo tak jedzie tym plastikiem  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0