Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6261605 Napisano: 29.09.2016 13:07:19 w Czy informują/ informowali?
magalan83 napisał(a):

Czy informowali z Konkursu "PERFECT.ME JESTEŚ DOSKONAŁA W SUPER‐PHARM?

Wyniki były trzy dni po zakończeniu tego etapu SP.
https://www.faceb.../?type=3&theater
Wyświetl w wątku >>
1 dang21 0

banka-manka

#6260911 Napisano: 28.09.2016 10:04:43 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Słoiki Lipton z Foto&Love, kurier DHL Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6260635 Napisano: 27.09.2016 17:46:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

w ciagu 3 dni wygrala 2 razy emotka

Ale co: pobyt w pokoju bez klamek? emotka

Cokolwiek by nie wygrała, a przyślą to w kartonie to wygrała podwójnie  emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6260581 Napisano: 27.09.2016 15:30:03 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Kartony powróciły. Tym razem w męskim wydaniu emotka
Wchodzicie na własną odpowiedzialność
https://scontent-...82dd&oe=587A6AAE
Wyświetl w wątku >>
1 agadawid 0

banka-manka

#6260305 Napisano: 27.09.2016 09:36:57 w SZUKAM....
sonyyy napisał(a):

Zniżek do CCC szukam   emotka   

Do niedzieli z kartą klubowicza była zniżka 30% na torebki, obuwie sportowe, półbuty, czółenka i baleriny.
Warto założyć, bo takie akcje często się powtarzają.

Szukam osoby, która ma kartę Selgros i mogłaby mi zrobić zakupy online. Proszę o PW emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6259886 Napisano: 26.09.2016 13:01:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

banka-manka napisał(a):

jokan napisał(a):

czy ktos wie kiedy i gdzie maja byc wyniki konkursu tam gdzie bylo 1500 podkładów do wygrania?

https://rimmel-qu...c/docs/regulamin.pdf
To jest podzielone na etapy, ileś tam podkładów na dany etap.

no cos tak slyszlalam, ale nie moglam znalezc regulaminu, dzieki

Bo go na starcie nie było. Po kilku dniach dopiero uzupełnili.
Sama nie brałam udziału, bo nie wiedziałam, czy chodzi o jakość zgłoszenia, czy szybkość. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6259877 Napisano: 26.09.2016 12:52:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jokan napisał(a):

czy ktos wie kiedy i gdzie maja byc wyniki konkursu tam gdzie bylo 1500 podkładów do wygrania?

https://rimmel-qu...c/docs/regulamin.pdf
To jest podzielone na etapy, ileś tam podkładów na dany etap. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6258785 Napisano: 23.09.2016 10:49:59 w SZUKAM....
shell napisał(a):

Dziękuję za masę pomysłów emotka  Mlodszy to wlasnie fan pilki noznej takze zapewne to mu sprezentuje. A straszego praktycznie nie znam. Wiem gdzie idzie na studia i na co ale to odlegle miasto ( bilet odpada) , a ksiazke "tematyczna"dostanie od Ciotki. To ma byc cos "niezobowiazujacego" i "nieintymnego" ale przydatnego emotka

A kalendarz studencki/akademicki? Albo jakiś fajny, dobry zeszyt/organizer? Np. Oxford emotka  Będziesz mieć od razu paragon emotka
Zależy jaki to typ, jeśli bardziej 'rozrywkowy' to korkociąg/otwieracz do piwa/ albo coś w tym klimacie. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6257575 Napisano: 21.09.2016 12:49:26 w Kaufland konkursy
Czy w SMS podawane jest który stopień? Po raz kolejny ucięło mi połowę SMS, mam początek potem ... i końcówka.
Postępujemy standardowo jak przy każdym budżecie?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6257083 Napisano: 20.09.2016 14:28:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ma ktoś zapisany regulamin Lidl Soraya? 
Na stronie nie działa, a ja zapomniałam ściągnąć na kompa.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6256934 Napisano: 20.09.2016 10:08:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!

banka-manka

#6256608 Napisano: 19.09.2016 17:52:41 w SZUKAM....
toka napisał(a):

gdzie najtaniej wysłać paczkę 4kg-tak żeby wyszło do 15zł?

Powiedziałabym, że DPD przez sendit, jak nie pobraniowa to do 10 kg wychodzi ok. 15 zł.
Jak nie za duży gabaryt to chyba PP paczka48 powinna być za coś ponad 15 zł - dziś za paczkę prawie 3 kg, dość spora wymiarowo zapłaciłam 15,5 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6256603 Napisano: 19.09.2016 17:44:20 w SZUKAM....
ela napisał(a):

szukam taniego kuriera    którego polecacie  

Ja korzystam z sendit i jestem zadowolona - zawsze kurier DPD. Domyślam się, że też dużo zależy od samego kuriera, który odbiera paczkę - u mnie akurat bardzo w porządku. 
Za paczki pobraniowe kasa na koncie zazwyczaj w 5-7 dni robocze. A cena takiej paczki ok. 20 zł (do 10 kg), gdzie na PP za małą paczkę kasowali mnie na 25 zł. Wyświetl w wątku >>
1 pioge7 0

banka-manka

#6256043 Napisano: 18.09.2016 10:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olahorub napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych  emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma  emotka

A w takiej sytuacji pojawia się komunikat, że wykorzystany paragon?

Dokładnie tak. Że takie dane zostały już zarejestrowane.
Dwa razy miałam taką sytuację, dwa paragony zmarnowane. Raz weszłam na ranking, przy grach próbnych. Za drugim razem zawiesiła mi się strona - może problem z netem. Nie przyjęło mi tego samego paragonu, choć na niego nie grałam na ranking.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6256039 Napisano: 18.09.2016 10:46:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olahorub napisał(a):

aerdna napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

grał ktoś w superfisha? tego nie da się uczciwie ułożyć w 7 sekund, ani nawet w 9.. tzn. ja nie umim emotka

Nie martw się... na koniec będą wyniki w stylu 0,001 emotka  - pytanie: co z tym zrobi Albedo emotka

Wiadomo, że informatycy z forum opanowali już konkurs... Lada dzień nazwiska będą się powtarzać.
Przed rozpoczęciem Albedo robiło testy. Ich wynik to 16,44. Ja w próbach miałam 11 z czymś. Ale chętnie poznam Pana/Panią, co za 1 razem uzyskuje wynik 7-9 emotka Tym bardziej, że "klocki" obracają się z opóźnieniem.

9 da się zrobić jak trafisz pierwsze dwie pary obrazków. 7 jak trafisz cztery - oczywiście bez powtórek. No ale to musisz mieć tyle szczęścia... A już widać z sobotniego rankingu, że "Dziurawa Czapiga" wjechała z butami emotka

Swoją drogą będzie niezła beka jak jedna osoba zgarnie 50 torebek co teoretycznie jest możliwe emotka

Mnie udało się kilka razy 9, ale tylko na próbnych emotka
Inną kwestią jest to, że jak zarejestruje się paragon i gra się na próbę, później np. wejdzie się na inną zakładkę, albo zawiesi się strona to na nowo zarejestrowanie tego samego paragonu nie jest możliwe, choć tak naprawdę na ten paragon się nie zagrało, bo w rankingu nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6255860 Napisano: 17.09.2016 15:20:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena1020 napisał(a):

Voucher do New Balance z konkursu Nałęczowianki można wykorzystać na obuwie klasyczne?

Tam się wybierało na jaką kolekcję - klasyczna czy sportowa. Na bonie powinno być zaznaczone, która. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#6254988 Napisano: 15.09.2016 15:59:52 w Czy informują/ informowali?
ilonaxx5 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

agnieszkadzienis napisał(a):

z Oxford informowali?

I ja się dołączam do pytania.

jaki teraz tydzień będą informować 5?

Ostatni to był 6. Ja czekam na te wyniki.
Kiedyś informowali szybko, po zakończonym etapie max. do 4 dni. Wg regulaminu mają więcej czasu. 
Więc właściwie nie wiem, czy 5 już był.  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254979 Napisano: 15.09.2016 15:49:51 w Czy informują/ informowali?
agnieszkadzienis napisał(a):

z Oxford informowali?

I ja się dołączam do pytania. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6254725 Napisano: 15.09.2016 10:28:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
mattadore napisał(a):

Nie sądzę by komuś udało się podważyć  decyzje IQ MARKETING emotka  Nawet gdyby poszło się z wojskiem prawników i rzeczywiście miało się racje. Jeżeli IQ MARKETING twierdzi, że niebo jest czerwone, to tak jest, a jeżeli Ty twierdzisz, że jest błękitne, to jesteś w błędzie emotka  i jesteś psycholem. Agencja ma stałą garstkę ulubionych nazwisk w konkursach foto, prace ich nie muszą  być perfekcyjne, zgodne z regulaminem- nagroda dla tych nazwisk zawsze znajdzie się. W Belvicie na FB robili co chcieli, bliźniaczki nagradzali co drugi dzień, nie doceniając nawet prac zwykłego Kowalskiego. A  jak trafił się jakiś Nowak to było, to co na załączonym obrazku. Niby to samo zdjęcie, ale nie to samo i dwa razy nagrodzone  emotka

IQ nagradzało też okularami prace, które już nagrodzili rowerami, w którymś z marketów  emotka
Jak ktoś zwrócił uwagę, to odpowiedzieli coś w stylu, że jak dobre zdjęcie to czemu nie nagrodzić? 
A o ile dobrze pamiętam, tam oddawało się prawa autorskie majątkowe przy samym zgłaszaniu pracy. Ale co to dla nich emotka Wyświetl w wątku >>
2 mia, ZetZ 0