Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6236921 Napisano: 03.08.2016 15:50:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

darog napisał(a):

Loreal Gwiazdorski weekend w Cannes. Jeśli ktoś zgubił/wyrzucił paragon ale płacił w sklepach kartą-moe dostać wydruk zastępczy, ja tak robiłem w Superpharm - paragon był z maja, pytałem organizatora - zaakceptują.

No i główny zwycięzca nie jest wyłoniony...

Dlaczego? Nie mieli informować wszystkich razem?

No właśnie też chciałam pytać.
Główny jest wyłaniany ze wszystkich zgłoszeń, ze wszystkich sklepów, czy tylko nagrodzonych zgłoszeń? Jak to tam było? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6236779 Napisano: 03.08.2016 11:41:46 w Wkurza mnie...
PatrycjaRT napisał(a):

Dokładnie!!!:/ A jeszcze tekstem walną, że za taką cenę to mogą mieć nowe ze sklepu... Pewnie. Ciekawe który sprzedaje 400 zł taniej niż normalnie sprzęt kosztuje emotka

Skoro mogą mieć nowe ze sklepu, to po co szukają na OLX? Po co piszą? emotka
Taki tekst to chyba, żeby podkreślić, że stać ich !

@cleopatra napisał(a):wszyscy chcieliby wszystko najlepiej za darmo...nie stać Cię to nie kupuj i tyłka nie zawracaj.... emotka

A tam za darmo! Z dopłatą jeszcze! Najlepiej jeszcze gratisy! Albo przelewik za zainteresowanie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6236716 Napisano: 03.08.2016 08:52:33 w Biedronka
madzia1-s napisał(a):

od jutra nowa gazetka w biedronce, promocja na produkty Fa, Szaume, Tafta  i Denivit (idealnie na konkurs) emotka
http://www.opinio...-gazetka-04-08-2016/

Skoro są na promocji, to mam nadzieję, że będą na sklepie.
Bo jak na razie to tylko szampony Shauma lub lakiery. Wyświetl w wątku >>
1 do.ta.3 0

banka-manka

banka-manka

#6236514 Napisano: 02.08.2016 16:50:54 w Wkurza mnie...
Ludzie!, nie ważne na jakim portalu, którzy już kupują, już wysyłają dane, są pewni na tryliardy procent, że kupują, 'Pani rezerwuj to dla mnie!!', a potem cisza. Jakby napisanie słowa - rezygnuję, było nadludzką siłą emotka Wyświetl w wątku >>

banka-manka

#6236314 Napisano: 02.08.2016 11:44:43 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
katrin1 napisał(a):

Ma ktoś może jakiś sprawdzony przepis na lasanię? Kupiłam płaty ciasta ale nigdy nie robiłam, nie wiem co dać do środka żeby lazania wyszła pyszna. W necie przepisów masa, ale nie wiem który dobry.

Mogę polecić sos beszamelowy z tego przepisu. Uczyłam się na nim, wychodzi świetny! Teraz robię już an oko  emotka
http://dorota.in/sos-beszamelowy/
Tylko ja omijam sok z cytryny.

Gotowego przepisu na lasanię nie polecę - ale ze wskazówek, lepiej lekko ugotować płaty przed przekładaniem. Zwróć uwagę, że płaty Ci nie nachodziły jeden na drugi w naczyniu. Za pierwszym razem nawaliłam jeden na drugi, bez podgotowania - tam gdzie były warstwy x5 nie upiekło się emotka
Farsz mój ulubiony to mięso mielone, cukinia, pora, marchewka + brokuł, lekko w sosie pomidorowym. Ale proporcji nie podam, gotuję na oko emotka  Chyba, że nie potrzebujesz idealnych proporcji?
Ale mi zrobiłaś ochotę na taki makaron! Będę musiała zrobić nadziewane muszlę - daje ten sam farsz co na lasanie i zapiekam w beszamelu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6235558 Napisano: 31.07.2016 20:46:30 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

Zalalam sibie laptop piwem.. klawiatura do wymiany jest

Dobrze, że tylko klawiatura!!

Na półce nad biurkiem z laptopem miałam kwiatka, mąż zadowolony z siebie przy moim wyjeździe podlał wszystkie rośliny (bez mojej instrukcji i prośby), dumny jak paw, prawdziwy Pan Domu. Noo, gdyby nie fakt, że przelał tego kwiatka nad komputerem, z którego woda kapała na laptop przez cały dzień. Kap, kap, kap... 
Morał z tego taki, że dostałam nowiutki, lśniący laptop z najwyższej półki z zaskórniaków męża (ze starego dało się uratować wszystkie dane)   emotka  I męża, który niczego w domu się nie chwyci bez dokładnej instrukcji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6235405 Napisano: 31.07.2016 09:49:20 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Komary!!! 
Jak nie bzyczą i nie dają spać, to pogryzą i tak swędzi, że też nie idzie spać bo człowiek się drapie! !!

weź posmaruj amolem, albo spirytusem salicylowym emotka  
Na ugryzienia meszek polecam okłady z wody i octu

W ciągu dnia to ja się mogę smarować emotka
Nie po nocy, gdy człowiek półprzytomny i jedyne co chce to spać. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6235329 Napisano: 30.07.2016 21:36:59 w Wkurza mnie...
Komary!!! 
Jak nie bzyczą i nie dają spać, to pogryzą i tak swędzi, że też nie idzie spać bo człowiek się drapie! !! Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6234924 Napisano: 29.07.2016 13:51:56 w SZUKAM....
goralmac napisał(a):

Szukam dobrego przepisu na ciasto drożdżowe na pizze. Ktoś, coś?

Na cienkim, chrupkim spodzie, czy na puszystym?
Mam fajny przepis na cienkie, chrupkie ciasto. Tylko muszę odkopać w przepiśniku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6234923 Napisano: 29.07.2016 13:50:35 w Informują
0 0

banka-manka

#6234915 Napisano: 29.07.2016 13:36:44 w SZUKAM....
Czy ktoś podpowie do kogo zaadresować list z konkursu L'oreal w Cannes?
Podali adres, na który wysłać 'na adres biura Organizatora', a kto jest organizatorem? emotka  AtomClick? Bo w regulaminie jest od nich inny adres (w danych), a proszą o odesłanie na inny. I zgłupiałam trochę emotka
Może ktoś mnie oświeci i pomoże do kogo zaadresować, żeby dobrze dotarło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6234864 Napisano: 29.07.2016 12:09:51 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Paczka słodyczy Wedel, z piknikowego konkursu FB (ostatni etap), kurier TNT Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

#6234004 Napisano: 27.07.2016 19:25:13 w Paragony
Szukam paragonu TESCO L'oreal (rezerwa) - odstąpię wygraną lub odkupię paragon. Proszę PW.
Nieaktualne! Dziękuje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6233887 Napisano: 27.07.2016 16:41:52 w Paragony
Ma ktoś paragon z Tesco z konkursu Loreal Cannes? Mam mejla z rezerwą, a paragony dawno wyrzuciłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

banka-manka

banka-manka

#6232672 Napisano: 25.07.2016 09:11:29 w SZUKAM....
Czy ktoś mi wyjaśni jakie właściwie dane potrzebne są organizatorowi do opłacenia podatku od wygranej? 
Zastanawia mnie fakt, że niektóre agencje wymagają PESEL + adres US, a inne PESEL lub NR DOWODU, bez adresu US. Od czego to zależy?  Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6231250 Napisano: 20.07.2016 14:39:54 w SZUKAM....
kerocna napisał(a):

Szukam podpowiedzi czym się kierować przy wyborze gofrownicy? Może ktoś ma sprawdzony model, z którego jest zadowolony i mógłby coś polecić? emotka

Czytając przepisy i sugerując się wskazówkami, najlepiej by miała jak najwyższą moc, dzięki temu gofry będą chrupkie, a nie gumowate. Znalazłam w marketach o najwyższej mocy 1400 W 
http://www.euro.c...HAQ&gclsrc=aw.ds
Za piękna nie jest, na super wykonana też nie, wg mnie trochę tandetny plastik  emotka   
Ale spełnia swoje zadanie, bo gofry chrupkie  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0