Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika banka-manka

banka-manka

#6209920 Napisano: 08.06.2016 10:17:00 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

O, nie spodziewałam się emotka  Zobaczymy jak będzie wyglądać poprawiona lista.

I tak przeglądam zgłoszenia i jest bardzo dużo jednozdaniowych. Ludzie nie doczytali regulaminu.

Również jestem ciekawa, jak z tego wybrną. Wiesz, uczestnik może nie doczytać regulaminu, ale organizator musi go znać emotka W ogóle, to zgłoszeń jakoś nie za dużo w tym konkursie było, dziwne: i w bazie był, i prosty, i nie bez robienia zakupów czy strzelania fotek, całkiem taki se zwyczajny :

Ah, to teraz może mnie wybiorą emotka  Zgłoszenie regulaminowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6209912 Napisano: 08.06.2016 10:08:05 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

szala - Styl.pl
W związku z otrzymanymi reklamacjami Komisja Konkursowa postanowiła ponownie zweryfikować wybór Laureatów. Z uwagi na problemy techniczne po stronie Organizatora, wśród osób nagrodzonych pojawiły się takie, które nie spełniły wszystkich wymaganych warunków konkursowych, dlatego też jesteśmy zmuszeni dokonać ponownego wyłonienia Laureatów. Bardzo przepraszamy wszystkich Uczestników za zaistniałą sytuację. Ponowna lista Laureatów zostanie opublikowana do dnia 8.06.

O, nie spodziewałam się emotka  Zobaczymy jak będzie wyglądać poprawiona lista.

I tak przeglądam zgłoszenia i jest bardzo dużo jednozdaniowych. Ludzie nie doczytali regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6209908 Napisano: 08.06.2016 10:04:42 w SZUKAM....
Czy ktoś kontaktował się w sprawie odbioru rowerów z Auchan i ma jakąś wiadomość zwrotną? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6209793 Napisano: 07.06.2016 22:30:36 w Dyskusje o wynikach konkursu
joan napisał(a):

bruce napisał(a):

szala napisał(a):

https://www.faceb...9215&pnref=story

nagrodzono nieregulaminowe prace, składające się z mniejszej ilości, niż 250 znaków. Chyba dla organizatora nie chciało czytać się kreatywnych prac emotka  

Zdaje się, że ktoś już o tym wspominał na forum (nie umiem teraz znaleźć tego postu) ->> to już jest całkiem nie w porządku! emotka Po co w takim razie jakiekolwiek zasady? - lepiej ich nie ogłaszać wcale! emotka

Ja o tym pisałam.

Dodam jeszcze, że z nagrodzonych 23 zgłoszeń:
- 6 jest prawidłowych,
- 7 jest niezgodnych z regulaminem, w związku z tym nawet nie powinny podlegać ocenie jury, a co dopiero zostać nagrodzane,
- 10 nie można w ogóle odnaleźć, a post na FB miał mieć status publiczny, więc może nigdy ich nie było i to sytuacja a'la ostatnia akcja Las Vegas.

A nagrody oferowali ciekawe: masaże, bony Zalando, bilety do kina emotka

Albo ludzie się wystraszyli, że im nagrody pozabierają, albo inni ich zgłoszenia prześwietlą i szybko ze statusu publiczny, zmienili na prywatny.
Coś czuję, że komentarze ze strony uczestników pozostaną bez echa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6209519 Napisano: 07.06.2016 16:12:45 w Połączenia nieodebrane
kachna1111 napisał(a):

kachna1111 napisał(a):

wczoraj o 14:48
514-180-174
wie ktoś co to?

nikt nie wie co to?

a z nałęczowianki to z jakiego numeru dzwonią?

Nałęczowianka na nieodebrane połączenie wysyła SMS z informacją o wygranej. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6209117 Napisano: 07.06.2016 09:02:18 w WC - rozmowy o wszystkim
Czy ktoś ma jakieś wtyki/przecieki lub się orientuje z innego źródła, czy w IKEA szykuje się w najbliższych miesiącach promocja na kuchnie - za każde wydane 1000 zł zwracają 100 zł na kartę? Teraz do lipca jest promocja na sprzęt AGD do kuchni, ale to mnie nie interesuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208868 Napisano: 06.06.2016 19:32:40 w Kupię...
Kupię bony do Zalando. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208544 Napisano: 06.06.2016 14:54:32 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

poprostuanette napisał(a):

https://www.faceb...p;type=3&theater

nasza ulubienica emotka

Boże drogi, tektura pod czaszką... No ile można.

https://scontent-...a78c&oe=57D49A21
Kolejne  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208396 Napisano: 06.06.2016 12:20:22 w Czy informują/ informowali?
nataszka napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy nadal czekamy za wynikami z Drogerii Natura na Dzień Mamy?"Jaki jest Twój wymarzony prezent na Dzień Matki?"
Czy już były?

Wyniki 10.06. na stronie mają być wg regulaminu.

Ale muszą mieć dane i wcześniej nas poinforować?

Może będzie tak jak z Biedronką i tymi zestawami? Najpierw były wyniki na stronie - nr tel i treść zgłoszenia, potem sms. 
A to ta sama agencja. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208382 Napisano: 06.06.2016 12:05:30 w Czy informują/ informowali?
tereniagno napisał(a):

Czy nadal czekamy za wynikami z Drogerii Natura na Dzień Mamy?"Jaki jest Twój wymarzony prezent na Dzień Matki?"
Czy już były?

Wyniki 10.06. na stronie mają być wg regulaminu. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208306 Napisano: 06.06.2016 10:13:38 w SZUKAM....
bridget napisał(a):

tylko ja 21 wyjezdzam na 2 tygodnie  cos długo kaza czekac....

To weź do nich napisz. Może będą jakieś konkrety.
Tym bardziej jak wyjeżdżasz, dobrze wiedzieć na czym stoisz. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208304 Napisano: 06.06.2016 10:11:50 w Dyskusje o wynikach konkursu
kreatia napisał(a):

enfamka napisał(a):

estrelitta napisał(a):

iaziaz napisał(a):

Coś mało tych laureatów z Leclerc Belvita słali coś z rezerwy?

Zobaczymy dzisiaj - chyba do dzisiaj jest czas na odesłanie paragonów.

ale żeby tak dużo nie odesłało? dziwne..

może stażysta wrzucający zdjęcia miał wolne i dzisiaj nadgoni emotka

Albo po tej wpadce z podwójnie nagrodzonym zdjęciem na różne dane, skrupulatnie sprawdzają laureatów  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6208086 Napisano: 05.06.2016 20:07:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
bruce napisał(a):

http://eksperci-od-zmywarek.pl/konkurs/galeria-zgloszen/action,get,id,4908.html emotka

Bałam się pod tym linkiem zobaczyć karton emotka  Patrząc ostatnio na mój pech! Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6207764 Napisano: 04.06.2016 14:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
No nie mogę emotka
Mam takiego pecha, że ciągle natykam się na kartonowego stwora emotka  Kolejne mistrzostwo paint'a. 
Jak ktoś ma odwagę emotka
https://scontent-...8e95&oe=57D5898E Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6207333 Napisano: 03.06.2016 16:51:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
flinta_13 napisał(a):

Dzwonił do męża iq marketing ale ie odebrał, nie da się.dodzwonić   co to za konk mógł być???? 

Belvita rowery? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6207185 Napisano: 03.06.2016 15:20:47 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
https://www.faceb.../?type=3&theater
Konkurs OILIAN AKTYWNA TAK JAK LUBIĘ lista osób, które nie dosłały danych - może ktoś się odnajdzie. Do dziś jest termin!! Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6207078 Napisano: 03.06.2016 14:29:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy ktoś ma mejla z 31.05.? Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6207041 Napisano: 03.06.2016 14:01:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

Nie, uzupełniali zawsze chwilę po wysłaniu wiadomości e-mail emotka

Czyli wszystkie mejle już poszły?
Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6207030 Napisano: 03.06.2016 13:58:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mdepfs napisał(a):

czy ktoś ma maila od fit&easy z 30.05 bądź 31.05?

Sprawdź się na liście zwycięzców - jest już na stronie emotka

Czyli mejle wszystkie poszły?
Bo widzę swoje inicjały na końcu listy, ale mejla brak. Wyświetl w wątku >>
0 0

banka-manka

#6206638 Napisano: 03.06.2016 09:36:25 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

bruce żyjemy w takich czasach, że nie zawsze jest możliwość zaopiekowania się dzieckiem tak, jakbyśmy tego chcieli emotka . Rodzice pracują, czasem od 6, czy 7 rano, czasem na zmiany. Odstawiają dziecko do szkoły- świetlica- lekcje- świetlica. Takie życie emotka . Nic nie zwalnia ich jednak z nauczenia dziecka odpowiedzialności i ostrożności. Ja czasami patrząc na obce dzieci zastanawiam się nad tym, czy nie jestem taką nadopiekuńczą matką- wariatką. 6- i 7- latki chodzą same do szkoły, jeżdżą do szkoły rowerami. Nie wyobrażam sobie, żeby mój dzieciak szedł sam do szkoły emotka .

Dla mnie to nic takiego, że dzieci z klas 1-3 jeżdżą rowerami do szkoły, czy same piechotą. Ale ja mam inne spojrzenie na to, bo mała miejscowość, szkoła nie w centrum, dojazd albo z osiedli, więc ulice typowo osiedlowe, mały ruch lub z centrum, ale piękne chodniki porobione. Plus u nas naprawdę kierowcy są ostrożni, wystarczy, że widzą dziecko gdzie się zbliża do krawężnika to zwalniają/stają, choć czasem dziecko tylko tak jeździ a wcale nie przechodzi na drugą stronę. 
Większe miasta rządzą się swoimi prawami.
bruce napisał(a):

@banka-manka napisał(a):

Skąd wiesz, że była to bezmyślność rodziców? A nie np. kierowcy, który wtargnął na pasy/chodnik, albo dzieci bo się wygłupiały i jedno drugie popchnęło na ulice? Albo samego dziecka, bo wyrwało się rodzicom czy coś innego? Albo jeszcze Pani Stop, który źle dziecko przeprowadziła? Są naprawdę różne sytuacje i kiedy nie wie się jak było, nie warto wydawać negatywnych opinii.
A co do samodzielności - dzieci szkolne z reguły powinny być samodzielne, skoro są na tyle dojrzałe, że do tej szkoły ich przyjęli. 

Tak, tak, ja wiem, rozumiem, ale - są pewne granice. Nawet - pozwalania na taką samodzielność. Naprawdę. Ja bardzo rzadko piszę negatywy, lecz teraz mną zatrzęsło. Maluchy 6-letnie chodzą same po ulicach (nie - chodnikach) pod szkołą, kopią na nich piłkę, wieszają się na tyłach odjeżdżających minibusów, śpiewają i ... tańczą... Cud, że tam codziennie ktoś nie ginie! Obok w krzakach starsi koledzy tych maluchów pociągają, z czego popadnie i... wchodząc na ulicę, też są w stanie ... wskazującym na... Droga do tej szkoły jest wyjątkowo niebezpieczna, wypadki są prawie codziennie. Owszem, to z pewnością wina dziecka, pewnie wtargnęło samo na ulicę (nie wiem, nie znam szczegółów, to tylko moje przypuszczenia), bo to zdarza się tam nagminnie, ale... Czasami jednak zapominamy, że opieka to coś więcej niż tylko słowo. emotka

Takie zachowania więc trzeba zgłaszać dyrekcji szkoły. Dzieci przebywające na terenie szkoły są pod ich opieką.
To co piszesz jest dla mnie nie do pomyślenia  emotka  Gdzie są w tym czasie nauczyciele? Kto pozwala dzieciom na takie zabawy? 
U mnie szkoła jest zamykana na czas lekcji, a na przerwie dzieci mogą jedynie być na zamkniętym boisku, nie przed szkoła. A jak kończą lekcje to zawsze jest Pani Stop, która takich szalejących gagatków przyprowadzi do porządku. No i oczywiście monitoring. Wyświetl w wątku >>
0 0